Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Cum arata cel mai tare date pentru tine? Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Cum arata cel mai tare date pentru tine? Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Cum arata cel mai tare date pentru tine?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Cum arata cel mai tare date pentru tine? J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

Cum arata cel mai tare date pentru tine? Empty
MesajSubiect: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Mar 17 Aug 2010, 22:50

Este un joc simplu. heh
Sunt 16 cerinte la care scrii raspunsul sincer fara sa te gandesti de doua ori si fara sa citesti inainte textul de mai jos.

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul __________
2.Adjectiv __________
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale __________
4.O culoare __________
5.Produs cosmetic __________(la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare __________
7.Obiect de imbracaminte __________
8.Numar intre 1 si 12 __________
9.Mijloc de transport/vehicul __________
10.Cladire/locatie __________
11.Verb __________
12.Parte a corpului __________
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta __________
14.Animal __________
15.Numele unui star __________
16.Obiect __________

Acum citeste textul iar unde vor fi numere noi ne vom imagina(nu e nevoie sa scrii de doua ori)raspunsurile de mai sus puse in text!Don't forget to laugh!

Esti in parc pentru (1).Chiar cand tu,total (2),vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt (3).Te complimenteaza,apropo de cat de (4) este pielea ta si iti cere un/o (5).Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati (6).Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o (7).(8)ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o (9).Mergeti la (10).Acolo,el/ea incepe sa (11).Vazandu-te visator.visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe (12).Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o (13) si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o (14)."Asta/asta e (15)!"striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o (16) si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Mar 17 Aug 2010, 23:04

Mi-l fac eu prima heh

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul:a sari
2.Adjectiv:nebuna
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale:nu am dar spun numele unui baait care imi place:raul
4.O culoare:mov
5.Produs cosmetic :crema avon(la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare:pizza
7.Obiect de imbracaminte:fusta gri
8.Numar intre 1 si 12:11
9.Mijloc de transport/vehicul :masinutza care goneste cu 200 la ora si care are franele stricate
10.Cladire/locatie :cofetarie
11.Verb:a latra
12.Parte a corpului:cap
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta:bilet la concertul tokio hotel in love
14.Animal:caine
15.Numele unui star:Tom Kaulitz in love
16.Obiect:sticla

lough Esti in parc pentru a sari.Chiar cand tu,total nebuna,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Raul.Te complimenteaza,apropo de cat de mov este pielea ta si iti cere un/o crema avon.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati pizza.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o fusta.11 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o masinutza care goneste cu 200 la ora si care are franele stricate
Mergeti la cofetarie.Acolo,el/ea incepe sa latreVazandu-te visator/visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe cap.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o bilet la concertul tokio hotel si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o caine.Asta/asta e Tom Kaulitz''!! striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o sticla si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bulgarus
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1415
Puncte : 1796
Reputatie Reputatie : 188
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Mar 17 Aug 2010, 23:18

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul: a fugi
2.Adjectiv: furioasa
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale nu am prieten dar pun asa un nume: adrian
4.O culoare: mov
5.Produs cosmetic:rimel
6.Fel de mancare: pizza
7.Obiect de imbracaminte :rochie
8.Numar intre 1 si 12 :6
9.Mijloc de transport/vehicul :masina
10.Cladire/locatie casa alba
11.Verb:a rade
12.Parte a corpului:picioare
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta :o chitara
14.Animal :iepure
15.Numele unui star Robert Pattinson
16.Obiect pahar

Esti in parc pentru a fugi.Chiar cand tu,total furioasa,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt adrian.Te complimenteaza,apropo de cat de mov este pielea ta si iti cere un/o rimel.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati pizza.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o rochie.6 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o masina.Mergeti la casa alba.Acolo,el/ea incepe sa rada .Vazandu-te visator.visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe picioare.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o chitara si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o iepure."Asta/asta e robert patinson!"striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o pahar si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".

