Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Lun 09 Ian 2012, 19:40
Buna iubiree Scuze ca nu am trecut la fic-ul tau :><: Dar acum ma revansez ;;) Primele doua capitole sunt minunate:X Imi place cum scrii, chiar ai talent! Pune mai repede nextu ca altfel (D) Te puup<3
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Lun 09 Ian 2012, 23:41
Lăsând geloziile de-o parte (pentru moment), acest capitol îl dedic unei persoane cu care m-am împrietenit foarte repede, o persoană super de treabă. Şi ştim noi de ce e pentru el Deci.. Abel, acest capitol este pentru tine :o3 .
A doua zi, dis de dimineaţă, Kakashi ne-a invitat pe toate la piscina hotelului. Ne-a spus să ne luăm costumul de baie şi să ne grăbim. Oare ce mai vrea de la noi? Nu ştiu dacă v-am spus, dar tipul ăsta are reputaţie de afemeiat, noroc că toate suntem majore. Eu mi-am luat un costum alb cu buline bleumarin, care se leagă după gât, o pereche de sandale negre, ochelarii mei de soare şi un prosop. Am fugit la piscină împreună cu Ino. L-am văzut pe Kakashi stând la barul din bazin împreună cu Sasuke care... o Doamne. Nu vedeam bine? Sasuke era acolo cu iubita lui. Şi exact când speram că eu eram cea pe care o iubeşte. Mă gândisem la asta toată noaptea.
--------Flash Back-------
- Şi oricum, inima mea bate pentru o fată pe care am cunoscut-o mai demult. Dar sentimentele ei sigur s-au schimbat. A avut un prieten..
---------End back--------
Pe mine m-a cunoscut mai demult. Acum mult timp în urmă, pot spune. Şi tot eu am avut deja un prieten. Chiar mă gândisem că la mine se referă. Dar uite-l acum, ţinând pe genunchiul stâng o tipă, una foarte bună se pare. Părea o femeie destul de înaltă, cu pielea ciocolatie, părul castaniu, lung până un pic deasupra fundului, ochii mari şi albaştri ca cerul senin, iar corpul.. cu nişte forme de invidiat. Dar se vedea că sânii sunt falşi. Cum putea Sasuke să se uite la aşa ceva? Cum putea oare să sărute nişte buze pline de botox? Scârbos. M-am îndreptat cu zâmbetul pe buze înspre cei trei, chiar dacă inima mea măcina cuvintele brunetului de aseară. Tipul care azi pare alt om. M-am aşezat în faţa barului şi, făcându-i cu ochiul barmanului, am cerut un cocktail cu rom. Bineînţeles, datorită sânilor mei perfecţi, fără silicoane, am primit băutura gratis. Mă uitam din când în când la Sasuke, poate aş fi observant o urmă de gelozie, dar aşa cum bănuiam, Sasuke juca foarte bine teatru. Sau cel puţin aşa credeam. Când au sosit şi restul fetelor, Kakashi s-a ridicat în picioare, luând-o pe buzată de mână, făcându-ne cunoştinţă cu ea.
-Aceasta este Riko, cel mai renumit model din zilele noastre, şi de asemenea, este .. bine nu mai spun, o las pe ea să se prezinte. Şi aşa a făcut. Riko a început să ne umple capul cu tot felul de porcării, spunându-ne verzi şi uscate, d***u mai ştie câte, că nici măcar nu eram atentă la ce spunea ea.
