Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
Subiect: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 12:38
Hey hey!Felicitari Byb`.. Incep si urmatoarea editie in fort! De data aceasta am sa va pun si eu o melodie
Enrique Iglesias ft CIara-Takin` Back My Love" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Melodia Castigatorare cu 13 Voturi pusa de •Coffée™ este Michael Jackson-Heal the world
Ultima editare efectuata de catre Layla in Dum 09 Oct 2011, 22:18, editata de 1 ori
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 12:41
Felicitari draga mea Bybylinda
Vin si eu cu o melodie :
Vescan si Ligia- Ultima ploaie
Lolita S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 12:51
Felicitari castigatoarei! >;dd< Revin cu o piesa cam sensibila care ma descrie absolut PERFECT! <3
Christina Aguliera-You lost me
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 13:01
Particip si eu cu melodia:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Michael Jackson
Succes tuturor!
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 13:15
Felicitari Byby! Particip si eu cu:
Intervenit de Bubulina : Nu mai votati aceasta melodie !! La primul concurs a concurat Crystal cu ea si a si castigat ! Conform regulilor este interzis sa mai concureze cineva cu aceeasi melodie ! Fi mai atenta Alexia
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 13:54
Felicitari Byby.
Particip si eu, nu? Normal :x E o melodie dubstep :x sper sa va placa cat imi place si mie ... enorm <3
B.o.B ft Hayley Williams - Airplanes
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 13:55
Tears Of An Angel [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
.allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 14:22
hey!! particip si eu cu -->[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 14:32
Felicitari ByBy Particip si eu cu o piesa , care de fiecare data ma face sa ma gandesc numai la prostii[LOL] si imi readuce pofta de viata .
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Desi nu sunt fan Lady Gaga , ea era idolul meu inainte sa se prosteasca cu piesele astea aiurea . Pana la Bad Romance o iubeam..dupa .. Cu born this way si chichinezele astea..am pierdut-o . Dar piesa acesta niciodata nu o voi uita Hope you like it and vote it !
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 14:36
Paramore: Decode
Gaby05 Academy Student
Sex : Localizare : Departe de tozi si de toate... Nr. mesaje : 30 Puncte : 55 Reputatie : 22 Stare de spirit : Plistisit
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 15:51
Heyy... ma bag si eu pt prima data in acest concurs :D
Evanescence- going under
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 16:14
Buna , Buna ! Aş vrea sa vin şi eu cu o melodie ce îmi place mult şi ce mă linişteşte . Succes Tuturor !
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 16:20
Buna Particip si eu cu Radio Killer - Don't let the music end
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 17:46
3 Doors Down - Here Without You
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 18:06
Emil Lassaria & F.Charm - Guantanamera [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 18:23
Subiect: Re: Concurs 25- Melodia Saptamanii! Dum 02 Oct 2011, 20:08
Cata lume... :)) Sa vedem ce iese de data asta...
Succes tuturor... choco^^
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone