Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. Empty
MesajSubiect: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Dum 20 Noi 2011, 20:35

I.

Te lasi mereu inselat de zambetul ce apare de fiecare data cand doi ochi ma privesc si de felul meu vesel de a fi, doar pentru ca tu esti mereu trist, insa nu ai avut niciodata motivele cele mai intemeiate. Vezi prin mine o fata ca oricare alta, mica si inca necoapta, care tresare la fiecare gingasie a vietii si se lasa minunata de orice lucru frumos, nesemnificativ. Te-ai inselat amarnic. Nu ai reusit niciodata sa vezi ranile din inima mea, care inca mai sangereaza din cand in cand, ti-ai acoperit ochii cand ai vazut urmele apripilor cazute si te-ai prefacut ca nu observi cicatricile din sufletul meu atunci cand am cazut si am murit. Ce-i drept, si eu m-am lasat pacalita odata. Am crezut ca durerea ce dainuie de un veac in trupul meu si nu va pleca decat atunci cand am sa mor de tot, a disparut. Tot ce am facut a fost sa traiesc ca o naluca pierduta in halucinatiile destinului si sa cred ca fericirea mi-o pot face singura, numai ignorand si devenind o fiinta nepasatoare a ceea ce se intampla in jurul meu. Incepeam sa ii sterg pe toti cei dragi din mintea mea ca sa nu mai sufar. Ma obisnuiam cu durerea, o acceptam asa cum tu m-ai facut o parte din sufletul tau. Imi acopeream ochii cu frunzele moarte, cazute din arborele vietii, neobservand ca ma stingeam si eu. Deveneam din ce in ce mai rece, mai inconstienta, ma scufundam din ce in ce mai tare, pana cand palma ta m-a readus in lumea cruda.
Gandurile nu-mi mai dau pace de ceva vreme. Sa fii tu cel care ma bantuie zi si noapte , oare tu esti acela ce scoate din mine ingerul inchis pe vesnicie? Am cazut odata pe spini si am zacut o viata pana m-am oprit din varsat lacrimi de sange. Am fost injunghiata in inima fara sa simt. Eram amortita de otrava pe care mi-ai dat-o cand m-ai sarutat. Capul mi se facea greu, iar pleoapele mi se inchideau fara voie. Buzele-mi reci incepeau sa murmure cuvinte ce se risipeau inpreuna cu suflarea mea, in eternitate. Radeam cu pofta, ii radeam mortii in fata, omoram visele cu sange rece si imi strangeam eu singura inima in maini, incercam sa o sec de toata vlaga care ma mai tinea pe mine captiva in iadul pamantului. Dar nu. Ai aparut tu. De ce? De ce m-ai luat mainile atunci si le-ai cuprins intr-ale tale, de ce abia atunci ai vazut ura din mine?
Inger sau Demon? Poate ambele. Amandoua imbinate si ascunse sub masca unui chip angelic. Priveste atent, ochii mei nu sunt altceva decat poarta catre un suflet ratacit printre amintiri , pierdut in labirintul fara scapare. Gata sa moara ca sa scape de durere, dar totusi fricos pentru viata lui. Frica... nimic altceva decat o slabiciune ca si iubirea de altfel. Tu ai devenit slabiciunea, acel suflet prea stralucitor la care nu pot privi deoarece ma orbeste. Imi esti interzis? Sau eu nici acum nu vad lanturile de care sunt legata si crucea pe care o car..Cert e ca tu esti secretul din viata mea, pe care nici eu nu reusesc sa-l descifrez din suflarea vantului...

Eii m-a palit inspiratia. Sper sa va placa, daca imi mai vine ceva in minte poate am sa mai scriu cateceva. nu am postat nmimic la ficuri deoarece nu intentionez sa fac o poveste de dragoste happy2

Ultima editare efectuata de catre HiGh SicKtiR in Mar 06 Dec 2011, 09:20, editata de 3 ori
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. Asss10Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Dum 20 Noi 2011, 21:10

Deci inca o poveste care m-a emotionat..
Inca o entitate talentata printre atatea suflete care isi cauta scopul in balta amara a vietii..
Inca un suflet ratacit printre atatea cuvinte ce se leaga si formeaza un glob de cristal din care nu poti scapa..
Frumos, cu adevarat magic, special..
Sa pui continuarea daca va exista una..
Te-am pupacit dulce.. in love
choco^^
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. J5fdba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Lun 21 Noi 2011, 19:17

Wow... am ramas fara cuvinte sad

Deci, e atat de... de... emotionant. Ai impletit cuvintele intre ele in asa fel incat mi-au ajuns in suflet. Nu stiu daca ce ai scris are neaparat corespondent in viata ta de zi cu zi sau nu, insa pare atat de real, incat pot simti sufetinta despre care vorbesti.

