|
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxyCandy Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Candy Town Nr. mesaje : 134 Puncte : 192 Reputatie : 36 Hobby-uri : drawing/music/pc/dansuri/bascket/ eat & sleep <333 Stare de spirit : Good :3
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 12 Apr 2012, 22:21 | |
| Vin tocmai din spatiul indepartat XD si am aterizat aici :)) Iar primul cuvant pe care pot sal spun este : WOW O.O MAMA,deci MOR dupa ficul asta , este extraordinar. Ce idee ti-a venit scumpa' , lol , doamne este marfa. Chiar nu stiu ce sa spun , am citit tot pana acum , si imi pare rau ca nu pot citii in continuare T.T Chiar e superba povestea :D Si scuze ca nu am postat si la celelalte capitole [ offline 5 luni dupa forum] Spor sa scris si multe idei :D
Ultima editare efectuata de catre Tσχץ¢คη∂ץ in Joi 12 Apr 2012, 23:42, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 12 Apr 2012, 22:36 | |
| Deci imi place ultima parte, dar deja stii asta, nu? ;;) Ca doar ti-am mai spus. =)) Ehm, acum ficul. :) Imi place mult continuare, dar cel mai mult imi place ca ai continuat. ;) Ca sa spun asa, nici eu nu ma pot gandi la o mama care sa faca asa ceva, dar sunt sigura ca exista sute pe aceasta lume care ar face chiar orice pentru bani. Plus de asta, ma mira atitudinea Sakurei, dar pana la urma cred ca sa este cel mai bine. Sper totusi sa nu mai fie chinuita in ultimul hal si sper ca Nei isi va lua bataie intr-o zi. Daca nu, atunci il bat eu. Spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. Te-am pupacit dulce.
choco :) |
|
| |
ioana_georgiana Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 13 Puncte : 19 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 13 Apr 2012, 01:39 | |
| |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 13 Apr 2012, 02:33 | |
| U esti nebuna? l-ai intrecut pana si pe Einstein cu ficul asta. imi place la nebunie si iti dai seama k vreau sa pui next cat mai urgent nu-i asa? ei bine afla k imi vine sal omor pe sasuke pt ce ia facut sakurei si bineinteles si pe neji. k de obicei singurul cavaler e itachi k ceilalti niste porci. da doamne k atitudinea celor doi sa se schimbe k altfel nici paste nu mai iau k ii omor cu mana mea nu alta.oricum esti super geniala si imi place mult de tn si de felul cum scrii. o si dak tot o cunosti pe Elz te implor sa-i spui sa-si continue ficul Floare de Lotus si sa nu mai ia in seama pe cei care o vorbesc de rau caci nu merita. mersi pt un fic exceptional ca acesta |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| |
| |
Churippu Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 24 Puncte : 28 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 13 Apr 2012, 23:33 | |
| |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 18 Apr 2012, 19:15 | |
| Pe mine nu ma anunti niciodata frumoaso? De ce? Ma superi..Uite am intarziat ce rea esti. Capitolul minunat, iar Neji..Neji trebie batut la fel ca si Sasuke |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 21 Apr 2012, 02:04 | |
| Cand moi scula la Neji îi dau una aşa de tare încât uită cum il cheamă plus scenariu :)) |
|
| |
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 24 Apr 2012, 14:33 | |
| Hey...! Am aterizat si eu la ficul tau si pot spune ca il iubesc ! Imi place la nebunie ! Ideea e originala si foarte bine pusa in valoare cu ajutorul descrierii , care contureaza minunat intreaga povestire ! Imi pare foarte rau ca Sakura a fost vanduta lui Neji ( ) doar din cauza ca Sasuke e un tampit care nu stie sa selecteze pozele... Sasuke ar trebui sa se grabeasaca si sa se revanseze... sau macar sa urmeze exemplul lui Itachi , care a luat-o in brate pe Sakura si a incercat sa o linisteasca... In concluzie...mor dupa ficul tau si astept cu nerabdare sa aduci NEXTUL ! Te pupacesc dulce ! P.S.:daca ai timp sa imi dai un PM ar fi grozav ! |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 27 Iul 2012, 18:20 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 20 Noi 2012, 19:27 | |
| Fan Fic Sasuke&Sakura redeschis la cererea autoarei. Spor la posatat. |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 21 Noi 2012, 00:00 | |
|
Capitolul 10
~Sakura~
Următoarele două luni din viaţa mea au fost un chin nesfârşit. Neji s-a dovedit a fi un bastard fără inimă. Oricât aş fi încercat să îl cuceresc, părea că nici un gest de-al meu nu îi poate topi inima de gheaţă. Mă simţeam ca şi cum aş fi fost pe marginea unei prăpăstii, gata să cad într-un abis fără sfârşit. Pur şi simplu credeam că nu mai e nici o speranţă, că sunt pierdută, că voi trăi în chinuri toată viaţa. Şi poate aşa era..
