Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Mr Levy - Si cand plang eu rad Joi 29 Dec 2011, 11:40 | |
| Si cand plang eu rad oooaaiii Si cand plang eu rad. Eee aii Si cand plang eu rad oiiii Si cand plang eu rad eeeee
Si cand plang eu rad, nui stress Eu de viata meama bucur ca sunt bucuros prea des Mai ales cand glumele ce mi le fac singur mi le-am inteles De nu semeni nimic nu ma intreba ce am cules Ne plangem prea mult, suntem nemultumiti prea des Cand jaja ne pune la un continu test Rezultatul final niciodata nu il coteeest
Si cand plang eu rad oooaaiii Si cand plang eu rad. Eee aii Si cand plang eu rad oiiii Si cand plang eu rad aaaiii
Oo ooo ooo ooo Binele si raul sunt ca piesele de lego Oo ooo ooo ooo Nu imi plac oameni cu exces de ego Sunt satul de baieti ce sunt cool Nici un cuvant de a lor nu ma doboara, nu are cum
Si cand plang eu rad oooaaiii Si cand plang eu rad. Eee aii Si cand plang eu rad oiiii Si cand plang eu rad eeeee
X4 Si cand plang eu rad oooaaiii Si cand plang eu rad. Eee aii Si cand plang eu rad oiiii Si cand plang eu rad eeeee
Pana la urma ce rezolvi daca stai mereu suparat Problemele de la sine niciodata nu s-au rezolvat Daca vrei cu adevarat un cer senim nu intunecat Si nu vrei sa fi imparat langa cei ce i-ai alungat Atunci semeni cu mine,imediat esti linisitit nu esti stresat Si iti cer sa fi neschïmbat
Oo oooo oooo .. G for sound… |
|