|
|
Autor | Mesaj |
---|
I.Touch.You.With.My.Paw Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Vecina de la 4. Nr. mesaje : 79 Puncte : 94 Reputatie : 3 Hobby-uri : It`s not your bussines Stare de spirit : Let`s get crazy.
| Subiect: Re: Just another Love Story Dum 08 Ian 2012, 14:33 | |
| Capitolul 6 : Se deschide usa de la clasa . Acestia doi sar ca arsi si se aseaza pe scaunele lor. Pe usa isi face aparitia o fata roscata cu parul pana la umeri . Purta niste ochelari cu rama neagra , aceasta find imbracata cu o fusta mini si un maieu pana la buric. Aceasta fata se numea Karin si era c***a scolii . Cand il vede pe Sasuke se duce la el si il saruta . Acesta incerca sa o dea jos da nu reusi . Sakura vazand acestea isi lua ghiozdanul roz si fugi cu lacrimi in ochii spre casa . Sakura : “ De ce a trebuit sa ma indragostesc de el ? Vad ca pentru el sunt decat o papusa cu care te mai joci cand te plictisesti . Ce i-am facut sa se comporte asa? Chiar nu am facut nimik !!! Il iubesc si el se saruta cu alta ???? Imediat dupa ce sa sarutat cu minee!!! Ce idiot poate fii!!! Il urasc!!! … CE spun eu aici ? Il urasc dar il si iubesc !! Ce se intampla cu mine ??? De ce a trebuit sa plece Garaa? De ce a trebuit sa ma indragostesc de marele Uchiha!! Pun pariu ca acum dup ace si-a facut treaba nici nu o sa ma mai bage in seama!! In clasa : - Karin date de pe mine!!! Spuse Sasuke nervos . - Dar iubitule … nu vrei sa ne distram si noi putin ? adica uite suntem singurii , singurei ! spuse aceasta cu un zambet pervers pe fata si trantindul pe Sasuke pe banca incepand sa ii desfaca camasa . Acesta o azvarli si o lua la goanna dupa Sakura . Sasuke : “ de ce ma intereseaza ce a patit? Doar nu o iubesc nu ? Ce tot spun aici .. vreau doar sa vad daca nu se simte prost !! Da asta estee !! Dar de ce a venit asta tocmai cand eram cu Sakura ? Cand ii atingeam parul catifelat si roz. Vroiam mai mult!! Dar de ce ? Pot sa am orice fata din scoala!! Dar ea? Ea e speciala! Ce tot spun aici ? Nu este decat o alta fata ! Doamne ma mint singur! Simt niste lucruri caudate cand sunt in preajma ei . Fiori imi cuprind tot corpul iar cand Ii vad zambetul gingas parca nimic nu mai conteaza pentru mine . A da uite-o !!” Sakura alerga cand deodata sa oprit deoarece , doua maini puternice ii inconjurau talia , si dupa care o imbratisa puternic . Incepe sa o sarute pe gat muscand-o cate putin . Aceasta scotea cate un geamat de placere .Dar realizase ca nu stia cine era aceea persoana . Se intoarse si ochii I se luminara !! Acel baiat incepu sa o sarute pasional limbile lor fiind intr-un continuu duel . Acesta incepe usor sa isi coboare mainile catre fundul acesteia prinzando si o strangea cat de tare putea aceasta scotand cate un geamat de incantare. Acea persoana era chiar….
|
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: Just another Love Story Dum 08 Ian 2012, 14:50 | |
| Era chiar.. Sasuke, Gaara.. Cine?! Of, lasand asta si acest capitol e foarte frumos. Diabolica de Karin. (D) Oricum, sa pui nex-ul repede si sa ma anunti. Buh Bye!
