Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Cat de mult va place acest fic? | Deloc | | 0% | [ 0 ] | Putin | | 8% | [ 2 ] | Asa si asa | | 0% | [ 0 ] | Mult | | 12% | [ 3 ] | Foarte mult | | 80% | [ 20 ] |
| Total voturi : 25 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Mier 11 Ian 2012, 09:05 | |
| Wow ...superb o alegere atat de fina a cuvintelor de delicata si totusi intr-un fel macabra care iti da fiori pe sirea spinari.Imbini atat de frumos cuvintele expresiile si capitolele scrise de tine si de DoodooK se imbina ata de bine intre ele formand un intreg.Pupici . |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Dum 15 Ian 2012, 15:34 | |
| Blestemul intunericului Capitolul 5: Sentimente
Mă uitam în jurul meu, la toți cei prezenți în cameră. Era o atmosferă atât de plăcută, de pașnică. Așa cum au spus ei despre mine, spun și eu. ”Nu s-au schimbat deloc”. Kakashi, cel pe care l-am iubit ca pe un tată, cel care ne-a oferit viața veșnică, ne-a ajutat și îndrumat la fiecare pas. Da! A rămas același. Nu se va schimba niciodată. Sai, cel pe care l-am prețuit mai mult decât propria-mi viață, acel băiat dulce, a fost acaparat de o ușoară ură, dar în adâncul lui, e tot același. Un băiat firav, oribilat de tot ceea ce se întampla în lume, schimbat de timp și de… nemurire. Sângele de vânător îi curge prin vene, la fel și mie. Acea blândețe a disparut, a rămas doar o umbră a trecutului. Acele sentimente de răutate s-au intensificat, ura a crescut. Oricât de mult încerci să o ascunzi, nu poți. Odată ce sangele ți-a inghețat, odată ce ai pășit pe meleagurile umbrelor, ești absorbit de ele, ești supus chinului de a răni pentru a trăi. Nu mi-am dorit nemurirea, nu am ales-o. Dar răzbunarea mi-a întunecat mintea, m-a făcut să cred că dacă voi trăi veșnic, voi avea totul. Acelea erau gândurile unei fete ce nu a trecut prin viață, ce nu știea ce însemna să fii vânător, să vezi cum victimele cu care te hrănești te imploră cruțare, își trăiesc ultimele clipe din viață în agonie, simt cum tot acel lichid trandafiriu le este luat cu mare grijă din corp.
Încă îmi amintesc de acele vremuri, de acel trecut însângerat pe care l-am avut. Da… perioada de nou-născut. O perioadă sângerie, plină de victime. În acel timp, tot ceea ce conta pentru mine era sângele, puterea. Vroiam cu orice preț să-l distrug pe cel care mi-a distrus viața, cel care mi-a ucis tatăl cu sânge rece, fără să-i pese de cei din jur. Eram obsedată de răzbunare, de acea dorință infinită de sânge. Am ucis fără nici o remușcare, am distrus atâtea vieți, am devenit un monstru. Poate că acum regret, dar asta nu va aduce la viață pe nimeni. Chiar dacă am continuat să-l vânez, dorința de răzbunare nu mă controlează, ci eu pe ea. Am învățat să-mi stăpânesc sentimentele, să iau decizii la rece, să fac ceea ce este corect. Am jurat că-l voi ucide.
- Sakura, te-am adus aici cu un scop. Îmi spune Kakashi pe un ton serios.
Chiar acum, nu-mi dau seama la ce se gândește. Sunt curioasă, vreau să aflu ce are să-mi spună, poate chiar ceva ce mă va încânta. Simt cum sângele începe să clocotească în interiorul meu, adrenalina crește la maxim. Orice îmi va spune, voi face întocmai. Nu am lăsat niciodată o misiune nefinalizată, chiar dacă am avut puține. Sunt gata să infrunt orice, pe oricine. Privirile celor două fete erau confuze, se uitau la mine și nu înțelegeau. Probabil că în momentul de față, culoarea ochilor mei s-a schimbat într-un mov pal. Culoarea curiozității. Sai chicotește ușor, apoi îi face semn lui Kakashi să continuie.
- Copii lui sunt aici! Îmi spune Kakashi accentuând ultimul cuvânt. - Copii cui? Și unde aici? În oraș?
Stau puțin pe gânduri, încerc să găsesc niște răspunsuri. Nu înteleg la ce se referă Kakashi, iar asta mă scoate din minți. Vreau să știu ai cui copii sunt, ce legătură au cu mine. El oftează scurt, se îndreaptă spre unul din dulapurile ce infrumuțesau încăperea. Deschide unul din sertare, scoate o poză. Din nou, mă uit confuză la el, dar nu mai spune nimic. Se apropie cu pași calculați spre mine, îmi întinde poza. Mă uit cu atenție la fiecare persoană din acea poză, dar privirea îmi cade pe... el.
|
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| | | | ☆BeLL☆ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : nu conteaza... Nr. mesaje : 99 Puncte : 135 Reputatie : 20 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : nici eu nu stiu
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Dum 15 Ian 2012, 18:41 | |
| |
| | | miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Dum 22 Ian 2012, 10:48 | |
| uuuuuuu devine tot mai interesant.oare pe cine a vazut sakura.chiar ma roade curiozitatea.orcum capiitolul a fost super fain deabea astept sa aduci next. |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Dum 22 Ian 2012, 13:51 | |
| |
| | | ☆BeLL☆ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : nu conteaza... Nr. mesaje : 99 Puncte : 135 Reputatie : 20 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : nici eu nu stiu
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Sam 28 Ian 2012, 21:16 | |
| Va rog sa ma iertati ca nu am mai dat pe aici de atat de mult timp.
Capitolul 6: Prima intalnire
Asasinul…Cel care m-a distrus, cel pe care am jurat ca o sa-l omor. Pot simti cum ura creste cu fiecare secunda ce trece, cum dorinta de sange si razbunare imi curge prin vene. O ceata intepatoare imi intuneca privirea, iar eu simteam ca m-ar fi absorbit innauntrul ei. Sunt constienta de starea de ingrijorare a lui Sai, de nelinistea emanata de varcolac si sirena, dar nu ma pot controla. -Este Fugaku Uchiha alaturi de sotia si fiul cel mare al lor. Mai au un baiat, dar nu am reusit sa fac rost si de o poza cu el. Defapt nici nu l-am vazut… La auzul acestor vorbe trupul meu devine chinuitor de teapan, iar socul imi ingheata mintea pentru cateva secunde bune. Cum poate acel monstru sa traiasca linistit alaturi de familie? Pana acum nu vadisem* pentru el decat ura si dorinta de razbunare… Acum, in schimb, imi doresc sa-i omor familia, sa-l fac sa rabde acesta suferinta eterna. Dupa ce voi fi terminat cu ei va beneficia de intreaga mea atentie. Ii voi smulge pielea de pe muschi si muschii de pe oase, la final ii voi zdrobi oasele ramanand din ele doar o pulbere fina. Cadavrul lui va fi facut bucatele si nimeni nu va sti cine a fost, nici macar politia. Aceste ganduri ma mai calmeaza putin. Muschii trupului incep sa mi se relaxeze, respiratia revine la normal. Astept cu atata satisfactie acea clipa, momentul cand ma va implora sa-i daruiesc moartea. Cele doua fete nu inteleg mare lucru din ce se intampla. Aceeasi figura de confuzie combinata cu un fel de repulsie si superoritate fata de mine exista pe chipul lor. Of… ce ma enerveaza atentia. De parca scrie pe fruntea mea cu litere mari si ingrosate: „ Uita-te la mine! ”. Schitez un zambet amuzat incordandu-mi din nou muschii si rasucindu-ma asa de repede incat ele si-au pierdut controlul expresiei pentru jumatate de secunda revenind inapoi la normal. Stateam ghemuita langa peretele opus al livingului intr-o pozitie de aparare. Un marait scurt