Iarna se aşternuse deasupra oraşului, învăluindu-l în gerul său aprig. Avusesem o noapte liniştită, cu excepţia zgomotelor ce se auzeau în imensa vilă, pot spune că am reuşit să dorm cât de cât. De dimineaţă ceva părea oarecum schimbat. Am ieşit pe hol, îndreptându-mă către bucătărie, simţind cum un miros de fier îmi inundă nările. Pe măsură ce înaintam mai mult, îmi treceau o groază de fiori pe şirea spinării. O bubuitură puternică şi apoi un geamăt s-au auzit din încăperea lângă care mă aflam. Nu ştiam ce să fac. Să fug? Să arunc o privire? Luându-mi inima în dinţi m-am apropiat de uşa din lemn masiv, încercând să nu fac nici un zgomot; mâna îmi tremura pe cleanţa rece din metal, iar sângele îmi clocotea în vene, apoi am simţit cum cineva apasă cu putere mânerul de cealaltă parte a uşii. Dacă era Neji.. Eram pierdută. Abia acum mi-am dat seama că uşa aceea era de la camera lui. Dar în faţa mea nu se afla şatenul nemilos. În faţa mea îşi făcu apariţia cineva pe care nu mi-aş fi dorit sa îl văd. Cu mâinile pline de sânge, acum îmi dădeam seama de la ce venea mirosul, Sasuke s-a apropiat de mine. M-a strâns în braţe şi mi-a spus că sunt în siguranţă. Cum oare puteam avea încredere în el, după tot ce făcuse... Am aruncat, curioasă, o privire peste umărul lui, apoi am înţes că eram cu adevărat ... liberă. În cameră, trupul lui Neji zăcea neînsufleţit pe covorul alb care absorbea lichidul roşu. Apoi l-am văzut pe Sasuke cum mă trage după el, spunându-mi că trebuie să plecăm, înainte ca gărzile lui Neji să îşi facă apariţia. Nu ştiam dacă trebuia sau nu să merg cu el, dar era singura mea cale de scăpare. „Acum ori niciodată, Sakura”.
Am alergat în urma lui, până în faţa vilei, unde era parcat Porche-ul negru, şi abia după ce am urcat în maşină m-am simţit de-a dreptul în siguranţă. După tot ce făcuse Sasuke credeam că nu voi reuşi să îl mai privesc, dar faptul că mă salvase compensa oarecum toate minciunile.. Iar lângă el simţeam că sunt eu însumi. Şi ce dacă mă minţise. Îl iubeam cu adevărat, şi ştiam că îl pot ierta. -Sasuke.. eu.. -Ştiu, nu poţi fi în preajma mea. Te înţeleg. Nu e nevoie să spui nimic. Te duc acasă şi îţi promit că nu ai să mai auzi nimic de mine. -Sasuke.. -Sakura, tu ştii că încă ţin la tine, aşa că te rog, nu vreau ca ultimele cuvinte pe care mi le adresezi să fie insulte şi jicniri. Vreau să mi te amintesc spunându-mi "Te iubesc". Mi-e greu să mă gândesc cum voi trăi fără tine, mi-e greu să îţi spun adio, dar asta e, am greşit şi trebuie să plătesc. Ştiu că nu vei putea niciodată să mă ierţi, după tot ce am făcut. Am reuşit să îmi întemeiez o familie, şi sunt gata să merg să îmi văd soţia şi copilul, chiar dacă tu vei rămâne mereu iubirea vieţii mele, sufletul meu pereche. Aşa că.. E mai bine să ne vedem fiecare de viaţa lui....