Este asa de amzant , merg la casa alba ca sa mananc pizza, imi pune mana pe picioare, scoate din buzunar o chitara lough si mi-o agata de gat ,imi scrie numarul de telefon pe un pahar lough lough lough lough lough lough lough lough vai doamne cat am ras
Sus In jos
``*Last Kiss*``
Genin
Genin
``*Last Kiss*``

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 196
Puncte : 265
Reputatie Reputatie : 49
Stare de spirit Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Mar 17 Aug 2010, 23:25

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul:a innota
2.Adjectiv:mare
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale:iulian
4.O culoare:albastru
5.Produs cosmetic :parfum baby doll(la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare:cartofi pai
7.Obiect de imbracaminte:maieu
8.Numar intre 1 si 12:8
9.Mijloc de transport/vehicul :bicicleta
10.Cladire/locatie :caaffe bar
11.Verb:a rage
12.Parte a corpului:picior
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta:Poster cu Reita de la The Gazette heh in love
14.Animal:hamster
15.Numele unui star:Reita in love
16.Obiect:mp3

Esti in parc pentru a innota.Chiar cand tu,total mare,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Iulian.Te complimenteaza,apropo de cat de albastra este pielea ta si iti cere un/o parfum baby doll .Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati cartofi pai.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o maieu .8 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o bicicleta.
Mergeti la caffe bar.Acolo,el/ea incepe sa rageVazandu-te visator/visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe picior.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o poster cu Reita de la the Gazette si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o hamster.Asta/asta e Reita!! striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o mp3 si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".

E amuzant lough ..imi place

Sus In jos
Yukina
Academy Student
Academy Student
Yukina

Sex : feminin Localizare Localizare : In lumea mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 34
Puncte : 41
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica,desen,ficuri....
Stare de spirit Stare de spirit : Pai depinde..in fiecare minut imi schimb starea de spirit..deci nustiu cum as putea sa raspund

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Mar 17 Aug 2010, 23:47

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul:a cumpara
2.Adjectiv:vesela
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale:nu am dar na...andrei
4.O culoare:negru
5.Produs cosmetic :oja(la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare:hamburger
7.Obiect de imbracaminte:costum de baie
8.Numar intre 1 si 12:4
9.Mijloc de transport/vehicul :caruta
10.Cladire/locatie :muzeu
11.Verb:a urla
12.Parte a corpului:brat
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta:un pian
14.Animal:veverita
15.Numele unui star:Afam Lambert heh in love
16.Obiect:evantai

Esti in parc pentru a cumpara.Chiar cand tu,total vesela,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Andrei.Te complimenteaza,apropo de cat de albastra este pielea ta si iti cere un/o oja .Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati hamburger.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o costum de baie .4 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o caruta.
Mergeti la muzeu.Acolo,el/ea incepe sa urleVazandu-te visator/visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe brat.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o pian si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o veverita.Asta/asta e Adam Lambert!! striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o evantai si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".

Am ras o multime lough lough lough lough lough lough lough

Sus In jos
ailed962
Genin
Genin
ailed962

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Ziua onomastica 9/septembrie
Nr. mesaje Nr. mesaje : 217
Puncte : 239
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : multe am
Stare de spirit Stare de spirit : ....dezamagita......

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Sam 21 Aug 2010, 19:13

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul a alerga
2.Adjectiv amuzata
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale Vlad
4.O culoare Albastru
5.Produs cosmetic rimel (la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare pizza
7.Obiect de imbracaminte o rochita scurta alba cu floricele albastre
8.Numar intre 1 si 12: 10
9.Mijloc de transport/vehicul Lamborghini:P
10.Cladire/locatie pizzerie
11.Verb a striga
12.Parte a corpului genunchi
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta un telefon nou
14.Animal papagal
15.Numele unui star Yoo Seung Jun
16.Obiect telefon

Esti in parc pentru a alerga.Chiar cand tu,total amuzat,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Vlad.Te complimenteaza,apropo de cat de Albastra este pielea ta si iti cere un/o rimelul.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati pizaa.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o .o rochita scurta alba cu floricele albastra 10ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/oLamborghini.Mergeti la pizzerie .Acolo,el/ea incepe sa strige.Vazandu-te visator.visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe genunvhi.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o telefon nou si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o papagalul."Asta/asta e Yoo Seung Jun!"striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o telefon si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".
Sus In jos
http://te-iubesc-ca-la-inceput.blogspot.com/
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Dum 03 Oct 2010, 16:54

