| Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Sam 08 Oct 2011, 19:29 | |
| Naruto si Sas`ke se intalnesc la ramen. Naruto era suparat si ii spune pe un ton trist lui Sas`ke:
-Uite mai am o veste buna si una rea. Care sa ti- zic prima?
-Pai, combina-le...
-Nevastata ne insala!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Sasuke merge cu liftul. La un moment dat, intră Sakura. După două etaje, Sakura opreşte liftul, se uită cochet la el, îşi dezbracă bluza şi sutienul şi le aruncă pe jos. - Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie. Sasuke se gîndeşte puţin, îşi dezbracă cămaşa, o aruncă pe jos şi spune: - Hai, spal-o şi calc-o.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Sakura către Sasuke la o petrecere: - Dumneata tare semeni cu al treilea soţ al meu. - Dar de cîte ori aţi fost căsătorită? - De două ori pînă acum.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Sasuke şi Sakura în timul antrenamentului. Sasuke către Sakura: - Sakura, dă jos fusta... - Vai, Sasuke, e ruşine... - Dă-o jos că eu sînt bărbat şi ştiu de toate... Sakura dă jos fusta... - Sakura dă-ţi jos ciorapii... - Vai, Sasuke, nu pot, e ruşine... - Dă-o jos cum îţi spun că eu sînt bărbat şi ştiu de toate... Sakura dă jos ciorapii... - Sakura, dă jos chiloţii... - Vai, Sasuke, e ruşineee... - Sakura, dă jos chiloţii că eu sînt bărbat şi eu ştiu de toate... Sakura dă jos chiloţii. - Pe aici, după cum mi-o zis Naruto, ar trebui să fie o gaură...
>>>>>>>>>>>>
Astea au fost si bancurile daca va plac mai pun! ^o^
|
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Sam 08 Oct 2011, 20:10 | |
| =)))))))) deci am ras pana nu am mai putut! estii genialaaa! |
|
| |
Uchiha Ayumi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prin zona Nr. mesaje : 46 Puncte : 45 Reputatie : 2 Stare de spirit : Se putea si mai bine...
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Dum 09 Oct 2011, 10:39 | |
| Ce tari sunt! Ultimul a fost beton! Next repede! |
|
| |
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Dum 09 Oct 2011, 23:10 | |
| foarte reusite a doua a fost maxima |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Dum 23 Oct 2011, 16:46 | |
| Cat de tare you are so cool! |
|
| |
*Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Lun 24 Oct 2011, 01:41 | |
| Vai, ce bancuri dragute ! Trebuie sa spun ca te pricepi! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Lun 24 Oct 2011, 18:09 | |
| SUnt foarte amuzante, bravo, chiar mi-ai pus zambetul pe buze =]] Nevasta ne inseala baah =]] |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Vin 04 Noi 2011, 16:57 | |
| =)) ultimul` a fost Geniual=))) |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Vin 23 Dec 2011, 17:28 | |
| Unde-i nextul la bancuri.. doamne mor aici cu zile, ultimul a fost penal!! :)) |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Vin 23 Dec 2011, 18:16 | |
| Sakura către Sasuke: - Unde mergi, Sas'ke? - La cîrciumă. - Atunci, ia bate-mă acu, că pe cînd vii, eu voi dormi.
Sakura se întoarce de la magazin cu o pălărie noua. Către Sasuke: - Mă Sasuke, să vezi, mi-a zis vînzătoarea că pălăria asta mă face să par cu 10 ani mai tînără. La care Sasuke: - Şi-atunci de ce nu ţi-ai luat trei?
Sasuke o întreabă pe Sakura: - Sakura, ţie ţi-ar plăcea să fii bărbat? Sakura răspunde: - Da, Sasuke, da' ţie?
Vine Sasuke acasă de la oraş şi zice către Sakura, hotărît: - Sakura, stinge lumina, trage perdelele şi în pat iute. - Mă Sasuke, da' mai am de lucru. - Dac-am zis, am zis! Vede Sakura că n-are încotro, se conformeaza. Se pune şi Sasuke în pat, trage plapuma peste ei şi zice: - No, acum Sakura, să-ţi arăt ce ceas cu fosfor mi-am cumpărat.
Sper sa va placa. :)) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Vin 23 Dec 2011, 18:28 | |
| is tari bancurile ... dar pe majoritatea le stiu insa nu din aceasta perspectiva, oricum tari |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Vin 23 Dec 2011, 18:44 | |
| Bancurile sunt defapt cu Maia si Ion. =))
Eu le fac mai originale. xD |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Vin 23 Dec 2011, 20:18 | |
| Hehe si eu le stiu da`tot ma fac sa rad Bv nasha sa ne mai aduci |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Joi 02 Feb 2012, 19:26 | |
| SUPERR! AI UMORUL IN SANGE! Sau nu ai sange? NEXT, NEXT I need you , please! |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Dum 08 Apr 2012, 22:17 | |
| Super tari bancurile sa mai aduci ca sunt fruoase |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Lun 09 Apr 2012, 12:23 | |
| No... domne ... Sunt atat de amuzante... Imi plashe ca i-ai pus pe Sas'ke si Sakura impreuna ashi :>:>
Sa vii cu altele repede |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Mar 10 Apr 2012, 01:23 | |
| |
|
| |
"Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Mar 10 Apr 2012, 21:07 | |
| ))))))))))) Suuuper, draga mea mi-au placut toate.... NEXT, NEXT !!!!!!! Te kiss, kiss dulce |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Mar 10 Apr 2012, 21:32 | |
| Hey , super bancurile . Preferatul meu este cel in care Sakura ii zice lui Sasuke sa o faca sa se simta ca o femeia , iar acesta se dezbraca de camasa si io da sa io calce si sa o spele . Next , Next , Next ! |
|
| |
Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Joi 24 Mai 2012, 22:28 | |
| Geniale si super amuzante. Cel mai tare a fost cel cu ceasul cu fosfor si cel cu Sasuke si Sakura in lift Abia astept sa mai pui |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Vin 25 Mai 2012, 22:04 | |
| Au fost foarte tari. Nu mai pot de ras. Cel mai mult mi-a placut aia cu ceasu fosforescent. La aia chiar am ras pana n-am mai putut. Abia astept sa mai pui si altele. Te-am pupat ♥ |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Sam 26 Mai 2012, 14:39 | |
| DACA NU PUI NEXT, TE BANTUI! I NEED NEXT, I WANT NEXT!A |
|
| |
floricica gingasa Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 91 Reputatie : -2 Hobby-uri : muzica,desen si sa ma distrez Stare de spirit : mult mai bine decat ieri
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Joi 16 Aug 2012, 16:36 | |
| Sunt super tari mai ales ala cu ceasu fosforescent si cu liftu nu mai pot de ras |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! Joi 16 Aug 2012, 21:59 | |
| Am mai citit bancurile.....Dar oricum faptul ca te-ai gandit sa pui alte personje le face mai bune. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! | |
| |
|
| |
| Bancuri =)) Naruto :>:> Sas`ke :| si Sakura :X !!! | |
|