| Ce culoare are mintea ta? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? Joi 21 Feb 2013, 12:30 | |
| Mintea ta are culoarea verde. Ai multa energie si esti foarte creativ. Muzica si cuvintele sunt armele tale. Iubesti sa fii inconjurat de oameni.
Totusi cred ca mi se potrivea mai multsa o am rosie pt ca sunt inteligenta si multa lume imi spune asta. Dar mai mult decat asta iubesc sa cant si sa dansez deci merge si asa. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? Lun 15 Apr 2013, 16:30 | |
| Mintea ta are culoarea neagra. Esti foarte furios si incapatant, ceilalti se feresc de tine.
^_^ |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? Mar 30 Apr 2013, 17:22 | |
| Mintea ta are culoarea rosie. Esti pasional, inteligent si imprevizibil. Iubesti cu inima. Conteaza faptul ca urasc culoarea rosie? Si numai ultimele 3 afirmatii sunt corecte |
|
| |
Matabi Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Matabi Deea Nr. mesaje : 258 Puncte : 275 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? Mar 30 Apr 2013, 20:53 | |
| Mintea ta are culoarea verde. Ai multa energie si esti foarte creativ. Muzica si cuvintele sunt armele tale. Iubesti sa fii inconjurat de oameni. |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? Dum 05 Mai 2013, 12:10 | |
| Rezultatul tau:
Mintea ta are culoarea verde. Ai multa energie si esti foarte creativ. Muzica si cuvintele sunt armele tale. Iubesti sa fii inconjurat de oameni.
|
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? Dum 05 Mai 2013, 17:34 | |
| Mintea ta are culoarea verde. Ai multa energie si esti foarte creativ. Muzica si cuvintele sunt armele tale. Iubesti sa fii inconjurat de oameni. Vai , sunt flatata . |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? Sam 26 Oct 2013, 19:41 | |
| Rezultatul tau: Mintea ta are culoarea verde. Ai multa energie si esti foarte creativ. Muzica si cuvintele sunt armele tale. Iubesti sa fii inconjurat de oameni.
Foarte dragut.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
-Yasmin. Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Peste tot si Nicăieri Nr. mesaje : 43 Puncte : 58 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desenez, Visez, ... Stare de spirit : Măcar dacă aş ştii...
| |
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? Sam 01 Feb 2014, 15:00 | |
| Rezultatul tau: Mintea ta are culoarea verde. Ai multa energie si esti foarte creativ. Muzica si cuvintele sunt armele tale. Iubesti sa fii inconjurat de oameni.
Nu tot este adevărat. Nu sunt o persoană energică. Nici nu mă dau în vânt după oameni. |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? Dum 13 Apr 2014, 23:59 | |
| Mintea ta are culoarea verde. Ai multa energie si esti foarte creativ. Muzica si cuvintele sunt armele tale. Iubesti sa fii inconjurat de oameni. |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? Joi 07 Aug 2014, 16:28 | |
| Rezultatul tau: Mintea ta are culoarea neagra. Esti foarte furios si incapatant, ceilalti se feresc de tine.
Nu comentez. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce culoare are mintea ta? | |
| |
|
| |
| Ce culoare are mintea ta? | |
|