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul : a alerga
2.Adjectiv : dement
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale : nu am dar scriu numele unui baiat care imi place : Rares
4.O culoare : rosu
5.Produs cosmetic : ruj (la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare : pizza
7.Obiect de imbracaminte : fusta
8.Numar intre 1 si 12 : 10
10.Cladire/locatie : restaurant
11.Verb : a canta
12.Parte a corpului : cap
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta : laptop
14.Animal : pisica
15.Numele unui star : Michael Jackson
16.Obiect : caramida

Esti in parc pentru a alerga .Chiar cand tu,total dementa,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Rres.Te complimenteaza,apropo de cat de rosie este pielea ta si iti cere un/o ruj .Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati pizza .Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o fusta.10 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o masina .Mergeti la restaurant .Acolo,el/ea incepe sa cante .Vazandu-te visator.visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe cap. Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o laptop si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o maimuta ."Asta/asta e Michael Jackson !"striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o caramida si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".

super tare jocu lough
imi place in love
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Cum arata cel mai tare date pentru tine? Asss10Cum arata cel mai tare date pentru tine? J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Lun 04 Oct 2010, 20:42

eu scriu direct povestea, apoi....verbul,etc....

Esti in parc pentru a alerga.Chiar cand tu,total ametita,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Leo.Te complimenteaza,apropo de cat de verde este pielea ta si iti cere un\o parfum.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati o salata.Inainte de asata,totusi,ai sa te imbraci repede cu un\o rochie.2 ore mai tarziu,prietenul tau\prietena ta te asteapta in fata casei cu un\o roaba.Mergeti la Mecdonaltz[cum s-o scrie].Acolo el\ea incepe sa se urce pe pereti.Vazandu-te visator\visatoare ,prietenul tau\prietena ta iti pune cu grija mana pe gat.Zambitor\zambitoare ,scoate din buzunarul de la pantaloni un\o pupic si iti agata mandru\mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un\o melc.''Asta\asta e Miley Cyrus!''striga prietenul tau\prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un\o masa si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurit\a si te gandesti ''Ce date trasnit''.

Verb la infinitiv care are legatura cu sportul:A alerga
adjectiv:ametita
numele prietenului\prietenei tau\tale:Leo
o culoare:verde
produs cosmetic:parfum
fel de mancare:salata
numar intre 1 si 12:2
mijloc de transport\vehicul:roaba
cladire\locatie:mecdolatz
verb:sa urce pe pereti
parte a corpului:mijloc
ceva ce iti doresti de ziua ta:un pupic
animal:melc
numele unui star:Miley Cyrus
obiect:masa

are ceva daca am facut asa?
Sus In jos
♣ Virus excentric ♣
Genin
Genin
♣ Virus excentric ♣

Localizare Localizare : *only in my dreams*
Nr. mesaje Nr. mesaje : 191
Puncte : 211
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : muzica
Stare de spirit Stare de spirit : !!@@ppy^

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Vin 29 Oct 2010, 21:09

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul:a sari
2.Adjectiv:enorm
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale:nu am dar..sa zicem...ionut
4.O culoare:rosu
5.Produs cosmetic :rimel
7.Obiect de imbracaminte:fusta
8.Numar intre 1 si 12:3
10.Cladire/locatie :muzeul de arta
11.Verb:a tipa
12.Parte a corpului:mana
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta:un telefon
14.Animal:maimuta
15.Numele unui star:Smiley
16.Obiect:sticla

Esti in parc pentru a sari.Chiar cand tu,total mare,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Ipnut.Te complimenteaza,apropo de cat de rosie este pielea ta si iti cere un/o rimel .Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati pizza.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o fusta .3 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o masina.
Mergeti la muzeul de arta.Acolo,el/ea incepe sa tipe.Vazandu-te visator/visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe mana.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o telefon si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o maimuta.Asta/asta e Smiley!! striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o sticla si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".
lough
Sus In jos
ღTweetyღ
Genin
Genin
ღTweetyღ

Sex : feminin Localizare Localizare : my world and mine alone
Nr. mesaje Nr. mesaje : 235
Puncte : 281
Reputatie Reputatie : 39
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,desen...
Stare de spirit Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Dum 05 Dec 2010, 17:23