si infricosator isi face loc printre dintii inclestati. Numaram bataile inimilor celor daua aproape identice. Mirosul sangelui imi provoca greata. Sai ofteaza usor. Respiratia lui asemanatoare cu apa marii combinata cu scortisoara, ciocolata si florile de trandafir estompa mirosul insuportabil, imi inumda plamanii. Nouazeci si noua de batai…o suta… o suta unu… Sai P.O.V. Ma uit la Sakura socat de reactia ei. Cerceteaza totul in jur, daca este vreun pericol sau nu. Ochii de carmin nu-mi inspira nimic. Credeam ca o stiu mai bine ca oricine doar uitandu-ma in privirea ei, insa acum nu stiu la ce sa ma astept. Oare va ataca, va fugi sau se va calma? Noaptea asta este atat de lunga. Soarele parca nu vrea sa-si faca loc pe cerul nocturn. Imi incordez trupul incercand sa fiu pregatit in cazul in care va lovi. Isi indreapta pozitia ghemuita relaxandu-se. Pasii ei atat de gratiosi se auzeau usor in incapere asemenea unei simfonii perfecte. Zambea dezgolindu-si dintii perfect albi. Ce este asa de amuzant? Inteleg cum se simte ea cand ii fac asta, cand incerc sa-i iau mintile. Abia acum am putut sa observ cat de frumasa este. Acum cand nu mai sunt insetat de sange. Bratele mele se misca involuntar cuprinzand-o pe rozalie intr-o imbratisare nesigura. Ma uit la chipul lui Yno si in sfarsit am putut sa inteleg reactia defensiva a Sakurei. -As vrea sa renunti la razbunare! ii spune rugator Kakashi. Se retrge din imbratisare, lucru care ma deranja. Nu stiam ca asta avea de gand sa-i spuna. Sakura P.O.V. Am pufnit. Nu pot sa cred ce aud. Cum poate sa-mi ceara asta? Cum poate sa-l apere? -Este mult prea puternic. A ajuns sa fie liderul clanului de dragoni, Uchiha. Sansele sa-l invingi sunt minime. -Nu vorbi de sanse. Nu pot sa renunt! Era prea mult. Trecuse prea mult timp de cand nu m-am hranit. In mai putin de o saisprezecime ajung in fata usii rostind incet si foarte repede un „Ma intorc! ” . Alerg prin padure vrand sa gasesc niste animale. Vantul care imi batea in fata din cauza vitezei, pentru prima oara, nu-mi placea. Echilibrul dintre viteza si claritate incepe sa se piarda. Cum e posibil? Flacari mistuitoare imi ardeau, din ce in ce mai tare, gatul.Simteam cum ma innec in ele. Spre norocul meu nu are sa dureze mult durerea; un urs bea apa din iazul din apropiere. Partu, cinci sarituri si as fi baut, in sfarsit, sangele umed si cald al animalului. M-am aruncat asupra lui folosind forta in lupta cu el mai multa decat era necesara. Dupa ce am terminat i-am aruncat carcasa goala gandindu-ma sa merg in oras. Norii fumurii acopereau cerul vestind o furtuna apriga. Timpul trecea repede: secundele se transformau in minute, minutele in ore. Un tipat gatuit imi distrage atentia, iar eu nu m-am putut abtine sa nu verific. In coltul intunecos al unui bloc un baiat era atacat de un varcolac imens. Din pacate constiinta nu concepea sa-l las pe brunetul cu ochi de carbune sa piara ; greseala mea. Ma arunc intre cei doi distragandu-i atentia lupului. Acesta se napusteste asupra chipesului baiat, dar reusesc sa-l prind. Un fulger aruncat de mine ii arde corpul masiv. Necunoscutul ramane perplex…
*a vadi=a demonstra
|
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Dum 29 Ian 2012, 16:54 | |
| |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Dum 29 Ian 2012, 19:07 | |
| |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Lun 30 Ian 2012, 16:40 | |
| Buna dragutele mele !
Nu am mai trecut pe aici si imi pare extrem de rau!
