Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Complimentul nu inseamna doar linguseala Sam 01 Oct 2011, 09:59 | |
| povestea mea e inspirata de la un film la care ne-a pus diriga sa ne uitam.
Era o zi obijnuita ca oricare alta.Aglomeratie,mult zgomot si oameni stresati care mergeau la munca,ceva specific oricarui oras.Azi,era ziua in care oamenii isi scoteau buletinele.Cu toti erau stresati si suparati din cauza problemelor financiare sau familiare. La ghiseu,era un om foarte zambaret,dar pe care seful,nu-l prea agreea din cauza aceasta.Considera inutil sa zambesti tot timpul,poate ca e e cel care a uita frumusetea vietii.Primul om vine la ghiseu.Era un om inalt,si burtos.Era chel,dar cu ochi albastri.Cu o varsta de cap 40-50 de ani.Inainte ca tanarul sa inmaneze buletinul,ii spune: -Domnule,vad ceva special la dumneavoastra.Inspirati pe oricine! Acel om se uita cateva clipe la,isi ia buletinul si pleaca.Iasa afara din cladire si zambeste spunand:Oare chiar asa o fi? Urmeaza o femeie de 30 de ani.Frumusica si aranjata.Si ei,tanarul ii face complimente. -Draga mea doamna,puteti zambi putin pentru mine?Cred ca ati avea cel mai frumos zambet din lume. Doamna,auzind acest lucru,zambeste si roseste imediat,uitand de problemele de acasa. Si tot asa,fiecare om care urma,pleca de acolo fericit si cu noi sperante pentru viata.Seful sau,vazand asta,era curios sa vada,de ce in fiecare zi,decand la angajat pe tanar venea atat lume.Se duce acolo in inspectie,si afla motivul:oamenii veneau pentru ca stiau ca tanarul le spune lucruri frumoase care ii ajutau enorm.Seful,uimit zambi si el.Nu putea sa-si creada ochilor. Intr-o zi,tanarul a trebuit sa mearga la fotograf din anumite motive.Acolo,fotograful era o tanara domnisoara,blonda,subtirica si cam suparata.De la prima vedere,tanarul simtea ceva special pentru fata aceea.Si incerca sa o complimenteze: -Esti un inger! Ea nici macar nu se uita la el.Era ocupata sa pregateasca aparatul de fotografiat. -Stai drept!ii spuse scrt si rece. De atunci,tanarul incerca in fiecare zi sa o vada si mergea la fotograf.De fiecare data o complimenta,insa ea,ramanea la fel de rece ca intotdeauna.Dupa un timp,tanarul isi pierdu speranta si nu mai complimenta pe nimeni.Oamenii care veneau asteptau sa fie complimentati,insa tanarul se purta la fel ca fata,rece... Intr-o buna zi,pe cand trecea intr-un parc,tanaul o areste pe fata,dar ezita sa mearga la ea,insa ea il observa si fuge intr-un suflet zambind la el.Si ii spune: -Ai dreptate!Viata e minunata! Ii spune ea si il saruta.Apoi,un fotograf,ii observa zambind si se apropie de ei spunand: -Ce zambet cald si sincer.Zambiti pentru o poza? De atunci,tanarul a inceput din nou sa complimenteze lumea.
Morala:daca ii spui unei persoane ceva frumos,ea se va simti bine,si la randul ei,va face la fel,facandu-i pe alti sa se simta bine.Nu ezitati,faceti lumea un loc mai fericit.Fa-o si cu tine insuti daca esti dezamagit de propira persoana.Uitate in oglinda si repetati intr-una:Sunt bun!!!si vei reusi sa te inveselesti.
|
|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Complimentul nu inseamna doar linguseala Sam 01 Oct 2011, 11:51 | |
| Ce frumoasa poveste! :x Chiar mi-a placut enorm de mult. Si morala are dreptate. Sweet! ^^
Electornic :) |
|
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: Complimentul nu inseamna doar linguseala Sam 01 Oct 2011, 13:02 | |
| Chiar m-a uimit aceasta povestioara. Morala este adevarata si are legatura cu toti oamenii. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: Complimentul nu inseamna doar linguseala Mar 04 Oct 2011, 10:08 | |
| Foarte frumoasă povestea draga mea, mi-a plăcut tare mult! |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Complimentul nu inseamna doar linguseala Mar 04 Oct 2011, 18:18 | |
| Deci sincer am ramas fara cuvinte, foarte frumoasa poveste...Mi-a placut mult morala, dar chiar a avut ceva special...Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Complimentul nu inseamna doar linguseala Mier 05 Oct 2011, 11:54 | |
| interesant si uneori adevarat numai ca lucrurile nu sunt intotdeauna asa de simple |
|
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Complimentul nu inseamna doar linguseala Dum 13 Ian 2013, 18:38 | |
| Frumoasă morală, frumoasă poveste, trecând peste greşelile de tastare şi result, nimeni nu-i perfect. Mi-a plăcut foarte mult ce-ai zis. Totuşi există persoane total demoralizate ce nu mai pot să se complimenteze pe ele sau alte persoane crezându-se inferioare, ştiu cazuri. Frumoasă morală oricum. |
|
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Complimentul nu inseamna doar linguseala Sam 15 Iun 2013, 13:13 | |
| Foarte frumoasa povestea si talcul din care putem invata multe . |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Complimentul nu inseamna doar linguseala | |
| |
|