Acum chiar rămăsesem fără cuvinte. Familie? Cât timp trecuse de când mă vânduse Sasuke? Două luni, poate... Apoi am văzut pe bordul maşinii o revistă.. 11.12.2013. Doi ani. Atât timp a trecut de când nu mai văzusem lumea din perspectiva unei femei libere. Nu îmi venea să cred... Ce aveam să fac acum? Rămăsesem singură în Tokio.. Sasuke nu mai era al meu.. Singura mea opţiune era să mă întorc în Konoha. Naruto era singura persoană apropiată pe care mă puteam baza acum. El era singura mea speranţă. După ce mi-am schimbat hainele şi mi-am luat din apartament altele de schimb şi actele, l-am rugat pe Sasuke să mă ducă la aeroport. Asta era. Vacanţa mea în lumea urbană se încheiase. Şi poate era mai bine aşa.. Poate în Konoha voi reuşi şi eu să îmi văd de viaţă..
Să îmi întemeiez o familie..
~~~~~
* Ei, ei dragilor... asta a fost.. "To be continued".. A trecut mult timp de c\nd nu am mai scris la ficul acesta, pe vremuri ideile mele fiind altele.. Acum s-au mai schimbat şi ele. Sper să vă placă, şi îmi cer scuze dacă e prea scurt. Vă pupicesc *
Ultima editare efectuata de catre Georgi ^^ in Mier 02 Ian 2013, 18:48, editata de 1 ori |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 21 Noi 2012, 06:46 | |
| Buna Nici n-ai idee cat de mult am putut sa zambesc dupa ce ti-am vazut mp-ul. Totul a evoluat foarte mult, nu ma asteptam ca Sasuke sa renunte la Sakura, doar pentru ca se temea ca aceasta n-o va mai ierta. :| Si Doamne, si-a mai intemeiat si o familie, iar Sakura are de gand acelasi lucru :-o :-< Ehh, nu stiu, categoria in care se afla ma face sa cred ca vor mai fi multe intamplari... Astept next-ul, spor la scris :* |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 21 Noi 2012, 13:07 | |
| De ce? De ce? Imi imaginam ca ea o sa fie prima. Si daca nu mai poate fi EA din cauza la alta s copilul ala. Si chiar un copil? Serios? Sper sa ne aduci next-ul. Anunta-ma si poate se schimba si lucrurile. Sper... |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 24 Noi 2012, 12:04 | |
| Este un fic absolut genial cu o idee foarte originala sa fi vazut reactia mea cand ai scris ''NTM by Hatake Kakashi '' :)) ma pufnit un ras la 1 noaptea , si mi-am placut mult pentru ca si eu ma uit la next top model :D Avem multe in comun :)) Abia astept nextul ! Te pup |
|
| |
Just4You Genin
Sex : Localizare : in lumea viselor Nr. mesaje : 87 Puncte : 99 Reputatie : 4 Hobby-uri : n-am chef sa le enumar Stare de spirit : happy_*_*
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Dum 25 Noi 2012, 20:23 | |
| Sa ma anuti cand pui nextul.Pupici:**** |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Dum 25 Noi 2012, 20:26 | |
| Cherryblosom te rog să nu mai faci spam !
- Regulamentul Fan Ficuri a scris:
- 12. Spam-ul este înterzis în totalitate . Scriitori nu au voie să le răspundă cititorilor la post-uri prin alte post-uri cu mai puţin de 10 cuvinte ( astfel se crează spam-ul ), dacă doresc neapărat să le răspundă o pot face în postul în care există şi capitolul. Dacă nu ştiţi ce să spuneţi mai bine nu o faceţi. Dacă doriţi să discutaţi cu autorului ficului, nu o faceţi în topicul ce conţine fic-ul ci pe chat sau PM-uri. Spam-ul este pedepsit cu ban de la a doua avertizare!!!!!!
Acelaşi mesaj de 18 ori. Vei primi ban ! |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 27 Noi 2012, 15:39 | |
| Nu e asa de bun....E MULT MAI BUN! Iti * LOVE ficul sa-mi dai PM dupa ce mai scrii la el
|
|
| |
crisi-sakura Academy Student
Sex : Localizare : UNDEVA.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0 Hobby-uri : citit ficuri
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 30 Noi 2012, 13:09 | |
| Foarte frumiiEdit Enya:
Te-aş ruga ca pe viitor să fi mai atentă şi să citeşti din nou Regulamentul întregului forum.
Aceasta este o avertizare ce o vei primi şi prin MP. Precum spune regulamentul.