Astept next-ul si va PWP si iubesc pana nu mai puteti! |
| | | ionik04 Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : iasi Nr. mesaje : 32 Puncte : 34 Reputatie : 0 Stare de spirit : intrigata
| | | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Sam 17 Mar 2012, 15:42 | |
| Buna Pai imi pare rau ca vin de abia acum, dar nu am vazut ficul.. In fine, lasand asta la o parte Nici nu aveti habar cat de bine manuiti cuvintele alea.. Adica tot ceea ce voi spuneti eu traiesc.. Ei bine nu-mi spune ca l-a salvat de Sasuke. LexX, ce ne faci tu noua, vrei sa ne torturezi? Sa sti ca ajunge deoarece deja sangerez, suspansitazita asta e mai grea ca ciuma. Asa ca pune-te repede pe tastat. Te rog, mai bine spus va rog sa ma anuntati de fiecare data cand postati ca nu vreau sa raman in urma cu minunatia asta de ficulet. Daca nu, v-ati dat foc la valiza |
| | | miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Mar 20 Mar 2012, 16:09 | |
| vai da cand mai ai de gand sa vii cu continuarea aia.scz daca team deranjat cu asta dar e asa interesant si as vrea sa vad ce se mai intampla in continuare.asa ca te roooooooog adu next! |
| | | JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Vin 23 Mar 2012, 12:38 | |
| Heii Imi pare rau ca nu am mai trecut pe aici de mult timp, dar chiar nu a fost o perioada foarte buna. Nu tu inspiratie, nu tu timp... stiti cum e. Asa ca mam gandit sa mai astept putin, poate mai imi vin idei. Asa a si fost. Promit ca nu voi mai intarzia niciodata atat de mult, asa ca.. lectura placuta Capitolul 7: Strain, dar totusi familiar
Doar un zambet. Acel lucru ce obisnuiam sa-l fac cu atat de multa usurinta in trecut, dar totusi cu greutate. Falsitatea isi pierde din stralucire, lasa loc adevarului, lasa loc fetei care obisnuiam sa fiu. De ce ? Acest baiat e diferit. Prezenta lui e intunecata, dar totusi blanda. Lucrurile care par diferite se aseamana, parca ar fi doua persoane diferite. Mii de ganduri imi impanzesc mintea, ma duc departe pe taramuri necunoscute mie. Ma fac sa ma afund in acel abis tainic, sa patrund cat mai adanc in constiinta lui, sa cercetez, sa aflu. Este strain, dar totusi atat de familiar.
Mii de sentimente se ciocnesc in interorul meu, ca intr-un razboi. Vreau sa il simt aproape, dar totusi vreau sa il stiu mort. Naivitatea ma conduce la cotele extreme, ma face sa-mi ies din fire, sa zbier, sa urlu. Lucruri total straine pentru mine, pentru firea mea calma si calculata. Acest baiat... E diferit. Aura lui intunecata se raspandeste peste tot, ma face sa-mi pierd echilibrul, sa cad. Si totusi, privirea lui reprezinta opusul a ceea ce este. Doi ochi blanzi ma privesc ingrijorati si totusi cu o urma de spaima. Acel negru infinit ce nu ma lasa sa gandesc limpede, acea atitudine misterioasa, totul. Suntem despartiti de acel zid invizibil ce nu ma lasa sa trec, sa-l cunosc. Aura lui este prea puternica, incat nu am puterea sa trec de ea.
- Esti bine ?
O intrebare atat de simpla, dar totusi atat de complexa. Mii de ganduri imi trec prin minte, mii de ipoteze. Vreau sa stiu cine e, sau mai bine spus, ce e. Identitatea lui invaluita de acea panza de mister, atitudinea blanda, dar totusi demonica. Doua personalitati. Ceva doarme innauntrul lui, ceva malefic ce ar putea distruge totul. Existenta acelei bestii imi confirma toate banuielule. Acel miros... Mirosul sangelui pe care il detest atat de mult. Mirosul lui. Ma ridic de pe asfaltul rece, privesc in jur. Nu venea de la el. Dar atunci ? De la cine ? Ma uit in jurul meu. Deasupra, in dreapta, in stanga, in spate. Ceva imi scapa. De unde vine?
- Iesi afara ! Strig eu cat ma tin plamanii, fiind sigura ca ma aude.
Brunetul se uita la mine de-a dreptul ingrozit. Vocea mea era prompta si autoritara, demna de dispret. Acele cuvinte, aruncate cu atat de mult venin, parca vrand sa-l ucid doar cu vorbe. Stiu cine era, dar nu ii stiam locatia. Pe fundalul scenei in care ne aflam se aude acel ras nebun. Acea voce demonica, plina de ura. Din umbrele tainice ale nopii vine usor, cu pasi calculati el. Cu fiecare miscare ce o facea ma provoca parca din priviri sa vin. Sa simt gustul acelui lichid rosiatic ce ii circula prin vene, sa simt ca traiesc in universul in care am fost aruncata cu brutalitate. Sa devin un monstru insetat de sange, sa omor fara remuscari. Dar nu puteam face asta.
