Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Simple cuvinte.... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Simple cuvinte.... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Simple cuvinte....

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Simple cuvinte.... J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Dum 25 Dec 2011, 19:19

Pai am gasit acum cateva zile un caiet in care eu am scris cateva poezii si intamplari din viata mea. Ei bine, vreau sa va impartasesc si voua o intamplare ca sa zic asa. Mi se pare ca am scris-o acum 3 ani.

Soarele incerca sa-mi atinga chipul insa norii intunecati il alungau cat mai departe de mine. Ii uram, deoarece imi luau si caldura lui, imi interziceau sa-l vad, iar asta era prea crud pentru mine.
Calcam firele verzi de iarba care isi inaltau gaturile putin lunguiete, incercand si acestea sa-mi ofere un zambet fals...insa nu reuseau. Durerea din inima mea era prea mare. In acel moment nu imi doream decat sa zbor. De ce? Nici acum nu stiu, poate pentru ca o pasare se simte asa de libera, poate pentru simplul fapt ca cerul ii permitea sa-l atinga cu varful penelor lungi.
Eram satula de oameni falsi in jurul meu care sa-mi spuna ca totul v-a fi bine. Nu era asa, insa fiecare continua sa ma minta si sa ma faca sa inteleg ca e mai bine asa...de ce ma minteau daca stiau ca nimic nu e adevarat? Doreau sa ma faca sa ma simt bine sau pur si simplu o faceau din mila. Nu doream nimic mai mult atunci decat pe cineva care sa ma inteleaaga si sa nu vina din obligatie la mine. Atata falsitate in lumea asta...
Atunci pur si simplu am inchis ochii si am lasat lacrimile sa-mi inunde chipul. Acele mici cristale, imi loveau obrajii rosii, ma durea, de ce nu puteam sa zambesc si eu? Auzeam cateva chicoteli, stiam ca unii copiii sunt afara si se distreaza insa nu si eu, in acel moment doream sa plang.
Unii mi-au spus ca nu are nici un rot, ca e un simplu animal, insa cand mie imi era greu si nici un prieten nu era langa mine, cand simteam ca Pamantul se prabuseste sub picioarele mele si credeam ca nu mai exista rezolvari, micutul meu caine era langa mine. Poate ca nu vorbea, poate ca nu imi spunea: ,, Lasa fata, viata merge mai departe '' si poate ca nici nu ma putea imbratisa insa imi era de ajuns sa-i simt boticul umed pe fata mea si sa-i vad ochisorii mici si negrii ca doua perle. El era mereu langa mine iar uneori aveam senzatia ca el plange pentru mine si poate ca asa si era. Am crezut ca v-a fi mereu langa mine,insa nu a fost asa. Seara, cum era obisnuit venea langa mine si isi presa boticul de chipul meu. Insa intr-o seara nu a mai venit. L-am asteptat, am asteptat sa-i vad mutrita vesela care imi reda increderea in mine, asteptam sa-i aud latratul si sa-i vad urechiusile albe si pufoase. Nu puteam dormi asa ca m-am ridicat din pat si am mers sa-l caut. L-am strigat, insa tot nu venea pana l-am gasit fara suflare in fata casei. A fost un soc pentru mine, nu ma mai clinteam din loc...am inceput sa plang.
Nici nu am putut sa ma uit atunci cand l-au ingropat, inima mea se spargea in bucatele tot mai mici de fiecare data cand pamantul il acoperea si mai mult iar eu nu ma puteam opri din plans. Zilnic mergeam in gradina si ma uitam la cer, ma intrebam de ce mi-a fost luat cel mai bun prieten. Stateam si priveam neputincioasa covorul de pamant gandindu-ma la cainele meu. Atunci am auzit un mic latrat. M-am uitat in jur insa nu am vazut nimic. Am iesit la poarta sa vad daca e cineva. In fata era un pui mic de caine care ma privea. S-a apropiat de mine si mi-a atins bluza cu labuta lui. Pentru prima data in acea zi am putut zambi. Mi-am sters lacrimile si nu stiu de ce, am crezut ca e un semn.
Oricum stiu ca cel mai bun si cel mai devotat prieten este cainele. El iti este alaturi si dupa ce mori, atunci cand lumea pleaca el inca este langa tine si plange, pana cand pamantul il va acoperi si pe el.

