Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Lumina in intuneric Sam 24 Sept 2011, 15:10 | |
| Cap 1:Prima zi de liceu
O dimineata frumoasa rasari peste orasul Konoha.Deja se formau cozi intregi in traficul aglomerat.Soarele abia rasarea,iar deja orasul forfota de viata.O mare de oameni,care se miscau in toate directile,oameni veseli,oameni tristi,violenti.Soarele aducea cu sine,valuri de lumini portocali si rosii peste cladirilie inalte,multe fiind deja zgarienori.Se simtea o oarecare tensiune in aer.Oamenii erau presati de timp,de zgomotul infernal al oricarui oras modern si mare. Cu toate acestea,aceasta zi nu se anunta a fi una obijnuita.Incepea un nou an de liceu,la liceul Konoha.Scoala prestigioasa,a primit acest renume,fiind cea mai buna din Japonia,sau cum o numeau autohtonii,Tara de Foc.In trecut,Konoha era capitala tarii,pe cand traiau ninja si frumoasele gheise,care inca traiau in povestile batranilor captivand atentia oricui era dornic sa asculte.Dragoni mistici,oamenii cu puteri supranaturale si zei atotputernici.Folclor bogat,ca in orice tara a lumii. Liceul avea incorporat,o o cladire unde veneau sa stea tinerii studenti. Intre timp,o tanara roscata abia se trezea.Nu adora scoala,dar se consola la gandul ca-l va revedea pe baiatul visurilor ei.Isi lua ochelarii,in timp ce alarma suna neobosita.In camera ei,mai erau doua colege,care erau gata imbracate si aranjate.Cam prostovane,doua blonde prostovane,dar dragute.Cele 3 impartiau o camera uriasa,de cativa zeci de metri.Cu toate acestea,fiecare avea patul propriu,si nu erau nevoite sa-si inghesuiasca intr-un singur dulap lucrurile.Aveau o baie la etaj,foarte curata si moderna,si inca o camera separata unde puteau sta cand vroiau sa fie singure. Roscata stinse alarma si se indrepta cascand catre dulap.Il deschide si lua din dulap uniforma,pe care o adora foarte mult.Uniforma era formata dintr-o camasa alba,la care era incorporata o cravata si un sacou negru,plus o fustita neagra si cisme de piele neagra.Adora uniforma deoarece venea ca o manusa pe ea.Dupa ce se dichisi,iesi, insotita de colegele ei,intr-un mod arogant trecand prin fata altei tinere de aceeasi varsta. Acea fata se uita cam urat dupa roscata.Noroc ca erau doar colege de clasa,caci daca erau si de camera,innebunea.Era o blonda foarte frumoasa.Avea un par lung prins intr-o coada stufoasa si frumos aranjata.De vedea ca avea grija de parul ei.Era rimelata usor,avea obrajii imbujorati de la farduri,si un ruj ce culoarea naturala a buzelor.Desi ii placea sa se machieze,nu ii placea sa exagereze,si adora mai mult machiajul natural.Se vedea ca era o tanara bine formata,inalta,cu soldurile putin mai mari,insa fara celulita pe trupul ei armonios. Alaturi de ea,mai apare o colega de clasa cu care parea sa se inteleaga foarte bine.Era o satena foarte frumusica.Dar cuafiura ei amuzanta o facea sa para mai copila decat e.Avea un breton scurt si doua cocuri prinse in stil chinezesc,doar vecinii lor chineji erau doar peste mare.Avea buze subtiri si ochi mari si caprui.Zambea mai mereu.Desi ea era o fire cam baietoasa,stia sa fie si feminina la momentul potrivit. Intre timp,isi fac intrarea si baietii.Parfumati si dichisiti fiecare in stilul propriu.Uniforma lor,era formata dintr-un sacou negru,o camasa alba si panataloni negri larguti. Un timp blond cu par tepos coborea scarile linistit.Avea o fata amuzanta cu doi ochi albastri mari si luminosi.Pe frunte avea o banderola neagra cu insigna liceului.O adora,desi era cel mai slab elev din tot liceul.Cu un an in urma,terminase clasa a noua pe ultimul