Enjoy:
Capitolul 1:Prima zi diferita de celelalte
Este dimineata, razele blande ale soarelui patrund prin fereastra camerei mele si imi lumineaza fata alba precum spuma laptelui.Parul meu roz cuprinde perna aproape in intregime ,iar un zgomot deranjant ma face sa imi deschid ochii precum jadul.imi ridic mana usor si trantesc ceasul de perete , cred ca e cam al cincilea luna asta.Intr-un sfarsit reusesc sa ma ridic din pat. Ma indrept catre baie si incep sa ma pregatesc pentru prima zi de scoala,iar va fi plictisitoare ,mereu a fost asa.deschid usa dulapiorului meu si imi aleg o fusta neagra in carouri cu alb destul de descurta , o bluza alba pe care scrie cu negru "Master of Puppets" si o pereche de pantofi cu un toc rezonabil,iar parul il prind intr-o coada si las sa imi cada doua suvite rebele. Aaa da , aproape ca am uitat Numele meu este Sakura Haruno,am 16 ani ,locuiesc intr-un oras frumos unde oamenii sunt mereu fericiti, am o familie instarita ,dar chiar si asa nu sunt fitoasa ma bucur de absolut orice. Sa revenim, cobor scarile si ma indrept spre bucatarie de unde imi iau ramas bun de la parinti , micul dejun l-am ratat deoarece amcam intarziat.
Ies din casa si incep sa alerg catre scoala , deodata o mana catifelata ma opreste, imi intorc privirea si o za resc pe Hinata , ea este ca si sora mea are parul mov-albastrui inchis si o privire gingasa, ea este cea mai calma fiinta pe care o cunosc. Incepem amandoua sa mergem spre scoala . Deodata Hinata zice:
-Ai auzit ca o sa avem un nou coleg?
-Hmm interesant ,stii ceva despre el?wow ceva interesant zic eu in gand
-Am auzit ca vine dintr-un sat indepartat atat tot.
-Ehh sa speram ca nu va fi un ratat., zic eu chicotind
Eu si Hinata ajungem in curtea scolii unde toti ne intampina cu bucurie . Naruta un tip hiperactiv dar dragut in acelasi timp.Are prul blong precum un lan de grau si ochii albastri ca oceanul, Hinata este total inebunita dupa el ,dar fara sa mai spun ceva sunetul clopotelului ne anunta ca prima ora din clasa a 10 a a inceput.
Observ in clasa ca toti au un coleg de banca doar eu sunt singura, presupun ca eu voi sta cu noul coleg.
dirigintele a sosit in clasa.
-Buna ziua copii!! Astazi un nou coleg ni se va alatura ,Te rog sa te prezinti,zise Dirigintele
Si in acel moment un baiat bine facut cu parul negru ca smoala si ochii negri si reci ca onixul m-au strapuns fulgerator.
-Numele meu este Sasuke Uciha,am 16 ani si sunt de felul meu mai retras,spuse el pe un ton indiferent si plictisit. Apoi baiatul se aseza langa mine fara a scoate un sunet.
Fiind plictisita am inceput sa desenez pe o foaie lucruri ciudate cum ar fi inimioare si chestii de genu, mie nu imi sta in fire nu stiu ce am .
-Hey ,crezi ca ai putea sa imi imprumuti un creion te rog? ma intreaba baiatul cel chipes
-E-e-eu.. sigur ! Doamne ce a fost cu mine simt cu inima imi bate ,iar palmele imi transpira oare ce e cu mine? oare asta e ? nu nu are cum sa fie dragoste adica nici macar nu il cunosc dar ce esentimentul asta,dar gandul imi fu intrerupt de soneria ce anunta sfarsitul orelor .
In timp ce ma indreptam spre casa , simt o mana calda , este Naruto impreuna cu noul coleg.
-Hey Sakura , ai putea sa ne insotesti la un suc ?spuse Naruto cu un ranjet pe fata
-Pai ok, am sa o sun si pe Hinata
-Ahhh Doamne , ce am uitat , am o intalnire cu Hinata, merci Sakura ,dar voi mergeti la suc .Apoi Naruto fugi parca de un tren spre casa Hinatei.
-Se pare ca am ramas doar noi doi acum , spun eu rosind putin in orajo
-Mda cum spui tu. zise Sasuke pe un ton plictisit
In drumul nostru spre cafenea am tot incercat sa il cunosc mai bine , dar fara rost . Ajunsi la cafenea imi comand un suc de portocale ,iar Sasuke o cafea.
-Sasuke , de ce esti asa inchis in tine?Intreb eu
-Uite fetit-o nu inteleg ce tot vrei de la mine,dar orice faci inceteaza acum e enervant
-Hey eu am incercat sa fiu politicoasa cu tine, hmmm oameni ca tine nu merita sa aiba prieteni
Atunci Sasuke trase un zambet destul de impertinet si isi intoarse privirea.
-Mda hai sa plecam .
-Un lucru cu care sunt de acord, spun eu dezinteresata.
In timp ce ne indreptam spre casele noastre Sasuke imi zice:
-Uite ,Sakura, scuze pentru faza din cafenea dar eu nu am mai avut prieteni , crezi ca ai putea sa fii tu prima care imi este aproape?
-S-Sasuke ..... sigur , deci prietene pe unde locuiesti?spun eu cu un zambet fericit pe fata
-Stau chiar langa tine , suntem vecini
-Wow ce tare, hey vrei diseara sa iesi la fereastra si sa vorbim si asa suntem aproape.
-Ok ,dar am o intrebare si ma cam roade ai putea sa imi dai un sfat?
-Depinde Sasuke ,dar hai sa auzim,zic eu extrem de curioasa.
-Ma simt ciudat cand sunt cu tine, adica am fluturi in stomac ce ar putea sa insemne asta?
-Aceeasi intreabare o am si eu , cine stie poate vom afla cu timpul .
-Da , oricum multumesc ca imi esti alaturi Sakura ne vedem diseara ,Pa-pa!
-Abia astept,Bye!
Continuarea am sa o pun cand am sa primesc ceva pareri ca sa stiu daca mai continui sau nu,