Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Love in Photos [+16] - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Love in Photos [+16] - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Love in Photos [+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
ToxyCandy
Genin
Genin
ToxyCandy

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Candy Town
Nr. mesaje Nr. mesaje : 134
Puncte : 192
Reputatie Reputatie : 36
Hobby-uri Hobby-uri : drawing/music/pc/dansuri/bascket/ eat & sleep <333
Stare de spirit Stare de spirit : Good :3

Love in Photos [+16] - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Joi 12 Apr 2012, 22:21

Vin tocmai din spatiul indepartat XD si am aterizat aici :))
Iar primul cuvant pe care pot sal spun este :
WOW O.O
MAMA,deci MOR dupa ficul asta , este extraordinar.
Ce idee ti-a venit scumpa' , lol , doamne este marfa.
Chiar nu stiu ce sa spun , am citit tot pana acum , si imi pare rau ca nu pot citii in continuare T.T
Chiar e superba povestea :D
Si scuze ca nu am postat si la celelalte capitole [ offline 5 luni dupa forum]
Spor sa scris si multe idei :D

Ultima editare efectuata de catre Tσχץ¢คη∂ץ in Joi 12 Apr 2012, 23:42, editata de 1 ori
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Love in Photos [+16] - Pagina 5 Asss10Love in Photos [+16] - Pagina 5 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Joi 12 Apr 2012, 22:36

Deci imi place ultima parte, dar deja stii asta, nu? ;;) Ca doar ti-am mai spus. =)) Ehm, acum ficul. :) Imi place mult continuare, dar cel mai mult imi place ca ai continuat. ;) Ca sa spun asa, nici eu nu ma pot gandi la o mama care sa faca asa ceva, dar sunt sigura ca exista sute pe aceasta lume care ar face chiar orice pentru bani. Plus de asta, ma mira atitudinea Sakurei, dar pana la urma cred ca sa este cel mai bine. Sper totusi sa nu mai fie chinuita in ultimul hal si sper ca Nei isi va lua bataie intr-o zi. Daca nu, atunci il bat eu. hmm...?! Spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. Te-am pupacit dulce. in love
choco :)
Sus In jos
ioana_georgiana
Academy Student
Academy Student
ioana_georgiana

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13
Puncte : 19
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 13 Apr 2012, 01:39

Buna! Iata ca am trecut si eu pe aici cu un comm si pot zice ca m-am indragostit de ficul tau! happy2
Da' am intarziat ceva! rusinos
Nu-mi vine sa cred tot ce a patit Saku si acum fetita aceea de 13 ani?? Mama ei cum a putut face asa ceva?? Ce crud. Cate pot face unii oameni pentru bani...
Si biata Sakura... Sper ca Sasuke sa primeasca o pedeapsa pe masura a ceea ce a facut si la fel si Neji.
De-abia astept urmatorul capitol!!
happy2 kiss
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 13 Apr 2012, 02:33

U esti nebuna? l-ai intrecut pana si pe Einstein cu ficul asta.
imi place la nebunie si iti dai seama k vreau sa pui next cat mai urgent nu-i asa?
ei bine afla k imi vine sal omor pe sasuke pt ce ia facut sakurei si bineinteles si pe neji. k de obicei singurul cavaler e itachi k ceilalti niste porci.
da doamne k atitudinea celor doi sa se schimbe k altfel nici paste nu mai iau k ii omor cu mana mea nu alta.oricum esti super geniala si imi place mult de tn si de felul cum scrii. o si dak tot o cunosti pe Elz te implor sa-i spui sa-si continue ficul Floare de Lotus si sa nu mai ia in seama pe cei care o vorbesc de rau caci nu merita. mersi pt un fic exceptional ca acesta a hug happy2
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Love in Photos [+16] - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 13 Apr 2012, 09:14

Buna a hug
Saracul copil..
Sa fie vanduta de propria mama acolo?
Si parca Itachi trebuia sa o salveze.. ca e bun..
Sa primesti bataie cu biciul..groaznic..
Si Neji spune ca nu-i animal.. dar ce e?
Ca doar o obliga pe aia sa faca.. in fine.
Astept urmatorul capitol.
Spor la scris a hug
Sus In jos
Churippu
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 26
Nr. mesaje Nr. mesaje : 24
Puncte : 28

