Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
Subiect: Concurs 26- Melodia Saptamanii! Dum 09 Oct 2011, 22:24
Dragii mei, felicitari scumpa mea..desigur nu se putea ca melodia lui MJ sa nu castige... Mai ales cand e vorba de o melodie asa de superba. Melodiile lui sunt geniale, iar cand nu ma simt in apele mele, Stiu ca trebuie sa ascult MJ!!
Astazi voi incepe si eu cu una dintre melodiile mele dragi de la MJ:
Michael Jackson- You are not alone.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pot spune doar ca e geniala, iar titlul sublim..Pacat caci nu mai este printre noi. Inca mai putem spera caci intr-un viitor se va naste un al2-lea MJ, insa ca el NICIODATA!!
Hai ca am dat din una in alta// Bafta tuturor!
Ultima editare efectuata de catre Layla in Dum 16 Oct 2011, 12:10, editata de 1 ori
AlphasoniK Genin
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 255 Puncte : 387 Reputatie : 115
Subiect: Re: Concurs 26- Melodia Saptamanii! Dum 09 Oct 2011, 23:34
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Pai se pare ca vin si in aceasta saptamana cu inca o melodie. Fie mai asa... Fie draguta. Mie una imi place mult de aceasta cantareata, dar si enorm de mult melodia, sa numai spun de videoclip.
Cher Lloyd-With your love ft. Mike Posner
Bafta tuturor si cea mai frumoasa melodie sa castige! Va pwp!
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
Pff. si eu cu o melodie trista care ma face sa simt si mai mult durerea ...
Christina Aguilera - Hurt
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Particip si eu cu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Nothin' On You
Felicitari Coffe! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
Felicitari Biencutz! Bun, viu tarziu, stiu, dar am avut ceva probleme. Asa...propun de data asta o piesa pe care o ador, dar e mai putin cunoscuta, din pacate. Nu vreau neaparat sa castig, dar vreau macar s-o ascultati.
Sper sa va placa!
Electronic :)
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
Subiect: Re: Concurs 26- Melodia Saptamanii! Sam 15 Oct 2011, 14:46
Particip si eu cu :
Michael Jackson - Bad
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
Subiect: Re: Concurs 26- Melodia Saptamanii! Sam 15 Oct 2011, 15:36
Poate, nu o sa fie preferata de cineva, insa nu strica sa`mi bag si eu nasul!!!
Inna-Un Momento!
^^ deLL-chan!
Ultima editare efectuata de catre LuckNess♥ (deLL) in Sam 15 Oct 2011, 19:19, editata de 1 ori
Final Destination Genin
Sex : Varsta : 32 Localizare : Everywhere Nr. mesaje : 54 Puncte : 80 Reputatie : 12 Hobby-uri : Gasesc eu ceva Stare de spirit : Lazy
Subiect: Re: Concurs 26- Melodia Saptamanii! Sam 15 Oct 2011, 17:45
Concurez si eu cu o melodie draga mine X:X: