|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Dum 07 Apr 2013, 15:01 | |
| litera D numele Dumitrita nr 29 |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Lun 07 Apr 2014, 22:43 | |
| 4. DANIEL / DANIELA [ebraica] El a judecat, Dumnezeu este judecatorul meu
Surprinzator, nu? Chiar ma numesc Daniela :))
Ultima editare efectuata de catre Epipogium Aphyllum in Vin 18 Apr 2014, 20:21, editata de 1 ori |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Mier 16 Apr 2014, 13:35 | |
| Geo, aici era vorba despre numele tău în realitate, nu username-ul... God. Geo: Am vazut. Am incurcat eu topicele intre ele |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Mier 16 Apr 2014, 16:33 | |
| ANA [ebraica] channah = favoare, mila FLAVIA / FLAVIUS / FLAVIAN [ latina ] auriu sau blond; flavus = galben |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Vin 18 Apr 2014, 20:13 | |
| 18. ALEXANDRU/ALEXANDRA [greaca] Alexandros = aparatorul; alexein = a apara, a veni in ajutor.
15. ION /IOAN / IOANA [ebraica] Yochanan = Dumnezeu este milos.
Hmm....nu-i rău :3 |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Dum 20 Apr 2014, 16:01 | |
| Bogdan sau Bohdan (cu litere din alfabetul chirilic: Богдан ) este un nume masculin de origine slavă. Cuvântul în sine este derivat de la cuvintele slave Bog sau Boh (cu litere din alfabetul chirilic: Бог ), care inseamna "Dumnezeu" și Dan (cu litere din alfabetul chirilic: дан ), însemnând "dat". Printre alte nume similare lui "Bogdan" se numără (sud-slavul)Božidar, (polonez) Bożydar, (grec) Teodor, (nume din ebraica) Natanael și Jonathan, (latin) Deodatus și (francez) Dieudonné. Forma feminină este "Bogdana" sau "Bohdana". Transformarea lui "g" în "h" a avut loc în limbile cehă, ucraineană, slovacă, și bielorusă. În poloneză transformarea nu a mai avut loc, dar numele Bohdan este și el acceptat. Numele "Bogdan" sau "Bohdan" este foarte răspândit în România și toate țările slave (mai puțin Rusia).
Aşadar, numele meu se leagă de religie şi înseamnă Darul lui Dumnezeu. |
|
| |
★Karina★ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În cabană acebook : N-ai feisbuc, Kari.
Nr. mesaje : 97 Puncte : 128 Reputatie : 15 Hobby-uri : Muzica 24/7 si mancatul Stare de spirit : Luv
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Mier 25 Feb 2015, 19:27 | |
| |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Mar 03 Mar 2015, 16:00 | |
| "DELIA [greaca] din Delos , o insula greceasca" Stiam asta, ca mai gasisem pe undeva. Va invit la o petrecere pe insula mea pustie. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Sam 21 Mar 2015, 15:48 | |
| ALEXANDRU/ ALEXANDRA [greaca] Alexandros = aparatorul; alexein = a apara, a veni in ajutor.
ION /IOAN / IOANA [ebraica] Yochanan = Dumnezeu este milos.
Frumos topic. N-am găsit Alexandra, așa că am pus la forma masculină, că tot aia înseamnă =) Ja nee :x |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Vin 01 Mai 2015, 23:58 | |
| 6. NARCIS / NARCISA [greaca] narke = somn, amortit -> Asta chiar mă descrie. ._. 37. ANDREI [greaca] provine din Andreas, aner = al omului -> Ce face o.o |
|
| |
Zahăr ◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Piatra Neamt acebook : Stormi Nr. mesaje : 320 Puncte : 428 Reputatie : 56 Hobby-uri : citit , handbal
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Mier 06 Mai 2015, 20:56 | |
| ANDREI [greaca] provine din Andreas, aner = al omuluiAndreea este unul dintre cele mai populare nume romanesti. Provine de la grecescul Andreas, ce inseamna barbatie sau curaj. Prenumele a patruns rapid si in cultura latina si ebraica, avand o simbolistica religioasa. Legendele spun ca prenumele poarta noroc celor care il poarta. Fetele botezate Andreea sunt sociabile, darnice, intreprinzatoare si placute tuturor.
|
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Semnificatia numelui Joi 07 Mai 2015, 20:50 | |
| 6. TEODOSIE [greaca] theos = zeu + dosis = daruit
Mda...presupun ca e valabil si pentru Teodosia, nu? =))))))) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Semnificatia numelui | |
| |
|
| |
|