Cred că cel mai marcant episod al vieţii mele a fost atunci când am venit din Israel după operaţia mea la inimă şi după aproapte şase ani mama mi-a spus că trebuie să mergem din nou acolo. La început am vrut să neg şi nu am vrut să cred că o să trebuiească sa fac o a doua operaţie dar când doctoriţa (am avut noroc că era româncă) i-a spus mamei că meste o săptămână îmi este programată operaţia am izbucnit în plâns. Încă îmi amintesc cum se uita mama la mine cât eram pe targă. Am avut noroc totuşi că am întâlnit oameni minunaţi acolo cărora nu le păsa numai de bani şi nu te tratau ca pe un simplu pacient, ci ca pe un om şi chiar dacă eram din colţuri diferite ale lumii încercau să ne înţeleagă şi să ne cunoască. Am întâlnit negri, orientali (filipinezi şi japonezi), scoţieni, americance şi chiar mi-a făcut plăcere să vorbesc cu toţii şi să aflu mai multe despre fiecare. Chiar mi-aş dorii să mai ajung o dată acolo. Plus că, îngheţată de acolo a fos tminunată şi am ajuns să vizitez o grămadă de locuri super.
Căt despre lucrurile care m-au marcat, a fost acum o săptămână când am aflat că vedeta mea favorită s-a despărţid de iubitul ei. Na, acum promit că nu am să-ţi mai cumpăr CD-urile niciodată. Şi chiar le stătea bine împreună, îşi făcuseră chiar şi tatuajele prieteniei :(