|
Autor | Mesaj |
---|
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: desenele mele Joi 12 Aug 2010, 14:12 | |
| cateva desene facute de mine!!!stiu nu sunt reusite!a si scuze ca le'am pus pe SunPhoto aculo le'am avut! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] avril lavigne [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] K-on [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pt toate fanele!Justin Bieber [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]BYE BYE[posturi unite] |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: desenele mele Sam 14 Aug 2010, 17:53 | |
| am revenit :X [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - avril !nu seamana [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -de doua ori [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -urat!ghici cine e?? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - anime girl pe jumatatea -_- nu sunt o buna fotografa C-am atat bye bye |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: desenele mele Sam 14 Aug 2010, 17:55 | |
| Foarte frumoase desenele tale! Se pare ca mai avem o talentata printre noi ... Hai ca incepem sa promovam tinere sperante si talente in lume |
|
| |
Biscuu` Genin
| Subiect: Re: desenele mele Lun 23 Aug 2010, 18:40 | |
| ms mult !! |
|
| |
ailed962 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ziua onomastica 9/septembrie Nr. mesaje : 217 Puncte : 239 Reputatie : 17 Hobby-uri : multe am Stare de spirit : ....dezamagita......
| Subiect: Re: desenele mele Lun 23 Aug 2010, 19:06 | |
| foarte frumoase bravo :>:D<: |
|
| |
``*Last Kiss*`` Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Galati Nr. mesaje : 196 Puncte : 265 Reputatie : 49 Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy
| Subiect: Re: desenele mele Sam 28 Aug 2010, 17:02 | |
| |
|
| |
Biscuu` Genin
| Subiect: Re: desenele mele Lun 30 Aug 2010, 21:24 | |
| multumesc!!!!!!!!! asta'i contul meu de pe desenatori :http://www.desenatori.ro/desenator/293852/ nu'i cne stie ce! |
|
| |
Biscuu` Genin
| Subiect: Re: desenele mele Lun 06 Sept 2010, 15:51 | |
| hey! buna am m'ai facut cateva desene sper sa va placa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]gata |
|
| |
Mimi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : blocata in toaleta....nu ma cautati acasa! Nr. mesaje : 23 Puncte : 22 Reputatie : 1 Stare de spirit : ^__^
| Subiect: Re: desenele mele Vin 10 Sept 2010, 15:57 | |
| Bravo :>:D<: ...desenezi f. frumos! |
|
| |
Biscuu` Genin
| Subiect: Re: desenele mele Vin 10 Sept 2010, 17:27 | |
| hey am m'ai facut cateva desene [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] gata |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: desenele mele Vin 10 Sept 2010, 21:17 | |
| |
|
| |
Biscuu` Genin
| Subiect: Re: desenele mele Vin 10 Sept 2010, 21:18 | |
| - meyryn a scris:
- foarte frumoase
mersi |
|
| |
Biscuu` Genin
| Subiect: Re: desenele mele Mar 14 Sept 2010, 10:12 | |
| natura statica: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: desenele mele Joi 23 Sept 2010, 20:58 | |
| sunt tari. hei cum pot sa va arat si eu desenele mele[si eu am o groaza,mai ales cu sasusaku]? |
|
| |
Biscuu` Genin
| Subiect: Re: desenele mele Sam 25 Sept 2010, 17:50 | |
| - *SasuSaku=love* a scris:
- sunt tari.
hei cum pot sa va arat si eu desenele mele[si eu am o groaza,mai ales cu sasusaku]? pai..dai la New Topic si iti pui desenele! dar nu direct din pc! :><: ! Dai sus acolo ''Gazduieste o imagine'' si da-i la Choose File si pui imaginea din pc-ul tau!! Iar daca nu ai poze cu desenele tale pe pc poti.....sa...faci poze cu webul sau ....faci poze cu telefonul si te descurci de aici! |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: desenele mele Joi 07 Oct 2010, 20:05 | |
| esti foarte talentata la desen :>:D<: imi plac toate |
|
| |
♣ Virus excentric ♣ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : *only in my dreams* Nr. mesaje : 191 Puncte : 211 Reputatie : 17 Hobby-uri : muzica Stare de spirit : !!@@ppy^
| Subiect: Re: desenele mele Vin 29 Oct 2010, 18:21 | |
| felicitari sunt foarte frumoase |
|
| |
ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| Subiect: Re: desenele mele Lun 06 Dec 2010, 11:11 | |
| felicitari!ai talent |
|
| |
Biscuu` Genin
| Subiect: Re: desenele mele Dum 02 Ian 2011, 16:56 | |
| |
|
| |
Ade Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau :X Nr. mesaje : 77 Puncte : 92 Reputatie : 11 Hobby-uri : Multe. Stare de spirit : Momentan buna ;)
| Subiect: Re: desenele mele Dum 20 Feb 2011, 13:46 | |
| Foarte dragute. Imi plac mult. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: desenele mele | |
| |
|
| |
|