Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
>y0n3l@<>Ela<
Academy Student
Academy Student
>y0n3l@<>Ela<

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : P'aici :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 8
Puncte : 15
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Timpul meu e cel mai pretios, de aceea il petrec cu persoanele care conteaza!!!>Prietenii mei:X<
Stare de spirit Stare de spirit : Happy and very,very crazy!!!

Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Vin 02 Dec 2011, 17:12

Dupa 10 ani am venit si eu cu nextul asa ca lectura placuta kiss in love a hug

Capitolul 3:Secretul lui Alexander & Distractia incepe...

Sakura:
Dupa ore am hotarat sa ne ducem in parc. Ajunse acolo ne-am asezat pe o canapea. Eu si prietenele mele am inceput sa facem planificari pentru petrecerea de aniversarea mea de optusprezeca ani. Eu nu am putut sta foarte mult deoarece trebuia sa plec si sa imi aleg garderoba pentru acea seara. Asadar am plecat lasandu-le pe prietenele mele sa se ciondaneasca pe tema baietilor. Merg ce merg si linia orizontului imi este intrerupta de ditamai mall-ul. Intru si incep sa cutreier fiecare coltisor. Dupa mai mult de o ora, am gasit o rochie splendida. Era un corset negru cu niste trandafiri rosii ca obrajii mie dupa vizita bunicii, iar in jos era o fustita lunga de o plama sub fund care deasemenea era superba, rosie cu trandafiri negrii. Era un stil harajuku de care eu ma indragostisem inca de la varsta de zece ani. Era superba! Nici nu am mai stat pe ganduri si m-am dus si am cumparat-o nepasandu-mi de suma grasuta ce o dadeam pe ea.
Am iesit din mall urcandu-ma pe motor aproape sa-mi rup gatu' gandindu-ma la Alexander si punandu-mi tot felul de intrebari: Ii va placea rochia mea? Mai simte ceva pentru mine? A uitat oare "incidentul" de data trecuta cu Naruto? Era superb!
Cand am plecat de aici la varsta aceea destul de frageda era foarte frumos, dar acum e schimbat si e mai mult decat frumos e delicios e...nici nu mai am cuvinte!
Alexander este un tip inalt cam de 1,70-1,75 cu ochii negrii...foarte negrii, parul la fel de intunecat care pe langa asta il mai si "ciufuleste", dar cel mai tare lucru la acest baiat este ca se poarta demential cu toata lumea...sau cel putin asa mi-l amintesc eu. Daca s-a schimbat ca vremea nu este vina mea si nu mi-ar parea rau sa fie putintel mai obraznic si pervi.
Sa revenim, ma urc pe motor si gonesc ca nebuna (mda, nimic nou...). Ajung acasa in cateva minute pentru ca stateam foarte aproape de acel mall. Wow! Stop cadru! Foarte aproape? Si eu de ce nu am aflat pana acum?
Trecand cu vederea acest "mic" detalui intru si zbor direct in camera mea si incep sa ma aranjez pentru petrecere pentru ca deja era ora 16:00 p.m. , iar petrecerea incepea la 18:00 p.m. Cam devreme, nu? Dar vroiam sa ne distram la maxim in acea seara.