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul ____a alerga______
2.Adjectiv __mare________
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale __sa spunem[Florin]________
4.O culoare ___mov_______
5.Produs cosmetic ___rimel_______(la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare __pizza________
7.Obiect de imbracaminte _fusta_________
8.Numar intre 1 si 12 ___5_______
9.Mijloc de transport/vehicul ____bicicleta______
10.Cladire/locatie ___muzeu_______
11.Verb _a musca_________
12.Parte a corpului _mana_________
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta ____lant______
14.Animal _____maimuta_____
15.Numele unui star __Strify________
16.Obiect __creion________

Esti in parc pentru a alerga.Chiar cand tu,total mare,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Florin.Te complimenteaza,apropo de cat de mov este pielea ta si iti cere un/o rimel.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati pizza.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o fusta.5 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o bicicleta
Mergeti la muzeu.Acolo,el/ea incepe sa muste.Vazandu-te visator/visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe mana.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o lant si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o maimuta.Asta/asta e Strifystriga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o creion si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!". lough
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Mar 01 Feb 2011, 22:34

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul:a alerga
2.Adjectiv:dragutza
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale:silviu
4.O culoare:rosu
5.Produs cosmetic:luciu de buze cu aroma de capsuni
7.Obiect de imbracaminte:rochita roz
8.Numar intre 1 si 12:8
9.Mijloc de transport/vehicul:avion
10.Cladire/locatie:mall
11.Verb:a iubi
12.Parte a corpului:mijloc
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta:Un I-Phone 4
14.Animal:catel_
15.Numele unui star:Ladi Gaga
16.Obiect:telefon

Esti in parc pentru a alerga.Chiar cand tu,total dragutza,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Silviu.Te complimenteaza,apropo de cat de rosie este pielea ta si iti cere un/o luciu de buze cu aroma de capsuni.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati pizza.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o rochita roz.8 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o avion.Mergeti la mall.Acolo,el/ea incepe sa iubeasca.Vazandu-te visator.visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe mijloc.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o I-Phone 4 si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o catel."Asta/asta e Lady Gaga!"striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o telefon si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!"

Prea funny lough lough lough lough lough lough lough lough lough
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Vin 04 Feb 2011, 12:27

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul:a patina
2.Adjectiv: uimita
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale: Marius
4.O culoare: portocaliu
5.Produs cosmetic: luciu
6.Fel de mancare: ciorba
7.Obiect de imbracaminte: trening roz
8.Numar intre 1 si 12: 12
9.Mijloc de transport/vehicul:elicopter
10.Cladire/locatie: gradina zoologica
11.Verb:a plange
12.Parte a corpului:buze
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta: o chitara
14.Animal: pisica
15.Numele unui star: Elvis
16.Obiect: calculator

Esti in parc pentru a patina.Chiar cand tu,total uimita,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Marius.Te complimenteaza,apropo de cat de portocalie este pielea ta si iti cere un/o luciu.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati ciorba.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o trening roz. 12 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o elicopter.Mergeti la gradina Zoologica.Acolo,el/ea incepe planga.Vazandu-te visator/visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe buze.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o chitara si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o pisica."Asta/asta e Elvis!"striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o calculator si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!"

Super joc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Dum 15 Mai 2011, 08:42

1. Verb la infinitiv care are legatura cu sportul: a alerga.

2. Adjectiv: obosita.

3. Numele prietenului tau: Gaby aka Blondu

4. O culoare: albastru.

5. Produs cosmetic: mascara.

6 .Fel de mancare: snitel

7. Obiect de imbracaminte: fusta.

8. Numar intre 1 si 12: 10

9. Mijloc de transport/vehicul: tranvai

10. Cladire/locatie: la mare!

11. Verb: a rade

12. Parte a corpului: ochi

13. Ceva ce iti doresti de ziua ta: o chitara clasica

14. Animal: catel

15. Numele unui star: Lady Gaga.

16. Obiect: I-phone

Esti in parc pentru a alerga. Chiar cand tu,total obosita, vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Gaby. Te complimenteaza,apropo de cat de albastra este pielea ta si iti cere un mascara. Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati snitel. Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu fusta. 10 ore mai tarziu,prietenul tau te asteapta in fata casei cu un tranvai. Mergeti la mare. Acolo,el incepe sa rada. Vazandu-te visatoare,prietenul tau iti pune cu grija mana pe ochi. Zambitor scoate din buzunarul de la pantaloni o chitara si iti agata mandru cadoul in jurul gatului. Deodata, va taie calea un catel."Asta e Lady Gaga!"striga prietenul tau. Iti scrie repede numarul de telefon pe un I-phone si iti pune respectivul obiect in mana. Apoi,dispare cu animalul sub brat .Ramai inmarmurita si te gandesti "Ce date trasnit!"

