Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: Concurs 33- Melodia Saptamanii! Dum 27 Noi 2011, 18:24
Si eu si eu O melodie foarte draga mie..
Sper sa va placa.. Succes tuturor.. V-am pupacit dulce.. choco^^
Dadaa <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe undeva^^ Nr. mesaje : 341 Puncte : 413 Reputatie : 54 Stare de spirit : Depinde.:)
Subiect: Re: Concurs 33- Melodia Saptamanii! Dum 27 Noi 2011, 18:24
Felicitari >:D<
Sting - Shape Of My Heart.
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: Concurs 33- Melodia Saptamanii! Dum 27 Noi 2011, 19:01
Deci vin si eu cu o melodie ce o iubesc, insa in varianta cantata de cei din serialul "Pariu cu viata", deoarece le ador timbrul vocal! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dima & Alexia ~ IF YoU DOn'T kNoW Me by NoW
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
Buna ! Felicitari scumpa mea ! Il ador pe M.J. ^^ Revin si eu cu o piesa care-mi descrie sentimentele. Asa ma simt eu acum. In fine, nu intereseaza pe nimeni. Colbie Caillat-I Never Told You
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
All I Want For Christmas Is You
Th3Mast3r Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 149 Puncte : 221 Reputatie : 14 Stare de spirit : Sunt fericit mereu
Subiect: Re: Concurs 33- Melodia Saptamanii! Sam 03 Dec 2011, 22:52
E ce sa zic revin si eu din pauza! Bafta tuturor!!
¡ςє ¢язαм Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara Nr. mesaje : 50 Puncte : 82 Reputatie : 24
Subiect: Re: Concurs 33- Melodia Saptamanii! Dum 04 Dec 2011, 17:08
as vrea si eu sa particip la concurs! Melodia cu care particip este melodia lui Maximilian cu Mef X si Junky numita Serenada Rap....sper sa va placa si voua!