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 13 Apr 2012, 23:33

Hey am trecut si eu peaici, si pot spune ca e foarte frumos ficul si merita continuat asa ca astept nextu ❌x:x dance2 nr1 i love you
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 18 Apr 2012, 19:15

Pe mine nu ma anunti niciodata frumoaso? De ce? Ma superi..Uite am intarziat ce rea esti. Capitolul minunat, iar Neji..Neji trebie batut la fel ca si Sasuke
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Sam 21 Apr 2012, 02:04

Cand moi scula la Neji îi dau una aşa de tare încât uită cum il cheamă plus scenariu :))
Sus In jos
Theona Theo
Genin
Genin
Theona Theo

Localizare Localizare : Oare....?!La PC....:))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 207
Puncte : 233
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : My entire life it's an entertainment....
Stare de spirit Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 24 Apr 2012, 14:33

Hey...! hi! Am aterizat si eu la ficul tau si pot spune ca il iubesc ! in love Imi place la nebunie ! happy2 Ideea e originala si foarte bine pusa in valoare cu ajutorul descrierii , care contureaza minunat intreaga povestire ! nr1
Imi pare foarte rau ca Sakura a fost vanduta lui Neji ( sad ) doar din cauza ca Sasuke e un tampit care nu stie sa selecteze pozele... angry Sasuke ar trebui sa se grabeasaca si sa se revanseze... think sau macar sa urmeze exemplul lui Itachi , care a luat-o in brate pe Sakura si a incercat sa o linisteasca... good
In concluzie...mor dupa ficul tau si astept cu nerabdare sa aduci NEXTUL ! good job Te pupacesc dulce ! hi!
P.S.:daca ai timp sa imi dai un PM ar fi grozav ! rusinos
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 18:20

Fic inchis pentru inactivitate.

Merge la >> Fan Ficuri blocate.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 20 Noi 2012, 19:27

Fan Fic Sasuke&Sakura redeschis la cererea autoarei. Spor la posatat. a hug
Sus In jos
Georgi ^^
Jōnin
Jōnin
Georgi ^^

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Timisoara
acebook acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1240
Puncte : 1338
Reputatie Reputatie : 34
Hobby-uri Hobby-uri : Sing.
Stare de spirit Stare de spirit : :)

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 21 Noi 2012, 00:00

Capitolul 10

~Sakura~

Următoarele două luni din viaţa mea au fost un chin nesfârşit. Neji s-a dovedit a fi un bastard fără inimă. Oricât aş fi încercat să îl cuceresc, părea că nici un gest de-al meu nu îi poate topi inima de gheaţă. Mă simţeam ca şi cum aş fi fost pe marginea unei prăpăstii, gata să cad într-un abis fără sfârşit. Pur şi simplu credeam că nu mai e nici o speranţă, că sunt pierdută, că voi trăi în chinuri toată viaţa. Şi poate aşa era..

Iarna se aşternuse deasupra oraşului, învăluindu-l în gerul său aprig. Avusesem o noapte liniştită, cu excepţia zgomotelor ce se auzeau în imensa vilă, pot spune că am reuşit să dorm cât de cât. De dimineaţă ceva părea oarecum schimbat. Am ieşit pe hol, îndreptându-mă către bucătărie, simţind cum un miros de fier îmi inundă nările. Pe măsură ce înaintam mai mult, îmi treceau o groază de fiori pe şirea spinării. O bubuitură puternică şi apoi un geamăt s-au auzit din încăperea lângă care mă aflam. Nu ştiam ce să fac. Să fug? Să arunc o privire? Luându-mi inima în dinţi m-am apropiat de uşa din lemn masiv, încercând să nu fac nici un zgomot; mâna îmi tremura pe cleanţa rece din metal, iar sângele îmi clocotea în vene, apoi am simţit cum cineva apasă cu putere mânerul de cealaltă parte a uşii. Dacă era Neji.. Eram pierdută. Abia acum mi-am dat seama că uşa aceea era de la camera lui. Dar în faţa mea nu se afla şatenul nemilos. În faţa mea îşi făcu apariţia cineva pe care nu mi-aş fi dorit sa îl văd. Cu mâinile pline de sânge, acum îmi dădeam seama de la ce venea mirosul, Sasuke s-a apropiat de mine. M-a strâns în braţe şi mi-a spus că sunt în siguranţă. Cum oare puteam avea încredere în el, după tot ce făcuse... Am aruncat, curioasă, o privire peste umărul lui, apoi am înţes că eram cu adevărat ... liberă. În cameră, trupul lui Neji zăcea neînsufleţit pe covorul alb care absorbea lichidul roşu. Apoi l-am văzut pe Sasuke cum mă trage după el, spunându-mi că trebuie să plecăm, înainte ca gărzile lui Neji să îşi facă apariţia. Nu ştiam dacă trebuia sau nu să merg cu el, dar era singura mea cale de scăpare. „Acum ori niciodată, Sakura”.

