| The Best Couple , SASUSAKU !! :3 | |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxyCandy Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Candy Town Nr. mesaje : 134 Puncte : 192 Reputatie : 36 Hobby-uri : drawing/music/pc/dansuri/bascket/ eat & sleep <333 Stare de spirit : Good :3
| Subiect: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Vin 18 Noi 2011, 18:16 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]So sweet :3 [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Adorable [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Uhh :3 [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]NEXT?!
Ultima editare efectuata de catre Tσχץ¢คη∂ץ in Vin 18 Noi 2011, 18:19, editata de 1 ori |
|
| |
ToxyCandy Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Candy Town Nr. mesaje : 134 Puncte : 192 Reputatie : 36 Hobby-uri : drawing/music/pc/dansuri/bascket/ eat & sleep <333 Stare de spirit : Good :3
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Vin 18 Noi 2011, 18:17 | |
| Sry ca sunt asa de mari aqm am realizat.. :( nu am stiut k vor fi asa , am sa am grija .. :D |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Vin 18 Noi 2011, 19:29 | |
| Please sa mai pui! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sunt minunate! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
ToxyCandy Genin
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Sam 19 Noi 2011, 08:50 | |
| |
|
| |
ToxyCandy Genin
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Sam 19 Noi 2011, 08:55 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sa mai pon?:3 |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Dum 20 Noi 2011, 17:55 | |
| Daaaaaaa!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sunt asa de sweet! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ultima o ador!>3
|
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Vin 23 Dec 2011, 16:53 | |
| Bune. Sunt foarte frumoase imaginile, numai ca te-as ruga ca "Limbajul de messenger" sa dispara. Stiu ca etse greu sa te desparti de el, numai ca rgulamentul cere folosirea unei limbi romane corecte si lizibile. |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Lun 02 Ian 2012, 14:28 | |
| Miau miau!
Sunt foarte frumoase imaginile. Insa incearca sa renunti la limbajul de messenger si atunci cand postezi, mesajul tau sa nu contina sub 10 cuvinte ! Este interzis asta. Aviz tuturor. Asa, sa mai pui ca sunt foarte frumoase si imi plac mult :x |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Lun 09 Ian 2012, 16:12 | |
| Hey, foarte tari pozele Nu pot alege una preferata. Toate sunt superbe Sa mai pui :p: Ja ne! |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| |
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Sam 14 Ian 2012, 14:48 | |
| Place place place Sa mai aduciiii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Sam 14 Ian 2012, 21:59 | |
| Imi plac la nebunie pozele pe care le pui
Mai vreau..mai vreau..mai pune ....te rog |
|
| |
NayachanKawaii Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pff Departe .... cred Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Hobby-uri : Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense. ღ For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it. ღ Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams. Stare de spirit : Bai , sunt mandra
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Vin 11 Mai 2012, 15:54 | |
| Ce draguteee Te rogggg mai puneee si da , sasusaku este cel mai tare cuplu |
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Vin 29 Iun 2012, 10:58 | |
| imi plac pozele si eu cred ca e cel mai tare cuplu |
|
| |
SasuSaku2012 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : braila Nr. mesaje : 20 Puncte : 20 Reputatie : 0
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Lun 02 Iul 2012, 12:01 | |
| SasuSaku Fortsa! Ador acest cuplu! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 Vin 15 Noi 2013, 12:03 | |
| Doamne cat de frumoase sunt. Primele sunt cele mai frumoase. Sa mai postezi |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The Best Couple , SASUSAKU !! :3 | |
| |
|
| |
| The Best Couple , SASUSAKU !! :3 | |
|