| Doresc un avatar si semnatura. | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Doresc un avatar si semnatura. Joi 29 Dec 2011, 15:24 | |
| As dori un avatar cu titlul ''Iubire printre zapada''. Adica sa fie o fata ce saruta un baiat prin zapada, sau ceva asemanator. Si inca ceva: as dori ca in coltul semnaturii sa scrie "Cami <3". Multumesc anticipat. :^^:O zi placuta va doresc! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Doresc un avatar si semnatura. Joi 29 Dec 2011, 15:33 | |
| Iau eu comanda. Va fi gata in maxim o jumatate de ora.
Edit:
O intrebare, la semnatura vrei alta poza sau tot pe aceasta care o ai? |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| |
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Doresc un avatar si semnatura. Joi 29 Dec 2011, 16:16 | |
| |
|
| |
Camelia. † Jōnin
| Subiect: Re: Doresc un avatar si semnatura. Joi 29 Dec 2011, 20:59 | |
| Multumesc mult. Asa este ok. |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Doresc un avatar si semnatura. Vin 30 Dec 2011, 14:15 | |
| Ai cerut semnatura putin mai mare asa ca am terminat-o. Imi cer iertare ca a trebuit sa astepti pana astazi, nu prea am avut cine stie ce timp, asa ca sper sa iti placa: E mai bine? |
|
| |
Camelia. † Jōnin
| Subiect: Re: Doresc un avatar si semnatura. Vin 30 Dec 2011, 14:35 | |
| Da. Multumesc mult. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doresc un avatar si semnatura. | |
| |
|
| |
| Doresc un avatar si semnatura. | |
|