Am alergat în urma lui, până în faţa vilei, unde era parcat Porche-ul negru, şi abia după ce am urcat în maşină m-am simţit de-a dreptul în siguranţă. După tot ce făcuse Sasuke credeam că nu voi reuşi să îl mai privesc, dar faptul că mă salvase compensa oarecum toate minciunile.. Iar lângă el simţeam că sunt eu însumi. Şi ce dacă mă minţise. Îl iubeam cu adevărat, şi ştiam că îl pot ierta.
-Sasuke.. eu..
-Ştiu, nu poţi fi în preajma mea. Te înţeleg. Nu e nevoie să spui nimic. Te duc acasă şi îţi promit că nu ai să mai auzi nimic de mine.
-Sasuke..
-Sakura, tu ştii că încă ţin la tine, aşa că te rog, nu vreau ca ultimele cuvinte pe care mi le adresezi să fie insulte şi jicniri. Vreau să mi te amintesc spunându-mi "Te iubesc". Mi-e greu să mă gândesc cum voi trăi fără tine, mi-e greu să îţi spun adio, dar asta e, am greşit şi trebuie să plătesc. Ştiu că nu vei putea niciodată să mă ierţi, după tot ce am făcut. Am reuşit să îmi întemeiez o familie, şi sunt gata să merg să îmi văd soţia şi copilul, chiar dacă tu vei rămâne mereu iubirea vieţii mele, sufletul meu pereche. Aşa că.. E mai bine să ne vedem fiecare de viaţa lui....

Acum chiar rămăsesem fără cuvinte. Familie? Cât timp trecuse de când mă vânduse Sasuke? Două luni, poate... Apoi am văzut pe bordul maşinii o revistă.. 11.12.2013. Doi ani. Atât timp a trecut de când nu mai văzusem lumea din perspectiva unei femei libere. Nu îmi venea să cred... Ce aveam să fac acum? Rămăsesem singură în Tokio.. Sasuke nu mai era al meu.. Singura mea opţiune era să mă întorc în Konoha. Naruto era singura persoană apropiată pe care mă puteam baza acum. El era singura mea speranţă.
După ce mi-am schimbat hainele şi mi-am luat din apartament altele de schimb şi actele, l-am rugat pe Sasuke să mă ducă la aeroport. Asta era. Vacanţa mea în lumea urbană se încheiase. Şi poate era mai bine aşa.. Poate în Konoha voi reuşi şi eu să îmi văd de viaţă..