Am avut o zi tare lungă, în care a trebuit să îl văd pe Sasuke cum se holba într-una la bomba Riko cea botoasă. Femeia aia are o voce, că îţi vine să te urci pe pereţi, nu alta, aşa de piţigiată este. Când în sfârşit a venit seara şi am crezut că pot să merg direct în pat, am fost anunţate că urmează „eliminarea”, adică proba ce are loc în fiecare săptămână, până se stabileşte care dintre noi va deveni top-model. Am aşteptat cred că vreo două ore să aflăm cine va ieşi, iar eu sincer, eram cu inima în chiloţi de frică, pentru că habar nu aveam ce se va înâmpla. La final, cea care a ieşit din concurs a fost Hinata. Sincer, îmi părea rău pentru ea, dar nu avea ce să caute aici. Nu avea stofă de model, nici cât e negru sub unghie. Fericită că am rămas în concurs şi că nu mai aveam de ce să îmi fac griji deocamdată, am mers să mănânc, pentru că de azi-dimineaţă nu am avut timp, apoi am mers la jacuzi. Am intrat dezbrăcată, uitând efectiv că este un loc public. Când am auzit uşa, m-am băgat cu capul sub apă, ştiind că îmi pot ţine respiraţia cel puţin trei minute. Aveam noroc că spuma era mare şi nu mă vedeam. Ţineam ochii deschişi, apoi am văzut două picioare intrând în apă, şi apoi.. Aaaa... am sărit ca din puşcă la suprafaţă, pentru că nu vroiam să mă mai uit la aşa ceva nici măcar o secundă. Nu ştiu cum am arătat, dar ştiu că tipul din jacuzi, mai exact, brunetul meu cel de toate zilele, a făcut o faţă îngrozită, deşi avea un zâmbet pervers. Am întrebat amândoi în cor : „Tu ce cauţi aici?”, terifiaţi-mai ales eu- de scena ce avusese loc. Practic i-am văzut cocoşelul lui Sasuke, deci bănuiesc că eram mai roşie decât racul când am scos capul de sub apă. La fel şi Sasuke, deoarece cu greu mi-am dat seama că se holba la sânii mei goi, care erau deasupra apei. Ce jenant. Mă simţeam ca o ... nu ştiu nici eu cum mă simţeam atunci, dar ştiu cum eram după aceea. Deoarece am simţit mâna brunetului mângâindu-mi coapsa, iar apoi l-am văzut pe el apropiindu-se tot mai mult, prinzându-mă cu cealaltă mână de talie, tragându-mă deasupra lui. L-am prins cu o mână de gât şi cu cealaltă de păr, experimentând pentru prima-şi nu ultima- oară un sărut pasional cu el. Printre pauzele de respiraţie l-am întrebat dacă este închisă uşa. A dat afirmativ din cap, aşa că a continuat. Deşi nu vroiam să o fac acum cu el, îmi era totuna dacă se va întâmpla sau nu, oricum nu am ajuns până acolo, pentru că nu sunt cârpa lui. Ziua cu Botox, şi noaptea cu mine. Aşa ceva nu se poate. Am întrerupt orice s-ar fi întâmplat atunci, chiar dacă îmi doream la nebunie să continui, şi atunci am realizat că dacă aş fi continuat m-aş fi minţit pe mine că poate exista ceva între noi, atâta timp cât exista acea Riko. Am luat un prosop dintr-un dulap ce era în baie, şi am mers îmbrăcată aşa până în cameră, lăsându-l pe Sasuke cu cocoşelul treaz, şi cu o faţă de ziceai că s-a prăbuşit casa peste el.
Poate că nu o să mai am şansa să fiu singură cu el niciodată, poate că nici nu se va mai întâmpla vreodată acest fel de „incident”, dar nu îmi pasă. Mă bucur că am experimentat-o şi pe asta. Îmi iau pe mine un halat din mătase alb şi mă întind în camera mea pe pat, gândindu-mă.. bate cineva la uşă.. Cine poate fi? E deja ora doisprezece. Miezul nopţii.. Când deschid uşa rămân cu gura căscată. Oare ce face ăsta aici??
Cam atât pentru azi. Sper că ajunge. Next-ul clar vine duminică sau luni. Bye bye ^.^ Sau chiar mâine dacă o sa comentaţi. (D)
---------------Behind the Scenes------------------
-Zi măi cine e? -Hubba ! Lasă-mă în pace. Nu vezi că mă gândesc? -Sincer, nu. Haaai. Zi-mi şi te las în pace! :o3 -Bine mă, bine! E Hubba Bubba(tu) de mânuţă cu Sasuke! -Haaa! Ştiam eu !!!