lough lough lough

Vai cat de haios!!! lough lough

Ja ne!
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Special Jōnin
Special Jōnin
Pufarina~Puff~Puffitza:x

Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Dum 15 Mai 2011, 12:13

1. Verb la infinitiv care are legatura cu sportul: A alerga
2. Adjectiv: Frumoasa
3. Numele prietenului tau: Alex
4. O culoare: Roz
5. Produs cosmetic: Luciu de buze
6. Fel de mancare: cartofi prajiti
7. Obiect de imbracaminte: bluza decoltata:>
8. Numar intre 1 si 12: 9
9. Mijloc de transport/vehicul: Avion
10. Cladire/locatie: Aeroportul=))
11. Verb: A merge
12. Parte a corpului: Gura
13. Ceva ce iti doresti de ziua ta: O chitara electrica
14. Animal: Delfin=))
15. Numele unui star: Bill Kaulitz
16. Obiect: Frunza=))

Esti in parc pentru a alerga.Chiar cand tu,total frumoasa,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Alex.Te complimenteaza,apropo de cat de roz este pielea ta si iti cere un/o luciu de buze.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati cartofi prajiti.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o bluza decoltata.9 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o avion.Mergeti la aeroport.Acolo,el/ea incepe sa mearga.Vazandu-te visator.visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe fund.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o chitara electrica si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o Delfin."Asta/asta e Bill Kaulitz!"striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o frunza si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".

Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Cum arata cel mai tare date pentru tine? J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Lun 27 Iun 2011, 12:51

Ia =))

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul : A sari
2.Adjectiv : Frumoasa
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale : Nu am dar sa spunem : Marius
4.O culoare : Rosu
5.Produs cosmetic : Ruj rosu >:)
6.Fel de mancare : Snitele =)) mor
7.Obiect de imbracaminte : Sutien >:)
8.Numar intre 1 si 12 : 3 .. :>
9.Mijloc de transport/vehicul : Caruta =))
10.Cladire/locatie : Padure
11.Verb : a gati
12.Parte a corpului : Gura
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta : O pisicutza :"> .. cu toate ca am deja =))
14.Animal : Pisicutza >:)
15.Numele unui star : Damon Salvatore in love
16.Obiect : Cana

Esti in parc pentru a sari. Chiar cand tu, total frumoasa, vrei sa faci o pauza, apare de dupa colt Marius. Te complimenteaza, apropo de cat de rosie este pielea ta si iti cere un ruj rosu. Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati snitele. Inainte de asta, totusi, ai sa te imbraci repede cu un sutien. 3 ore mai tarziu, prietenul tau te asteapta in fata casei cu o caruta. Mergeti la padure. Acolo, el incepe sa gateasca. Vazandu-te visatoare,prietenul tau iti pune cu grija mana pe gura. Zambitor ,scoate din buzunarul de la pantaloni o ( pisicuta si iti agata mandru cadoul in jurul gatului. Deodata, va taie calea o pisica. "Asta e Damon Salvatore !"striga prietenul tau. Iti scrie repede numarul de telefon pe o cana si iti pune respectivul obiect in mana. Apoi, dispare cu animalul sub brat. Ramai inmarmuritasi te gandesti "Ce date trasnit!".

Deci mor cu zile =))))) mor =))
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Lun 27 Iun 2011, 13:40

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul: a privi :))) un sport foarte fain:))
2.Adjectiv : sexosa :>
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale (nu am dar pun numele fostului meu prieten heh) Denis..
4.O culoare cacaniu in dungi
5.Produs cosmetic fond de ten
6.Fel de mancare fasole
7.Obiect de imbracaminte tanga
8.Numar intre 1 si 12 :6
9.Mijloc de transport/vehicul: morcov
10.Cladire/locatie : WC
11.Verb a linge
12.Parte a corpului : sub-brat
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta : silicoane
14.Animal : paduche
15.Numele unui star : Mister Been
16.Obiect dildau

