|
|
Autor | Mesaj |
---|
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 13:28 | |
| Cap. 4 - Sakura "turbeaza" !!! Sasuke imi spune ingrijorat: -S...S..Dar lam intrerupt. -Ce e ? Zic eu indiferenta. -Teai schimbat foarte mult..... -Si cei cu asta? Spun cu un zambet smecher. -Dar, dar... -Dar ce ? Stii ma cam enervez lasa-ma in pace! Zic nervoasa. Sasuke gata sa planga. Acum sia dat seama ce mia facut si el mie cand ne-am cunoscut. I se intuneca fata. O lacrima ii curse pe fata sa superba. Observasem,nu iam dat importanta. Dar tot imi placea de el. Au inceput orele. Romana, mate, japoneza...etc. Ii spun lui Sasuke la sfarsitul orelor: -Auzi, Sasuke... -Da. Zise el tot trist... -Vrei sa ne intalnim pe pod la 17:35 ? -Sigur ... Mam dus acasa si mam schimbat in :un maieu negru lasand la iveala formele acelea perfecte, iste colanti negri si o fusta alba. Imi tai bretonul pana la ochi. Imi las parul desfacut pe spate si imi pun bandada ninja. Iar miam schimbat look-ul. Dar o sa raman cu el destul de mult timp. Am mers pe pod si il vad pe Sasuke uitandu-se ciudat la mine. Mai precis, cu ochi mari. Ma apropii de el sa vad daca se roseste. Tot mai mult pana ajung in fata lui. Egul zice: Pai misiune indeplinita fato ! Ma apropii,ma apropii, dar cand sa ne sarutam, imi iau fata de pe a lui si incep sa rad cu o adevarata pofta. Sasuke tipa serios : -Ce a fost asta Sakura !? -Ceva... Ma apropii de de el iar. Acum chiar vroiam sa il sarut. El inrosise mai fata fiindca am incis ochii. Cand buzele noastre sau atins, si el a inchis ochii. Am simtit ca a facut asta si lam imbratisat de parca as tine in mana propria inima. Destul de ciudat fiindca el a raspuns la sarut. Am continuat acest sarut pasional pana cand miam desprins buzele de alelui si il intreb cu ochii de catelus plouat: -De ce nu ai rupt sarutul ? De ce ai raspuns la el ? -Nu stiu. Cred ca, pentru ca, intr-un fel mia placut. Kakashi a urmarit intreaga scena fara sa zica nimic. Dupa ce mam indepartat de Sasuke Kakashi a venit si nea spus : -Copii, veniti cu mine undeva. -Bine... Zicem de parca nam mai dormit de 6 ani. Si Kakashi ia dus intrun camp plin de flori de cires si fluturi...Atunci mam gandit: Stai asa, pot fi cum sunt asa si cu vechile haine. Dar ma voi imbraca asa maine la scoala. -Copii ramaneti aici pana ma intorc. -Da. Zicem eu si Sasuke. Cam atat. scz daca e scurt dar ma doare rau capul si nu prea imi vin idei...Ma ingrijesc umpic si dupa continui...Doar daca vad cateva commenturi...Nu conteaza cate ca ati citit |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 13:33 | |
| Si nu va fie rusine sa spuneti tot ! nu ma supar cat de "nu stiu cum sa zic" este Spunei tot ce aveti de zis ! |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 13:35 | |
| - Bella a scris:
Buna, buna ..
→In primul rand incearca sa faci capitolele mai lungi. Scrie in Word si daca vine fratele tau salvezi si continui mai tarziu, cand poti. De multe ori incepi o propozitie cu litera mica. Fii mai atenta cand scrii sau corecteaza-l in detaliu inainte sa postezi. De asemenea grabesti foarte mult actiunea. Cum a mai spus Kirara, incearca sa descrii mai mult sentimentele. Am inteles ca esti incepatoare dar daca te poti gandi la lucruri mai perverse ~ cum a fost la inceputul capitolului 4 ~ inseamna ca poti sa scrii si mai bune de atat. Dupa ce pui punct sau virgula lasa un spatiu liber si dupa incepe sa scrii iar. →Referitor la personaj, Sakura e chiar penibila. Plange chiar din orice. Ma bucur totusi ca s-a hotarat sa-si schimbe comportamentul.
→Intentia mea nu a fost sa te supar cu acest comentariu. Am vrut doar sa-ti arat unde gresesti si unde mai ai de lucrat. Sper ca poti intelege acest lucru.
