Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Arta mea Joi 22 Dec 2011, 01:24 | |
| SUflet putregait Viermilor daruit Crancena durere Urlu in tacere Visu-mi stropit cu acid Tu ma torturezi morbid TE hranesti in placere CU a vieti durere Si-mi aduci aminte tot ce am gresit Nu ma lasi nici sa mor fericit Si urletul meu a ajuns balada Peste sapte munti si -o apa
Inchid ochii si clipesc Inzadar incerc sa ma linistesc Infecta viata deprisoasa Cuvintele -ti ma urmaresc pe viata Suflet chinuit in zadar Traiesc sub al tau har Si intr-un opac neant Sunt un cersetor neant Crancen bici ce-mi urzesti Uragan asupra mea sa dezlantuiesti Biet nenorocit ce cu aripi de fluture INvaltoarea vieti te-ai aruncat DAr ea pe loc TI-lea sfarmat
Sunt doua dintre poeziile mele in curand o sa mai postez .Stiu ca sunt un pic cam...emo,gotice,morbide,....oricum asa am scris eu si oricum astept parerile voastre
|
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Arta mea Joi 22 Dec 2011, 06:35 | |
| Cred ca le-ai postat putin diferit de ce vroiai tu. Ma refer la faptul ca vad ca ai doua versuri pe un rand. Sau asa trebuia? Ei, oricum, sunt frumoase, deci cum ai spus si tu sunt cam inspaimantatoare daca pot spune asta. Dar dupa cum vad cred ca si tu esti putin mai misterioasa si ciudata fata de ceilalti prin personalitate, nu? Eii, sa mai pui, eu sunt chiar curioasa..Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Arta mea Joi 22 Dec 2011, 10:39 | |
| |
|
☆BeLL☆ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : nu conteaza... Nr. mesaje : 99 Puncte : 135 Reputatie : 20 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : nici eu nu stiu
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Arta mea Lun 26 Dec 2011, 22:23 | |
| Imi plac poeziile, adica asta imi place sa citesc. Sa fie ceva sinistru, misterios iar poeziile tale au acest lucru. Sunt foarte frumoase, in special imi place prima ^^ Sa mai aduci si altele. Pupici |
|
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Arta mea Lun 02 Ian 2012, 01:52 | |
| o alta poezie de a mine [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] In spre tine vreau sa zbierSa -mi renegi mila ce ti-o cerSa -mi inlantuiesti sperantaSa inabusi in mine toata viataMa atarn de orice vis Dar sa pot sa zbor mieinterzisVals al clipelor eternLacrimi incontinu cernPrintre zile ma tarasc Morbid vierme pamantesc.Ca un smintit inca cersesc Ceva ce nici sa visez nu imi ingaduiescSunet dulce angelescPasii morti intrezaresc Inca o poezie marca Ink.Soul. O poezie morbida ca si celelalte ,pupici de la mine. |
|
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |