Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Wherever you are Dum 15 Ian 2012, 22:41 | |
| Ce poveste ciudata pot spune dar e super!! NU as vrea sa stric acest fic spunand ca nu vreau HAPPY END deci vreau HAPPY END si sa fie cv super sper ! si sezonul doi sper sa fie la fel de incitant ca acesta si sa il apreciem la fel de mult! Nu stiu cum gandesti tu dar acesta este ficul tau si il modelezi dupa propria vointa...dar sper sa ti cont de voturile noastre Astept nextul adk finalul sezonului 1 si te pwp pana lesini! Mersi ca mai anuntat de fiecare data cand ai pus next-ul asa sa faci si acum la sfarsit si la sezonul doi!!! Spor la scris si la idei cat mai originale!!! |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Wherever you are Dum 15 Ian 2012, 23:44 | |
| Eu vreau HAPPY END dar acum depinde de tine. Si inca ceva dupa ce am ras de mam imbatat la ficul Lissei ma imbat in lacrimi la ficul tau. De ce esti rea? Si am zis ca vreau final fericit dar nici daca ar fii Tifa cu...Nu nu nu HAPPY AND sau viata ta va avea SED END. PWP daca vine next cu happy musc daca vine next cu sed. |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Wherever you are Lun 16 Ian 2012, 15:27 | |
| buna ciresica, imi cer mi de scuze ca n-am mai trecut pe la ficul tau , eu vreau Happy End nu vreau sa moara Sakura , dar e ficul tau , astept cu nerabdare ultimul capitol , pupici |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Wherever you are Lun 16 Ian 2012, 15:43 | |
| Capitolul 20- Lupta intre viata si moarte (part. 2)
Pov. Sakura:
-Nu, nu accept sa mor, vreau sa traiesc alaturi de cei dragi mie, sa fiu alaturi de copii mei si sa fiu acolo cand vor creste mari si vor avea prima iubire. Nu pot sa mor acum, nu cand ei au nevoie de mine… -Imi pare rau, nu pot face nimic pentru tine! Spune mama brunetului meu care habar nu am daca este alaturi de mine in aceste momente de rascruce. Nu vreau sa ii las asa, sa se distruga cu tristete in urma mortii mele si nici nu vreau ca mai icolo sa plece in cautarea razbunarii exact ca tatal lor. -Nu, nici in ruptul capului! O sa ma impotrivesc sortii chiar daca vreti sau nu, o sa lupt pentru fericirea copiilor mei!
Spunand si ultimul cuvant, am trecut de aceasta doamna si am plecat in cautarea unei persoane care sa ma ajute sa ma reintorc la copii mei si poate chiar si la brunet. Mai degraba as incerca sa il caut pe Dumnezeu…Mama, ce ciudat suna, dar ma rog. La un moment dat, vad niste scari care apar din senin. Nu mai astept si o invitatie speciala ca am si continuat sa merg de data asta incepand sa urc catre necunoscut. Ajunsa sus, vad un inger mirific, care se apropie de mine si imi spune.
-Domnisoara Haruno, incantata de prezenta dumneavoastra! Eu sunt ingerul Dorintei. -Incantata! Asi cauta pe cineva care sa ma ajute in legatura cu un lucru care imi doresc foarte mult. -Ai gasit persoana cautata! Eu indeplinesc oamenilor care in viata lor au facut mult bine, mai mult decat rau. Este valabil si pentru tine. Ai o singura dorinta, orice ar fi eu ti-o voi indeplinii! -Chiar? Atunci, imi doresc din toata inima sa plec inapoi la ei, la cei dragi mie, sa nu mor. Asta vreau! -Buna alegere! Toti cei care au trecut pe la mine, nu mi-au cerut sa ii invii, bogatii, smaralde asta da! Nu s-au gandit un moment la cei dragi si ca ii pot pierde! -Eu nu vreau sa mai pierd o alta persoana draga mie! -Esti sigura ca vrei asta, vrei sa te impotrivesti sortii tale dar sa suferi in focurile iadului mai apoi? -Daca asta e pretul, il accept! Nu ma intereseaza nimic din ce se va intampla dupa ce o sa mor, vreau doar sa fiu acum, alaturi de cei dragi! Am spus eu cu o voce convinsa de parca era ultimul lucru pe care il ceream, si poate chiar asa si era! -Se pare ca esti foarte deosebita…nimeni nu a indraznit sa se impotriveasca sortii, sa ceara ce ai cerut tu. Meriti din plin sa te reintorci. Lumea are nevoie de tine. -Inainte sa ma reintorc, as mai avea un ultim lucru de cerut. -Spune-mi! -Vreau sa imi vad parintii si pe Ken, asta imi mai doresc! -Uita-te in jur si ai sa-i vezi! Mi-a spus dupa care acel inger binefacator a disparut.