- Regulamentul întregului forum. a scris:
- 12. Spam-ul este înterzis în totalitate . Scriitori nu au voie să le răspundă cititorilor la post-uri prin alte post-uri cu mai puţin de 10 cuvinte ( astfel se crează spam-ul ), dacă doresc neapărat să le răspundă o pot face în postul în care există şi capitolul. Dacă nu ştiţi ce să spuneţi mai bine nu o faceţi. Dacă doriţi să discutaţi cu autorului ficului, nu o faceţi în topicul ce conţine fic-ul ci pe chat sau PM-uri. Spam-ul este pedepsit cu ban de la a doua avertizare!!!!!!
-> Regulă din " Regulamentul Fan Ficuri. "
Această este prima avertizare. La următoarea avertizare vei primi ban. Atenţie, vă rog ! |
|
| |
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Dum 02 Dec 2012, 13:32 | |
| Helllo!
Scuza-mi intarzierea , dar lenea ... ce sa-i faci... Stii acel moment cand stai dimineata in pat , cu laptopu' in brate si asculti muzica pe YouTube ... ei bine ... asa mi s-a intamplat si mie , insa in orice caz , acum sunt aici ! Cu ce sa incep ? Pai ... mda, cu inceputu' ! Deci :>.<: ... nu-mi vine sa cred ca Sakura a stat acolo 2 ANI , iar ea credea ca au trecut doar 2 LUNI !!! Cum e posibil asa ceva !? S-apoi, Sasuke e casatorit ??? Are si un copil ??? Cu alte cuvinte, el a fost fericit cat timp Sakura o ducea atat de mizerabil ? Eu nu l-as putea ierta . Adica o familie e o chestie mare , e clar ca nu i-a pasat de Sakura pana acum . Si dupa un car de ani , a salvat-o , s-a gandit ca poate asa o sa aibe constiinta impacata , nu ? Ce porc mizerabil ! Prostu' ! Sakura inca il mai iubeste ! Eu vreau ca eu sa fie impreuna indragostiti , nu separati ! Ma intreb cum o sa rezoolve ei problema asta ... adica tu ... dar, oricum ar fi, sunt sigura ca iubirea invinge intotdeauna ! Oricum... aproape era sa uit , ce bine ca lumea a scapat de inca un gunoi ca Neji , pentru asta, bravo Sasuke [dar "bravo" doar pentru asta ]. Oricum... am vorbit cam mult , si am uitat ca trebuia sa spun si cate ceva despre capitol , ca structura. Ei bine, aici n-am ce comenta . Ai avut descriere , greseli de tastare n-am vazut , insa as vrea sa iti spun [e o chestie mica, sper sa nu te superi] ca poti lasa spatiu si intre 2 linii de dialog, exact asa cum faci cu paragrafele . Nu este o greseala cum ai scris tu, insa, zic eu , ar arata mai frumos ... Ei bine... ne citim si data viitoare ! Te sarut dulce si abia astept sa vad cum reusesti sa clarifici situatia dintre cei 2 ! Sa nu uiti de MP . |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Dum 02 Dec 2012, 17:41 | |
| Scumpoooooooo.....Am trecut si eu pe aici si am ramas Masca la Propriu :)): Nu imi vine sa cred...La inceput ma bufnea rasul "Next top model by Hatake Kakashi...." Mi.l si imaginam pe intarziatul ala pe post de prezentator la o astfel de emisiune :))))))))))) Apoi cand Sasuke a era fotogravul.....nu m.ai puteam de fericire dar si de ras :)))))))))0 Apoi.mai sa.l omor pe Sasuke....si odata cu el si pe Neji.... Nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani.... Si ca Sasuke are o sotie + copil.... Asta da mare SOC...... Sa ma anunti si pe mine cand aduci next ::* |
|
| |
Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 04 Dec 2012, 20:35 | |
| Ce??Sasuke are familie si copil?Chiar m-ai luat prin surprindere cu faza asta.Sakura a stat 2 ani cu nemernicul ala si ea a crezut ca a stat 2 luni.Am sa-l bat pe Sasuke putin cu capu de perete sa ii vina mintile in cap putin ca poate si le-a lasat acasa.Sa ma anunti cand pui next. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] Dum 10 Feb 2013, 01:27 | |
| Fic inchis din cauza inactivitatii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Love in Photos [+16] | |
| |
|
| |
|