Cam asta a fost. Sper ca v-a placut, oricum eram mai mica cand am scris-o deci nu eram un as in al descrierii^^

Ultima editare efectuata de catre Kirara. in Mier 11 Ian 2012, 00:19, editata de 1 ori
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Dum 25 Dec 2011, 22:37

Este foarte frumoasa, atat de sentimentala si trista, aproape mi-au dat lacrimile.
Imi place foarte mult cum scriai atat atunci cand erai mai micuta, cat si acum.
Sper sa ne mai postezi cateva din creatiile tale, abia astept sa le citesc. kiss

Kiss&Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Luminor
Genin
Genin
Luminor

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : In your heart
Nr. mesaje Nr. mesaje : 69
Puncte : 71
Reputatie Reputatie : 12

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Lun 26 Dec 2011, 12:13

Si inainte scriai foarte frumos, imi place cum ai descris, parca iti simt tristetea.
La un moment dat mi-au dat lacrimile. E adevarat, cainele e cel mai bun prieten al omului iar tu princateva randuri ai aratat acest lucru.
A fost trist insa mi-a placut foarte mult.
kiss
Sus In jos
Zăpy.
Academy Student
Academy Student
Zăpy.

Localizare Localizare : Pe luna :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 12
Puncte : 13
Reputatie Reputatie : 0
Stare de spirit Stare de spirit : Dă-i mă drumul de aici !

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Lun 26 Dec 2011, 12:18

Mi-a placut tot ce ai scris, avand in vedere ca erai mai mica good
Trista amintirea si emotionanta. Mi-a amintit de primul meu caine dupa care am plans o luna.
Foarte frumos si trist.
Sa mai scrii si altele happy2
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Simple cuvinte.... Asss10Simple cuvinte.... J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Lun 26 Dec 2011, 20:01

Mi-a placut foarte mult aceasta povestioara. Chiar mi-a mers la suflet si pot spune ca mi-a parut chiar rau cand a mutrit primul caine. Totusi, cred ca sufletul lui a prins viata intrupsorul celui de-al doilea, care a venit tot la tine, stiind cine il iubeste cu adevarat. Foarte frumos dap !

choco^^
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Simple cuvinte.... J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Mar 27 Dec 2011, 12:14

Femeie îmi pare rău că vin aşa de târziu. So, să vedem ce pot spune. Asta dacă mai pot spune ceva pentru că întâmplarea ta m-a lăsat fără cuvinte. Îmi place foarte mult cum ai descris şi îmi este foarte clar că tu ai un talent mirific pentru a scrie, daca pot sp aşa şi sper să mă înţelegi. A fost foarte trist şi chiar am simţit într-o oare care măsură ce ai simţit şi tu atunci. Îmi place mult felul tău de a scrie, cum redai sentimentele. Cum reuşeşti să ne faci să citim mai mult. Totul !
Uff, să mai vi cu povestioare in love pup dulce şi te iubesc la fel de dulce, chiar mai mult domnişoară Kirara :> =)) :x
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Mar 27 Dec 2011, 16:06

Ce emotionant :o3

Chiar mi-a ajuns pana la suflet..atat de trist..

Mi-a placut mult <3

Craciun fericit..in love
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Joi 29 Dec 2011, 20:16

Super. Mi-a placut extrem de mult.
A fost pur si simplu minunata.
Dar totusi atat de trista.
Ai descris mirific, incat intr-un fel parca am simtit si eu.
Suuuupeeerrr.

in lovein lovein love
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Simple cuvinte.... J5fdba
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Mier 11 Ian 2012, 00:21

Prietena mea !