M-am uitat in dreapta si in stanga…nimic! Singurul loc unde ar mai putea fi este in spate. Ma intorc si dau peste doi ochii verzi in care ma reflectam. Mama! O strang tare in brate si ea imi raspunde. Pe la spate apare si tata care si el ma ia in brate. Deodata, aud un :”Sakura” si ma intorc cu fata catre sursa strigatului. Il vad pe saten, acel saten care a reusit sa ma faca sa privesc mai departe de moartea lui, sa ma gandesc la viitor! El m-a facut sa ma indragostesc de Sasuke si pentru asta ii voi multumii. Alerg spre el si ii sar in brate si strigand un : „Ken!”. Da, v-ati prins, era el, Ken. Dupa ce m-a sarutat pe frunte ca un tata, mi-a spus:
-Mai stii cand ti-am spus ca daca vrei sa fiu fericit si mandru de tine o sa trebuiasca sa treci mai departe, peste moartea mea, si sa iubesti din nou? -Da, imi amintesc acel moment! Ii raspund eu cu o urma de ingriorare in glas deoarece imi era frica ca s-ar fi suparat ca il iubesc pe brunet. -Ai facuto! M-ai facut mandru de tine prin faptul ca mi-ai aratat ca poti iubii. Meriti tot ce ai, absolut totul! Copii, prietenii dar mai ales pe El, brunetul, pe Sasuke, mi-a spus el. -Ce, despre ce vorbesti? Sasuke a plecat de 6 ani si nu s-a mai intors! Nu am apucat sa termin, ca totul dispare din jurul meu rand pe rand. Iarasi sunt in aceeasi camera neagra, iarasi nu vad nimic. Il vad pe Ingerul Dorintei cum se apropie de mine si intr-un final imi spune: „Timpul a expirat! E timpul sa pleci inapoi de unde ai venit asa cum tu ti-ai dorit!”
Pov. Sasuke
Asta este exact ce nu imi doream sa aud! Doctorii m-au anuntat ca Sakura mea draga a murit, stiam deja din pacate! Simnt cum inima mea o ia la galop si parca si ea plange, plange dupa singura persoana pe care am iubito si o voi iubii cat voi fii in viata si dupa moarte. Wherever you are, I love you Sakura! Am pierdut tot ce aveam, as putea spune ca am murit deoarece inima mea a plecat odata cu cea a rozaliei. As vrea sa ma impotrivesc sortii, dar nu pot. Nu pot sa fac nimic, sunt un las! Un las care nu iubeste ce are, a plecat si a lasat in urma o persoana nevinovata, a lasto sa moara fara ca nici macar sa clipeasca. Regret, sunt vinovat si merit sa platesc cu propria mea viata, stiu! As vrea sa am puterea sa o aduc pe rozalie inapoi dar este imposibil! Il rog pe doctor sa ma lase sa o vad pentru ultima data, sa ii vad chipul angelic acum lipsit de viata. Sa ii ating buzele acum movalii care erau in trecut atat de moi si fragede…O iubesc ca un nebun, am fost un pr*st sa plec si sa o las. Exact cum spunea un proverb : „ Iti dai seama ce ai avut doar atunci cand nu mai este!” Ce proverb adevarat! Nu am avut habar de ce aveam langa mine, dar acum cand ea nu mai este alaturi de mine mi-am dat seama, insa mult prea tarziu. Suntem facuti sa ne nastem, sa crestem, sa iubim, sa fim tristi si apoi sa fie prea tarziu, mult prea tarziu pentru a repara trecutul, exact ca si mine! Intru in salonul scumpei mele rozalii, si o vad acolo, pe pat, zacand fara viata, fara nici un suras pe chip…De asemenea, alaturi de mine, priveau scena ingroziti, patru ocii in lacrimi apartinand a doi copii nevinovati, care si ei la fel ca si mine, au pierdut ce aveau mai de pret pe lume exact cum si eu pierdusem ca si ei la o varsta frageda, acea persoana, cea mai draga persoana numita mama! Le promit ca voi incerca sa am grija de ei si ma voi straduii