|
|
Autor | Mesaj |
---|
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Peripetiile unei nopti Sam 12 Mai 2012, 21:41 | |
| Chiar a fost ceva profund... asa musca tantarii=))) |
|
| |
AllKage Academy Student
Sex : Localizare : R0MAN!A Nr. mesaje : 11 Puncte : 15 Reputatie : 0 Hobby-uri : Fotbalul si statul cu prietenii Stare de spirit : Don't worry,be happy!
| Subiect: Re: Peripetiile unei nopti Sam 19 Mai 2012, 22:26 | |
| ce am mai ras |
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Peripetiile unei nopti Mier 30 Mai 2012, 18:24 | |
| Si eu care ma gandeam ca este ceva mai pervers... nah, asta-i viata. Oricum ma mai gandeam cum de nu a fost sters topicul daca este +18. Apoi cand am auzit de tantar... imi venea sa ma dau cu capul de pereti. |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Peripetiile unei nopti Vin 15 Iun 2012, 14:09 | |
| Ahaa sa fie sters aa? Las`ca nu va mai pun eu voua nimic daca nu va place Si eu care vroiam sa pun o ceva acolo... Gata NU MAI PUN ... |
|
| |
Hope ♥ Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : C. de Arges Nr. mesaje : 10 Puncte : 13 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Peripetiile unei nopti Joi 16 Aug 2012, 13:03 | |
| Povestile astea sunt prea fainee!! =)) Adevarat, tantarii pot fi nenorociti... |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Peripetiile unei nopti Sam 25 Aug 2012, 15:51 | |
| Cum de eu nu am vazut topicul asta pana acum?! :-? Daca nu apuci sa citesti finalul e ca si cum nu ai fi citit nimic! Tantarii astia... |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| |
| |
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: Peripetiile unei nopti Mar 20 Noi 2012, 14:37 | |
| Prea taare mult mult prea tare!!!! |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Peripetiile unei nopti Mier 25 Sept 2013, 23:17 | |
| Tu-ti bati joc de mine? Pot sa jur ca nimeni nu s-a gandit la asta. Prea tare, sincer. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Peripetiile unei nopti | |
| |
|
| |
|