loc.Se vedea pe el ca nu era genul care sa invete prea mult.Isi purta gulerul de la camasa si sacou ridicat,adica stilul lenesului,dand impresia ca el era seful pe acolo,desi era claunul clasei.Sacoul sau era mai lung decat celelalte,iar camasa si-o purta scoasa din pantaloni,lasand ca bretelele pantalonilor sa atarne.Avea mainile bagate in buzunar,cu o privire indiferenta din cauza somnului ce inca domnea asupra sa. Alaturi de el,mai era un timp brunet,foarte frumos,nu ca blondul era mai prejos.Dimpotriva,multe fete de liceu erau topite dupa el,insa caracterul sau de claun lasa de dorit.Tipul brunet era si mai linistit pe langa amicul sau.Avea ochi negri si adanci,mici si lunguieti.Avea o fata fina,fara vreo imperfectiune.Frezura sa ii dadeau un aer misterios.In fata,avea suvite care ii cadeau in cele doua parti ale fetei,un breton tepos,iar in spate parul facut cu fixativ si gel,aranjat de atat timp asa,incat parul asa i se obijnuise.Si el purta o banderola multicolora,in stil baietesc,dar el o lasa sa vina peste bretonul sau care ii intra in ochi.De data aceasta.el nu purta sacoul,numai camasa,bagata doar intr-o parte in pantaloni,descheiata aratandu-si muschii pieptului,iar cravata venea desfacuta in jurul gulerului. In spatele lor mai cobora un baiat cu par lung,brunet si ochi de culoarea indigo.Era foarte linistit si serios. Intre timp,pe soseaua principala a orasului o motoreta tuna neobosita condusa de o tanara de abia 15 ani.Dupa cateva secunde,opri in fata liceului.Se uita lung prin casca la cladire,apoi o dadu jos.Avea o par roz prin intr-o coada lunga,cu suvitele si bretonul lung venind intr-o parte a fetei ei.Avea o frumusete rara.Se vedea ca nu era o oarecare.Era imbracata in pantaloni maro scurti,un maieu alb,si e geaca neagra de piele.Avea la indemana o pereche de ochelari mari si patratosi.Zambi subtil si se indrepta cu pasi mari spre cladire.Era genul de fata care se lasa abordata foarte greu,cu mister propriu,si foarte eleganta.Din clipa in care puse piciorul in pragul scolii,lumea isi dadu seama ca era noua.Nu purta uniforma scolii.Elevii se uitau lung la ea,masurand-o din cap pana in picioare.Ea se opri,in cladirea principala,pe un hol mare,in fata unor scari.Isi lua ochelarii jos dezvaluind niste ochi mari si verzi ca marea.Era rimelata si data cu negru la ochi foarte putin punandu-i in valoare ochii.Pe buze era data cu balsam sclipicios,semn si ea adora machiajul cat mai simplu.In schimb,parul ei era multicolor.Desi culoarea ei naturala era roz,avea o gramada de suvite negre,rosi,albastre si chiar galbene.Cine o vedea,observa usor ca e frumoasa,dar si ca putea sa fie emo,punk sau un alt curent inventat de tineri. Primul care intra in conversatie cu ea,era tanarul blond cu par tepos.,insotit de amicul sau tacut. -Hey,tu trebuie sa fi cea noua!spuse el fericit.De cateva zile,astept sa te cunosc!!!Eu sunt Naruto Uzumaki!!!Cand vei avea probleme,poti apela la mine!Iar amicul meu,se numeste Sasuke Uchiha!!!Nu te speria daca nu zice nimic,asa e el,mai tacut si retras!!!spuse el afisand un zambet urias. Tanara statu cateva clipe si se uita la baiatul brunet din fata ei,parca hibnotizata.Iar el.cu o privire ascunsa,o privea in ochii ei mari si verzi.Se priveau reciproc,lasand privirile sa vorbeasca pentru ei. -Hey,imi spui cum te cheama?Desi am stiut ca voi avea o noua colega,n-am reusit sa afla numele tau. -...Ma cheama Sakura Haruno!!!Incantata!spuse ea zambind subtil,inca privind la Sasuke.Se pare ca voi doi sunteti primele persoane cu care fac cunostiinta,spuse ea cu un glas domol si dulce.
|
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Lumina in intuneric Dum 25 Sept 2011, 08:23 | |
| In primul rand, vad ca ai inceput un nou fic...Apoi as avea o intrebare... De ce ai pus atatea culori?Adica banuiesc ca din cauza ca la fiecare personaj nou venit ai folosit culoarea specifica lui, insa nu arata foarte bine intr-un fic...Ideea mi se pare obisnuita, dar sa vedem cum o vei dezvolta pe viitor...Astept cu nerabdare nextul...Spor la scirs si multe idei...Te-am pupacit dulce... choco^^ |
| | | ☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: Lumina in intuneric Dum 25 Sept 2011, 10:05 | |
| Wow! Ce colorat! Imi era putin dor de curcubeu, ai facut un capitol lung de tot, deci bravo. Ador cum descrii personajele, eu n-as avea rabdarea asta nici intr-un milion de ani. Te pup dulce si astept next! |
| | | Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Lumina in intuneric Dum 25 Sept 2011, 15:56 | |
| Cap 2:Poveste de viata
Naruto si Sasuke erau prieteni de mult timp.De cand erau niste pici se cunosteau,dar fiecare ascundea in spatele sau o poveste foarte trista.Naruto,desi era un pusti cat se poate de vesel,in inima sa era stransa multa durere,de foarte mult timp.Iar cauza era ca nu avea parinti.Cei doi au murit cand el avea abia 2 ani,intr-un mod foarte misterios.De atunci,el a fost crescut de unchiul sau,Jiraya.Desi batranul a incercat sa-l copleseasca mereu cu cata dragoste a putut,lipsa parintilor il dobora pe Naruto.Un timp,ura pe toata lumea.Pe toti oamenii care erau pe strada,in cladiri,ori unde era el.Apoi,cand a mai crescut,a realizat ca oamenii sunt nevinovati,insa a jurat ca-l va gasi pe cel care i-a ucis parintii. Iar cat despre Sasuke,si el avea o poveste asemanatoare cu al lui Naruto.Moartea parintilor sai l-a schimbat in ceea ce e in prezent.Un copil inchis,uneori arogant,desi fara sa vrea.Cand era un copil micut,era chiar opusul.Era vesel,jucaus si foarte iubitor.El si-a pierdut parintii la varsta de 7 ani.A suferit mult.A ramas in grija fratelui sau mai mare,Itachi care in prezent are 20 de ani.Din cauza iubirii pe care a purtat-o fata de parintii sai,a ales sa spuna "NU!" ,pentru totdeauna acestui sentiment.Deoarece pentru el,a iubi inseamna a suferi.Pentru el,e mult mai usor sa urasca si sa dispretuiasca.De aceea,mereu fuge de acest sentiment suprem. Acestea sunt povestile de viata a celor 2.Acestea sunt povestile triste ce i-au unit pe cei doi intr-o prietenie stransa.Durerea si chinul prin care au trecut,i-a unit,deoarece isi puteau intelege durerea reciproc. In fata Sakurei,stateau doi baieti marcati si traumatizati de propriul destin.Nici Sakura nu avea o viata prea grozava. Cand a fost mica,parintii ei au divortat intr-un mod foarte violent.Din fericire pentru ea,a ramas cu mama ei.Insa,tot nu avea o viata prea fericita.Mama ei era o actrita celebra,si nu avea niciodata prea mult timp pentru fiica ei micuta.Iar mama ei,era mereu in cautare de iubiti.Avea nevoie de cineva,de un sprijin.Nici unui adult nu-i era prea usor sa treaca singur prin viata,de unul singur.Astfel,Sakura fiind mai mereu singura,neavand cu nimeni o relatie stabila,cine sa o invete cum sa se comporte,a devenit o tanara cu o fire rebela si serioasa.Avea putin din hiperactivitatea lui Naruto,si seriozitatea lui Sasuke.Cu toate acestea,viata ei era plina si de fericire si intamplari frumoase. Alaturi de cei doi,se mai alatura o tanara blonda si o fata satena cu breton si par