Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Voltaj- Dă vina pe... Vin 30 Dec 2011, 22:15 | |
| Dă vina pe... ~by Voltaj Strofa I: Da vina pe… Difuzor, ca nu m-auzi mai tare Da vina pe… Beet-ul asta, ca te tine in picioare Da vina pe… Berea care nu se-opreste sa mai curga Da vina pe… Noaptea asta, ca e mult, mult prea scurta Da vina pe… Gasca ta, ca n-ajungi pana-n zori acasa Da vina pe… Mama ta, ca te-a facut asa frumoasa Da vina pe… Iubitul tau, ca a venit din nou cu tine Da vina pe… Iubita mea, ca n-ai sa pleci de-aici cu mine
Refren: Zorii ma-ntreaba, de ce nu ma culc Soarele imi spune, ca am stat prea mult Visele mele, incerc sa strig asa: “E viata mea”, da vina pe ea!
Zorii ma-ntreaba, de ce nu ma culc Soarele imi spune, ca am stat prea mult Visele mele, incerc sa strig asa: “E viata mea”, da vina pe ea! Hei!
Da vina pe… Vantul care iar iti sufla in buzunare Da vina pe… Masa care-i plina de pahare goale Da vina pe… Bass-ul care-l simti vibrand in difuzoare Da vina pe… Oliver, ca iar loveste toba mare Da vina pe… Soarele care din nou vrea sa rasara Da vina pe… Lumea care nu se satura sa sara Da vina pe… Jack si Gin, ca inca nu ti-ai rupt capu’ Da vina pe… Bassist-ul meu, ca baga acuma slap-ul
Refren: Zorii ma-ntreaba, de ce nu ma culc Soarele imi spune, ca am stat prea mult Visele mele, incerc sa strig asa: “E viata mea”, da vina pe ea!
Zorii ma-ntreaba, de ce nu ma culc Soarele imi spune, ca am stat prea mult Visele mele, incerc sa strig asa “E viata mea”, da vina pe ea! Heï!
La, la, la, la, la, la, la, la, la, la La, la, la, la, la, la, la, la, la, la La, la, la, la, la, la, la, la, la, la La, la, la, la, la, la, la, la, la, la La, la, la, la, la, la, la, la, la, la La, la, la, la, la, la, la, la, la, la La, la, la, la, la, la, la, la, la, la La, la, la, la, la, la, la, la, la, la….
|
|
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Re: Voltaj- Dă vina pe... Sam 31 Dec 2011, 09:59 | |
| Ador melodia asta ,e geniala<3 |
|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Voltaj- Dă vina pe... Sam 31 Dec 2011, 12:37 | |
| Foarte tare melodia ! <3 Astia de la Voltaj intotdeauna au stiut cum sa faca o piesa sa prinda la public. |
|
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Voltaj- Dă vina pe... Mier 11 Ian 2012, 23:15 | |
| O lala! :)) Eram atat de mahmura cand am ascultat pentru prima data melodia si chiar se potrivea cu " situatia" mea . Plus ca si lu' mama ii place si o cantam impreuna. |
|
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Voltaj- Dă vina pe... Mier 11 Ian 2012, 23:18 | |
| deci cu melodia asta m-ai dat gata, o adooor Am innebunit butonul de replay la ea :))) |
|
☆BeLL☆ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : nu conteaza... Nr. mesaje : 99 Puncte : 135 Reputatie : 20 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : nici eu nu stiu
| Subiect: Re: Voltaj- Dă vina pe... Sam 14 Ian 2012, 23:39 | |
| Imi place mult de tot aceasta melodie.De cand am vazut farsa care i-a fost facuta lui Calin Goia numai melodia asta am ascultat-o.Despre Calin el are o voce super pe care o recunosti dintr-o mie.Cel putin asa am eu impresia...Oricum m-ai cucerit cu aceasta melodie |
|
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Voltaj- Dă vina pe... Sam 14 Ian 2012, 23:40 | |
| da vina pe mine cami place melodia asta=)) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Voltaj- Dă vina pe... | |
| |
|