| Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi | |
|
Autor | Mesaj |
---|
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Joi 22 Dec 2011, 01:48 | |
| CAPITOLUL I: MOMENTUL CONFESIUNILOR PARTEA I In casa Hinatei, o fata de 17 ani, cu parul lung albastriu, cu ochii lila pregatirile pentru sarbatoarea ce are loc o singura data pe an si anume Craciunul erau in toi. Toata familia umbla de colo colo sa impotobeasca ba casa, ba bradul sau sa pregateasca cozonacii si celelalta mancaruri specifice acestei sarbatori magice. Deodata Hinatei ii suna telefonul, la capatul celalalt al firului era nimeni alta decat Sakura cea mai bune prietena a fetei. Sakura era o fata inalta cu forme bine dezvoltate, cu parul lung, roz ca florile ciresilor si cu ochii verzi ca cel mai pretios smarald. Sakura era total opusul Hinatei, adica rozalia era foarte bataioasa si infipta, pe cand Hinata era timida, sfioasa si foarte fricoasa, dar in ciuda deosebirilor dintre ele erau cele mai bune prietene, erau nedespartite mereu impreuna la bine si la greu, gata mereu sa sara in ajutorul celeilalte. -Alo... -Hei Hin... ce faci? -Bine, uite ce sa fac, ma pregatesc pentru craciun...tu ce faci? -Eu, uite te-am sunat sa-ti spun ca ca Naruto si Sasuke ne-au invitat la un suc si vreau sa stiu daca vrei sa vii. Naruto era un baiatde 17 ani, hiperactiv, blond si cu ochii albastri ca marea, iar Sasuke era un baiat de aceasi varsta cu blondul cu parul negru si reflexii albastre si cu ochii negrii si abisali ca de onix. Naruto era un tip foarte fesel, mereu optimist si foarte, dar foarte enervant. Sasuke insa era un tip mai retras, putin sceptic, cu simtul umorului cat de cat si foarte chipes. -Da... sigur ca vin spune-mi numai unde si cand ne vedem? -La TenCaffe intr-o jumatate de ora este bine? spune rozalia -Ne vedem acolo...bye! -Bye! Dupa Hinata se indreapta spre dulap pentru a se pregatii. Ea se imbraca nu o pereche de blugi trei-sfert-uri, un maieu albastru deschis cu o stea mov pe piept, un hanorac alb cu albastru o pereche de adidasi negri, o pereche de sosete scurte albe. Cand a terminat cu aranjatul se indreapta spre cafenea unde o asteapta ceilalti 3 prieteni ai sai. Sakura care o vede pe fata de la departare si se ridica de pe scaun si ii face cu mana. Ea era imbracata cu blugi albastri scurti, un tricou negru cu o inima mare roz pe piept, im picioare avea o pereche de sandale simple negre fara toc, la piciorul stang purta o bratara de argind cu delfini primita cadou de la Sasuke de ziua ei, iar pe buze era data cu un luciu foarte frumos de un roz pal. Naruto o vede si el pe fata si ii face cu mana, el era imbracat ca de obicei: o pereche de adidasi negrii cu portocaliu, pantaluni negrii un tricou gri inchis spre maro, o pluza neagra cu portocaliu si la gat avea un colier primit de la bunicul sau. Sasuke purta o pereche de adidasi albastri, blugi albastri 3-sfert-uri, un maieu cu gluga albastru si pe spate emblema familiei sale. Dupa o ora Hinatei ii suna telefonul si dupa 5 minute in car ea vorbit cu mama ei iianunta pe prietenii sai ca trebuie sa plece putin ca a aparut o urgenta. Dupa ce fate le spune asta prietenilor Sasuke este si el sunat de antrenorul sau si anuntat ca trebuie sa vina la antrenamentul de fotbal. Sakura si Naruto au ramas singuri sa isi termine sucul. Intre ei era o liniste mare cea ce este ciudat pt. ca Naruto nu poate sa stea nici un minut fara sa scoata un sunet. Naruto isi face intr-un final curaj si sparge gheata intreband-o pe Sakura daca a avut vreodate vreun prieten mai apropiat. Fata a spus ca da si l-a dat ex. pe el si pe brunetul de Sasuke. Naruto isi ia din nou inima in dinti si ii zice ca nu la asta sa referit si ii explica ce a vrut el sa spuna. Fata chicotind da din cap in semn ca nu, dar ii spune ca ii place de cineva. -Serios?...Cine...cine este?...Il cunosc....sau l-am mai vazut?...suntem amici...sau...aaa... Sakura vazand cat de curios este baiatul se hotaraste sa ii spuna. Ea ii zice lui Naruto ca este un foarte bun prieten, ca este foarte dragut, o face mereu sa rada, si este foarte chipes. -Este un bun prieten, dragut, te face sa razi si este chipes? -Da. GANDURILE LUI NARUTO: Nu pot sa cred... se poate ca eu sa fiu cel pe care ea il place,eu sa-i fi furat inima...se pate una ca asta? Doamne nu ii vine sa cred. Si in clipa urmatoare... sper sa va placa imi pare rau de greselile de scriere tastare sau exprimare sper sa va placa si astept multe multe comentari.... PwP dulce de tot la voi toti |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Joi 22 Dec 2011, 10:07 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Joi 22 Dec 2011, 10:23 | |