Esti in parc pentru a privi.Chiar cand tu,total sexoasa,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Denis.Te complimenteaza,apropo de cat de cacanie inn dungi este pielea ta si iti cere un/o fond de ten.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati fasole.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o tanga.6 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o morcov.Mergeti la Wc.Acolo,el/ea incepe sa linga.Vazandu-te visator.visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe sub-brat.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantal(13)oni un/o silicoanesi iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o paduche."Asta/asta e Mister Been!"striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o dildau si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Lun 27 Iun 2011, 13:58

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul: a admira
2.Adjectiv : tunata
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale (nu am dar pun numele fostului meu prieten ) vali
4.O culoare negru
5.Produs cosmetic pudra
6.Fel de mancare salata
7.Obiect de imbracaminte costum de baie
8.Numar intre 1 si 12 :3
9.Mijloc de transport/vehicul: roaba
10.Cladire/locatie : parc
11.Verb aa pipai
12.Parte a corpului : picior
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta : funie
14.Animal : lenes
15.Numele unui star : michael jacson
16.Obiect lopata

Esti in parc pentru a admira.Chiar cand tu,total tunata,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Vali.Te complimenteaza,apropo de cat de neagra este pielea ta si iti cere o pudra.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati o salata.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un costum de baie.3 ore mai tarziu,prietenul tau te asteapta in fata casei cu o roaba.Mergeti in parc.Acolo,el incepe sa pipaie.Vazandu-te visatoare,prietenul tau iti pune cu grija mana pe picior.Zambitor,scoate din buzunarul de la pantaloni o funie iti agata mandru cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un lenes."Asta e michael jackson!"striga prietenul tau.Iti scrie repede numarul de telefon pe o lopata si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita si te gandesti "Ce date trasnit!".

prea tare gabitzaaaa lough
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Cum arata cel mai tare date pentru tine? Asss10Cum arata cel mai tare date pentru tine? J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Mar 28 Iun 2011, 11:32

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul : a sari
2.Adjectiv: dulce
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale: nu am, dar sa speram ca il va chema Razvan [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
4.O culoare: turcoaz
5.Produs cosmetic: luciu de buze
6.Fel de mancare: pizza
7.Obiect de imbracaminte: pereche de pantaloni scurti
8.Numar intre 1 si 12: 3
9.Mijloc de transport/vehicul: bicicleta
10.Cladire/locatie: inchisoare =))
11.Verb: a rade
12.Parte a corpului: frunte
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta: o pereche de sosete =))
14.Animal: pisica [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
15.Numele unui star: ala bala portocala... Bill Kaliutz [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
16.Obiect: pereche de ochelari de soare

Esti in parc pentru a sari. Chiar cand tu, total dulce, vrei sa faci o pauza, apare de dupa colt Razvan. Te complimenteaza, apropo de cat de turcoaz este pielea ta si iti cere un luciu de buze. Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati pizza. Inainte de asta, totusi, ai sa te imbraci repede cu o pereche de pantaloni scurti. Trei ore mai tarziu, prietenul tau te asteapta in fata casei cu o bicicleta. Mergeti la inchisoare. Acolo,el incepe sa rada. Vazandu-te visatoare, prietenul tau iti pune cu grija mana pe frunte. Zambitor, scoate din buzunarul de la pantaloni o pereche de sosete si iti agata mandru cadoul in jurul gatului. Deodata, va taie calea o pisica. "Asta e Bill Kaliutz!" striga prietenul tau. Iti scrie repede numarul de telefon pe o pereche de ochelari de soare si iti pune respectivul obiect in mana. Apoi, dispare cu animalul sub brat. Ramai inmarmurita si te gandesti "Ce date trasnit!".

