Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
Subiect: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Dum 30 Oct 2011, 22:28
Felicitari Shiba!
Pai si aceasta editie o voi incepe cu o melodie care imi trezeste cheful de dans. Sper sa va placa.
Babilonia - Born Again
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Layla in Dum 06 Noi 2011, 19:05, editata de 1 ori
Kirara Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Dum 30 Oct 2011, 22:30
Eh, pai nu am mai trecut de ceva vreme pe aici
MBLAQ-Mona Lisa ^^ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dadaa <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe undeva^^ Nr. mesaje : 341 Puncte : 413 Reputatie : 54 Stare de spirit : Depinde.:)
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Dum 30 Oct 2011, 23:15
Hai sa particip si eu;;)
Enrique Iglesias- Tonight (I`m lovin` you)
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Dum 30 Oct 2011, 23:18
Deci si eu vreau! :x Adele-Someone Like You xD..:x [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
Cu ocazia acestei sarbatori, v-am adus ceva special.. :))
Hope you like it.. choco^^
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Oricum eu nu castig niciodata...so =]] Daca moare Ioana...mor si eu ;)
Ultima editare efectuata de catre ♥Merișor in Mar 01 Noi 2011, 19:01, editata de 1 ori
Lilly Music Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In the dark corner of the room Nr. mesaje : 499 Puncte : 546 Reputatie : 6 Hobby-uri : a sad person Stare de spirit : happy,nice,good,sad,shy and always cry(ciudata combinatie)
felictari castigatoarei este primul concurs la care particip o melodie care a fost cantatat si in serialul PARIU CU VIATA m-a pus pe ganduri:Cum e sa traiesti fara parinti?Credeti-ma e foarte dureros si nu doresc nimanui.Doar ,poate doar,Dumnezeu e unul dintre noi.Sper sa ma votati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si eu, evident :x E melodia mea preferata, o ador... sunt sihura ca va va placea. <3
Pixie Lott ft. Pusha - What do you take me for
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Mar 01 Noi 2011, 15:58
Particip si eu Avril Lavigne - Sk8er Boi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Mar 01 Noi 2011, 18:42
Mama cat timp a trecut de cand nu am mai postat pe aici >.<
Alexandra Stan feat Carlprit - One million [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Mier 02 Noi 2011, 15:34
Whoo! :))
Am revenit si eu cu piesa mea favorita. :x
Sper sa va placa dragilor! ^^
Mult succes.
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Mier 02 Noi 2011, 17:33
Succes tuturor !
Cami :)
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Mier 02 Noi 2011, 17:54
Particip si eu ^^
Criminal
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Mier 02 Noi 2011, 19:28
Si eu este aici!!!!!!! Christina Aguilera - Hurt
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Mier 02 Noi 2011, 20:52
Cher Lloyd - With Ur Love ft. Mike Posner [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
Buna buna ! : Vai, imi cer suce ca nu prea mai intru, dar sunt pedepsita. In fine, am revenit cu o noua piesa care ma atinge la suflet. Felicitari castigatoarei ! >:D<
Electronic :)
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
Subiect: Re: Concurs 29- Melodia Saptamanii! Sam 05 Noi 2011, 12:03
Sunrise Inc - Niña
Karilita imi pare rau de tn
*Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
Subiect: aaaaaaa Sam 05 Noi 2011, 13:58
O melodie care m-a miscat extrem de mult![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dulhann- Om Shanti Om ( A ta pentru todeauna)