Cu cat se apropia mai mult, cu atat eu imi confirmam banuielile. Era el. Cel pe care nu cu mult timp in urma l-am vazut. Unul dintre acele bestii neiertatoare, ce este in stare de orice, pentru propriile interese. Un dragon.
- Uchiha ! Marai eu printre dinti, dandu-ma un pas inapoi.
Lumina felinarelor ii lumina chipul. Acei ochi rosii, insetati de dorinta de a ucide. Ajunge in dreptul brunetului. In urmatoarea secunda eram langa el, impingandu-l pe baiat in spate, incercand sa-l protejez. Nu inteleg de ce, dar siguranta lui este pe primul plan. Incerc sa-l atac pe Itachi cu tot ce pot, dar este fara folos. Se fereste cu atat de multa usurinta, incat nu stiu daca sunt capabila sa-l inving. Nu pot sa lupt, dar nici sa fug. Sunt umilita de propriile puteri, de mine. Nu sunt in stare sa mai fac nimic, ca si cum din corpul meu ar fi fost extrasa toata energia. Cad la pamant, iar respiratia mea se ingreuneaza pe secunda ce trece. Fiecare parte a corpului meu tremura, nu-mi pot controla nici o miscare. Il vad pe el cum se apropie, dar nu pot face nimic. Aici imi este destinat sa mor, acum este randul meu sa pasesc pe taramul necunoscut la care am visat mereu, sa-mi gasesc linistea, sa mor.
- Itachi, las-o in pace !
Cuvintele lui sunau ca un ecou in urechile mele. Ochii mei se inchid, corpul meu izbeste cu brutalitate asfaltul. Nu mai sunt capabila de nimic, am trecut dincolo, am deschis acea usa pe care o caut de atat de multi ani. Acum si aici. Este timpul meu, locul meu. Este momentul in care am trecut mai departe, momentul in care am murit.
|
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Vin 23 Mar 2012, 15:16 | |
| hei ,
mda , daca locul ei este acolo , inseamna ca locul meu este la ficul tau ,
mi-ai dat clar niste emotii pe care nu prea mai pot sa le stapanesc ,
veniti repejor cu nextuletzul , ca ve bat ,
bafta si va astept nextul sper sa ma anuntati si pe mine |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Vin 23 Mar 2012, 16:24 | |
| Buna Multumesc de anunt. M-ai bagat sincer .. in ceata cu acest capitol. Imi place.. cum ai descris tot, am putut simti ce voiai tu si mi-am putut crea cu usurinta in minte scenele din acest capitol. A murit? Si tipul acela cine era? Astept next-ul scumpelor. |
| | | VMVDD ♛ Sennin
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Sam 31 Mar 2012, 10:26 | |
| Hello Imi pare rau ca ajung asa tarziu Bine macar ca am ajuns Asaa, capitolul a fost superb, ai descris atat de frumos. M-ai cucerit total Itachi Sper ca cel ce a zis sa o lase in pace e Sasuke, trebuie sa fie el..sper Oricine ar fi..il iubesc! Sa ma anunti in continuare Astept next-ul Spor la scris |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Sam 31 Mar 2012, 17:00 | |
| Am ajuns si eu pe aici
Capitolul a fost..nici nu stiu cum s zic Minunat da asa
Deci mai impresionat mai mult decat total
Itachi de ce apari tu mereu?
Ma rog..sa dea Domnu sa iti rupi mana (Itachi nu tu)
Astept next si va PWP dolshe
|
| | | ☆BeLL☆ Genin
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Mier 18 Apr 2012, 19:12 | |
| Am adus intr-un final capitolul 8. Stiu ca nu a iesit bine si ca este cam scurt, dar nu am avut inspiratie. Imi pare rau! Capitolul 8: Emotii
Ma afund din ce in ce ma mult in acel abis intunecat din care, cred eu, aveam sa nu mai scap. Nu vedeam nici o sansa de scapare, nu vedeam nici o luminita la capat; defapt nu vedeam capatul. Doar negru… Am… asteptat… atat de mult…
•••Pov. Sasuke•••
-Las-o in pace! ma rastesc la fratele meu Itachi. M-a salvat! ii spun dupa care ii intorc spatele luand-o in brate. Pielea rece ca gheata, tare ca marmura si alba ca varul ma face sa cred ca este moarta. Parul roz, lung ii incadra perfect fata in forma de inima, iar trupul pare atat de firav incat nici nu zici ca este un vampir, o creatura nemuritoare, inzestrata cu o putere incredibila.
-Imi pare rau! il aud pe Itachi soptind infundat.
Condus de acesta, am parasit straduta laturalnica indreptandu-ne spre vila.
Resedinta familiei mele, Uchiha, se intindea pe o suprafata mare, dincolo de periferia orasului, pana la malul marii. Cele patru cladiri construite in stilul japonez se potriveau perfect printre copacii impunatori. Ciresii infloriti alcatuiau un tunel ascuns pana la lacul aflat la marginea gradinii, dand un aer misterios si elegant.
Lacul era suficient de mare sa poti innota sau merge cu barca. In mijloc era o insula incarcata de trandafiri in nuante diferite si de aroma vie si imbietoare a acestora.
In acel loc, desprins parca din Rai, se refugiaza Itachi. Sub iarba cruda se afla o biblioteca linistita, racoroasa si intunecoasa. Orice raspuns din orice domeniu il puteai gasi acolo. Stiam ca nu exista un loc mai potrivit sa o ascund pe rozalie astfel incat parintii mei sa nu afle ca ma inhaitez cu vampirii. Nu pot permite sa i se intample ceva rau.
Nu stiu ce e cu mine, cum de m-am atasat de aceasta Femeie Rece, de un vampir. Cum s-a intamplat? Si de ce ea? De ce in acest moment, cu trei luni inainte de a implini varsta de optsprezece ani, varsta la care puterile de dragon se activeaza? Si cel mai important… De ce eu?
-Va trebui sa zburam deasupra, dinspre mare ca sa nu se simta mirosul puternic de vampir! Uraca-te pe spatele meu! spune pe nerasuflate si cu un entuziasm pe care nu l-am mai vazut niciodata.
Mi s-a parut foarte caragioasa aceasta replica, dat fiind faptul ca este impotriva “celor reci”. In toti acesti ani, aproape o suta doua zeci de cand si-a primit puterile, a luptat impotriva bautorilor de sange ca si vice- presedinte a “ Asociatiei dragonilor”.
Cred ca suporta cu o resemnare plictisita dorinta mea de a proteja vampirii. Intotdeauna voi lupta pentru pacea dintre ei si noi. Majoritatea sunt doar victime ale vamirilor puri care-i transforma pe oameni pentru propria lor placere.
Istoria lumii noastre este plina de crimele vampirilor si expune in mod detaliat setea de sange ce pote fi asemanata cu heroina pentru om. De asemenea, luprele pentru cucerire ale creatorilor au ramas ca o pata insangerata asupra noastra, zile pe care nimeni nu le va uita.
•••Pov. Autor•••
Toata aceasta avalansa de ganduri si emotii il nelinisteau profund pe Sasuke; nu a avut niciodata dorinta sau sansa de a proteja pe cineva… pe cineva care l-ar putea ucide pentru a se razbuna as putea adauga.
Se intreba cum de reusea aceasta fiinta, fara sa somn, sa doarma atat de profund; de parca ar fi sub o vraja.
Ii urmareste profilul cu atentie, rafinamentul de care dadea dovada chiar si atunci cand era inconstienta.
-Ce are? tipa deodata. In acea incapere, sunetul vocii lui pare grav si necrutator de parca te-ar fi facut sa cazi la pamant; sau sa simti cum o mie de cutite iti strapung neincetat pieptul. Niste senzatii neobisnuite de suferinta; o strafulgerare pe care Itachi nu a mai simtit-o niciodata…
-E intr-o stare de amortire! Acesta este efectul pe care un dragon il are asupra unuia dintre ei! raspunse uitandu-se intr-o parte, neavand puterea de a-i privi chipul crispat…
|
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
| | | | JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Mier 18 Apr 2012, 19:35 | |
| |
| | | VMVDD ♛ Sennin
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Mier 18 Apr 2012, 19:41 | |
| |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Sam 19 Mai 2012, 11:26 | |
| hei ,
mersi ca m-ai anuntat de next ,
astept cu nerabdare continuarea ,
bafta si pupici de la cris |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Blestemul intunericului Sam 28 Iul 2012, 12:11 | |
| Autoarea nu a mai postat din Aprilie. Fic inchis.
Daca doresti redeschiderea lui anunti un Moderator/Critic. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Blestemul intunericului | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|