Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mar 25 Oct 2011, 20:09
Sa incep si eu ca cei de la TV =]] V-ati plictisit sa cautati in dex ce inseamna unele cuvinte? V-ati saturat de emisiunile preferate in engleza? Acuma va aducem doujinshiurile cu SasuSaku in romana. Spor la vizualizat si comentat =]]]
Traducatori: Elz si Choco Muzica: Camy Imagine: -inca se cauta-
Nume: Slave, Toy then Lover [Sclav, Jucarie apoi Iubire] IN fiecare saptamana apare un episod nou ;D Spor la vizualizat!!
Ultima editare efectuata de catre ♥Merișor in Mier 02 Noi 2011, 20:24, editata de 1 ori
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mar 25 Oct 2011, 22:21
Foarte tare!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ideea - geniala (lol [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]) ^.^ Cei care au creeat acest dounjinshi - absolul mega tari, inventivi si multe alte adjective ce le pot descrie imaginatia, dar de lene nu le voi enumera [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] (sunt prea multe [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] )
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 26 Oct 2011, 01:15
Doamne sunt soooper! abia astept urmatoarea:P Va pop dolce!!! Bye!!! Nu uitati k va besk moolt![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 26 Oct 2011, 10:55
opaaa ce am gasittt :x, prea super, deci mia placut la nebunie, abia astept urmatoarea parte :x
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 02 Noi 2011, 20:11
Dragele mele am adus partea a doua ;x de aceasta data Choco nu a putut sa ma ajute pentru ca a fost putin ocupata cu scoala, asa ca am facut eu si Cami treaba >;D< Deci, ma bucur nespus de mult ca va place si sper sa va placa in continuare ;x Digerati iubirile mele ;o3
Traducatori: Elz si Choco [Abs.] Melodii: Cami Imagine: Elz...si se mai cauta >.>
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 02 Noi 2011, 20:15
Eii, eu l-am vazut pana la capat in engleza si imi place mult povestea pe care ai ales-o.. Imi place mult cum a iesit si imi pare rau de tot ca nu am putut sa te ajut, dar promit ca la urmatorul o sa fiu acolo Deci imi place mult, a iesit foarte frumos.. choco^^
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 02 Noi 2011, 20:30
Rosy e aici si ador ceea ce faceti voi fetelor V-ati oprit unde e interesant. Why? Imi place comportamentul personajelor.
Abia astept next si va rog sa imi spuneti ;;) Bye.
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 02 Noi 2011, 21:17
Suuuuuuuuper!!!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Deci imi place la nebunie si v-a iesit minunat! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Next plaese! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Sam 05 Noi 2011, 20:23
kwaaaiiip, rea tare fetelor, aduceti nextul cat mai repede ca va mananc :x
Elz . S-Class
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 09 Noi 2011, 15:55
Yeah, Partea a 3-a ;x De data asta am muncist toate 3 in echipa bhau <33333
Traducatori: Elz si Choco Muzica: Cami Imagine: -nu avem inca-
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 09 Noi 2011, 16:26
Mersi mult ca mi-ai zis si nu se putea sa nu trec pe aici.
Mi-a placut foarte mult fetelor Ce palpitant e. Inca e si cu bataie. Ce moaca strivita de camion aveau baietii
Astept next gagici. Bye
Sis` Chūnin
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 09 Noi 2011, 19:49
Aaaaaa cat de tare poate sa fie!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Vreau nextu' urgent ca daca nu...nu stiu exact ce o sa fac...dar fac eu ceva! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Joi 10 Noi 2011, 21:13
Foarte foarte tare fetelor! lucrati excelent impreuna! Abia astept episodul urmator! Scuze ca nu am dat comentariu mai devreme VA PUP!
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Vin 11 Noi 2011, 23:42
foarte foarte fain cum de nu am gasit mai repede acestea te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Sam 12 Noi 2011, 00:08
omg ce superb Am citit acest Doujin in engleza dar e mult mai bine in romana ;)) Faceti o treaba buna fetelor. Mult succes in continuare. Abea astept next-ul
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Lun 27 Feb 2012, 18:27
Waaaaaw....!e foarte frumoasa povestea ! Mai vreau sa mai vad....Puoici !
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :)) Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 29 Feb 2012, 17:31
Offff vreau next , dar pot sa imi traduc si singura doar miai dat numele :X In fine daca ai nevoie de ajutor la traducere sa ma anunti :(10 pe linie engleza cea mai buna ) Si imi place ca nu te incurci cu google translate. Pa, pa PUP
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 29 Feb 2012, 18:21
:| ce vrei sa zici cu google translate? Ce crezi ca ele nu sunt atat de bune sa faca fara vreun google translate? In orice caz daca lucreaza si cu google translate nu-i nimic dar sincer remarca ta m-a deranjat... In fine lasand asta la o parte... Fetelor aduceti next cat mai repede puteti ca altfel va mananc
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 29 Feb 2012, 19:21
Pai sa clarificam un lucru micut ;;) Lorelay, sa stii ca in comentariul lui Capsunica nu era nimic scris gen "te incurci cu google transltae" ci "imi place ca nu te incurci cu google translate." ceva total diferit de ceea ce credeai tu. da nu-i nimic. o mica greseala.
Acum revenind, face-ti o treaba minunata fetelor. Chiar imi place povestea, dar nu am putut sa vad capitolul doi nu stiu de ce insa eu tot va astept cu nextul
Xoxo, Zummy <33
Ultima editare efectuata de catre Zummy in Mier 29 Feb 2012, 20:58, editata de 1 ori
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :)) Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 29 Feb 2012, 20:31
Lorelay am zis ca nu imi place ca nu te incurci Ce naiba urasc sa fiu acuzata pentru ceva ce nu am spus , nu am facut... Eu am zis asa deoarece pe alte forumuri asa fac si se lauda :)): Desi se vede de la o posta ca e cu google translate (nu dau nume de forum se stiu ele)
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 29 Feb 2012, 20:58
Ok ok fara off pe aici Am inteles...am gresit eu Subiect incheiat va rog :o3
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 29 Feb 2012, 21:07
Gata cu discutiile. Si da, nu ne incurcam cu Google translate, deoarece nu este nevoie. Intr-adevar, remarca poate fi inteleasa si intr-un mod oarecum rautacios, dar sunt sigura ca nu era nimic de genul. Asa, multumim pentru comentarii. Nextul.. sincer, habar nu am.
Andrușka Special Jōnin
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Mier 29 Feb 2012, 21:15
Nu ma supar :X:X:X Cum sa ma supar eu pe tine daca nu pui next la stii tu ce ma supar ;) Si Choco I like semnatura :X:X:X:X
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Vin 02 Mar 2012, 14:28
WOW
Imi place muult!
Chiar nu prea am cuvinte!
Astept next si va PWP doolshe
Pure ◕‿◕ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prinsa in lanturile amintirilor de demult. Nr. mesaje : 30 Puncte : 46 Reputatie : 14 Hobby-uri : Anime`uri ='.'= Stare de spirit : Visatoare.
Subiect: Re: Doujinshi-uri SasuSaku in Romana Dum 04 Mar 2012, 18:28