P.S: Hei Stiti ca Elzisor nu poate posta deocamdata ;o3 si m-a rugat pe mine sa ii pun capitolul. <3 Care e genial
AlphasoniK Genin
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 255 Puncte : 387 Reputatie : 115
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 00:15
Eu sunt primu care comenteaza :)) Foarte frumos ficul.Capitolul ce sa mai spun...ii place si lui Dzeu :D Si iti multumesc mult ca mi lai dedicat chiar mie.Puteai sa il dedici oricui da mi lai dedicat mie:P Ma simt onorat :D
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 00:21
Doamee, mooorr Cocoselul lui Sasuke Domnisoara Botox mah? Credeam ca eu nu am minte, dar tu esti mai ceva ca mine si de asta te iubesc Deci capitolul este geniel. Plin de amuzament si ramanta,s i tot ce ii trebuie Bine ca i l-ai dat macar lui Elly sa il posteze, pe care apropo o iubesc ca este o draguta si ca m-a anuntap defapt eu va iubesc pe amandoua, dar sa nu mai ziceti la nimeni V-am pupat dulce de toot
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 09:34
Vai sotioara dulceee (D)
Deci mai perversa de atat nu puteai fi? Acuma sincer..
Of, of, ce ma fac eu cu tine? Cum mai vin eu pe acasa? :)) Tre' sa ma ascund de tine (D) Spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. Te-am pupacit dulce..
P.S.: incearca totusi sa nu mai folosesti anumite cuvinte, mai ales ca nu ai spus ca este + 16, bine? :o3
choco^^
Cocktail de zambete Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe Marte!:)) Nr. mesaje : 36 Puncte : 40 Reputatie : 2 Stare de spirit : IM VERY HAPPY!!
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 12:00
Imi place mult ideea cu modeling,si pe parcurs abea astept sa vad cum te "exprimi". Nu am vazut greseli gramaticale...Imi place ca nu e in exces dialog,dar nici descrierea. Deci,ca urmare le-ai combinat!HAI CU NEXT-UL!
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 12:27
Vaaiii ce taree e capitolul:)) Cat m-am putut rade:)) Vaii ce perversa esti Ellz (D) Imi place(hello) Hai cu nextu mai repedee
Lolita S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 13:17
Buna buna ! :) Multumesc Elly de anunt ! Deci, ce de perversiuni pe aici. :>:> Oooo stial eu ca se va intampla ceva !!!! Stiam stiam stiam xD xD Bun, deci, vreau continuarea cat mai repede . Adoooooooooooooooor acest fic x:X
Lolly^^
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 14:34
absolut superb capitolul:X:X:X sper ca Sasuke si Sakura sa ajunga impreuna si sper sa aduci repede nextul, byee
● Lene Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lost in my dream..But i don't care.. Nr. mesaje : 119 Puncte : 146 Reputatie : 6 Stare de spirit : Lonely..
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 15:49
Yuuu! Nu cred ca Sasuke chiar a fost cu "buzata" Adica asa sper ] Ador nextul! Simt ca mor! Vreau sa vina cat mai repede, sa vad ce se mai intampla. Sunt curiozitatea intruchipata ] Elyso, sweety pune tastele in actiune!
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 20:18
Hey, Ellz, genial capitol!!
Elly ma bucur ca l-ai postat tu, mai bine decat deloc...
Astept sa pui next-ul cat mai repede!!!
Si sa ma anunti...
Te pup dulce...Crissy
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 21:27
Neext`ul e aiici Mulţumesc pentru comentarii.. Acest next i-l dedic unei rude. Mai exact scumpa mea surioară Elz(Piersicuţă) ca să îi mulţumesc!! Ştie ea pentru ce! Te iubesc surioară !!