→PS: Am observat ca esti din Buzau. Ai fi cam prima persoana din acelasi oras ca si mine de pe acest forum. ^.^ Cred ca observi ca am 10 ani nu ? |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 14:06 | |
| ei bine pot sa recunosc ca e mult mai bine ca alta data totusi ... ai prea mult dialog si unele dintre ele sunt cam seci , desi e ceva mai bine nu ar strica mai multa descriere sentimentala si descrierea imprejurimilor , greseli de tastare ai prea avut ... na ai avut vreo 2-3 dar cine le baga in seama , totusi este cam scurt capitolul asta este tot sper ca nu te-ai suparat dar este mult mai bine ca alta data deci te felicit ma bucur si pentru ca sunt prima la acest capitol te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Vin 02 Dec 2011, 14:33, editata de 1 ori |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 14:21 | |
| |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 14:39 | |
| pai multi membri de pe forum scriu ''dau edit'' adica ei nu lau citit inca si iti vor comenta mai tarziu sau ti lau citit dar nu au timp sa comenteze dar asa isi si pastreaza locul , adica sunt primi la comentat sau ultimi etc. sunt multe motive ... fiecare scrie ''dau edit'' pentru cate un motiv sau ca asa vrea el cu drag Iva |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 15:23 | |
| |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 16:18 | |
| pune nextuletzul foarte frumos ma bucur ca sakura si-a schimbat comportamentul succes in continuare
crisy de pupaceste dolche |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 17:33 | |
| Buna, buna .. → Trebuie sa recunosc, capitolul asta e un pic mai lung decat celelalte. Stiu ca te omor cu asta dar, descrie mai mult. Sakura trebuie sa fi simtit si ea ceva atunci cand s-a sarutat cu Sasuke nu? Grabesti mult prea mult actiunea. Acum e la scoala, acum pe pod, acum pe camp. Imagineaza-ti ca esti in locul Sakurei, cum ai rectiona la anumite lucruri, ce sentimente ai avea. Off, firar ele de sentimente.
→Da, am observat ca ai 10 ani, dar asta nu inseamna ca nu poti tine cont de sfaturile celorlati. Nu te ascunde dupa varsa. Vei deveni mai buna la scris doar straduieste`te mai mult. Poti face aproape orice daca iti doresti cu adevarat.
→Stiu ca probabil am exagerat, poate prea mult dar, daca ii asculti pe ceilalti, sfaturile lor, te vei perfectiona pe zi ce trece.
→Din nou, intentia mea nu a fost sa te supar. ^.^
|
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 18:37 | |
| uite, eu imi dau seama ca nu vrei sa ma superi... dar... Doamne ce ma bucur ca comentati ! |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 18:40 | |
| - cristinica ela a scris:
- pune nextuletzul
foarte frumos ma bucur ca sakura si-a schimbat comportamentul succes in continuare
crisy de pupaceste dolche Pun nextul Soarele se uneste cu pamantul, Eu nu ma pot impaca cu gandul Ca de cand te cunosc ma gandesc, Te,te,te....iubesc |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 02 Dec 2011, 20:50 | |
| Salut! Am facut alt fic mai cum ati zis voi...Mai putin dialog,mai multa descriere, si deastea... Se cheama "tot ce am visat e in fata mea" Cel putin asa cred. Vedeti voi.Seamana cu ce am zis eu. Va astept Dar nu uitati ! il continui si pasta |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: O dorinta implinita Dum 11 Dec 2011, 10:45 | |
| |
|
| |
ToxyCandy Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Candy Town Nr. mesaje : 134 Puncte : 192 Reputatie : 36 Hobby-uri : drawing/music/pc/dansuri/bascket/ eat & sleep <333 Stare de spirit : Good :3
| Subiect: Re: O dorinta implinita Dum 11 Dec 2011, 10:48 | |
| |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: O dorinta implinita Dum 11 Dec 2011, 12:40 | |
| bine bine..... pun nextu' dar nu chiar acum...acum vreau sa va arat ceva la "tot ce am visat e in fata mea [ -13 ]" |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: O dorinta implinita Mar 13 Mar 2012, 21:17 | |
| Buna! Scumpo, am vazut ca ai multe ficuri, deci multe idei. Ar trebui sa le combini, nu sa deschizi atatea ficuri, pentru ca o sa-ti fie greu sa le continui pe toate. Acum.. este destul de frumos ficul Imi place faptul ca te straguiesti. Ne-ai lasat in suspans.. Deci te rog sa pui next-ul scumpo |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O dorinta implinita Vin 27 Iul 2012, 14:50 | |
| Fan Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O dorinta implinita | |
| |
|
| |
|