Nici nu as fi crezut ca intr-o zi toate acele sentimente straine mie, se vor contopi si imi vor arata o alta lume, o lume diferita, unde realul nu exista si unde imperfectiunea e perfecta, unde intunericul e lumina iar luna e soare...mintea mea. Nisipul sticlos se prelingea pe bucata de lemn, care parea ca se misca, in timp ce vantul alunga orice fiinta, amenintand pamantul cu stropii reci de ploaie. Eu doar stateam la biroul meu, privind acelasi ecran ce lumina, zambind la fel de fals si lasand aceeasi masca sa-mi acopere chipul trist. Cerneala albastra a stiloului meu forma o semiluna pe foaia velina ce zacea in partea mea dreapta, asteptand sa ma razbun pe ea. Degetele mele isi faceau loc pe suprafata rece si tare a stiloului, lasand penita subtire sa sfasie bucata de hartie. Lacrimile inca mi se prelingeau pe obraz, imi doream sa nu mai traiesc si numai el era de vina. Parul imi acoperea ochii tristi, stralucirea lor pierise de mult. De ce sufeream? De ce pentru el? Nici nu merita, insa eu o faceam...imi inecam amarul in drogul numit tigara, simtind acea substanta in plamani, ma simteam bine, asa credeam...dar tot eu ma minteam. Doream sa am o inima de gheata, poate asa nu as fi simtit nimic, nu m-ar mai fi durut si eram fericita. Insa tristetea mea ar fi spart-o si pe ea, iar atunci din nou as fi plans.
Doream sa fiu singura, imi era bine sa stau inchisa intre patru pereti, sa ma imbratiseze intunericul si sa inebunesc. Poate doar el m-ar fi inteles atunci, insa nu dorea. Pur si simplu tacea, dorind sa auda sunetul suspinelor mele. Era ca o melodie pentru el, insa diferent era ca pe mine ma durea.
Si din nou sufeream pentru el, din nou ma distrugeam si imi doream sa mor..nu merita, insa eu asta simtem atunci. Ma amageam singura, imi spuneam ca o sa treaca insa nu era asa. Nu mai suportam sa plang, doream sa ma duc intr-un loc unde nimeni sa nu stie, insa acel loc nu exista...nu aici. Atat de dulce e singuratatea, un drog unde omul ajunge un taciturn si moare. Poate ca ea e asemeni unei sabii, una cu doua taisuri, o prapastie unde poti striga dupa ajutor, insa fara nici un rost...toti au plecat si nimeni nu te mai salveaza.
Incercam din rasputeri sa-mi opresc lacrimile sa se mai prelinga pe obrajii mei, sa nu-mi mai inunde ochii insa nu puteam. De ce trebuia dragostea sa fie asa? Il uram, insa o parte din mine il adora, acea parte care nu dorea sa ma lase in pace si ii dadea doar lui satisfactia ca sufar. Imi venea sa urlu de durere, imi venea sa ma dcu la el oricat de departe ar fii fost si sa-i spun : ,, Da-mi inima inapoi ! '' , insa nu puteam. Erau doar niste visuri, realitatea este cea unde eu sufar iar toata lumea rade.
Insa sti? Cand credeam ca inima va inceta sa mai bata, cand ultimul gram de speranta disparuse, cand simteam ca nu voi mai putea zambi niciodata, ea mi-a deschis ochii. Poate ca nu e langa mine, insa am descoperit ca cei care fizic sunt langa mine, sufleteste nu le pasa. Un inger, asa o numesc...ochii ei sunt stelele care ma vegheaza noaptea iar bratele ei sunt aripile albe care ma protejeaza de orice. Ma simt in siguranta, protejata iar alaturi de ea stiu ca pot trece peste orice. Au existat momente cand nimeni nu ma intreba ce am, treceau pe langa mine, impingandu-ma pe strada, razbunandu-ma pe parinti, insa ea...ea ma alina cu o vorba blanda, cu o gluma, ea ma ajuta cand nimanui nu-i pasa ce mi se intampla.
Prima care ma intrebase ce mi s-a intamplat, singura care ma ajutase si care inca o face. Eu continuam sa plang, calculatorul saturandu-se sa ma vada asa, degetele apasau greoi pe taste, nu aveam chef de nimic. Simteam cum viata mea e terminata, dar nu a fost asa. Ea din nou mi-a aratat calea spre fericire, ma alina, ma facea sa ma simt speciala...ea m-a facut sa zambesc cand nimanui nu-i pasa, ea m-a facut sa vad altfel lucrurile cand eu doream sa sa stau singura.
Poate nici acum nu stiu cum sa-i multumesc stiu doar ca viata mea e schimbata, stiu doar ca alaturi de ingerul meu sunt cu adevarat fericita. Ma doare cand ea plange, rad cand e fericita si am emotii de cate ori i se intampla ceva nou in viata. Poate unii cred ca e ciudat, sa ai atatea sentimente pentru o prietena, insa nu e asa. Ea e mai mult decat atat, ea e cea care mi-a readus zambetul pe buze si ma facea sa rad cu lacrimi, ea e ingerasul meu Bubu.
Prietenii sunt vesnic langa tine insa baietii apar si dispar ca ploaia. Stiu doar un singur lucru, voi incerca sa am grija de ea asa cum a facut ea mereu si nu voi lasa pe nimeni sa intervina intre noi. Bubu, iti multumesc pentru ca ai fost alaturi de mine, la rau si la bine, ca de fiecare data ai stiut sa ma faci sa ma simt mai bine, chiar si printr-o simpla greseala de tastare, iti multumesc pentru simplul fapt ca existi.
Te iubesc kiss
Sper ca ti-a placut. Vroiam doar sa-ti multumesc pentru ca ai fost langa mine.
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Simple cuvinte.... J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Mier 11 Ian 2012, 00:44