Stătea pur şi simplu în faţa mea, cu un zâmbet linguşitor, cu un buchet de trandafiri roşii în braţe, ciocolată şi un urs mare de pluş. Când i-am deschis uşa mi-a răspuns cu un mare „La mulţi ani dragoste! Te iubesc!”. Am rămas mută de uimire. Chiar dacă ziua mea de naştere fusese cu o săptămână în urmă, este de apreciat că iubitul meu a venit tocmai din Konoha, până în Tokio. Ce-i drept, uitasem sau poate nu vroiam să îi spun brunetului că eu şi Gaara eram încă împreună. Am luat ursul, florile şi ciocolata, le-am pus pe canapea şi l-am invitat pe iubitul meu înăuntru, încuind uşa în urma lui. Gaara era un tip înalt, atrăgător, cu părul roşu ca trandafirii ce tocmai mi-i adusese, cu ochii limpezi ca de smarald şi pielea albă ca laptele, cum am spus, foarte atrăgător. Înâmplarea de mai devreme cu Sasuke m-a încins atât de tare, încât am început să îl sărut pe roşcat cu atâta ardoare şi atâta dorinţă, că de nu m-ar fi oprit, cred că ar fi rămas fără aer, săracul. L-am trântit pe pat, m-am urcat desupra lui şi am început să îl sărut din nou. Am observat că este puţin intimidat de faptul că eu conduceam jocul, aşa că l-am muşcat de buza superioară, obligându-l să îşi deschidă gura, ca să putem să ne jucăm în voie cu limbile. Sinceră să fiu, eram moartă după săruturile franţuzeşti. Mi-am at seama imediat cum ceva mare îşi face simţită prezenţa în pantalonii băiatului şi, chicotind, m-am lăsat condusă de acesta. S-a urcat peste mine şi a început să îmi sărute fiecare părticică din corp, dându-şi apoi bluza jos. Ei, la mine era mai uşor, aveam doar halatul. Când în sfârşit Gaara a ajuns la boxeri, mi-am desfăcut şi eu cordonul de la halatul alb. Oo Doamne.. Ce noapte va mai fi.
Mă îndrept cu viteza luminii înspre casa şefului meu, dintr-un cartier rezidenţial. În afară de job-ul de la concurs, în zilele libere lucram pentru cel mai bogat om din lume. Şi anume Neji Hyuga, el deţine cea mai numeroasă linie pentru „produs”. Vă întrebaţi ce aş avea eu cu acest om? Ei bine, sunt fotograful lui, sau mai ine zis al c******r lui. Eu le pozez pe toate, goale, apoi şeful îşi alege cele mai reuşite poze, eu trebuind să le aranjez într-un album. Astfel că, acum merg să îşi aleagă pozele. După cincisprezece minute, ajung la imensa vilă, care, sincer să fiu, acum nu mă mai atrăgea cu nimic. Puteam veni oricând aici să mă joc cu târ***e lui, să mănânc, chiar şi să locuiesc aici. Parchez maşina în curtea din faţă şi mă îndrept înspre sufrageria în care ne întâlneam mereu să discutăm despre afaceri şi poze. Neji stătea pe canapeaua din piele neagră, sprijinindu-şi picioarele pe masa de cafea din lemn. Era un bărbat bine făcut, înalt, cu părul castaniu, lung pînă la mijlocul spatelui, cu pielea albă precum norii şi ochii violet. Dacă aş fi fost fată, ar fi fost imposibil să nu mă îndrăgostesc de el. Am dat bună ziua şi m-am aşezat lângă şaten.
-Măi, măi. Sunt curios ce bunătăţi mi-ai adus de data asta(uitasem să spun, dar câteodată pozam fete, iar care îi plăceau lui ce ma mult, mă punea să i le aduc; eram un fel de „lover-boy”). Am scos din rucsacul pe care îl aveam în spate un dosar plin de poze. M-am aşezat pe spate, aşteptând ca domnul să îşi aleagă o fată. De obicei îi era destul de greu, dar acum l-am auzit după vreo două minute. Pe asta o vreau, şi îmi arătă poza. Îmi pusesem mâna la gură, pentru că poza aia nu trebuia să fie acolo. Nu avea ce căuta acolo. La d***u. În ce ra*at m-am băgat.
-Ştiţi, e o greşeală. Poza asta nu trebuia.. am încercat să mă scuz, dar am fost întrerupt de glasul autoritar al şefului, care îmi spusese că nu îi pasă. Să fac orice dar să îi duc acea fată. Ştiam de ce poate fi în stare acel om, aşa că nu am ma stat să îi ascult ameninţările. Am luat poza aceea în mână şi am fugit la maşină. M-am aşezat ca de obicei pe locul şoferului, am pus poza pe bord şi m-am gândit : „Cum să i-o duc pe Sakura?”