| |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Joi 22 Dec 2011, 13:20 | |
| multumesc ca a.ti trecut si pe la acest fic sincera sa fiu nu eu merit laudele si surioara mea cea micutz si blondina pe care o adic ca o nebuna ficul este idea ei eu doar am mai adaugat descriere numai ca nu sufocienta ma revansez la cap doi PwP dulce de tot la voi |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| |
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Joi 22 Dec 2011, 14:33 | |
| Hy scumpa, am trecut si eu pe la ficul vostru si imi place. Unele liniute e dalog puteai sa le faci descriere. Descrierea este buna, insa nu ai descris de loc sentimentele lor fata unul de altul...putin la sfarsit. Actiunea o cam grabesti , dar stiu ca te vei remedia . Tine minte: niciodata nu este de ajuns sa spui cu ce se imbraca si unde pleaca. Ideea este sa bagi si descriere sufleteasca...crede-ma asa mi s-a spus si mie. Despre idee nu pot spune multe deoarece este doar primul capitol. Titlul chiar m-a atras. Imi place. Sper ca nu te-am suparat abia astept sa vad ce se mai intampla asa ca adu nextul ala o data App daca te intereseaza si vrei sa il citesti, am pus next la "Viata la 16 ani" . Spor la scris si pupici dulci |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Joi 22 Dec 2011, 15:41 | |
| dragut ficu' imi place ideea se poate sa fie Saaa...ku..ra c.c.c .u.u N.n nu nu nu pot sa spun e prea dureros glumeam dar vreau sa stiu cine cu cine ramane te rog, spunemi |
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Joi 22 Dec 2011, 17:47 | |
| multumesc mult de comentari si promit ca pe viitor o sa fie mult mai bine in legatura cu nelamuririle voastre: ♥DoOdOoK♥ aici spun sincer ca este vina mea m-am luat cu altceva si din gresala i-am imbracat cu haine de vara dar stiu cum pot sa ies din impasul acesta acum ma gandeam ca Konoha satul unde locuiau ei era intro zona umpic mai exotica sa spun asa adica iarna este cald si nu ninge foarte des zapada in acest sat este o raritate pot sa spun cam atat restul il descoperiti pe parcurs >Mady< promit ca ma voi straduii mult mai mult la descriere si voi incerca sa scurtez dialogul si sa lungesc intamplarile npetcu900 Sakura o sa fie cu Sasuke si Hinata cu Naruto in privinta asta poti sa stai linistita |
|
| |
angel.caitlyn Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Balonul meu:) acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 108 Puncte : 112 Reputatie : 2 Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris... Stare de spirit : Indragostita:X:X:X
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Sam 24 Dec 2011, 10:15 | |
| |
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Sam 24 Dec 2011, 11:48 | |
| cine va spus voua ca ii voi face sasusaku si naruhine in urmatorl capitol???? va mai tin umpic in suspans cam pana dupa sarbatori cand o sa am timp sa scriu mai mult |
|
| |
viper000007 Academy Student
Varsta : 29 Localizare : Aproape de Nicaieri si Departe de Peste tot Nr. mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0 Hobby-uri : Gamer , Scoala , Football-ist , Pictor , Poet Stare de spirit : Mereu Lafel Ca Acum Dar Niciodata Cum Am Fost
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Dum 25 Dec 2011, 02:47 | |
| Sooper frumos si interesant pentru cei atrasi de NARUTO . In ceea ce priveste greselile , exista intr-adevar cateva mici greseli de ortografie , dar pana la urma cine nu face , lasandu-le la o parte toate greselilie sunt compensate de text care are un subiect cu totul nou si este destul de bine structurat , astept sa vad si CAPITOLUL 2 , desi mi-e nu-mi plac prea mult asteptarile , te rog frumos sa te grabesti ;) Pro: -Text bine structurat ( Nu se trece dintr-o parte in alta gen : X a vorbit cu Y la telefon iar dupa 3 ore reuseste se fie inmpreuna ,la numai 5 zile ei devin prieteni , etc stiti voi) -Text-ul este clasat in Capitole astfel incat sa atraga si sa tina cititorii "cu inima la gura" -Text-ul reia originalul ANIME MANGA NARUTO , dar il transforma in ceva cu totul original din punct de vedere al : subiectului , structura , momentele actiuni , etc stiti voi ;) Contra: -Text-ul prezinta cateva mici greseli de ortografie , dar asta se poate rezolva Pro:90% Contra:10% Nota:9.40 Nu dau 10 ca sa ramana pentru Capitolul Final :) |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Dum 25 Dec 2011, 13:23 | |