|
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Just another Love Story Dum 08 Ian 2012, 15:29 | |
| m-ai lasat curioasa cine este ? Gaara sau Sasuke sper ca vi repede cu next-ul te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Just another Love Story Dum 08 Ian 2012, 15:56 | |
| |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Just another Love Story Dum 08 Ian 2012, 18:25 | |
| sper ca e Gaara:X:X:X Anazoe deci......m-ai lasat fara cuvinte doamne cat de frumos poate fi sper sa aduci nextul repede spor la scris, byee |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Just another Love Story Lun 09 Ian 2012, 11:42 | |
| WOW 2 capitole imi pare rau abia acum ajung sa citesc capitolele au fost minunate si astept next |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : Vecina de la 4. Nr. mesaje : 79 Puncte : 94 Reputatie : 3 Hobby-uri : It`s not your bussines Stare de spirit : Let`s get crazy.
| Subiect: Next :x Lun 09 Ian 2012, 18:22 | |
| Capitolul 7 : Acea persoana era chiar .. Sasuke ! ( era de asteptat ) . Acesta incepu sa planga iar Brunetul ii sterse lacrimile dupa care incepe sa o sarute pasional . Limbile lor se jucau in voie impreuna . Sakura dupa cateva clipe de placere revine la realitate si il impinge pe brunet iar cu lacrimi in ochii si urland spune : - De ce ai venit dupa mine??? Ce ?? Te-a lasat Karin??? Dute la iubita ta si lasa-ma in pace!!! Pentru tine am fost doar o jucariee!!!! - Sakura!! Eu nu o plac pe Karin!!! Ea a sarit pe mine!!! - Da sigur!! Pe voi baieti mereu fetele sar pe voi ca voi nu le sarutati!!!! Atunci daca ea a sarit pe tinee de ce nu ai dat-o jos?????? - Pai .. pai .. nu am . Dar acesta a fost interrupt de Sakura : - Pai pai nu ai ce ? Exact cum credeam!! Nu ai o explicatie!! Si aceasta fuge spre casa dar Sasuke o prinse in bratee si o strangea tare si dupa care incearca sa o sarute dar Sakura ii trage o palma peste obraz dupa care ii zice : - Te urasc!!! Sa ma lasi in pace!!!! Si sa te duci la Karin a ta!!!!! Dupa acestea fata fuge cu lacrimi in ochii in casa si se tranteste in pat . Sakura : ,, De ce Doamne??? Ce am facut sa merit asta?? Eu chiar il iubesc .. nu pot sa cred ca spun asta dar chiar il iubesc pe brunetul asta nesuferit!!! De ce doamne a trebuit sa ma indragostesc de el?? De ce?? Ce am facut ??? Am cerut prea mult?? Sa fiu iubitaa si eu de el?? Sa fie dragostea impartasita ??? “ spuse aceasta dupa care adormi ! Sasuke : ,, De ce a trebuit sa vina Karin ??? De ce a trebuit sa o intalnesc pe Sakura??? Doar nu sunt indragostit de ea!! Adika nu o plac este doar o jucarie!! Atunci de ce am mers dupa ea?? De ce simt fiori cand o vad si nu ma pot abtine?? De cE??? Chiar nu inteleg !! E imposibil sa ma fi indragostit de ea!! Sau poate …? Nu ! Acest lucru este imposibil! Pf… pe cine incerc eu sa mint? E clar ca simt ceva pentru ea ! Dar ce ma fac? Cum sa fac sa ma ierte? Dar nu e vina mea!!! Trebuie sa realizeze asta ! A doua zi razele soarelui se avanta jucaus pe chipul angelic al fetei . Aceasta se ridica incet din pat se incalta cu papuci de casa in forma de iepuras si se duce la baie unde incepe sa se spele sa faca un dus sa se machieze adica intr-un cuvant sa isi faca siesta . Dupa care se indreapta inca somnoroasa catre dulapul ei si isi scoate un tricou negru cu dungi albe niste pantaloni scurti de blugi si niste cizme cu gaurele albe . Aceasta se duse in bucatarie a mancat niste oua si sunca dupa care mergespre scoala cu moralul la pamant . Dintr-o data …. pentru comentari |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Just another Love Story Lun 09 Ian 2012, 23:23 | |
| dintr-o data ... dintr-o data ce ma bucur pentru ca Sasuke si-a dat seama de sentimentele fata de ea iti multumesc mult pentru ca m-ai anuntat te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
Cocktail de zambete Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe Marte!:)) Nr. mesaje : 36 Puncte : 40 Reputatie : 2 Stare de spirit : IM VERY HAPPY!!
