| ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] Dum 30 Oct 2011, 16:35 | |
| Deci in primul rand... Ce-i asta maica?? =))) Dupa cum se vede e nextul..
Eii, sa vedem ce avem noi pe aici..
In primul rand trebuie sa iti spun ca este foarte amuzant si chiar am ras la unele faze, insa... Si urasc aces cuvant uneori.. Unde este descrierea? Stiu ca ai vrut sa redai hilarul situatiilor si partea amuzanta a fiecarei actiuni, insa ai uitat complet de sentimente.. Stii ca sunt cam nebuna dupa ele, mai ale sca la astfel de ficuri se presteaza o descriere cu subinteles care sa te faca sa te gandesti numai la chestii "interesante".. Ideea este ca vroiam mai mult de la tine, deoarece stiu ca poti si ca ai alent, insa in acest capitol ti-ai pus doar amprenta aceea de hilar si de amuzant al situatiei.. Am vazut si cateva greselute de tastare, dar nu stau sa ti le enumar acum, deoarece nu m-am uitat expres dupa ele..
Inca ceva, am vazut ca ai folosit numeroase expresii hai sa le zic smechere pentru a reda cheful de viata si poate indiferenta fetei. Am cautat sa stii, iar unele cuvinte nici macar nu exista in limba romana.. ^^' Acum eu una am inteles ce ai vrut sa spui, dar este posibil ca unii cititori sa nu isi dea seama despre ce vorbesti.. Incearca sa nu folosesti un limbaj asa de familiar intr-un fic..
Eii, si cam asta am avut eu de spus.. Sper sa nu te fi suparat pe mine, este doar parerea mea.. Spor la scris in continuare.. Te-am pupacit dulce.. choco^^
Ultima editare efectuata de catre ♪ choco ♪ in Dum 30 Oct 2011, 17:07, editata de 2 ori |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] Dum 30 Oct 2011, 16:43 | |
| |
|
| |
Dark Angel Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : In lumea mea ... Nr. mesaje : 48 Puncte : 58 Reputatie : 2 Hobby-uri : Ficuri :)) Stare de spirit : Intotdeauna gata de distractie!
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] Dum 30 Oct 2011, 17:02 | |
| Aveai emotii?Este un next GENIAL!Sakura bad girl!Deci MOR!!!!!!(Si vreau deja NEXT!) |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] Dum 30 Oct 2011, 18:56 | |
| Ai adus un nou capitol. Veselie mai! Era si timpul.. Deci.. Chiar amuzant capitolul si pervers. Sakura nu e cam tinerica sa predea... saracii baieti din clasa, ce atenti vor fi la ore si sigur ii vor face pe plac "profei". Ingerasi de ei.. Sa cada fetele jos de ciuda >:) Deci, scumpa, nextul vine iar peste vreo 3 ani? :-w... sper ca nu, ca imi place si ma roade nerabdarea. Asa ca pune-te pe tastat, in fiecare zi cate putin.. Pupici |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] Dum 30 Oct 2011, 21:01 | |
| A fost un next foarte frumos Sakura este o mare c***a =]] Da, se aseamana cu Sasuke, se potrivesc Mi-a placut la nebunie, in extaz!! Aduceti nextu repejor Ca va bat =]] |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] Lun 31 Oct 2011, 00:09 | |
| |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] Lun 31 Oct 2011, 21:06 | |
| |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] Mier 02 Noi 2011, 15:52 | |
| Iooi. =)) Nebuna. :)) Pai ai zis sa-mi dau si e cu parerea asa ca asta voi fae. ;P In principiu ai scris destul de dragut si amuzant insa ai folosit multe ''metafore'' din limbajul nostru. :)) Eu m-am prins la toate despre ce era vorba insa altii poate ca nu.. Incerca sa mai adaugi descriere semntimentala. Ai dar oriunde e loc de mai bine. :) Pai mie mi-a placut mult si astept cu nerabdare nextu`! |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] Vin 04 Noi 2011, 18:27 | |
| grozav grozav grozav grozav cred ca am vazut cateva greseli dar ori cum mi-a placut nu prea am ce sa comentez te rog sa ma anunti cand vi cu next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| |
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] Vin 30 Dec 2011, 15:02 | |
| FanFic blocat din cauza inactivitatii.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] | |
| |
|
| |
| ♥ Perverse Attraction ♥ [ 16+ ] | |
|