Doamne, mor de ras. Chestia asta e geniala zau ca da. Auzi, imi pune o pereche de sosete in jurul gatului. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Joi 19 Apr 2012, 13:07

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul:A alerga
2.Adjectiv: Simpatica
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale: Alex
4.O culoare: Verde
5.Produs cosmetic: balsam de buze(la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare: Paste
7.Obiect de imbracaminte: Eterni blugi
8.Numar intre 1 si 12: 1
9.Mijloc de transport/vehicul: Motocicleta
10.Cladire/locatie : Parc
11.Verb: A zambi
12.Parte a corpului Ochii
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta Fericire
14.Animal Pisica
15.Numele unui star Matt
16.Obiect Mp3

Esti in parc pentru a alerga. Chiar cand tu, total simpatica, vrei sa faci o pauza, apare de dupa colt Alex.Te complimenteaza,apropo de cat de verde este pielea ta si iti cere un Mp3 . Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati paste. Inainte de asta, totusi, ai sa te imbraci repede cu o pereche de blugi. 3 ore mai tarziu, prietenul tau te asteapta in fata casei cu o motocicleta.
Mergeti in parc. Acolo,el incepe sa zambeasca. Vazandu-te visatoare,prietenul tau iti pune cu grija manai pe ochii. Zambitor , scoate din buzunarul de la pantaloni o fericire si iti agata mandr cadoul in jurul gatului. Deodata,va taie calea o pisica. Asta e Smiley!! striga prietenul tau. Iti scrie repede numarul de telefon pe un balsam de buze si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi, dispare cu animalul sub brat .Ramai inmarmurita si te gandesti "Ce date trasnit!".
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Dum 29 Apr 2012, 16:51

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul: a alerga
2.Adjectiv: draguta
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale: Chris`
4.O culoare: turquoise
5.Produs cosmetic: luciu de buze (la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare: creveti cu orez (ahh cred ca o sa-mi pun o portie acum ca nu mai pot de foame) x_x =))))))
7.Obiect de imbracaminte: tricou
8.Numar intre 1 si 12: 7
9.Mijloc de transport/vehicul: motocicleta (vrum, vruuum...) =)))))))))))))))))))))
10.Cladire/locatie: Turnul Eiffel
11.Verb: a alunca =))
12.Parte a corpului: gat
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta: lantisor
14.Animal: catelus
15.Numele unui star: Ian Somerhalder
16.Obiect: mp4 :x

Acum citeste textul iar unde vor fi numere noi ne vom imagina(nu e nevoie sa scrii de doua ori)raspunsurile de mai sus puse in text!Don't forget to laugh!

Esti in parc pentru (1)a alerga.Chiar cand tu,total (2)draguta,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt (3)Chris`.Te complimenteaza,apropo de cat de (4)turquoise (=)))mooor!) este pielea ta si iti cere un/o (5)luciu de buze.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati (6)creveti cu orez.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o (7) tricou.(8)7 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o (9)motocicleta.Mergeti la (10)Turnul Eiffel.Acolo,el/ea incepe (11) sa alunece (de ce nu ma mira?)=)).Vazandu-te visator.visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe (12)gat.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o (13)lantisor si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o (14)catelus."Asta/asta e (15)Ian Somerhalder!"(nu se poate!!!=))))mor aici de ras!) striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o (16)mp4 si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!". rusinos

Vai de mine! lough Mor de ras! lough A fost prea tare testul! good job Va dati seama daca s-ar intampla asa in viata reala! lough
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Sam 04 Aug 2012, 01:05

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul ___a alerga_______
2.Adjectiv ______rau____
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale ______Theo____
4.O culoare _________negru_
5.Produs cosmetic ____fard______(la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare _____pizza_____
7.Obiect de imbracaminte _____blugi negri_____
8.Numar intre 1 si 12 ________1__
9.Mijloc de transport/vehicul _______limuzina=))___
10.Cladire/locatie _______pe acoperisul unei cladiri inalteee___
11.Verb ____a merge______
12.Parte a corpului _____ochi_____
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta ______Judd Trump____
14.Animal ________pisica__
15.Numele unui star ___Andy Biersack_______
16.Obiect _______cutit___

Esti in parc pentru a alerga.Chiar cand tu,total rea,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Theo.Te complimenteaza,apropo de cat de neagra este pielea ta si iti cere un/o fard.Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati pizza.Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o pereche de blugi negri.1 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o limuzina.Mergeti pe acoperisul unei cladiri foarte inalteee .Acolo,el/ea incepe sa mearga.Vazandu-te visator.visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe ochii.Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o Judd Trump si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o pisica."Asta/asta e Andy Biersack!"striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o cutit si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".