Să îmi întemeiez o familie..

~~~~~

* Ei, ei dragilor... asta a fost.. "To be continued".. A trecut mult timp de c\nd nu am mai scris la ficul acesta, pe vremuri ideile mele fiind altele.. Acum s-au mai schimbat şi ele. Sper să vă placă, şi îmi cer scuze dacă e prea scurt. Vă pupicesc *

Ultima editare efectuata de catre Georgi ^^ in Mier 02 Ian 2013, 18:48, editata de 1 ori
Sus In jos
https://www.facebook.com/GeorgiKidoO
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 21 Noi 2012, 06:46

Buna a hug Nici n-ai idee cat de mult am putut sa zambesc dupa ce ti-am vazut mp-ul. Totul a evoluat foarte mult, nu ma asteptam ca Sasuke sa renunte la Sakura, doar pentru ca se temea ca aceasta n-o va mai ierta. :| Si Doamne, si-a mai intemeiat si o familie, iar Sakura are de gand acelasi lucru :-o :-< Ehh, nu stiu, categoria in care se afla ma face sa cred ca vor mai fi multe intamplari... Astept next-ul, spor la scris :*
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 21 Noi 2012, 13:07

De ce? De ce? Imi imaginam ca ea o sa fie prima. Si daca nu mai poate fi EA din cauza la alta s copilul ala. Si chiar un copil? Serios? sad sad Sper sa ne aduci next-ul. Anunta-ma si poate se schimba si lucrurile. Sper...
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Love in Photos [+16] - Pagina 5 Asss10Love in Photos [+16] - Pagina 5 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 21 Noi 2012, 18:18

Hii, iubirici. huh? Capitol nou, ha? :> Paii, imi place, ce pot spune? Ideea cu statul deoparte e originala, mai ales ca vad ca brunetul deja are o familie. hmm...?! I-as zice eu cateva, dar mno.. Poate se intampla ceva si se razgandeste ca vad ca pana acum numai cu stangu-n dreptu' a dat. Spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. kiss
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Sam 24 Noi 2012, 12:04

Este un fic absolut genial cu o idee foarte originala in love sa fi vazut reactia mea cand ai scris ''NTM by Hatake Kakashi '' :)) ma pufnit un ras la 1 noaptea , si mi-am placut mult pentru ca si eu ma uit la next top model :D Avem multe in comun :)) Abia astept nextul ! Te pup kiss
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
Just4You
Genin
Genin
Just4You

Sex : feminin Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 87
Puncte : 99
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : n-am chef sa le enumar
Stare de spirit Stare de spirit : happy_*_*

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 20:23

Sa ma anuti cand pui nextul.Pupici:****
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 20:26

Cherryblosom te rog să nu mai faci spam !

Regulamentul Fan Ficuri a scris:
12. Spam-ul este înterzis în totalitate . Scriitori nu au voie să le răspundă cititorilor la post-uri prin alte post-uri cu mai puţin de 10 cuvinte ( astfel se crează spam-ul ), dacă doresc neapărat să le răspundă o pot face în postul în care există şi capitolul. Dacă nu ştiţi ce să spuneţi mai bine nu o faceţi. Dacă doriţi să discutaţi cu autorului ficului, nu o faceţi în topicul ce conţine fic-ul ci pe chat sau PM-uri. Spam-ul este pedepsit cu ban de la a doua avertizare!!!!!!

Acelaşi mesaj de 18 ori. Vei primi ban !
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 27 Noi 2012, 15:39

Nu e asa de bun....E MULT MAI BUN!
Iti * LOVE ficul sa-mi dai PM dupa ce mai scrii la el
Sus In jos
crisi-sakura
Academy Student
Academy Student
crisi-sakura

Sex : feminin Localizare Localizare : UNDEVA..
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1
Puncte : 1
Hobby-uri Hobby-uri : citit ficuri

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 13:09

Foarte frumii

Edit Enya:

Te-aş ruga ca pe viitor să fi mai atentă şi să citeşti din nou Regulamentul întregului forum.

Aceasta este o avertizare ce o vei primi şi prin MP. Precum spune regulamentul.

Regulamentul întregului forum. a scris:
12. Spam-ul este înterzis în totalitate . Scriitori nu au voie să le răspundă cititorilor la post-uri prin alte post-uri cu mai puţin de 10 cuvinte ( astfel se crează spam-ul ), dacă doresc neapărat să le răspundă o pot face în postul în care există şi capitolul. Dacă nu ştiţi ce să spuneţi mai bine nu o faceţi. Dacă doriţi să discutaţi cu autorului ficului, nu o faceţi în topicul ce conţine fic-ul ci pe chat sau PM-uri. Spam-ul este pedepsit cu ban de la a doua avertizare!!!!!!
