|
Autor | Mesaj |
---|
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: test naruto!! Joi 02 Sept 2010, 11:39 | |
| ok! hai sa punem si cateva teste!! naruto test caracter Your Result: 100% esti naruto felicitari esti bun cu ceilanti si faci orce pentru prieteni si uneori esti neserios si iti faci multi prieteni iti place sa iti indeplinesti visul aha |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: test naruto!! Joi 02 Sept 2010, 11:42 | |
| am gasit alt test! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Rezultatul tau: Cate episoade Naruto ai văzut? Unul? Poate doua... Mai ai multe de vazut pana sa devii fan! mda.. |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: test naruto!! Joi 02 Sept 2010, 13:10 | |
| Al doilea e cam aiurea, primul e interesant. Radioul a fost scos, nu a incantat prea multa lume si va cred Sa va faceti primul test apoi o sa va apara sus pe prima pagina rezultatele |
|
| |
Biscuu` Genin
| Subiect: Re: test naruto!! Joi 02 Sept 2010, 14:39 | |
| wooow! ai pus testul pe care eu l'am postat din plictiseala in locu la radio! woow sa sti ca eu am fact deja testul :X |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: test naruto!! Joi 02 Sept 2010, 20:44 | |
| primul este in treadevar mai fain |
|
| |
Aimi Genin
Nr. mesaje : 72 Puncte : 99 Reputatie : 15
| Subiect: Re: test naruto!! Joi 02 Sept 2010, 20:53 | |
| O fi fain, dar, este extrem de usor. Chiar si cineva care nu e obsedat de Naruto (sa zicem) ar putea sa rezolve acest test. Ma rog, e bun |
|
| |
Biscuu` Genin
| Subiect: Re: test naruto!! Sam 18 Sept 2010, 21:02 | |
| - Aimi a scris:
- O fi fain, dar, este extrem de usor. Chiar si cineva care nu e obsedat de Naruto (sa zicem) ar putea sa rezolve acest test. Ma rog, e bun
Asa'i !! e foarte foarte usor! |
|
| |
DarkStar Academy Student
Nr. mesaje : 13 Puncte : 19 Reputatie : 1
| Subiect: Re: test naruto!! Dum 03 Oct 2010, 20:10 | |
| Eu sunt 100% fan, nu mai are rost sa fac testul |
|
| |
Aimi Genin
Nr. mesaje : 72 Puncte : 99 Reputatie : 15
| Subiect: Re: test naruto!! Mar 12 Oct 2010, 22:15 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Un test naruto gasit. Nu cred ca a mai fost pus. Good luck! |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: test naruto!! Mier 13 Oct 2010, 00:15 | |
| Este interesant testul ! Dar are la greseli |
|
| |
xMisa Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara Haihui;]] Nr. mesaje : 204 Puncte : 215 Reputatie : 3 Stare de spirit : HaPpy;x
| Subiect: Re: test naruto!! Dum 27 Feb 2011, 21:01 | |
| Fain testul |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: test naruto!! Dum 27 Feb 2011, 21:11 | |
| |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: test naruto!! Sam 11 Iun 2011, 15:27 | |
| |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: test naruto!! Lun 08 Aug 2011, 22:59 | |
| Foarte dragute testele, primul e usor Your Result: 100% esti naruto felicitari esti bun cu ceilanti si faci orce pentru prieteni si uneori esti neserios si iti faci multi prieteni iti place sa iti indeplinesti visul Si al doilea cam ciudat :)) |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: test naruto!! Lun 08 Aug 2011, 23:14 | |
| Salut everybody ! Eu nu m-am uitat la filmele astea Naruto, da el moare la sfarsitul filmului Naruto Shippuuden ? Ca o fost o intrebare la am 2 lea test a Lui Biscuu` . Ja ne si multzam pt rasp (daca mi-l dati ) |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: test naruto!! Joi 11 Aug 2011, 12:04 | |
| Rezultatul tau: Naruto ar trebui sa-ti fie recunoscator pentru cat de devotat esti! Meriti aplauzele noastre, esti un adevarat fan Naruto! Al doilea test... Pai Areen, acolo sunt urmatoarele raspunsuri.. in ultimul episod Naruto-Fals la sfarsitul filmului Naruto Shippuden in ultimul film Naruo Shippuden Cred ca raspunsul e unul dintre ultimele doua. Oricum toate testele au fost interesante.. Va pup duulce pe toti! Atzie Boo! |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: test naruto!! Dum 21 Aug 2011, 23:32 | |
| Nust..am vazut filmul Naruto Shippuuden the muvie si nu a murit . [a fost inviat parca] cred ca in ultimul film Naruto shippuuden.. ;)
|
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: test naruto!! Dum 09 Sept 2012, 21:13 | |
| Rezultatul tau: Naruto ar trebui sa-ti fie recunoscator pentru cat de devotat esti! Meriti aplauzele noastre, esti un adevarat fan Naruto! |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: test naruto!! Mier 12 Sept 2012, 15:37 | |
| Mi e nu-mi apare primul test Iar al doilea e aiurea, si ce e cu a opta intrebare: " Cand moare Naruto? " ????????? Adica el o sa moara??? Cate episoade Naruto ai văzut? Unul? Poate doua... Mai ai multe de vazut pana sa devii fan! Ai obtinut acelasi rezultat ca 66% din utilizatorii care au facut acest test. Edit: Testul e chiar aiurea.... A doua oara cand l-am facut a zis: Naruto ar trebui sa-ti fie recunoscator pentru cat de devotat esti! Meriti aplauzele noastre, esti un adevarat fan Naruto! Ai obtinut acelasi rezultat ca 28% din utilizatorii care au facut acest test. Si am pus aceleasi raspunsuri....... |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
MayJin Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Daegu acebook : Mădălina-Georgiana Grosu Nr. mesaje : 290 Puncte : 323 Reputatie : 15 Hobby-uri : Writing, babe Stare de spirit : jungshook
| Subiect: Re: test naruto!! Vin 14 Sept 2012, 21:54 | |
| uite ce rezultat am eu la testu asta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Rezultatul tau: Naruto ar trebui sa-ti fie recunoscator pentru cat de devotat esti! Meriti aplauzele noastre, esti un adevarat fan Naruto! |
|
| |
floricica gingasa Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 91 Reputatie : -2 Hobby-uri : muzica,desen si sa ma distrez Stare de spirit : mult mai bine decat ieri
| Subiect: Re: test naruto!! Joi 20 Sept 2012, 15:28 | |
| Am facut de multe ori testul ala iar intrebarile erau super usoare rez a fost:Naruto ar trebui sa-ti fie recunoscator pentru cat de devotat esti! Meriti aplauzele noastre, esti un adevarat fan Naruto! Si naruto nu va muri sau nu se stie cand va muri intrebarea aia este chiar jalnica [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: test naruto!! Dum 30 Sept 2012, 14:50 | |
| La al doilea test mi-a scris aşa :
Rezultatul tau : Naruto ar trebui sa-ti fie recunoscator pentru cat de devotat esti! Meriti aplauzele noastre, esti un adevarat fan Naruto !
|
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: test naruto!! Dum 04 Noi 2012, 12:53 | |
| Al doilea test:
Rezultatul tau: Naruto ar trebui sa-ti fie recunoscator pentru cat de devotat esti! Meriti aplauzele noastre, esti un adevarat fan Naruto!
Ai obtinut acelasi rezultat ca 29% din utilizatorii care au facut acest test. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: test naruto!! | |
| |
|
| |
|