|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Creeatia mea in paint Lun 12 Dec 2011, 10:22 | |
| "Marea mea creatie in paint " [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Creeatia mea in paint Lun 12 Dec 2011, 12:08 | |
| Hai maaa :))) Eu credeam ca ai desenat ceva, insa tu nuuu =)))))) Doamne, ma omori, din cauza taa (D) No, te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Creeatia mea in paint Lun 12 Dec 2011, 12:11 | |
| sa stii ca pe undeva acasa am un desen facut ... cand o sa il gasesc am sa il fotografiez si am sa il pun. sunt curios oare ce ve-ti crede apoi despre mine sau ce fetze ve-ti avea cand il ve-ti vedea ... promit sa il caut in weekend si sa ii fac o poza |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Creeatia mea in paint Mar 13 Dec 2011, 10:56 | |
| Doamne Mihai=)) Cand am vazut titlu, ma gandeam ca ai desenat nu stiu ce, sa ma dai pe spate=))..dar stai ai reusit. Doamne ce om=)) Poate gasesti desenul ala ca sunt curioasa sa vad ce ai desenat Pupici |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Creeatia mea in paint Mar 03 Ian 2012, 18:51 | |
| Nu ma gandeam ca despre asta este vorba cand ai zis " Creatia mea in paint ". Credeam ca este vorba despre altceva. Dar nu-i bai.
So, sa stii ca ti-a iesit foarte frumos. Imi place mult. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Creeatia mea in paint | |
| |
|
| |
|