Gataaa.. Urmează capitolul 5. Şi acela tot cu dedicaţie. Voi posta next-ul după 8-9 comentarii. De fapt. luni/marti.
Lover boy= un traficant de carne vie care are o anumită specializare: înainte de a plasa reţelei de p*********e tinerele fete, le racolează, seducându-le.
----------------------Behind the Scenes----------------------
~~~Sakura~~~
Dubla 1: Am rămas mută de iubire.. Tăiaţi. Dubla 2: Am rămas surdă..Oh Doamne. Am înnebunit. Tăiaaaţi. ... ... ... Dubla 15: Am rămas mută de uimire. (D)
~~~Sasuke~~~
Dubla 1: Am scos din rucsacul pe care îl aveam în geantă.. Mnea.. Tăiaţi. Dubla 2: Am scos din rucsacul pe care îl aveam în spate.. Perfect.
Sasuke: Ha! Eu am zis bine a doua oară.. Tu abia a 15-a . Sakura: Cel puţin eu am învăţat replica pe de rost, nu mi-am scris-o în palmă. (D)
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 21:41
O Doamne, atat de rapid Sti ca te iubesc? Daca nu, afli acum Deci mor aici de cat de tare ee Mi-a placut cum ai intortochiat lucrurile Pana si la "filmari" astia doi au fost nemaipomeniti, eram pe jos de ras Iti ador ficul, si te ador si pe tine, si astapt next cu nerabdare ca de nu te pap P.S. Prima la comm
Ja ne!^^
Ultima editare efectuata de catre >Mady< in Mar 10 Ian 2012, 21:43, editata de 2 ori
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 21:42
Hei, hei!
Noo, Sakura?! :O Te batt :-w
Defapt nu pe tine, pe Sasuke. :-w
Defapt nu pe el, pe seful lui! :-l ce-i astaa? :-l
Deci o idee geniala sisu meu scump :o3 <3
Abia astept next
Imi place foarte mult aia cu am ramas muta de iubire, dar tu deja stiai asta. =))))
Spor la scris si idei! Love you
Lolita S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 21:59
Doamne, dragoste, e nemaipomenita continuarea ! Ce idei geniale ai.. Aiiii, se incinge atmosfera.. >.< Ce tampit poate fi Sasuke. Cum sa uite poza Sakurei in albumu` ala plin de poze cu.... Doamne, Iarta-ma ! Asa, vreau continuarea urgent si stiu ca ti-am mai spus, dar adoooor ficul ! Astia doi sunt fenomenali chiar si behind the scenes
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 23:03
Hello scumpa meah...
Oooo ce s-au incins lucrurile pe aici . Imi place ideea cu lover boy si cu Neji - BiG Boos...
Lucrurile decurg frumos, adica adrenalina, emotii, scene pervy ... cum sa nu iubesc acest fic. Of of cat am mai asteptat eu acest next. Acum vreau sa vad cum va decurge situatia cu Sakura .. Pfff.. pana marti murim aicea... Insa astept continuarea cu sufletul la gura. Te pupi doolce doolce. Ciao
P.S : Faza cu scenariul a fost dementiala , serios ar tb sa mai pui. Esti geniala.
Rina Genin
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mar 10 Ian 2012, 23:37
Uuuu ce capitol pervers (hello) Imi place:x Ttt, Sasuke Sasuke Sasuke, cat poti fi de tampit incat sa ii dai poza Sakurei?(D) Of of of.... In fine, pune next-ul mai repedeee:X
● Lene Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lost in my dream..But i don't care.. Nr. mesaje : 119 Puncte : 146 Reputatie : 6 Stare de spirit : Lonely..
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 11 Ian 2012, 12:19
Il omor! Il omor! Ai de mama lui! *Kill mode* Cum sa faca asa ceva? Copil ****** Beeeep******* Sa revenim la fic... Superb! Il ador! Astept next!!
