| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 26 Mar 2012, 22:13 | |
| Nume vechi: •° ċнoċo °• Nume nou: Choco :) |
|
| |
Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 26 Mar 2012, 23:10 | |
| Nume vechi : Smile Nume nou : You`r smile † |
|
| |
Philarmonique Pauper Genin
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 71 Puncte : 98 Reputatie : 5 Hobby-uri : Vitta dolce moderatto :) Stare de spirit : I'm oww ! ~
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 27 Mar 2012, 09:38 | |
| Nume vechi : zmiley_smiley Nume nou : ° Steluţă °
De ce nu merge ?
Editat de choco: draga mea, tu trebuie sa iti schimbi numele, nu trebuie sa ti-l schimbe altcineva din staff. Uite, faci asa: in bara de sus unde apar FORUM, PORTAl.. dai click pe PROFIL. Si iti apre o pagina cu toate setarile profilului tau. In locul unde este numele, il stergi pe cel vechi si il scrii pe cel nou, apio te duci jos de tot si apesi pe Inregistrare. :)
Multumesc, choco ! |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 28 Mar 2012, 09:31 | |
| Nume nou: Ella :) Nume vechi: Elle ză Şoricel ♫ |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 29 Mar 2012, 06:55 | |
| Nume vechi: I*love*squirrels Nume nou : ◦ Squirrel ◦
|
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 29 Mar 2012, 19:19 | |
| NIck' vechi: фКallyф Nick' nou: Requiem |
|
| |
*Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 30 Mar 2012, 17:23 | |
| Nick vechi: Blood_Angel
Nick nou: *Rina*Mandarina*Rina* |
|
| |
Tudor. Genin
Sex : Localizare : Unde vreau ;x Nr. mesaje : 171 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : Compun versuri,Liceu..Muzica..pnm Stare de spirit : Imi traiesc viata la maxim :x
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 30 Mar 2012, 22:11 | |
| nume vechi : nimeni altu nou:MiserableEmo |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 06 Apr 2012, 15:39 | |
| nume vechi : *Soho~Zukinda* nume nou: /Agata\ |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 07 Apr 2012, 10:50 | |
| nume vechi : Lexi :x Nume nou : ριηк σвѕєѕѕιση |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 07 Apr 2012, 15:01 | |
| Nume vechi: ✖ ჩεllმჩεllʂ ✖
Nume nou: Dεnnÿ ✖ Sakura |
|
| |
☆BeLL☆ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : nu conteaza... Nr. mesaje : 99 Puncte : 135 Reputatie : 20 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : nici eu nu stiu
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 08 Apr 2012, 22:07 | |
| Nume vechi: MidnightSun Nume nou: ☆BeLL☆ Asta e ultima oara cand imi schimb numele. Nu de alta, dar ma cam enervez sa-mi schimb numele de la chat de fiecare data cand intru pe un forum pe care am cont. |
|
| |
ღ Anne ღ Roza ღ Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : UnD3V@ P3 LuN@ Nr. mesaje : 28 Puncte : 31 Reputatie : 1 Stare de spirit : Sm!L3!!! L!f3 !s b3@ut!ful!!!!
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 11 Apr 2012, 22:12 | |
| Nume vechi: Ayame Sweet Kitty Nume nou: ღ AnnEe ღ RoZaA ღ |
|
| |
Churippu Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 24 Puncte : 28 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 12 Apr 2012, 11:37 | |
| Nume vechi: giagica chean
Nume nou: Churippu |
|
| |
Th3Mast3r Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 149 Puncte : 221 Reputatie : 14 Stare de spirit : Sunt fericit mereu
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 16 Apr 2012, 15:19 | |
| LaurentiuTheLion=Th3Mast3r |
|
| |
Natt Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅] Nr. mesaje : 225 Puncte : 259 Reputatie : 14 Hobby-uri : handball,shopping Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 16 Apr 2012, 18:06 | |
| Nick vechi: ☆Łσℓ¡þღρ☆ Nick nou: ^‿^иλτт^‿^ |
|
| |
...::Vampire_of_nighT::.. Academy Student
Sex : Localizare : Peste mari si tari! Nr. mesaje : 29 Puncte : 37 Reputatie : 4 Hobby-uri : Denenez manga Stare de spirit : Perversa :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 17 Apr 2012, 20:03 | |
| Nume vechi: Love Sasusaku Nume nou: ...::Vampire_of_nighT::... |
|
| |
»Beţişor« Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Romania, Ialomita Nr. mesaje : 135 Puncte : 165 Reputatie : 3 Hobby-uri : Sa scriu ficuri :)) Stare de spirit : Good...very good.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 19 Apr 2012, 14:03 | |
| Nume vechi: ♥`MaRry`K -Pop`♥ Nume nou: »βεţÍşôя«
I-haa! ^^ |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 21 Apr 2012, 21:01 | |
| Nume vechi --> DekkaღDrew Nume nou --> ☺Bubu™ |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 24 Apr 2012, 21:57 | |
| Revin şi eu ! =^^= Ohh cât am lipsit pe aici. * laughs *
Nick vechi: ● E Nick nou: Ema
Thanks.
|
|
| |
● Lene Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lost in my dream..But i don't care.. Nr. mesaje : 119 Puncte : 146 Reputatie : 6 Stare de spirit : Lonely..
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 25 Apr 2012, 22:28 | |
| |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 26 Apr 2012, 23:04 | |
|
- Old : ♥º°Capsunica°º♥
- New : ♥º° Kιαгα °º♥
|
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 29 Apr 2012, 13:35 | |
| Old: deLL Nu Vreau. <3 Nwew: Electra :3 |
|
| |
Mumf Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 110 Localizare : Paradox, CO Nr. mesaje : 13635 Puncte : 14127 Reputatie : 481 Hobby-uri : AMV , Fan fiction . Stare de spirit : Yuk <.<
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 29 Apr 2012, 16:54 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Kenta in Sam 21 Iul 2012, 12:43, editata de 1 ori |
|
| |
Mona™ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : La casuta mea Nr. mesaje : 352 Puncte : 366 Reputatie : 12 Stare de spirit : Asa si asa
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 01 Mai 2012, 17:26 | |
| Old : SakuraHaruno12
New : Mona™ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
| |
|
| |
| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|