lung. -Ino,Hinata,veniti sa o cunoasteti pe noua noastra colega de clasa.Sakura Haruno!!! Ino o privea pe Sakura cam ciudat.Fata ei i se parea destul de cunoscuta.Apoi,isi aminti de unde o cunoaste. flashback:"Intr-un parculet verde,unde oamenii veneau si se plimbau alaturi de copii lor, o fetita mica cu par roz bomboniu,stetea pe o banca singura,si trista.Apoi,in fata ei,o alta fetita de aceeasi varsta,aparu in fata ei.Era mica,blonda si cu ochi albastri deschisi.Se uita curioasa la fetita trista din fata ei.Apoi,curioasa se apropie de fetita cu por roz. -De ce stai aici singura?spuse blonduta asezandu-se langa banca,insa rozalia nu-i spune nimic,si nici nu o priveste.Ma cheama Ino!!Pe tine?spuse ea zambind. -...Sakura....,spuse fetita cu par roz fara vlaga si trista. -Ce ai patit?spuse Ino cu mila.De ce plangi? -Pentru ca...pentru ca nu am cu cine sa ma joc!!spuse Sakura izbugnind in plans. Ino se uita trista la Sakura,si aproape ca ii dadeau si ei lacrimile. -Atunci,ma joc eu cu tine,si voi fi prietena ta!spuse Ino aducand pe chipul trist al Sakurei,un zambet larg,larg,larg... Apoi,cele doua,din ziua aceea,au devenit cele mai bune prietene.Nu trecea zi,fara sa se vada in acelasi loc de joaca.Se auzeau rasete,si rasete si rasete...Rasetele lor vesele,pline de inocenta pura a copilariei trecatoare. Dar intr-o zi,acea fetita cu par roz nu a mai venit...,niciodata.Iar Ino a asteptat-o,si a asteptat-o,pana cand,a realizat ca nu mai avea rost.*endback. Acum,destinul le-a adus din nou impreuna,si cine stie,poate ca vor deveni prietenele de odinioara.Ino,in timp ce-si amintea toate acestea,se uita inca nemiscata la Sakura,la cat de mult se schimbase.Nu mai era acea fetita fricoasa,care mereu fugea de lume si se ascundea.In fata ei era o Sakura transformata.O tanara frumoasa,indrazneata,si totusi inca isi mai pastra acea inocenta cu care Ino a cunoscut-o.Acea inocenta din ochii ei mari si verzi.Chiar si acum,inca mai fugea de lume. -Sakura deci...,spuse Ino incretindu-si sprancenele. Simtea nevoia sa o stranga in brate pe cea care ii fu candva prietena.Dar ceva o oprea,teama ca acea fetita blanda sa nu respinga. -Eu sunt Hinata!spuse bruneta intr-o veselie timida. -Ma bucur de cunostinta!spuse Sakura zambind.Imi prezinta si mie cineva scoala si desigur,colegii de clasa? Ca si varul ei,avea ochii de culoare lila.Avea o fata mica,si ochi mari,timizi.Pe frunte,avea breton drept cu noante albastre,care straluceau foarte tare,si parul lung pana la jumatatea spatelui.Sakura si Ino,aveau un par mai lung.Sakura il avea lung pana la solduri,drept si filat.Ino,avea un par prins in coada ce venea pana la solduri. -Ma bucur de cunostinta!spuse Sakura zambind.Imi prezinta si mie cineva scoala si desigur,colegii de clasa? -Si ma rog de ce as face-o?spuse Sasuke ceva in sfarsit. -Se pare ca ai si tu o limba!spuse Sakura deloc intimidata de atitudinea dura a brunetului.Sa sti ca nu te obliga nimeni.Si ceilalalti o pot face!spuse Sakura. Sasuke ii mai arunca o privire urata si rece,dupa care pleca fara a mai spune ceva. -Ce e cu el?Atat de important se crede?spuse Sakura mirata. -Nu...,spuse Naruto trist,doar ca Sasuke...nu are parinti.... Sakura se intrista de soarta lui Sasuke,stiind si ea ce inseamna acea teama de a ramane singur.A simtit-o si ea,de multe ori.Il privea cu multa atentie in timp ce el se indeparta cu pasi inceti de ei.Din prima clipa in care l-a zarit,ceva se schimbase inauntrul ei,ceva special...
