|
Autor | Mesaj |
---|
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Bancuri Sasusaku Vin 30 Sept 2011, 20:31 | |
| hihi!!! am pus alt banc sper sa va placa
Aventuri lui Naruto si ed ed si eddy.Naruto Sasuke si Sakura se plimba prin oras si da de cei trei baieti amuzanti,ca vor sa-si anda lucrurile. Naruto:-Da ce faceti ma aici ciudatilor Eddy:-Strangem bani pentru sfarma-falci Naruto:-Sfarma-falci, dar pot sati dau eu una Eddy:zauu dami dami dami.Si Naruto ii da un pumn in fata. Eddy:Ce faci ma copil facut la manivela Naruto:pai nu ziceai tu ca vrei Sfarma-falci Eddy:mah fata de castravete murat eu ma refeream la bonboane Naruto dar te pot ajuta noi... Sakura:noi adica...noi, cum cap de sfecla? Ed: da da ed vrea sfarma -falci, ed iubeste sfarma -falci.... Sasuke : da ce are ma asta parca ii lipseste un creier Eddy:el este Ed prostul familiei,si asta cufes este Edd ii se spune dublu-d este un geniu nebun Edd:Defapt datimi voie sa ma prezint.isi i-a o manusa si face cunostinta.Dublu e cel mai... Eddy: copil maltratat da stim hai pa...Deci cum vei face sa ne ajutati Sasuke si Sakura nu se baga, dar Naruto tot cum vrea face. -Vom da un spectacol de magie o sa ma clonez si banii ii impartim... Cei trei sunt deacord si incepe spectacolul invita multa lume,si Naruto face magia,au curs mii si mi de bani. Eddy:oauuuuu dic mah cata banetu' sunt bogat sunt bogat... Naruto:Sti ca imparti cu noi sti nu ? Dublu-d: da defapt trebuie sa platin decoratiile, artificiile... si mai multe asa ca noi ramanem cu 2 dolari deci nui putem impartii Eddy:Ceeeeee? dublu-d stiam ca nu putem conta pe tine copil maltratat...
pai nu e mare lucru... da sper ca a iesit cat decat...daca va placut comm-uri |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Vin 30 Sept 2011, 20:57 | |
| Sincer nu mi-a starnit rasul insa m-a facut sa zambesc Astept ceva mai interesant Te pup Zbye |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Vin 30 Sept 2011, 22:22 | |
| O zi frumoasa in Konoha este ziua Sakurei iar primul care isi aminteste este Sasuke desigur -ma paluga -cei mah purecosule -sti ce zi este azi? -miercuri... -nu ma chetrosule este ziua Sakurei,fi atent creier de molusca, tu ii faci o petrecere surpriza ca eu am grija sa o duc pe afara -s-a facut,am eu grija... -ma cap de stiulete vezi ce faci... Sakura se trezeste manaca se imbraca iar Sasuke ii zice ca o sa-i faca o surpriza de ziua ei mergand in oras zis si facut ei pleaca iar Naruto ramane sa decoreze casa.Ar trebui sa faca tortul Naruto are blatul dar ii mai trebuie incrediente. -Dik mah mo lasat cimaflederu asta fara nimic,no lasa ca gasesc eu Naruto vrea sa puna esenta de vanilie cauta el ce cauta, pana gaseste intr-un sertar intr-o punga de medicamente gaseste o fiola de avolcamin si o pune in tort grezand ca este esenta, mai trebuie sa puna ciocolata si gaseste o galeata de vopsea neagra spre maro -oauuuu cata ciocolata aici o sa imi ajunga Si pune pe tort, mai trebuie sa puna frisca se duce in baie si vede spuna de par o i-a si scrie La multi ani Sakura.Tortul este gata mai trebuie decoratiile, se duce in camera la Sasuke si gaseste niste prezervative crezand ca sunt baloane, le i-a se duce in camera Sakurei si vede ca are niste catuse roz cu pus le i-a puful si le pune in "baloane" le umfla si le agata de ce gaseste.Ivita prietenii Sakurei si totul este gata. Shikamaru:Naruto astea nu sunt baloane sunt... Naruto: taci ba chiorete nu vezi ca sunt baloane mai au si culori de fete Shikamaru: esti o cauza pierduta,copil maltratat Sasuke si Sakura ajung in sfarsit "surpriza"striga toata lumea chiar era o surpriza ce facuse NAruto Sakura:idiotule,maimuta paroase copil facut pentru alocatie ce ai facut aici Naruto:o petrecere Sakura:zimi si mie cap de cleste de unde ai luat astea Naruto:pai baloanele de la Sasuke, puful ros de la bratarile tale, tortul l-am facut cu ce ma gasit... Sasuke:dute in sant de cracanat, cimpazeu cu tarate in loc de creier
|
|
| |
Darkness Angel Academy Student
Varsta : 26 Localizare : Prin zona... Nr. mesaje : 32 Puncte : 36 Reputatie : 1 Stare de spirit : In fiecare minul alta stare...
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Vin 30 Sept 2011, 23:47 | |
| Primul a fost ciudat sa fiu sincera, dar mi-a placut mult petrecerea. Ce idiot e Naruto! Adu next! |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Sam 01 Oct 2011, 12:32 | |
| Asta a fost penala rau Doamne fereste Era mai misto daca puneai si niste replici gen: "Sasuke: Ba desteptule, acum ce fac? Nu mai am "baloane pentru la noapte" Sakura roseste si spune in acelasi timp: Sakura: Ba da bou mai esti daca tu crezi ca alea sunt bratari, eu cu ce ma joc la noapte?" Asta era o idee... in fine E prea penal Astept next Te pup Zbye |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Sam 01 Oct 2011, 13:54 | |
| Nu mai pot de ras=))) vreu nextuu repede |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Vin 04 Noi 2011, 16:55 | |
| :))) faorte ca lumea:)) vopsea maro ca ciocolata:)) asta`i buna rau=)) hai cu next`u..;;) ca ii tare:P Byee!!!:** |
|
| |
Kado Rina-chan Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva prin univers Nr. mesaje : 132 Puncte : 159 Reputatie : 5 Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Joi 24 Noi 2011, 22:33 | |
| Nu mai pot de ras,prost mai e si naruto da ce sai aci prostu tot prost ramane hai repede cu nextu ninita te pupaceste |
|
| |
*Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Dum 04 Dec 2011, 20:11 | |
| ” , Naruto, copil maltratat...” Naruto nu e copil maltrata! Doar are prieteni... bine dar este putin cam... tont. |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Mar 10 Ian 2012, 02:19 | |
| COPIL FACUT PT ALOCATIE =))))Sfarma-falci:))) am si uitat cuvantul asta |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Vin 01 Noi 2013, 20:33 | |
| Primul nu prea mi-a placut, nu ma facut sa rad. Al doilea a fost mult mai bun |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku Mar 05 Noi 2013, 11:37 | |
| CAD, CAD DE PE SCAUN! Foarte amuzante glumele |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri Sasusaku | |
| |
|
| |
|