sa ii tin locul cat de cat desi stiu ca nu voi reusii! Nu vreau sa pierd o alta persoana draga! Ma apropii de patul unde isi facea somnul de veci rozalia, parca nevrand sa mai continui incercand sa sper ca nimic din ce este aici nu este adevarat, dar se pare ca ca nu este asa. Ma aplec la nivelul patului si ii pun mana pe fata. Era rece, mult prea rece. Caldura de odinioara ce era emanata de corpul ei acum era inlocuita cu acest cuvant: „rece”! Ma aplec sa o sarut si cand buzele mele fac contact cu ale ei, imi dau seama ca totul este adevarat desi speram sa nu fie! O lacrima imi cade pe obrazul ei, scurganduse usor de data asta pe fata ei de parca ar fi plans ea. Nu mai suportam sa o vad asa, nu in halul asta! Ma pregateam sa ies afara cand am auzit un tipat parca de disperare, acesta fiind un simplu : „tati!” Ma intorc alarmat si mai sa pic jos din picioara si sa lesin cand o vad pe rozalie ca avea ochii deschisi, acei ochii verzui ca cele mei pretioase smaralde. Nu ma mai miscam, nu mai reactionam, inlemnisem. Eram in stare de soc! Adineauri o sarutam si eram suta in mie sigur ca nu mai este in viata si cand acolo ea e vie. Deci sa nu va ganditi ca nu vroiam sa se trezeasca dar totusi, chiar in conditiile astea sunt sigur ca si voi ati fi ramas fara grai, nu? Mai stau ce mai stau si pana la urma imi revin la normal, indreptandu-ma catre fata pe care acum cateva minute o plangeam crezand ca e moarta. Inima mea simnt ca incepe sa bata, semn ca s-a intors din scurta aventur pe care a avuto cu Sakura pana-n Rai si n-apoi! Asta e bine de stiut! Simnt cum un val, mai bine zis Tsunami, ma izbeste cu fericire. Ma asez dintr-o miscare pe pat si incep sa o sarut nebuneste in fata celor doi copilasi, Tifa si Raisuku, care nu mai stiau ce sa creada, ca mama lor e vie sau nu! O vad pe Hinata care vine disperata in salon si incepe sa dea vina pe mine ca rozalia a murit si ca o sa mi-o plateasca scump! Cand o vede pe Sakura vie si nevatamata, ea nu mai asteapta mult si cade pe jos lesinata…Dupa ce un doctor a puso pe picioare, ne-a onorat cu prezenta bucurandu-se si ea de invierea Sakurei.
Pov. DeeaBianca:
Intradevar, lupta intre viata si moarte a fost castigata de rozalie, aceasta primind dreptul la o ultima dorintza aceasta devenind realitate! Dupa ce Sakura a mai stat putin internata in spital, Sasuke a cumparat o vila cu 3 etaje, mutandu-se impreuna. Erau cei mai fericiti parinti din lume! Sakura s-a putut bucura acum cu adevarat vazandu-si copii crescand. Dupa scurt timp, Sasuke a ceruto in casatorie pe Sakura aceasta spunand un „SIMPLU”, subliniez ghilimlele : Daaaaaaa. Dupa cateva zile de la acest fapt, cei doi si-au unit destinele prin casatorie. Aut trait fericiti pana nu au mai putut de fericire, alaturi de copii lor. Intodeauna Dragostea va triumfa, chiar si atunci cand nu crezi ca mai e posibil sa castigi acea persoana pe care o iubesti din adancul inimii. Dragostea este frumos sa o traiesti vesnic desi cu totii stim ca nu este posibil. Intr-o relatie intotdeauna vor aparea certuri dar nu va lastai intimidate/intimidati doar din atata lucru, daca iubesti cu adevarat atunci dragostea va castiga orice lupta oricat de imposibil de reusit ar fi ea. Niciodata sa nu spui „Niciodata”, sa lupti intotdeauna peantru ca viata, fara umpic de lupta pentru ceea ce vrei, nu ar fi! Wherever you are, nu uita sa iubesti!