Ultima editare efectuata de catre ioanasaku in Dum 25 Sept 2011, 16:36, editata de 1 ori |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Lumina in intuneric Dum 25 Sept 2011, 16:09 | |
| Pai vad ca ai mai adus un capitol... Este mai bine, avand in vedere aspectul, dar mai ai de lucrat la asezarea in pagina...La un moment dat ai scris cateva randuri, dupa care le-ai scris din nou, ai grija cand scrii, sau corecteaza dupa...Astept cu nerabdare nextul...Spor la scris si multe idei...Te-am pupacit dulce... choco^^ |
| | | Siel Genin
| Subiect: Re: Lumina in intuneric Dum 25 Sept 2011, 16:38 | |
| Cap 3:Conflictul
Ino,Hinata si Naruto ii aratara Sakurei noii ei colegi si scoala. Sakura era foarte fericita sa-i cunoasca pe toti..Dar nu stiau ca erau urmariti de o privire rece,de privirea lui Sasuke Uchiha.Nu-si putea lua privirea de la Sakura.Ca si in cazul lui Ino,i se parea ca o cunoaste de undeva,si isi aduse aminte de unde. Flash back:*Micutul Sasuke se afla in spital pe o bancuta si plangea foarte tare.Tocmai aflase ca parintii sai fura ucisi.El nici macar nu stia ce inseamna a ucide.Iar cand a aflat,nici nu concepea sa inteleaga ca un om sa omoare un alt om,pe semenul sau.Fratele sau mai mare il lasa singur ca sa vorbeasca cu doctorii,dar nici el nu se simtea mai bine.Sasuke se simtea parasit de lumea intreaga.Explozia de tristete care a aparut in jurul sau.O data,era atat de fericit alaturi de parintii sai,si se simtea in siguranta alaturi de ei,dar acum,simtea teama de a ramane singur,tema de moarte .de orice.... In timp ce el plangea. o fetita mica si dragalasa aparu langa el.El nici nu realizase ca ea statea de mult timp langa el si il privea curioasa.Cand abia o zarise,incerca sa-si stearga lacrimile,si sa para curajos,dar nu avea pe cine pacali. Mica fetita din fata lui,avea o fata rotunda cu obrajori rumeni,un par scurt pana la umeri,cu breton ascutit,cu o cordeluta roza cu fundita alba pe cap,si o fustita rosie.Era atat de simpatica. Iar apoi,ea ii spune ceva uimitor: -Esti un inger,n-ar trebui sa plangi!!spuse ea mirandu-l pe baietelul brunet.Si bunica mea se afla in spital,mami mi-a spus ca a murit.Si eu am plans mult ca tine.Dar mami mi-a spus ceva ce-ti voi spune si tie,ceva ce si parintii tai ti-ar spune....Mami mi-a spus ca toti oamenii buni se duc in Rai...Si ca ei sunt mereu langa noi,chiar daca nu-i vedem.Au grija de noi in fiecare clipa a vietii...Iar noaptea,ca sa nu ne simtim singuri,ei apar noaptea sub forma de stele si stralucesc atat de frumos,spuse Sakura sfarsind sa se uite pe tavanul holului de spital. Sasuke se uita inca uimit la fetita cu par roz.Insa cuvintele ei il ajutara sa treaca mai usor peste asta,chiar daca durerea era la fel de mare,dar macar exista consolarea ca parintii sau duc o viata mai buna dincolo de moarte si ca inca sunt alaturi el si il ocrotesc...* endback Dupa ce isi aminti acele momente zambi subtil si pleca spre sala de concerte si de teatru. Intre timp,Ino si Hinata o condusera pe Sakura in noua ei camera.Toate 3 erau colege de camere si asta le incanta mult.Pentru inceput,pareau ca toate 3 se intelegeau de minune.Sakura avea pregatita in dulapul ei propriu,uniforma.De la prima vedere,pare sa-i placa uniforma.Sakura o imbraca imediat,si ii venea foarte bine pe ea.Talie inalta si zvelta,un profil frumos si trasaturi foarte fine.Asta era ceea ce o definia pe Sakura cel mai bine. Intre timp,o roscata cu ochelari mici si la moda,cauta pe holurile imparatesti ale scolii pe cineva.Era foarte disperata.Iar deja, disperarea ei se transforma in nervi,iar apoi in furie.Ea cauta un baiat.Era atat de obsedata de el,incat dezvolta o pasiune bolnava pentru el,si mereu ii placea sa spune tuturor:"Sasuke e iubitul meu."Numele acestei fete pe care Sasuke o ura mult,era Karin.Se credea cea mai frumoasa fata din liceu si cea mai populara.Desi s-a autonumit