Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Avatar/Semnatura as dori daca se poate Mar 03 Ian 2012, 13:31 | |
| Hey lume, doresc si eu una avatar si o semnatura care sa contina personajul Rin, din anime-ul Ao No exorcist, las la alegerea voastra cum sa fie Timpul nu este limitat, puteti face cand aveti timp :) pot astepta
Ultima editare efectuata de catre Elyy in Vin 09 Mar 2012, 19:07, editata de 1 ori |
|
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Avatar/Semnatura as dori daca se poate Mar 03 Ian 2012, 14:08 | |
| Am sa-ti iau eu cererea, Ely. |
|
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Avatar/Semnatura as dori daca se poate Vin 06 Apr 2012, 18:57 | |
| voi scrie aici ca sa nu mai fac alt topic ;) As dori sa imi retrag cererea, daca inca nu au fost facute semnatura si avatarul si sa o schimb cu o alta tema, asta doar daca Byby nu se supara :)
as vrea o semnatura si un avatar de paste, sa aiba un iepuras si sa scrie ''Happy easter'' pe semnatura.
Multumesc inca o data :*
|
|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Avatar/Semnatura as dori daca se poate Sam 14 Apr 2012, 08:43 | |
| Ma ocup eu |
|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Avatar/Semnatura as dori daca se poate Sam 14 Apr 2012, 09:41 | |
| |
|
Elyy S-Class
| Subiect: Re: Avatar/Semnatura as dori daca se poate Sam 14 Apr 2012, 09:49 | |
| Crystaliniciukulee (goo) mersi mult de tot, sunt super frumoase, asa de dragute :x ador mult cum ai facut oarecum o concordanta intre avatar si semnatura :x
mersi mult de tot :*
|
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avatar/Semnatura as dori daca se poate | |
| |
|