-> Regulă din " Regulamentul Fan Ficuri. "

Această este prima avertizare. La următoarea avertizare vei primi ban. Atenţie, vă rog !
Sus In jos
Theona Theo
Genin
Genin
Theona Theo

Localizare Localizare : Oare....?!La PC....:))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 207
Puncte : 233
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : My entire life it's an entertainment....
Stare de spirit Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 02 Dec 2012, 13:32

Helllo! happy

Scuza-mi intarzierea puppy eyes , dar lenea rusinos ... ce sa-i faci... happy Stii acel moment cand stai dimineata in pat in love , cu laptopu' in brate si asculti muzica pe YouTube ;;) ... ei bine rusinos ... asa mi s-a intamplat si mie lough , insa in orice caz :| , acum sunt aici dance2 !
Cu ce sa incep think ? Pai waiting ... mda, cu inceputu' lough !
Deci :>.<: ... nu-mi vine sa cred ca Sakura a stat acolo 2 ANI nervi! , iar ea credea ca au trecut doar 2 LUNI huh? !!! Cum e posibil asa ceva very sad !? S-apoi, Sasuke e casatorit wtf ??? Are si un copil wtf ??? Cu alte cuvinte, el a fost fericit cat timp Sakura o ducea atat de mizerabil waiting ? Eu nu l-as putea ierta crying . Adica o familie e o chestie mare crying , e clar ca nu i-a pasat de Sakura pana acum biciuitor .
Si dupa un car de ani confuz , a salvat-o what? , s-a gandit ca poate asa o sa aibe constiinta impacata therethere , nu ingrijorat ? Ce porc mizerabil down ! Prostu' ike ! Sakura inca il mai iubeste sad ! Eu vreau ca eu sa fie impreuna indragostiti we party !! , nu separati crying !
Ma intreb cum o sa rezoolve ei problema asta think... adica tu happy2... dar, oricum ar fi, sunt sigura ca iubirea invinge intotdeauna nr1 !
Oricum... aproape era sa uit can\'t see !!! , ce bine ca lumea a scapat de inca un gunoi ca Neji cool , pentru asta, bravo Sasuke a hug [dar "bravo" doar pentru asta roll ].
Oricum... am vorbit cam mult lough , si am uitat ca trebuia sa spun si cate ceva despre capitol nervi! , ca structura. Ei bine, aici n-am ce comenta a hug . Ai avut descriere in love , greseli de tastare n-am vazut dance2 , insa as vrea sa iti spun rusinos [e o chestie mica, sper sa nu te superi] ca poti lasa spatiu si intre 2 linii de dialog, exact asa cum faci cu paragrafele dap ! . Nu este o greseala cum ai scris tu, insa, zic eu happy , ar arata mai frumos well? awesome right?...
Ei bine... ne citim si data viitoare kiss ! Te sarut dulce si abia astept sa vad cum reusesti sa clarifici situatia dintre cei 2 think happy2 ! Sa nu uiti de MP sad .
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 02 Dec 2012, 17:41

Scumpoooooooo.....Am trecut si eu pe aici si am ramas Masca la Propriu :)):
Nu imi vine sa cred...La inceput ma bufnea rasul "Next top model by Hatake Kakashi...."
Mi.l si imaginam pe intarziatul ala pe post de prezentator la o astfel de emisiune :)))))))))))
Apoi cand Sasuke a era fotogravul.....nu m.ai puteam de fericire dar si de ras :)))))))))0
Apoi.mai sa.l omor pe Sasuke....si odata cu el si pe Neji....
Nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani....
Si ca Sasuke are o sotie + copil....
Asta da mare SOC......
Sa ma anunti si pe mine cand aduci next kisskisskisskisskiss::*
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Localizare Localizare : in lumea viselor
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 04 Dec 2012, 20:35

Ce??Sasuke are familie si copil?Chiar m-ai luat prin surprindere cu faza asta.Sakura a stat 2 ani cu nemernicul ala si ea a crezut ca a stat 2 luni.Am sa-l bat pe Sasuke putin cu capu de perete sa ii vina mintile in cap putin ca poate si le-a lasat acasa.Sa ma anunti cand pui next.
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 01:27

Fic inchis din cauza inactivitatii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Love in Photos [+16]   Love in Photos [+16] - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Love in Photos [+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-