~Sfarsit~
Acesta dragilor a fost primul sezon. Am spus ca doar la Sad End voi face inca unul dar o sa reusesc sa fac si cu Happy End. Va multumesc ca m-ati determinat sa fac Happy End, si sa stiti ca nu imi pare rau, ba din contra. Insfarsit am terminat si eu primu meu fic si credetima ca plang de bucurie…Va promit ca o sa fac si sezonul 2 numai ca nu va mai fi SasuSaku ci despre Tifa si Cloud si probabil se va gasii la Ficuri cu alte personaje din Animeuri. Nu stiu cand o sa inep sa il fac cert e ca momentan vreau sa mai fac capitole la Viata mea alaturi de tine. Astept pareri despre acest fic si sper sa va fi placut. Uite si pozele capitolului:
Sasuke si Sakura (3 poze): 1. http://www.google.ro/imgres?q=sasuke+si+sakura+love&um=1&hl=ro&rlz=1W1ADRA_en&biw=1366&bih=596&tbm=isch&tbnid=2I-4BNhid__OFM:&imgrefurl=http://finabloom.deviantart.com/art/love-Sasuke-and-Sakura-98331181&docid=sPvP-IISot5ezM&imgurl=http://www.deviantart.com/download/98331181/love_sasuke_and_sakura_by_finabloom-d1mjktp.jpg&w=720&h=880&ei=RSEUT4uRGImG4gTDzdjpAw&zoom=1
2. http://www.google.ro/imgres?q=sasuke+si+sakura+love&um=1&hl=ro&rlz=1W1ADRA_en&biw=1366&bih=596&tbm=isch&tbnid=0Tw_y8GfzGbiDM:&imgrefurl=http://www.clopotel.ro/muzica/muzica_fanclubul-Sakura_y_SasukeLove-36833.html&docid=SiCEvcp9khaX9M&imgurl=http://www.clopotel.ro/muzica/funclubfoto/funclub36833.jpg&w=800&h=534&ei=RSEUT4uRGImG4gTDzdjpAw&zoom=1&iact=hc&vpx=154&vpy=138&dur=7719&hovh=183&hovw=275&tx=153&ty=95&sig=101353013272467528597&page=1&tbnh=104&tbnw=147&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0
3. http://www.google.ro/imgres?q=sasuke+si+sakura+love&um=1&hl=ro&rlz=1W1ADRA_en&biw=1366&bih=596&tbm=isch&tbnid=PmLI0vu7qfml8M:&imgrefurl=http://www.trilulilu.ro/colectie/6393&docid=ZXIe1AR8o-fdPM&imgurl=http://fs65.trilulilu.ro/imgs/sakura03/sasusaku_13ad06f18337b2.jpg&w=536&h=370&ei=RSEUT4uRGImG4gTDzdjpAw&zoom=1
Sakura ( 2 poze) : 1. http://www.google.ro/imgres?q=sasuke+si+sakura+love&um=1&hl=ro&rlz=1W1ADRA_en&biw=1366&bih=596&tbm=isch&tbnid=9ScE3yc0gvlVNM:&imgrefurl=http://animesign.forumotion.com/t605-sasusakuiubireintreramuridecires&docid=N4IpPO4HSSC4mM&imgurl=https://2img.net/r/ihimizer/img64/6272/pinkhairgirl2.jpg&w=349&h=551&ei=RSEUT4uRGImG4gTDzdjpAw&zoom=1 2. http://www.google.ro/imgres?q=sasuke+si+sakura+love&um=1&hl=ro&rlz=1W1ADRA_en&biw=1366&bih=596&tbm=isch&tbnid=1xnpJsTha0-QkM:&imgrefurl=http://animezup.com/forum/showthread.php%3Ftid%3D13550&docid=KNVnYCISE9p_fM&imgurl=https://2img.net/h/oi35.tinypic.com/2nq62ad.jpg&w=537&h=804&ei=RSEUT4uRGImG4gTDzdjpAw&zoom=1
Sasuke ( 1 poza) 1. Atunci cand plangea: http://www.google.ro/imgres?q=sasuke+crying&um=1&hl=ro&rlz=1W1ADRA_en&biw=1366&bih=596&tbm=isch&tbnid=8YoHSIjfs3XMaM:&imgrefurl=http://kikyo.blog.cz/0910/sasuke-cry&docid=DdqHJ3tEuvBKSM&imgurl=http://fc05.deviantart.com/fs49/f/2009/180/e/0/Sasuke___Cry_by_goku_yoh_luffy.jpg&w=2048&h=1536&ei=jSIUT87-Dafb4QShw_X0Aw&zoom=1&iact=hc&vpx=368&vpy=281&dur=2485&hovh=194&hovw=259&tx=172&ty=91&sig=101353013272467528597&page=1&tbnh=124&tbnw=202&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:9,s:0
Dictionar: Wherever you are: Oriunde ai fii.
