Scumpa, revin cu un edit. Promit!!
Am revenit.. Cam tarziu ce-i drept.. Si: O, Doamne!! Esti nebuna!! Cata pasiune.. Ooo.. Nici o mie de suflete, nici o mie de cuvinte, nici mari de lacrimi nu ar putea reda ceea ce simt. Off.. Imi dai un curs nebun inimii, stii cum sa imi opresti privirea si suflul. Stii.. Tu.. Doar tu poti creea lumea aceea tenebra, vicioasa si poti sa o imbalsamezi cu lumina. Trasezi in intuneric liniile puritatii, colorezi in inocenta moartea insasi. Aprinzi nebunia cu un maldar de cuvinte si stingi cuvintele cu un suflu nou de nebunie.. Aduci in lumina umbrele, ascunzi in umbre lumina. Tot ceea ce faci este impletirea unui val de emotie nebanuita, de soapte neauzite cu niste cuvinte terne ce pana la urma deschid noi orizonturi sufletelor muritorilor. Tu.. Geniu neinteles, suflet intinat.. tot ce faci se numeste arta artistica. Nici cel mai pur curcubeu nu poate emana atat de multa perfectiune.
Poti zice fabulez, ca aberez, ca sunt nebuna!! Dar nu imi pasa. Asta e tot ce simt si un astfel de talent ar trebui sa fie recunoscut de intreaga lume. Felicitari sincere, scumpa!! Chiar reusesti sa ma impresionezi de fiecare data!!
Sa aduci nextul repede. Si la celelalte ficuri.. Klau te pupa, ubita!! ByE!!