L-am recitit de zeci de ori si tot nu ma pot abtine sa nu rad=)))
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Sam 26 Oct 2013, 20:03

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul : a alerga
2.Adjectiv : dement
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale : nu am dar scriu numele unui baiat care imi place : Rares
4.O culoare : rosu
5.Produs cosmetic : ruj (la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare : pizza
7.Obiect de imbracaminte : fusta 
8.Numar intre 1 si 12 : 10
10.Cladire/locatie : restaurant
11.Verb : a canta
12.Parte a corpului : cap 
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta : laptop
14.Animal : pisica
15.Numele unui star : Michael Jackson
16.Obiect : caramida

Esti in parc pentru a alerga .Chiar cand tu,total dementa,vrei sa faci o pauza,apare de dupa colt Rres.Te complimenteaza,apropo de cat de rosie este pielea ta si iti cere un/o ruj .Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati pizza .Inainte de asta,totusi,ai sa te imbraci repede cu un/o fusta.10 ore mai tarziu,prietenul tau/prietena ta te asteapta in fata casei cu un/o masina .Mergeti la restaurant .Acolo,el/ea incepe sa cante .Vazandu-te visator.visatoare,prietenul tau/prietena ta iti pune cu grija mana pe cap. Zambitor/zambitoare,scoate din buzunarul de la pantaloni un/o laptop si iti agata mandru/mandra cadoul in jurul gatului.Deodata,va taie calea un/o maimuta ."Asta/asta e Michael Jackson !"striga prietenul tau/prietena ta.Iti scrie repede numarul de telefon pe un/o caramida si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi,dispare cu animalul sub brat.Ramai inmarmurita/inmarmurit si te gandesti "Ce date trasnit!".
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Lun 18 Noi 2013, 14:01

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul a alerga.
2.Adjectiv frumoasa.
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale Raluca.
4.O culoare albastru 
5.Produs cosmetic: ruj (la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare Pizza
7.Obiect de imbracaminte rochie
8.Numar intre 1 si 12 :10
9.Mijloc de transport/vehicul role
10.Cladire/locatie: pe camp
11.Verb: a dansa
12.Parte a corpului ureche
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta: prajituri
14.Animal urs
15.Numele unui star Andy Sixx
16.Obiect: sanie

Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Ploiești
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2007
Puncte : 2122
Reputatie Reputatie : 105

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19Lun 03 Feb 2014, 01:04

1.Verb la infinitiv care are legatura cu sportul: a sări
2.Adjectiv: magistral
3.Numele prietenului/prietenului tau/tale: nu am, dar să spunem Dan
4.O culoare: turcoaz
5.Produs cosmetic: mascara(la baieti deodorant,parfum,gel de dus,etc.)
6.Fel de mancare: spaghete
7.Obiect de imbracaminte: rochie
8.Numar intre 1 si 12: 8
9.Mijloc de transport/vehicul: avion
10.Cladire/locatie : Ateneu
11.Verb: a scrie
12.Parte a corpului: ochii
13.Ceva ce iti doresti de ziua ta: CD-uri
14.Animal: șarpe
15.Numele unui star: Bill Kaulitz
16.Obiect: carte

Esti in parc pentru a alerga. Chiar cand tu, total magistrală, vrei sa faci o pauza, apare de dupa colt Dan.Te complimenteaza,apropo de cat de neagră este pielea ta si iti cere mascara . Refuzi politicos si propui sa mergeti impreuna sa mancati spaghete. Inainte de asta, totusi, ai sa te imbraci repede cu o rochie. 8 ore mai tarziu, prietenul tau te asteapta in fata casei cu un avion.
Mergeti in Ateneu. Acolo,el incepe sa scrie. Vazandu-te visatoare,prietenul tau iti pune cu grija mana pe ochii. Zambitor , scoate din buzunarul de la pantaloni unCD si iti agata mandru cadoul in jurul gatului. Deodata,va taie calea un șarpe. Asta e Bill Kaulitz! striga prietenul tau. Iti scrie repede numarul de telefon pe o carte si iti pune respectivul obiect in mana.Apoi, dispare cu animalul sub brat .Ramai inmarmurita si te gandesti "Ce date trasnit!".
Îmi pune un CD în jurul gâtului  rolling on the floor ? Weirdo...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum arata cel mai tare date pentru tine?   Cum arata cel mai tare date pentru tine? I_icon19

Sus In jos

Cum arata cel mai tare date pentru tine?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Teste și Chestionare-