| Uzumaki Kushina & Minato Namikaze | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Dum 06 Mar 2011, 17:20 | |
| Si mie imi plac pozele , sunt frumoase |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Lun 07 Mar 2011, 20:14 | |
| Superb, uite ceva ce nu stiam, inca nu am ajuns la episoadele alea, insa este bine de stiut! Mersi mult de informatii, chiar e un cuplu genial! |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Mier 25 Mai 2011, 20:49 | |
| Sunt foarte draguti impreuna:X:..As vrea sa se faca un episod in Naruto despre cei doi...As vrea sa le aflu istoria...Cum s-au cunoscut...cum s-au indragostitt...Orice se poate intampla |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Joi 26 Mai 2011, 14:32 | |
| Super cuplul..:x:x:x...Foarte frumoase pozele :x |
|
| |
Suzuki Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 12 Puncte : 14 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa stau cu prieteni...;))......nu mai stiu ce sa zik... Stare de spirit : Happy :P
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Joi 08 Sept 2011, 15:40 | |
| Sincer nu am stiut ca Kushina a fost Jinchuurikiul lui 9 cozi dinaintea lui Naruto.....Dar seamana foarte bine Kushina cu Sakura si bineinteles Minato cu Naruto....;)) |
|
| |
ღChloeeღ Genin
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 138 Puncte : 163 Reputatie : 15 Stare de spirit : happy :X
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Vin 09 Sept 2011, 00:01 | |
| Chiar ar fi super sa dea un episod cu cei doi din trecutul lor :X Asa am afla si noi mai multe despre ei.
Sunt un cuplu dragut ... Mai ales ca sunt parintii lui Naruto. Sincer, imi pare rau ca nu i-a cunoscut in viata si a trebuit sa duca totul singur pe umerii lui ( dar bineinteles ca si-a facut prieteni si a uitat de trecutul nefericit pe care l-a avut).
|
|
| |
Th3Mast3r Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 149 Puncte : 221 Reputatie : 14 Stare de spirit : Sunt fericit mereu
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Sam 10 Sept 2011, 21:53 | |
| Cine doreste episoade cu cei doi sa intre aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]dati de la 500-505 Vizionare placuta |
|
| |
SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Sam 11 Feb 2012, 17:28 | |
| Il ador pe Minato...arata ...wow...si este genial.. o ador si pe sotia lui....am vazut cat de frumoasa este si este atat de scumpaa...nu ma mir ca Minato s-a indragostit de ea...
|
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Mar 10 Apr 2012, 09:30 | |
| [b][i]mare pacat ca ei sunt morti , dar (doar un zvon nu va faceti sperante) pe care l-am auzit zice ca in sezonul al 3-lea , Naruto Akkipuden , Kabuto care detine nush ce tehnica de inviere completa parca:-? si il invie pe Itachi , parinti lui Sasuke , parca si pe parinti lui Naruto(nu cred ca de sufletul lui bun) asta e ce am auzit :D nu va faceti sperante:| |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| |
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Mar 10 Apr 2012, 18:23 | |
| Doamne Sis , sunt atat de dragute , sa mai pui ! |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Mier 11 Apr 2012, 18:25 | |
| Daca mai gasesc... =)) Kusina si Minato sunt unul din cuplurile mele favorite. ^^ Kushina are o personalitate atat de puternica, iar Minato este mai calm, calculat si amandoi aveau acelasi vis. :x Hai ca mai aduc si niste poze cu ei separat. :P <3 Minato: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]<3 Kushina: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
floricica gingasa Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 91 Reputatie : -2 Hobby-uri : muzica,desen si sa ma distrez Stare de spirit : mult mai bine decat ieri
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Dum 02 Sept 2012, 16:34 | |
| Kushina si Minato este cuplul meu preferat sun foarte frumosi si le sta forte bine impreuna naruto seamana cu kushina foarte mult dar la fata cu minato sis sunt foarte frumoase pozele |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Mier 30 Oct 2013, 13:12 | |
| Sunt un cuplu minunat si imi pare rau ca nu mai sunt in viata. Totusi si moartea lor are un rost. Oare cum era Naruto in prezent daca familia lui era in viata? Totusi am o intrebare. De ce pe natuto in cheama Uzumaki si nu Namikaze ? Copilul nu poarta numele de familie al tatalui ? |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Lun 24 Mar 2014, 21:53 | |
| Nu înțeleg cum cei din sat nu au realizat că el este fiul lui Minato. Ori de ce Kakashi nu i-a spus nimic despre părinții lui, în circumstanțele în care a fost sub protecția lui Minato și a supravegheat-o pe Kushina când era însărcinată. Kushina și Minato sunt, cel mai probabil, cel mai bun cuplu dintre toate cele existente, indiferent de anime. God, cât am plâns la episoadele în care au murit. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze Joi 20 Noi 2014, 16:19 | |
| Kushina si Minato erau cuplul meu preferat din anime, desigur, inainte de capitolul 700 din manga. :)) Insa inca ii ador, sunt atat de frumosi impreuna si au dat dovada de mult curaj si de dragoste fata de fiul lor si fata de sat. Sincer, si eu m-am tot intrebat de ce pe Naruto nu il cheama "Namikaze", dar in fine...Acest cuplu e atat de adorabil! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Uzumaki Kushina & Minato Namikaze | |
| |
|
| |
| Uzumaki Kushina & Minato Namikaze | |
|