singura.Dar asta pana cand,cineva care cu adevarat merita acest titlu o va rasturna pe Karin de pe tronul popularitatii pe care si-l construise singura.In cele din urma,ea il gasi pe pe Sasuke stand de unul singur la un colt. -Sasukeeee!spuse ea luandu-si ochelarii scotand la iveala niste ochi chiar foarte frumosi,ce culoare unui visiniu senzual ca si parul ei roscat. -Ce?!spuse el pe un ton grav. -Vad ca esti singur,iubitule!!Ce ar fi sa-mi ti companie pana la sala de concerte? -Nici cand!!spuse el plecand. "Fir-ar!!Mereu imi scapa!!Dar stiu ca ma iubeste.Cine nu s-ar indragosti de mine?!"gandi Karin dand dovada de narcisism. Intre timp,pe un hol unde se aflau dulapurile tuturor elevilor,un pusti mic de clasa a 7 a dadu de probleme.Din cauza faptului ca era scund si amarat era bataia de joc a celor mari inca din prima zi.Cei care se luau de el,era o fata cu par lung si bruneta pe nume Kin,si doi baieti.Unul se numea Jason,dar avea porecla Jay Jay.Era un tanar foarte aratos si muschi usor dezvoltati,potriviti pentru varsta sa.Era saten inchis,si un par foarte scurt.Avea o fata simpatica,dar cu o privire salbatica.Mereu ii placea sa poarte un hanorac negru cu gluga pe cap.Era genul de baiat care obtinea ce vrea.Celalalt se numea Samuel,dar avea si el o porecla: Synder Bla.Eta un blond inchis cu cararea pe mijlocul capului,ochi caprui si o privire salbatica. -Hey, piticanie nebuna!!!La cat esti de mic,sigur incapi in dulap!!!!spuse Jay Jay in batjocura. -Va rog,lasati-ma in pace.Va dau toti banii!!!spuse pustiul speriat. -Auzi Kin,ne da banii lui!spuse Synder.Noi nu ne jucam.Stiu ca ai vazut la TV filme in care batausii iti cereau banii de buzunar si trac de tine,dar noi,suntem cu mult mai rau!!!!Piticanie!Si ar fi bine sa nu spui nimic lui mami si lui tati!Capish?!spuse Synder afundand copilul si mai tare in dulap. -Capi,capi!spuse micutul aproape plangand. Intre timp,Sakura plimbandu-se pe acelasi hol,vazu situatia.Vazu ca cei 3 se luara de un baiat mic cu par saten cu frezura ca al lui Naruto.Ea privi curioasa cateva momente si isi dadu seama ca cei 3 sunt batausi.Nu credea ca va intalni chiar din prima zi o astfel de situatie,insa avea degand sa-l ajute pe pitic. -Hey!!spuse ea alaturandu-se langa ei.Vad ca,va distrati de minune,spuse Sakura sarcastica. -Daca vrei,te poti alatura si tu,scufito!spuse Jay tragand cu ochiul catre Sakura. Sakura ii zambeste miseleste,si il apuca de gulerul camasei si ii spune: -Lasa pustiu in pace ca ti-o incasezi!!!spuse ea dura avand aceeasi privire salbatica ca el. -De data asta,nu-ti facem nimic!spuse Jay,Insa doar pentru ca esti frumoasa,asta nu inseamna ca vei scapa usor!!!spuse el lansand copilul in pace,alaturandu-se grupului sau care pleca. -Hey micutule,te simti bine?spuse Sakura luandu-l jos din dulap,fiind destul de greu.Asa.Cum te cheama? -Konohamaru Sarutobi!se prezenta micutul politicos.Nu-i lua in seama pe aia 3,nu sunt singura lor victima.Se iau pana si de cei mai mare ca ei. -In ce clasa sunt? -10 A. *Vai mie!Sunt in clasa cu ei!*gandi ea usor speriata. Intre timp, Kin, Jay Jay si Synder Bla, erau pe un zid de langa scoala.Ei stateau si discutau despre noua fata. -Cine e?Nu am mai vazut-o!Sigur e noua!spuse Kin. -Nu conteaza.Fetita asta,o sa mi-o plateasca.Stiu ce tratament sa-i dau!Iar tu amice,ma vei asista!Trebuie sa impartim ce-i mai bun,nu?spuse Jay catre Synder. -O veti viola,nu nemernicilor?spuse Kin zambind batjocoritor. |
| | | ~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: Lumina in intuneric Mar 27 Sept 2011, 20:40 | |
| |
| | | Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Lumina in intuneric Dum 25 Dec 2011, 09:18 | |
| Pentru ca nu a mai fost continuat, fic-ul merge la "Fan ficuri blocate".
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lumina in intuneric | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|