| Subiect: Re: Just another Love Story Mar 10 Ian 2012, 19:33 | |
| [center]Si ce s-a intamplat?Dintr-o data? MI-a placut de Sakura!Asa ii trebuia!Si te astept cu next-ul!! Daca poti anunta-ma si pe mine te rog FRUMOS! [/center] |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Just another Love Story Mier 11 Ian 2012, 18:25 | |
| place la mine ce vad astept next and PWP bombonica mea doolce |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Just another Love Story Mier 11 Ian 2012, 19:52 | |
| super, biata Sakura, vai ce as luao de par pe Karin, de ce a stricat ea momentul acela asa frumos:(: . deci, capitolul e extraordinar, si sper sa pui cat mai curand nextul, si te rog sa ma anunti, byee |
|
| |
| |
| |
Niki Ichinose S-Class
| Subiect: Re: Just another Love Story Vin 13 Ian 2012, 13:18 | |
| Ce imi place muuuuuuuuuuuuuuult si daca vrei iti las eu 1000000000000000000000000000 de comentari. Astept next and PWP |
|
| |
| Subiect: Re: Just another Love Story Vin 13 Ian 2012, 13:23 | |
| |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Just another Love Story Vin 13 Ian 2012, 13:38 | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: Just another Love Story Vin 13 Ian 2012, 13:43 | |
| |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
| Subiect: Re: Just another Love Story Vin 13 Ian 2012, 14:35 | |
| extraordinar capitolul. e pur si simplu bestial:love: sper sa pui repede nextul si te rog sa ma anunti. byee! |
|
| |
| Subiect: Re: Just another Love Story Vin 13 Ian 2012, 17:00 | |
| |
|
| |
kiki chan Academy Student
Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Just another Love Story Vin 13 Ian 2012, 21:27 | |
| buna zoe ,
hai pune nextul ala o data ,
misca-te si punete pe tastat ,
un fic extraordinar
kiss |
|
| |
gabi66 Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Just another Love Story Vin 13 Ian 2012, 21:31 | |
| hei ,
am venit si eu cu comentariul salvator ,
te rog pune nextul din seara asta ,
cum a spus si cristinica ela e un fic captivant
astept cu nerabdare nextul ,
hug |
|
| |
Fucking&Crazy>Beibii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere, near heaven......in the world of sugar and love:x:X:x Nr. mesaje : 108 Puncte : 138 Reputatie : 7 Hobby-uri : Mafia International Corporation Stare de spirit : Falling in love.........
| Subiect: Re: Just another Love Story Vin 13 Ian 2012, 22:16 | |
| super tare...mi-a placut si scuze ca nu am mai lasat commuri dar am fost banata pentru 3 zile.. ...deci, sa revenim, capitolul a fost super, mi-a placut la nebunie.. |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
| Subiect: Re: Just another Love Story Sam 14 Ian 2012, 01:08 | |
| frumos draga mi-a placut destul de mult si sunt cam obosita ca sa iti dau sfaturi in primul rand nu m-ai face double-post daca vrei sa multumesti pentru com-uri sau ceva spune la inceputul capitolului urmator te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |
| |
| Subiect: Re: Just another Love Story Sam 14 Ian 2012, 12:02 | |
| |
|
| |
| Subiect: Hei ! Sam 14 Ian 2012, 13:02 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Just another Love Story | |
| |
|
| |
|