Sasuke:
Sunt la Gaara acasa ne pregatim sa plecam pentru a indeplini "visul" a catorva persoane (adica mergem sa schimbam marfa pe bani...ce mai? DROGURI). Gaara aducea pungulitele "magice". Iesim din casa trantind usa, ne urcam pe motoare si plecam. Presupun ca va intrebati de ce ne plac noua atat de mult motoarele. Pai e o poveste mica si foarte simpla. Pai noi asa ne-am imbogatit.Fratele meu Itachi se pricepea de cand era mic la motociclete, iar intr-o zi i-a venit o idee deaia tampita sa isi deschida un atelier cu sponsorizarea financiara a paintilor nostrii pe vremea cand traiau, desigur(Da sigur, eu cand le-am zis sa ma sustina cu fabrica de funerarii ei nimic. Nu te lasam si cu asta basta. Dar cand Itachi a vrut atelierul "Sigur Iatachi scumpul meu, tu macar ai idei mai bune decat Sasuke si nu sunt atat de sadice. La care eu ii raspund:"Lasa mama da daca se omoara Itachi cu motorul eu promit cu mana pe inima ca ii ofer funerarii gratis de la fabrica" Dar ea Batman Batman) Ehh se pare ca m-a corupt si pe mine...asta e. De la acel mic atelier s-a facut unul mare si dupa unul si mai mare si tot asa pana a inceput sa aiba angajati, iar acei angajati sa construiasca motoare' si tot asa ( si sincer e cam ciudat ca propietarul sa nu aive motociclete).
Dupa toate astea cu motocicletele a inceput faza cu drogurile. Sunt readus la realitate de un
-"Am ajuns"!
-Poftim?intreb eu confuz
-Am ajuns! striga Garra cat il tin plamani
-Hooo! nu mai tipa asa ca nu esti la tine acasa
Dupa asta incepem ca prosti sa radem la unison.Dupa o portie copioasa de ras ne potolim coborand dupa...stiti voi ce( moroare nu mai spun pentru ca imi imaginez ca vati cam plictisit de cuvantul asta "motocicleta") coboram si....
WoW! Alexander?
-Ce cauti tu aici?spun eu putin socat
-Nu mai fi asa socat, toti tineri fac asta, si mai toti stiu ca ma droghez ma mira faptul ca tu nu sti tinand cont ca tu le vinzi
-Nu, nu stiam raspund eu mai socat de spusele lui
-Stop! am zis toti, reformulez aproape toti in afara de "surioara" ta si chiar nu vreau ca ea sa afle. imi spune el aproape rugandu-ma sa nu scot nici un sunet "surioarei" mele dragi si frumoase...mai ales frumoasa.
-Stai linistit omule! ii spun eu cu un zambet pervers pe fata. Inchei discutia dandu-le pungulitele cu praful "magic" si plec. Gaara oprindu-se la el acasa, iar eu vazandu-mi de drum. In cateva minute ajung acasa, iar acolo wow, casa era superba! Era impodobita mai ceva ca de Craciun. Intru si urc scarile ducandu-ma in camera Sakurei. Deschid usa usor,iar ea arata uimitor, uluitor, frumoasa, sexy si multe altele...Spunetii cum vreti pentru mine arata extraordinar! Mai deschid un pic usa, iar apoi imi fac curaj si intru cu riscul de a-mi lua o bataie zdravana.
-Yuhuu, Sakura ce bine arati! ii spun eu aparandu-mi pe fata un zambet foarte, foarte pervers pe fata.
-Merci, imi spune ea venind spre mine. Oooo Doamnee iar imi iau bataie! Dar doar i-am spus ca e frumoasa..bine si am urlat putin la ea dar daca nu ma mai tin pantalonii ce sa fac? Se apropie de mine si ma saruta pe obraz foarte apasat (daca asa sunt palmele de la ea vreau cate zece pe zi si-mi poate da si peste gura ca eu nu ma supar chiar de loc)
-Wow ce-a fost asta Sakura?
-Ce? Nu pot sa-mi sarut si eu "fartiorul"? Sasuke, imi faci si mie un serviciu? imi zice ea cu un zambet viclean pe fata.
-D...da, sigur cum sa nu. (Stiam eu ca acel sarut ma va costa ceva.)
-Pai am ramas fara deejay si vroiam sa te inteb daca ai vrea sa ii ti tu locul, deoarece stiu ca atunci cand erai mic iti placea sa te "joci" cu asemenea chestii.
-Da, sigur...de ce nu?
-Multumesc,esti salvatorul meu!
-N-ai pentru ce. Dupa aceea am plecat din camera ei sa am pregatesc pentru petrecere.

Sakura:
Dupa ce a plecat "fratiorul" preferat tinand cont ca il am numai pe el si pe Itachi.
Mai era putin si incepea petrecerea, mai exact un sfert de ora. Cobor sa vad daca mai lipsea vreun detaliu. Invitatii incepusera sa apara.Dupa cred ca o ora petrecerea era deja in toi. Spre mirarea mea, se aude din nou soneria.Eram mirata pentru ca dupa calculele mele toti invitatii ajunsesera deja. Da, stiu ca nu sunt foarte buna la mate, dar daca am gresit soarta. Deschidi usa si...
-A...Alexander?
-Hey Sakura!
-Bu...Buna.
-Arati minunat! Dupa cateva secunde te transa raspund si eu:
-Merci. Simteam ca toata timiditatea mea se ducea. Sa se duca ca si asa nu am nevoie de ea.
-Pot sa intru?
-Da, sigur...intra.
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Vin 02 Dec 2011, 18:46

super
ma bucur ca ai pus nextul
foarte dragut
cand pui continuarea ma anunti si pe mine ?

succes si bafta
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

Localizare Localizare : Buzau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1828
Puncte : 1975
Reputatie Reputatie : 105
Hobby-uri Hobby-uri : E multee :))
Stare de spirit Stare de spirit : :-??

