Sakura pov:
Si cum spuneam,Sasuke nu ma baga in seama.Ei ii spun debusolata:
-Ce-ai patit?Te gandesti la fata pe care o sarutai iar cand te uiti la mine iti dai seama ca sunt altcineva?!
-Eu,am sarutat o fata?
-DA,tu!ii spun eu furioasa.
-Cred ca m-ai confundat!
-aaaaa.....
-Eu sunt suyparat fiindca va trebui sa ne mutam in curand pentru ca nu mai avem bani de chirie,si nu te mai pot vedea.
Atunci inrosesc.Il pup pe obraz,incercand sa nu ma vada nimeni,dar observ cu coada ochiului ca diriginta m-a observat.Atnuci rosim amandoi:eu pentru ca l-am pupat in fata dirigintei,iar el fiindca l-am pupat.Atunci ii cer voie dirigintei sa ma duc la baie.Aceasta nu ma lasa si imi spune sa vin pana la ea pentru ca tocmai se terminase ora.Ea imi spune:
-Sarutati prietenul in timpul tau liber,domnisoara!Acum treci in pauza,dar daca mai faci asa ceva vreodata in timpul orei,DETENTIE!
-Da................
Ies in recreatie.Ma simt rau si iarasi imi vine sa plang.Il vad pe Sasuke.Ma simt groaznic pentru ce am facut fiindca diriginta il cheama pe Sasuke la ea.Atunci o iau la fuga.Ies din curtea scolii,alerg,alerg,alerg si iar alerg.La un moment dat m-am oprit.In fata mea totul era galben.M-am uitat la ceasul de la mana mea.Alergasem aproape 15 minute.Nici nu mi-am dat seama!Tot mi-e au si ma simt ingrozitor,dar de aceasta data mai am si un sentiment de frica,ingrijorare.NICI NU STIAM UNDE SUNT!
Ma asez jos si incep sa plang.Plansul meu uda ultimile firicele ramase din iarba cea verde(pt ca acum iarba era uscata,fiind toamna).Parca ma sriga cineva.Ma ridic.Nu era nimeni.Dar acel strigat fals mi-a dat un impuls.Am inceput iar sa alerg imaginandu-mi cam pe unde am alergat,pentru ca alergasem cu ochii inchisi.Pana la urma am ajuns pe strada unde locuia Sasuke.De aici stiam cum sa ajung la scoala.Ma-m uitat iar la ceas.Trecuse aproaep o jumatate de ora.Pana la urma ma ajuns la scoala.Acolo erau cateva masini de politie,iar clasa noastra era toata afara.A inceput sa ma observe lumea.Sasuke m-a vazut si el.Acum imi batea inima.Aveam un sentiment de bucurie si de tristete,nu stiu de ce.Il iau in brate.Sasuke ma strage si el iar apoi imi explica ce s-a intamplat.
-Diriginta,vazand ca fugi,a iesit afara sa vada unde esti.Nu te-a gasit asa ca a chemat politia.
Ii observ pe parinti mei.Erau foarte nervosi.Ma iau de acolo si ma duc imediat acasa.Ma pedepsesc,iar apoi eu merg foarte,foarte trista in camera si il sun pe Sasuke.Vorbesc cu el ore in sir.Macar acesta ma linisteste!!