|
|
Autor | Mesaj |
---|
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Do I need you? Mier 04 Ian 2012, 21:31 | |
| Hellooooooo!
Oameni buni nu va imaginati ca l-am violat sau ceva de genu`. =)))
In fic suntem la facultate mai!
Ce imaginatie aveti! :)))
P.S. Asta n-o sa se intample niciodata in relitate! -_-"
P.S. 2 Pot trece peste o rana sau o palma dar sentimentele sunt cea mai dura arma. :x
Ultima editare efectuata de catre •Milkshake™ in Sam 14 Ian 2012, 22:27, editata de 1 ori |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Do I need you? Vin 06 Ian 2012, 02:03 | |
| Aaaaa... erati la facultate E atunci e ok De unde stii ma? Poate o sa se intample in realitate la facultate, daca nu cu el, cu unul mai bun . Deci nu imi pasa daca o sa fiu in Moscova, America sau domnu stie unde .. cand iti gasesti unu pe la 20 de ani, ma suni ai inteles. =)) Oricum sa nu deviem de la subiect. Felicitari inca o data pentru acest One Shot, a fost foarte reusit. Chiar m-a impresionat |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Do I need you? Sam 07 Ian 2012, 19:57 | |
| Vai, vai, ce sfarsit neasteptat :)) Sincer imi place mult cum ai stabilit legatura, :>:> Asa, scumpo imi place tare mult acest one-shot si s-a vazut ca ti-ai pus toate sentimentele pe hartie. Chiar ai reusit sa creezi ceva frumos, felicitari!! Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Do I need you? Vin 03 Feb 2012, 15:30 | |
| Hey, Hey! Coffe meu! Si desi 1 cuvant NEXT!
Edit Anna~Anitta: Atunci cand comentati un fic/ one-shot, veti folosi minim 10 cuvinte. Te rog sa-ti editezi comentariul pentru a nu fi considerat spam. Multumesc! |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Do I need you? Vin 03 Feb 2012, 17:04 | |
| Dead.Girl
Am terminat one shot-ul deci nu va mai veni nici un next, insa ma bucur ca iti place. :) |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Do I need you? Vin 03 Feb 2012, 17:40 | |
| Lai terminat , dar nu e la One shoturi finalizate aaa da scuze ... am incuracat One shotul ce proasta sunt te rog sa ma ierti |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Do I need you? Sam 13 Oct 2012, 19:43 | |
| buna bee...
da-mi voie sa iti spun ca one shot-ul tau a fost delicios :)))) m-a captivat de la primele enunturi, fraze, paragrafe si ale chestii :)))) unele parti au fost amuzante, altele emotionante; toate au fost frumoase.... imi place, nu defapt ador felul tau de a descrie... sunt o fana de a ta...:)))))) iubesc aceasta creatie femeie, ma intelegi? sper sa mai faci una cat de curand asa ca... din tot sufletelul meu mic de copil sper sa ma anunti ca daca nu , nu iti mai dau inghetata(oricum nu iti dadeam ca sunt in crestere si trebuie sa mananc ca sa ma fac mare) =)))) am inceput sa aberez ... e clar :))) Crisulinuu te pupaceste |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Do I need you? | |
| |
|
| |
|