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Vin 02 Dec 2011, 18:48

suuuuuuuuuuperrrrrr
mi-a placut la nebunie
te iubesc sa te apuci sa scrii ca te mananc biciuitor ike
besk in love
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Sam 03 Dec 2011, 12:45

grozav huh?
te felicit huh?
imi place fic-ul pentru ca este foarte pervers huh?
deci bestial huh?
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Sam 03 Dec 2011, 15:04

super nextul! angel hug nu am nimic de sfatuit...de ce? ficul asta e absolut uimitor!
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Sam 03 Dec 2011, 16:19

Hei, am trecut si eu pe la ficul tau. dap ! Imi place ideea, insa in ultimul capitol m`a nedumerit ceva:

"Dupa ce a plecat "fratiorul" preferat tinand cont ca il am numai pe el si pe Itachi.".. Ce s`a intamplat dupa ce a plecat? -.-'

In fine, sa ma anunti cand pui nextul. Sper ca nu te`ai suparat. happy2

Spor la scris, te pup. kiss
Sus In jos
Dee' Cola ღ
Academy Student
Academy Student
Dee' Cola ღ

Localizare Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 49
Puncte : 55
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : My life Music ♬ ❥
Stare de spirit Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Sam 03 Dec 2011, 22:51

waa e genial huh?
il ador e super si imi place si mai mult ca e perv huh?
tineo tot asa happy2
si nu ma mai arde de nerabdare ca vreau
NEEEEXT happy2 huh?
hi! zbyee
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Mier 07 Dec 2011, 21:54

8->8->8->
Perversi mai sunt fratiorii astia doi ... yummy love
Cat despre fic n-am ce sa spun ideea e fierbinte si imi place. dance2
Abia astept sa vad care e treaba in triunghiu asta " Sasuke- Sakura- Alexander" ... ce-as rade sa se formeze un patrat. lough lough lough
Oricum spor la scris, astept nextul cu nerabdare si sa ma anunti printr-un pm. in love
PWP kisskisskiss
Sus In jos
Dee' Cola ღ
Academy Student
Academy Student
Dee' Cola ღ

Localizare Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 49
Puncte : 55
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : My life Music ♬ ❥
Stare de spirit Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Dec 2011, 21:05

heii uite-ma si pe mn pe aici si :-w
uite nextul ???????
e genial ficul dar vreau next
:o3 neeext
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Mar 13 Mar 2012, 18:37

Buna! a hug
Pai mai intai de toate, ficul tau este super amuzant, in unele cazuri.
Nu imi plac expresiile .. alea urata , nu le mai spun, cred ca sti care sunt.
Daca trece un mod/ admin pe aici ti le taie el si se vede urat dupa.
Ai spus in capitolul doi parca ca isi serbeaza implinirea varstei de 16 ani, iar acum in ultimul de 18..
Daca nu am vazut eu bine scuze.
Pai cam asta ar fi de zis, astept next-ul scumpo kiss
Sus In jos
Meli25
Genin
Genin
Meli25

Localizare Localizare : Maramures
Nr. mesaje Nr. mesaje : 91
Puncte : 96
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : eleva
Stare de spirit Stare de spirit : <3

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Mier 14 Mar 2012, 17:34

Heii >:D< , foarte tare ficu` :P deci ...
hai repede cu next`uu kiss
please
Kiss^^
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Mier 14 Mar 2012, 18:11

AAAaaaaa! E genial!!Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 385627 Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 385627 Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 208323

Imi place extrem de mult ideea si eu, sncer...nu m-as fi gandit niciodata la asa cevaFite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 384738 E preea tare!

Deci te rog pune next cat de repede poti si daca esti draguta citeste-mi si mie ficul nou (Wicked love :D)

P.S. Trimite-mi pm cand pui next, ok? nu vreau sa raman in urma niciun picFite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 301723
Sus In jos
Irry
Genin
Genin
Irry

Localizare Localizare : in fata pc-ului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 398
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport
Stare de spirit Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Lun 19 Mar 2012, 21:11

cel mai tare e titlul ds mor eu
dance2 in love kiss
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 15:40

Fic inchis pentru inactivitate.

Merge la >> Fan Ficuri blocate.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...   Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu... - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Fite, gesturi si tupeu, doar cu "fratiorul" meu...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-