CutiePie Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Wonderland, Universe Nr. mesaje : 61 Puncte : 88 Reputatie : 3 Hobby-uri : Books, Music, Dancing, Photography, Stare de spirit : Happy^_^
| Subiect: Blaxy Girls RESPIR INCET!!! Dum 25 Dec 2011, 20:52 | |
| Respir Incet
Desi suntem adolescenti si totul pare ca se invarte in jurul nostru, nu intotdeauna suntem fericiti. Avem momente in care ne indragostim si suferim foarte mult. Prin aceasta melodie am dorim sa ne intelegeti mai bine.
e noapte simt cum ma sufoc desi e cald nu simt deloc iar plang iar tip fara raspuns simt cum ma pierd in cuvinte privesc in zare tac si sper imi tot repet e efemer atunci de ce simt ca ai ucis copilul din mine….
Refren x2 respir incet, intrerupt si cer un foc innebunesc, as vrea sa scap cumva respir incet, intreurp si nu mai suport dispari din viata mea
inca mai simt cum ma priveai cum ma iubeai, ma sarutai cu mine o viata ai fi stat dar m’ai pierdut in cuv
stau singura privesc in gol de tot ce a fost candva mi’e dor as vrea sa pot sa schimb ceva e prea tarziu pentru vise
Refren x2 respir incet, intrerupt si cer un foc innebunesc, as vrea sa scap cumva respir incet, intreurp si nu mai suport dispari din viata mea
doar tu vei regreta de azi fva fii altceva nu ma mai cauta… dispari dïn vïata mea
|
|