Moment amuzant By DeeaBianca.
Eu: Gata si cu primul sezon, mai ramane doar sezonul 2! Sasuke: Hai te rog, bagane si pe noi in el! Eu: Doar la inceput! Sakura: Nu e corect! Daca ai inceput cu noi, termini cu noi! Eu: Tu taci! Am terminat cu voi acum si punct! Sakura: Ba nu, ba nu, ba nu! Eu: Ba da, ba da, ba da! Si daca mai scoti un cuvant poti sa iti pregatesti cosciugul si groapa domnisorico! Sakura: Hahaha, ce amuzant! Zice ea sarcastic! Eu: Nui asa? Zi eu si ma sarcastic. A, ia stai, to ori ai vorbit? Vino-n cua sa te omor, de data asta ce am scris in fic se va adeverii! Spune Pa-pa!
Zbyer!
Ultima editare efectuata de catre Katherine Pierce in Joi 01 Aug 2013, 17:26, editata de 1 ori |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Wherever you are Lun 16 Ian 2012, 17:35 | |
| frumos draga se pare ca a venit si sfarsitul iti multumesc pentru ca ai ales un sfarsit fericit ei bine sper ca vei continua si celalalt fic (cel inceput) te felicit pentru munca depusa cu drag Iva |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Wherever you are Lun 16 Ian 2012, 18:11 | |
| Aolooooooooo de ce ?! De ce sa terminat!? Scuze dar na ce sa zic am vrut sa plang putin Ficul a fost minunat si as vrea cand pui sezonul doi sa ma anunti. ? Zbyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si PWP doolce |
| | | Faberry Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 82 Puncte : 91 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Wherever you are Lun 16 Ian 2012, 19:04 | |
| Yey, asta da final fericit. Ma bucur tare mult si sa sti ca nu ma asteptam la asa ceva, adica nu stiu.. M-ai surprins placut si ma bucur mult de tot ca ai reusit sa pui next atat de repede. Chiar imi va fi dor de ficul asta, dar ramane celalalt. Ok, astept sezonul 2. Felicitari pentru primul fic terminat!
|
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Wherever you are Lun 16 Ian 2012, 20:10 | |
| As vrea ca un moderator sa imi treaca ficul la Ficuri Finalizate! |
| | | SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Wherever you are Mier 08 Feb 2012, 17:38 | |
| foarte foarte foarte frumos...ce pot a spun???mirific fabulos frumos genial...i asa mai departe...Mi.a placut faza cand sasuke sia cunoscut copii...,,Mami s.a inselat! tati s.a intors"::)))) cum sa ii spui unui copil de 6 ani care nu te.a vazut niciodata ca tati s.a intors??deci esti geniala..a...da vezi ca am pus next-ul ficului meu ,,Mandria celor doua clanuri +16" .Mai rugat sa te anunt si te.am anuntat :D..Spor la scris si astept cu sufletul la gura...defapt cu sufletul la cap sezonul 2... |
| | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Wherever you are Dum 12 Feb 2012, 20:30 | |
| Scuze ca nu am ami comentat..deci ma bucur tare mult ca ai facut un happy end Nu stiu cum sa incep..am adorat acest fic si pacat ca nu e lung..te pwp..si mersi mult pentru datile in care mai anuntat Pa pa si mi-a parut sincer BINEEE ca am reusit sa citesc o creatie de a ta ! Pwp dulce ..pa |
| | | Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Wherever you are Mar 21 Feb 2012, 17:02 | |
| Ok, draga mea. Ai cerut o critica, asa ca iata-ma Sa vedem:
Ideea ficului s-a dezvoltat foarte mult. La inceput am crezut ca nu imi va placea, ca va fi un fic ca multe altele, fara nimic palpitant, dar pot spune ca m-am inselat.