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 11 Ian 2012, 14:09
super, oare ce se va intampla cu Sakura dupa ce i-o duce Sasuke lui Neji??? Doamne...mor de curiozitate si sper sa aflam cu totii cat mai repede. te rog sa ma anunti cand pui nextul. byee
AlphasoniK Genin
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 255 Puncte : 387 Reputatie : 115
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Mier 11 Ian 2012, 23:56
Ce faza aia cu ´´Cel putin eu nu miam scris replica pe mana´´.Chiar a fost penala:))) Hai cu nextu :>
Cocktail de zambete Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe Marte!:)) Nr. mesaje : 36 Puncte : 40 Reputatie : 2 Stare de spirit : IM VERY HAPPY!!
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 12 Ian 2012, 11:00
Sasuke te omor daca pateste ceva Sakura!Dar lasa,ca Garra nu te va la sa cu siguranta!!!Hmm Mi-a placut mult acest capitol,dar ca si celelalte,le iubesc. Te astept cu urmatorul,pana atunci:... Pupici si good luck la scris!
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 12 Ian 2012, 11:49
Saluut..am trecut si eu pe la ficul tau fiindca titlul acela m-a atras ca un magnet Nu am cuvinte..asa este de frumos ficu Modul in care descrii...e superr Devine din ce in ce mai interesant iar eu nu mai pot de nerabdare Sper sa nu pateasca nimic Saku Abia astept sa pui nextul Ony te
Ultima editare efectuata de catre Mùsè in Mier 18 Ian 2012, 14:32, editata de 2 ori
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 12 Ian 2012, 14:59
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 13 Ian 2012, 09:48
Pai ai cerut o critica, asa ca am venit. So, sa vedem:
Descriere ~ imi place descrierea pe care o folosesti. Este frumoasa, nu foarte complicata si ajunge cu usurinta la inima cititorului. Reusesti sa exprimi sentimente, emotii si trairi prin internediul unor cuvinte definitorii care intaresc starea in care se afla personajul respectiv. Imi place ca nu te complici, ci faci ca totul sa decurga normal.
Dialog ~ am vazut cateva replici, insa nu mi s-au parut seci. Este atat cat trebuie si nu face altceva decat sa dinamizeze actiunea, alungand monotonia din peisaj.
Actiune ~ se desfasoara lent pe un plan bine definit. Imi place ca nu sari de la un lucru la altul, fiecare intamplare este relatata detaliat si nu grabesti firul povestii.
Titlu ~ imi place mult si chiar se potriveste ficului in sine. Te duce cu gandul la trecut, gandindu-te ca in pozele dintr-un vechi album sunt imortalizate momente speciale. Este interesant si atrage, ceea ce este foarte bine.
Idee ~ nu este cea mai originala, insa pe parcursul capitolelor ai transformat-o in ideea ta proprie. Ai aparut cu noi sugestii, ai i9nclus personaje si evenimente noi si astfel povestea a devenit a ta, originala.
Estetica ~ capitolele sunt usor de citit, deoarece sunt bine structurate si ai lasat spatiu intre paragrafe. Totusi, mie mi se par putin labartate ca sa zic asa. Cand schimbi personajul din perspectiva caruia se povesteste, lasi foarte mult loc liber si mai pui si linii sau liniute. Ori pui linie si scrii imediat dedesubtul acesteia, ori lasi spatiu doua randuri, nu mai mult. De asemenea la sectiunea Behind the scenes, incearca sa nu te intinzi asa de mult, nu lasa atat de mult spatiu intre replici. Asa, acum as vrea sa te felicit pentru diacritice. Ai nevoie de rabdare pentru a le folosi, insa am vazut ca nu ai gresit pe nicaieri. SI inca ceva: nu mai folosi cuvinte gen: t***a sau c***a, chiar daca le vei cenzura, tot se va intelege ceea ce vrei sa spui si nu prea sunt potrivite intr-un fic, mai ales ca avertizarea din titlu nu apare.
Greseli de tastare/ ortografie:
Înâmplarea ~ Întâmplarea
at ~ dat
ine ~ bine
~ nu mai folosi paranteze; acolo puteai pur si simplu sa mai faci un enunt, puneai punct si continuai cu litera mare.
Cam asta ar fi, sper sa iti fie de ajutor. Spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. Te-am pupacit dulce.
choco^^
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 13 Ian 2012, 13:40