Buna sunt noua pe aici. Este primul meu fic Sakura-Sasuke si sper sa fie pe placul vostru.Mai am un fic dar la cealalta categorie.
Deci daca doriti si aveti chef treceti si pe-acolo.Multumesc.
Capitolul 1:Trecutul
Stau, stau si stau.In timp ce sticla cu vodka se duce la gura mea eu...Ma gandesc. La ce ma gandesc? Ma gandesc cum ar fi sa zbori?
Sa faci ce vrei tu?Sa stai in club toata noapte? Sa dansezi ca disperatu' fara oprire? Sa bei pana cazi jos si sa nu mai stii de tine?
Sa te droghezi si nimeni sa nu-ti tina morala? Sa ti-o tragi cu unu sau cu una fara sa ai remuscari sau grija ca ai ramas insarcinata
sau ca ai lasat-o pe una cu burta la gura? E bine! Va asigur eu ca e bine. Am facut toate astea si m-am simtit bine. M-am simtit
libera in totalitate.Prima data cand am avut parte de acest sentiment a fost atunci cand am plecat de acasa. Tatal meu care defapt
nu este tatal meu era foarte dur cu mine. Era? De ce vorbesc la trecut? Am fugit de-acasa. Nu am mai suportat iadul ala.Cred ca si
in iad era mai bine decat acolo.Tatal meu un om foarte bogat incerca... Ba nu. Isi obliga copii sa invete sa fie niste oameni de afaceri exceptionali. Tot ce vroia era sa extinda imperiul Hyuga. Vroia sa fie pe primul loc. Sa fie cel mai bogat. Fratii mei Takashi si Neji se
pricepeau la asta. Faceau afaceri ilegale cu droguri si fete. Le obligau sa se prostitueze. Le violau si le bateau pana erau de acord.
Am fost si eu martora din greseala la o astfel de scena in subsolul scolii.Takashi a aflat si m-a obligat sa nu-i spun lui tata amenintandu-ma ca asa va face si cu mine. Oricum daca ii spuneam tatalui meu nu se intampla nimic. Tot eu as fi fost cea certata si
pedepsita.Si sora mea Hinata. Saracuta de ea... ASa de inocenta si pura.Era protejata de fratii ei oricand si la orice ora.Nu se pricepea
la afaceri.Tatal nostru ne dadea diferite sarcini la toti. Toti ne descurcam bine inafara de ea.Asa ca faceam treaba si pentru ea.
Takashi intotdeauna imi baga bete in roate. Intotdeauna ii spunea un motiv tatalui meu ca sa ma certe.Tin minte si acum discutiile cu el.
''Stau pe marginea patului si imi masez tamplele. Durerea de cap ma omoara.Se aude cateva ciocaneli in usa. Spun un intra sugrumat
si imediat isi face aparitia o servitoare. Ma anunta ca tatal meu ma asteapta in biroul lui ca sa avem o discutie.Oftez adanc si ma duc in
fata oglinzii mari.Sarafanul bleomarin inchis imi ascunde corpul in crestere.Nelipsitii balerini primi de la Hinata ai am in picioare.Imi asez bentita si ies pe usa.Ajung la usa biroului.Im dreg vocea si bat la usa.Se aude un intra si eu chiar fac asta.Tatal meu se intoarce
si se uita cu aceiasi ochi negri si reci la mine.Perdelele alabstru inchis sunt trase lasand doar o linie de lumina sa intre in camera.
Pe peretii vopsiti alb sunt cateva tablouri cu diferiti oameni din generatiile trecute.In stanga mea este o canapea din piele si in fata ei
o masuta din sticla.In dreapta este o biblioteca plina cu carti.Tata bate cu degetele in biroul din lemn de mambus.
Se ridica si vine spre mine.Imi cobor privirea si imi strang mainile incercand sa ma opresc din tremurat.
-Am auzit ca ai avut o altercatie cu Takashi.Iarasi...Este adevarat? se aude vocea lui puternica.
-Da.
-Motivul? Ce sa fac? Sa-i spun sau nu? Daca ii spun lui adevarul voi manca o bataie buna de la Takashi. Asa ca mai bine decat doua-trei palme de la tata.
-Am avut gura prea mare si cam mult tupeu.ii raspund cu vocea tremuranda.In urmatoarele secunde primesc doua palme de cad jos pe podea.Tatal meu iese si tranteste usa.Imediat intra Takashi si se uita la mine.Rasul lui puternic se aude in toata camera.Incerc sa-mi opresc lacrimile stergandu-le pe cele ce cad."
Asta a fost ultima picatura care a umplut paharul.In aceea noapte am fugit de-acasa. Saraca mama ccat a suferit si s-a rugat de tata sa ma caute, dar nu a fost asa cu si-ar fi dorit ea. Hinata nu spunea nimic in fata lor, dar noptile si le petrecea plangand dupa sora
si dupa cea mai buna prietena a ei.De ce se intamplau toate astea? De ce si de ce? Pentru ca eu eram fata infiata.Eu eram fata c cu parul roz , ochii verzi crud si piele foarte alba.Fratii si sora mea semanau cu mama si tata.Eu eram cea diferita de ei. Eu eram cea nedorita.
le multumesc celor ce au citit, citesc si vor citi.