Titlul se potriveste si am observat ca l-ai folosit de cateva ori in capitole. Nu stiu cat de atractiv este, dar, din moment ce ai avut atat de multi cititori, e in regula.
Descrierea a evoluat mult pe parcurs, desi inca e loc de mai bine. Mi-as dori sa te axezi si mai mult pe sentimentele personajelor si nu pe alte aspecte mai putin importante. Spre exemplu, mi-ar fi placut sa te concentrezi mai mult pe sentimentele Sakurei atunci cand s-a intors pentru putin timp in Rai. Acolo e o adevarata alergatura de la o ruda la alta, fara pic de emotie.
Dialogul nu este sec, insa l-ai folosit pana la refuz. Ai multe replici care s-ar fi putut subintelege sau pe care le-ai fi putut introduce in naratiune.
Greseli de tastare/exprimare:
"copii mei" - copiii mei (greseala asta o ai de mai multe ori)
"icolo" - incolo
"Asi cauta" - As cauta
"un lucru care imi doresc" - un lucru pe care il doresc/mi-l doresc
"Eu indeplinesc oamenilor care in viata lor au facut mult bine" - Aici ai mancat un cuvant. Cred ca ar fi trebuit sa fie: Eu indeplinesc dorintele oamenilor care in viata lor au facut mult bine
"o voi indeplinii" - o voi indeplini
"voi multumii" - voi multumi
"ingriorare" - ingrijorare
"facuto" - facut-o
"poti iubii" - poti iubi (de mai multe ori)
"Simnt" - simt (de vreo 3 ori)
"am iubito" - am iubit-o
"voi fii" - voi fi
"a lasato" - a lasat-o
"ma voi straduii" - ma voi stradui
"voi reusii" - voi reusi
"scurganduse" - scurgandu-se
"cand acolo" - nu are logica. Poate ai vrut sa spui: cand colo
"dar totusi" - pleonasm
"aventur" - aventura
"a avuto" - a avut-o
"a puso" - a pus-o
"a ceruto" - a cerut-o
"ghilimlele" - ghilimelele
"Aut trait" - Au trait
"lastai" - lasati
Ai foarte multe repetitii deranjante, cum ar fi: "O strang tare in brate (...) si el ma ia in brate. (...) Alerg spre el si ii sar in brate."
Actiunea este grabita pe ici pe colo. Daca ai avea mai multa descrierea sentimentala, automat ar decurge mai lent.
Imi place ca ai renuntat la scrisul colorat! Capitolele erau foarte greu de citit, plus ca nici nu se vedea frumos.
Greseli de punctuatie:
Aici ai pus punct in loc de doua puncte: "se apropie de mine si imi spune." - se apropie de mine si imi spune: Punctele de suspensie se pun ca orice alt semn de punctuatie. Dupa ele trebuie sa dai "space" si abia dupa sa continui. Sunt si locuri unde ar fi fost nevoie de virgula si ai uitat sa o pui...
Cam atat am avut eu de spus. Sper sa tii cont de sfaturile primite Multa inspiratie pentru urmatorul sezon si spor la scris! Te-am pupat |
| | | Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Wherever you are Mier 22 Feb 2012, 22:01 | |
| Vreau sa spun ca am facut ceva foarte rau:am citit ficul si am uitat sa las com. (sa fie clar ca l-am citit cand era la finalizate) IMI PARE REAU Oricum FOARTE FOARTE frumos abia astept sezonul 2 TE FELICIT SI TE PUP DULCE |
| | | Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: Wherever you are Dum 11 Mar 2012, 21:34 | |
| deci am citit primele capitole si vreau sa spun k ficul e suuper, descriere ai, dialog ai... Super.....teas ruga sa pui pozele sa le putem vedea...atat sa pui nextu repede.... Team pupat :* |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Wherever you are | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|