Am ramas ... nu stiu cum, muta..uimita, la fel ca o statuie. Doamne, Kiri..
Cand mi-ai spus ca scrii ceva, mi-a trecut prin minte ca ori este vreo poezie .. ori next-ul la fic. Nu stiu, nu as fi crezut niciodata ca este vorba despre asta.
Nu stiu cum sa iti multumesc pentru cuvintele pe care le-ai scris. Pur si simplu nu mai am cuvinte, nu stiu ce sa zic. Uita-te si tu de cate ori repet aceleasi cuvinte :|
Mereu voi fi alaturi de tine. Chiar daca vei cadea, iti promit ca eu te voi ridica de fiecare data. Capul sus, nimic in viata nu ramane nerezolvat. Te iubesc atat de mult sad
Si tu esti pentru mine la fel ca un inger, mai mult de atat. Mereu m-ai ajutat cand am avut nevoie. Mereu ai stiut cum sa imi readuci zambetul pe buze atunci cand nu credeam ca voi mai fi in stare sa zambesc vreodata.
Ai stiut mereu ce trebuia sa imi zici ca eu sa ma simt mai bine. Iti multumesc din suflet ca m-ai ajutat si inca o faci.
Nici nu stiu ce sa mai zic, cuvintele sunt de prisos acum. As vrea sa stii cat de mult insemni tu pentru mine. As vrea sa stie toti. Kiri, tu nu esti o simpla prietena, tu nu esti o simpla persoana. Tu pentru mine insemni foarte mult.
Tu insemni fericire, iubire, veselie, pace, lumina. Asta aduci in viata mea, si nu numai ! Doar vorbind cu tine, problemele mele se rezolva. Mai ales cand vorbim la telefon. Pfai, cred ca numai o ora o tinem in ras. Mereu gasim un subiect de vorba, mereu stim cum sa ne comportam una cu alta.
Ne-am certat, da. Am plans amandoua. Tu plangeai crezand ca eu sunt suparata pe tine, eu plangeam crezand ca tu esti suparata pe mine. Doamne, prin cate am trecut. I multumesc lui Dumnezeu ca acele certuri nu au reusit sa treaca peste prietenia noastra, ca am reusit sa mergem mai departe si sa nu mai privim in spate.
Nu stiu ce sa mai zic. Iti multumesc mult. Eu acum plang, deci cuvintele tale .. au fost de nedescris, mai ales ca au venit din inima.
Pfoai, te iubeeesc !! TE IUBESC FEMEIE AI AUZIT ?(D) Mereu iti voi repeta asta. Si tine minte, niciodata nu vei fi singura. Eu mereu voi fi alaturi de tine si nu voi permite nimanui sa iti faca rau, iar daca cineva o va face .. eu mereu voi fi acolo ca sa aduc fericire in viata ta.

Te pupacesc dulce si te iubesc foarte mult. Iti multumesc pentru tot ! a hug in love kiss
Sus In jos
Pufulete ☻
Academy Student
Academy Student
Pufulete ☻

Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 31
Puncte : 35
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : Cu capul in nori ♥ ♥

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Mier 11 Ian 2012, 02:25

Vai Kira sad , ce frumos.
Vai, mi-au dat lacrimile, sincer. A fost asa de frumos, descrii minunat, foarte frumos. felicitari, se vede ca ai talent a hug
Mai astept si altele kiss
Sus In jos
Cleo ♥♥♥
Academy Student
Academy Student
Cleo ♥♥♥

Sex : feminin Localizare Localizare : honestly ... I want to be with you♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 43
Puncte : 50
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Dăăă...miuzzzic
Stare de spirit Stare de spirit : ă...Hepi..yeah, this right...♥

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Mier 11 Ian 2012, 02:31

Foarte frumoasa:x;x Mi-au dat lacrimile. Pentru Bubu? good Iai, vad ca-i place:x;xCe frumoss sad Scrii foarte frumos, ai un stil frumos de a descrie lucrurile:x
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19Mier 11 Ian 2012, 11:43

Vaii, ce frumos sad

Doamne in love Se vede ca esti o persoana care stie sa aprecieze un prieten si nu-l lasa niciodata :o3

Ce dragut :-< Superb..:x

Sus In jos
Continut sponsorizat

Simple cuvinte.... Empty
MesajSubiect: Re: Simple cuvinte....   Simple cuvinte.... I_icon19

Sus In jos

Simple cuvinte....

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-