Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Forever and a Day! [+16] Sam 10 Dec 2011, 14:12 | |
| |
|
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Forever and a Day! [+16] Mar 13 Mar 2012, 19:55 | |
| Buna! Pai am trcut si pe la acest fic.. Mi se pare dubios ca o iubeste de acum.. Sunt sigura ca o va parasi.. Sakura ar fi trebuit sa nu faca ceva nechibzuit.. nu cred ca daca spunea "nu " era vreo problema.. Astept next-ul |
|
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Forever and a Day! [+16] Mar 13 Mar 2012, 22:03 | |
| Buna am ateriazt si eu pe la acest fic ...deci e super dar un lucru am sa iti reprosez si sper din toata inima sa nu te superi ....ai cam grabit actiunea Dar restul este super tare Ce imi place ca o iubeste si el la fel de mult precum il iubeste si ea pe el Astept next-ul...si te pwp dulce iubita Spor la tastat...si repejor cu next-ul PS: Sa ma anunti si pe mine cadn aduci next...te rog cu ciresica in varf ! |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Forever and a Day! [+16] Vin 27 Iul 2012, 14:50 | |
| Fan Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Forever and a Day! [+16] | |
| |
|