| Poezii, compuneri, amintiri... | |
|
Autor | Mesaj |
---|
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Poezii, compuneri, amintiri... Dum 11 Dec 2011, 00:30 | |
| O singura privire...
Mi-e dor de tine, de trecut, Mi-e dor de tot ceea ce ai facut. Acum ca totul s-a sfarsit, Sufletul mi-e ravasit, Iar inima mi-a impietrit. Dis-de-dimineata-n zori, In treacat am vazut cocori, Erau de la tine… O simpla privire… Inima a batut, Iar tu ai reaparut.
Ultima editare efectuata de catre ♥DoOdOoK♥ in Vin 30 Dec 2011, 22:12, editata de 1 ori |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| |
| |
"Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: Poezii, compuneri, amintiri... Lun 02 Ian 2012, 14:52 | |
| Super! Te unge pe inima, e frumos iubita! |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Poezii, compuneri, amintiri... Lun 02 Ian 2012, 23:56 | |
| Ma bucur mult ca va place... Am mai adus una, scrisa pe moment. Sper sa va placa la fel de mult ca prima... Kiss & Hug
Să simți că mori, că te distrugi, Tot felul de lucruri să indrugi, Să țipi, să urli, să lovești, Inima să mi-o rănești.
E chiar real, dar mă abțin, Să cred că ești un misogin, Să știu că nici nu m-ai iubit, Că m-ai rănit, m-ai ofilit.
Totul a fost o iluzie, un vis, M-am aruncat într-un abis, Am plâns, m-am distrus, Iubirea ta m-a răpus...
|
|
| |
Veşnic Rătăcitoare Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : În pădurea singurătăţii. Nr. mesaje : 19 Puncte : 21 Reputatie : 0 Hobby-uri : Îmi place să scriu poezii şi poveşti. Stare de spirit : Una foarte bună :)
| |
| |
JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: Poezii, compuneri, amintiri... Lun 05 Noi 2012, 20:28 | |
| Am revenit cu o noua poezie. Sper sincer ca va place si va multumesc pentru comentarii.
Val de dor
Atunci când ştiu că ţi-e mai dor, Aruncă-un gând ispititor; Ce va lăsa în urma lui, Durerea şi tristeţea trecutului.
Atunci când ştiu că a plecat, Ascultă-i dorinţa împăcat. Lasă-l să plece, ştiind că într-o zi, Tot la tine va veni.
Când crezi că totul este bine, Va veni şi-ţi va spune: „În fine”. Tot ce a fost a dispărut, Despărţirea a durut. Dar lumea merge înainte, Cu un zâmbet asta pretinde.
|
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poezii, compuneri, amintiri... | |
| |
|
| |
| Poezii, compuneri, amintiri... | |
|