Felicitari, iubire! Chiar imi place la nebunie creatia ta si te rog sa imi spui daca mai postezi asa ceva! a hug
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

Sex : feminin Localizare Localizare : La bau bau
acebook acebook : Ade Adèle
Nr. mesaje Nr. mesaje : 580
Puncte : 778
Reputatie Reputatie : 165
Hobby-uri Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby)
Stare de spirit Stare de spirit : Ce gluma buna:))

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Lun 21 Noi 2011, 19:18

Ce trist gaby si catea sentimente ❌x imi place foarte mult

Deabia astept sa vad ce mai scri dap !

Spor la idei iubita

te iubesc
love
Sus In jos
Rose <3
Chūnin
Chūnin
Rose <3

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 904
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : ...
Stare de spirit Stare de spirit : »Just In Love«

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Lun 21 Noi 2011, 20:38

Gabi ma lasi fara cuvinte.
Foarte frumos, la fel si descrierea. Cate sentimente si cat de frumos le-ai aranjat. Chiar trist.
Aproape mi-a ajuns la inima, aproape.
Era de asteptat sa vedem o astfel de descriere din partea ta.

Pupici Gabisorule kiss
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Mier 23 Noi 2011, 09:52

Paduchele meu atomic ;x
Deci este asa de frumos incat nu mai am cuvinte. Ce pot spune. Mi-a placut foarte mult. Ai scris asa de frumos, ai avut atatea sentimente incat mi-au ajuns la suflet. Uff, talentata mea :> Imi place foarte mult titlul, dar descrierea m-a lasat paf. Deci a fost foarte frumos, nu cred ca puteam cere ceva mai mult. A fost, perfect ;x Felicitari iubire. Gaina mea zburatoare :x te iubesc muult mult de tot kiss
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Mier 07 Dec 2011, 09:43

o.o.. Am ramas fara cuvinte :o3

Este superb, magnific, incredibil. in love Mi-a ajuns pana la suflet. :o3

Descrierea este.. 8->

Sper sa mai scri :o3

Te pup. kiss
Sus In jos
Crisulina
Academy Student
Academy Student
Crisulina

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : departe....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 18
Puncte : 29
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Pai imi place sa fac sport...

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Vin 03 Feb 2012, 15:42

Foarte frumoasa Gsbi ! Chiar te-a palit insipiratia yeah
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Mier 15 Feb 2012, 20:12

II.

Si daca? Daca am sa plec odata si nu ai sa ma mai vezi? Pot; pot sa dispar in umbre, sa plec de pe pamant si sa uit de tot. Nu voi mai suferi, nu-mi voi mai risipi sufletul degeaba.. de ce? Fiindca nu am sa mai exist, iar ceea ce nu exista nu poate fi decat o naluca a amintirilor tale. Vei fi bantuit oare de tot ceea ce mi-ai spus sau vei uita in secunda doi in care inima mea se va spulbera in eternitate? Vei fi gelos fiindca eu am fost eliberata si tu vei ramane inchis in lume? Vei avea cosmaruri si te vei simti incomplet?
Iti poti imagina? Daca as vedea viitorul.. as fi scutita de asteptare. Nu ar mai trebui sa stau, sa-mi framant trupul si lacrimile sa mi le sfaram intre gene, lasand pleoapele grele sa cada peste ele si sa le arunce in jos pe chipul palid si uscat. Atunci as stii... ma vrei sau nu? Vei ramane sau vei pleca? Ce se va intampla cu noi? Cum va ramane cu mine? Cate intrebari, dar fata de celelalte, acestea au raspunsuri. Mi-e asa de somn.. simt cum ochii mi se inchid, capul mi se lasa greu, iar cazuta in lumea nostalgica din sufletul meu, simt din nou buzele tale pe fruntea mea, care coboara usor, sarurandu-mi chipul, ajungand la doua buze arse de cuvinte si vlaguite de singuratate. Ti s-a facut mila de ele? Felul cum le iei intr-ale tale si le mangai, le dai culoare, le cuprinzi cu dragoste. Te-ai oprit? Asta inseamna ca trebuie sa deschid ochii.. si daca nu vei mai fi acolo ce am sa fac? Totusi imi fac curaj si las lumina sa-mi lumineze cele doua perle negre. Rasuflu usurata, cand te intalnesc pe tine. Zambesc, dar oare cat va tine? Si cine stie oare cand voi mai rade iar?
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. Asss10Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Mier 15 Feb 2012, 20:47

Off, cat de dulcee poate fi. in love Este atat de trist, atat de cuprinzator incat iti da pur si simplu fiori. :X Chiar am simtit ceea ce ai transmis tu prin cuvinte, fiecare emotie, stare, sentiment, totul este asa de pur. Nici nu ma puteam astepta la altceva din partea ta. ^^
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19Mier 15 Feb 2012, 21:46

Cat de frumos iubire:x
Ata de dragut, de dulce, atat de patrunzator, de sentimental!
Splendid, ce sa mai.:X
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.   Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse. I_icon19

Sus In jos

Poveste fara sfarsit. Ganduri ascunse.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-