| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 19 Aug 2012, 19:16 | |
| Nume vechi: ~GooD-LucK~
Nume nou: ~Pinky-girl~ |
|
| |
ZuZuLiNa Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : top secret Nr. mesaje : 69 Puncte : 75 Reputatie : 0 Hobby-uri : muzica,cititul,moda si iesitul in oras cu prietenii mei Stare de spirit : mai mereu zambareata
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 20 Aug 2012, 19:18 | |
| nume vechi: zuzu love sasusaku
nume nou : ZuZuLiNa |
|
| |
Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 20 Aug 2012, 22:21 | |
| Nume vechi:ღღFunditssa.Roshyeღღ Nume nou:ღღTurqoise.Lipsღღ Scuze asa de mult shtiu ca nu a trecut o luna dar mi-am uitat parola si cand mi-am pus emailu nu a mers.!!Noroc cu tableta
|
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 21 Aug 2012, 12:41 | |
| Nume vechi : PervertAngel Nume nou : Miss Arrogance |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 21 Aug 2012, 12:56 | |
| " Numele( nickname ) dumneavoastra aveti dreptul sa il schimbati o data la o luna." Va recomand sa mai cititi o data [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 21 Aug 2012, 22:01 | |
| Nume vechi: Elianna ~ (o să-m fie dor de tine ) Nume nou: Alice In Chains |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 22 Aug 2012, 15:47 | |
| Nume vechi: Nix Nume Nou: Nix` |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 23 Aug 2012, 10:45 | |
| Nume vechi: revelation13 Nume nou : KitKat |
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 23 Aug 2012, 15:27 | |
| Nume vechi: xDeenisaa Nume nou: Fantoma |
|
| |
Issabelle Cooper Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Unde e bine şi e termină cu bine . Nr. mesaje : 62 Puncte : 82 Reputatie : 16 Hobby-uri : Să mă uit în ochii tăi şi să te mint ! Stare de spirit : Nu cred că ţi-ar trece aşa ceva prin cap .
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 24 Aug 2012, 14:07 | |
| Nume vechi : ◦ P¡şқοţεl™
Nume nou : Issαbєllє Cσσpєr |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 27 Aug 2012, 18:42 | |
| Nume vechi: ♥~Naru ♥Hina2000~ ♥ Nume nou: Arogance Girl |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 28 Aug 2012, 00:36 | |
| Nume vechi: *~* Alexa *~* Nume nou: ♫ Aimi ♫ |
|
| |
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 29 Aug 2012, 03:56 | |
| Nume vechi : Kawii »๏« Nume nou: Ava Whiterspoon |
|
| |
Dee' Cola ღ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 29 Aug 2012, 22:29 | |
| Well... Nume vechi: Deiutza Nume nou: Dee' Cola ღ |
|
| |
•Adina• Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe covor in fata leptop-ului acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 6 Puncte : 10 Reputatie : 0 Hobby-uri : k pop-ul etc . Stare de spirit : Buna dar totusi trista ,
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 02 Sept 2012, 13:01 | |
| •Adina•(Nou) Adina. (Vechii) |
|
| |
Azelle Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Somewhere in the sky Nr. mesaje : 71 Puncte : 84 Reputatie : 5 Stare de spirit : Laughing all the time
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 03 Sept 2012, 14:27 | |
| Vechi- βðмb๏ηí¢ǻǻ
Nou- Azelle |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 03 Sept 2012, 17:38 | |
| Nume vechi: The AnonymousNume nou: Anonymous. Nu e mare diferenta. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Eq KaKy Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Deci Practic Intr-a Colo. acebook : https://www.facebook.com/ursea.baa Nr. mesaje : 103 Puncte : 112 Reputatie : 5 Hobby-uri : Toate :) Stare de spirit : nNeBbUNaTTiKă
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 05 Sept 2012, 15:43 | |
| Nume Vechi: sTaR.DaN Nume Nou:★BoWnTyOuT2★ |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 08 Sept 2012, 19:49 | |
| Old : Anonymous. New : Claudya.
|
|
| |
Deea ★ Academy Student
Sex : Localizare : Somewhere. Nr. mesaje : 2 Puncte : 4 Reputatie : 0 Hobby-uri : Dancing, writing and shopping. :) Stare de spirit : Joy is normal human mood.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 10 Sept 2012, 15:26 | |
| Nume vechi: ღღWonderfull Womenღღ Nume nou: Deea ★ |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 10 Sept 2012, 23:40 | |
| Old: ●Cireşică● New: »Claudia« |
|
| |
† LoRy † Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ღ In hell ღ Nr. mesaje : 426 Puncte : 476 Reputatie : 24 Hobby-uri : Să'l plimb pe Cerber Stare de spirit : Sadică ψ
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 12 Sept 2012, 11:55 | |
| oke si eu mi l-am schimbat: nume vechi:pupikducik; nume noi:Lory*Ely |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 15 Sept 2012, 14:42 | |
| Vechiul Nick: Nix` Noul Nick: Siren' |
|
| |
Ane Belle Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde vrei acolo sunt !!!!:P Nr. mesaje : 87 Puncte : 116 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 16 Sept 2012, 11:47 | |
| Dexterica.Ale Bunny -Vechii Ane Belle -Nou |
|
| |
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 16 Sept 2012, 13:59 | |
| Nume vechi: sakuralovexoxo Nume nou: sunny |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
| |
|
| |
| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|