| Pai am zis sa trec si eu pe la ficul tau, avand in vedere ca nu prea am mai citit ficuri de ceva timp ^^ Pentru inceput vreau sa-ti spun ca titlul este cam lung si plictisitor. Adica ma asteptam sa fie ceva mai scurt care sa atrag atentia, insa e alegerea ta. Descrierea la tine nu prea e prezent. Inafara de faptul ca ne-ai spus cum sunt imbracate personajele si cum arata altceva nu am prea vazut. Axeaza-te pe ce este cu adevarat important, descrie sentimentele personajelor si imprejurimile, incearca sa folosesti cuvinte care sa ,, imbogateasca '' ficul tau si sa-l faca mult mai frumos si mai interesant. Imagineaza-ti ca esti in pielea unuia dintre personaje, incearca sa descrii ce ai simti daca se intampla nu tiu ce. Vreau sa spun ca daca tu te rezumi la simplul fapt sa ne spui cum arata sau cum se imbraca de fiecare data cand apare un alt personaj asta devine plictisitor. Incearca sa te axezi pe sentimentele personajelor, sa ne spui ce simt si chiar sa descrii mai mult si imprejurimile. Dialogul este cam lung si l-ai folosit prea des, adica el nici nu este asa de important. Mai ales ca ai adaugat niste replici foarte seci care nu isi aveau rostul chiar deloc. Incearca sa mai reduci din dialog si mai adauga descriere. Actiunea si ea este cam grabita, incearca sa mergi ceva mai incetisor cu lucrurile >.< Sper sa nu te supere comentariul meu insa incerc sa te ajut sa te mai perfectionezi, deoarece cu putina munca si daca te straduiesti mai mult vei vedea ca va fi mult mai bine. Spor la scris in continuare. Pupici |
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Mar 27 Dec 2011, 22:09 | |
| multumesc mult de critici si sfaturi promit ca voi tine cont de ele next-ul cred ca o sa-l pun maine dimineata pana in pranz cel mai devreme sau poimaine seara pana la miezul noptii cel mai tarziu PwP dulce de tot la voi |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Mier 28 Dec 2011, 09:43 | |
| Hey hey ti-am cititi si eu primul capitol. Ce pot spune? Decrierea este, dar nu decrierea care trebuie de fapt Nu mai descrie atat cu ce erau imbracate personajele, fiindca plictiseste. Cititorii nu cauta descriere hainelor ci descrierea sentimentelor, o poveste cat mai bogata din punct de vedere sentimental. Ai mai avut greseli de tastare si exprimare, dialogul a fost cam sec si lung. Uneori plictiseste si acesta. Hmm, ficul rau nu este, mai ai de lucrat de el, insa sunt sigura ca pe viitor va deveni si mai frumos. Inca ceva, incearca sa gasesti un titlu mai adecvat, acela pare mai mult ca o reclama facuta ficului. Atat am avut de spus, astept nextul !! Pupici |
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Mar 31 Ian 2012, 22:40 | |
| stiu ca nu am mai trecut pe aici de mult timp dar nu am timp voi incerca sa poztez urmatorul capitol dar nu am timp mai ales ca maine am olimpiada si imi fac o sumediede de griji ca nu am invatat foarte mult si nu am avut nici timp ca deabia azi am fost anuntata ca e olimpiada maine siii...asta e daca nu pot sa-l pun in cel mult 2 saptamani rog un adminstrator sau moderator sa-l mute la ficuri blocate...... sper sa nu va suparati PwP dulce de tot la voi |
|
| |
SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Mier 18 Apr 2012, 23:55 | |
| OMFG....bravooo!!! I LIKE IT! este super frumos ficul...si am ras de nu am mai putut la faza cu naruto... :)))))))) Pai...m-ai rugat sa te anunt cand pun next-ul ficului meu ,,Perversi dar draguti, frumoase dar periculoase" Anunta-ma si tu cand pui next-ul ficului tau Te pup si imi place ficuuu!!! |
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Sam 21 Apr 2012, 15:20 | |
| imi pare rau da rvoi inchide acest fic deoarece nu ma pot descurca cu 3 fic-uri mai am inca 2 la activ pe langa asta si cu scoala pe cap nu mai pot face fata + ca ideea ficului era a unei prietene nu a mea si ea nu mai are deloc timp sa se ocupe din cauza scoli si a dansurilor pe care le practica si asa ma descurc greru si cu cele doua dar la ele am scris mai mult la primu am 11 capitole si trebuie sa incep sezonul 2 si la al doilea am ideei cu duiumu si nu le prea pot inchide Dar daca vrei poti sa-mi faci o vizita pe celelalte doua Viata din a 12-a A https://sasu.forumgratuit.ro/t4378-viata-din-a-12-a-a?unwatch=topic si Dragoste neasteptata https://sasu.forumgratuit.ro/t3581-dragoste-neasteptata?watch=topicPwP dulce de tot la voi |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Sam 21 Apr 2012, 16:17 | |
| imi place mult ficul tau si chiar nu mam asteptat la asta din partea lui naruto. deja mi-ai atras atenti si abia astept nextul |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi Sam 21 Apr 2012, 17:48 | |
| Acest fic este inchis la cererea autoarei. :) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi | |
| |
|
| |
| Patru prieteni...Doua cupluri...Iubiri peste iubiri si multe intreigi | |
|