Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 03 Feb 2012, 11:04
Vai vai vai oare cine a luato in brate pe Sakura? Dar ce s-a ales de Sasuke? E mort, in coma, la Ino acasa? Hai Ellz ca m-ai facut curioasa, pune nextul ala mai repede ca moooor aci de curiozitate ;))
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 03 Feb 2012, 12:48
Buna scumpy! Am trecut si eu pe la ficul tau si fac si eu ca Sakura: " Wow" Iubesc ficul tau si abia asrept sa vad cine a luato in brate pe rozalie. Te rog cu frisca si moolta ciocolata sa ma anunti cand pui next-ul, care sper sa vina incurand...Zbyer.
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 03 Feb 2012, 14:11
E atat de frumos...si totusi scurt Cum poti sa ne faci asa ceva?!?! M-am supilat De ce ma lasi in suspans??? Sti k eu mor din atata suspans??? Ok, capitolul a fost magnific, era si timpul sa vina cnv cu next, deja incepeti sa nu mai prea postati,oameni buni!!! In fine, te revansezi uh cu un capitol mai lung si super, super tare, ca intotdeauna
:*:
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 03 Feb 2012, 15:23
Bestial capitol pacat ca a fost scurt.
Dar cine a imbratisat-o pe SAku?
Astept next si dau pupici
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 03 Feb 2012, 17:20
Vai, vai, vai scumpo, a fost atat de frumos si tot odata atat de scurt Esti rea mah, dar te inteleg perfect, scoala asta. Mi-a placut neorm Vai cat de rau poate fi Sasukee cat a suferit Sakura In orice caz, finalul a fost foarte tare, am ramas stupefiata cand am vazut cat ii toaca melita Sakurei si Sasuke asta, cu cate s-a culcaat 8-) :)) Astept next scumpo, si sa ma anunti
Ja ne!^^
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 03 Feb 2012, 17:39
Wow....Super tare ultima parte...Am ras de mi-au dat lacrimile....
Oricum si capitolul e frumos...Dar daca nu vad bin e cam scurt...Ma rog nu-mi pasa....
Merci ca m-ai anunta...Astept sa ma anunti cat mai repede ca ai adus next-ul...
Daca nu o i-au rasna...Nu cred ca vrea nimeni asta...
As mai continua o gramada, dar cred ca trebuie sa-ti pa "Nebuno!"
Ciau Ciau...Te iubesc...De la Crissy
● Lene Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lost in my dream..But i don't care.. Nr. mesaje : 119 Puncte : 146 Reputatie : 6 Stare de spirit : Lonely..
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 04 Feb 2012, 00:52
O.o Am avut pofta de citit si tu ce faci? Ma lasi ca pe un peste pe uscat? Rusineeeeeeeeeeeee! Chiar devenea interesant si tu ce faci? -.-' Imi vine sa te strang de gatlej O.o Ma fac criminala! >:) Asasin! Capitolul a fost foarte scurt -.-' Sincer ma asteptam la mai mult. Chiar daca totul a fost interesant a fost... Mult prea scurt.
Patti`s Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Timişoara Nr. mesaje : 8 Puncte : 13 Reputatie : 1 Hobby-uri : Dansuri,muzică... Stare de spirit : Bună
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 04 Feb 2012, 09:26
Deci nu, ca de nu te bat nu esti sanatoasa. Daca nu vii cu un capitol de 10 ori mai lung decat asta vin la tine si te.... (D) bat..
In rest e un capitol frumos, da, ne-ai lasat in suspans, dar e SCURT!!!
Asa ca te revansezi cu next-ul cat mai repede. (D)
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 04 Feb 2012, 09:48
Super acest fic.Dabea astept nextul.
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :)) Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 04 Feb 2012, 12:20
NUUUU! VREAU CAPITOL ANDA VREA CAPITOL! Tu-ti pastele :))) Doamane esti SUPERB! Si pisici mele ii place mult citeste, dar cu lumina stinsa si sigur si catelului meu care cam latra la el da se rezolva la montaj :)))
Lolita S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 04 Feb 2012, 22:35
Doamneee !!! Sunt ingrozitareeee !! Ce tarziu vin si eu. ! OMF !!! Te rog iarta`maa ! Asa, deci, $%@H*%$& Sasukeeeee!!!!!! x( :-w Ai de dat niste explicatii, domnisorule. :-w Mincinosule, porcule... etc Multumesc ca m`ai anuntat de feicare data. Esti uimitoare ! Te adoooor si iti ador felul tau de a scrie !
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Lun 06 Feb 2012, 19:18
Cine o ia in brate? Mi-a placut foarte mult acest capitol:X Iar glumele au fost tari:))) Vai Sasuke..chiar si cu Naruto?:))) Sa vi cu nextul rapid:X:X:X Ony te
Methera S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Lun 06 Feb 2012, 20:08
Buna! .ala e Sasuke, nu? Doamne ce mincinos. Cum poate fii in stare sa o minta in asemenea hal si sa ii mai franga si inima.. Nu putea si el sa verifice pozele inainte? Neji cred ca o cunoaste de a vrut-o din prima.. In fine, astept next-ul, sa-l aduci cat de repede poti.
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 11 Feb 2012, 10:57
Am venit cu next-ul naşpa.. Îmi pare rău dacă vă dezamăgesc
Capitolul 8
Chipul îmi lua foc de la lacrimile ce îl inundau. Eram strânsă la piept de nemernicul care m-a vândut fără să aibă vreo remuşcare. Acest mincinos care stătea acum atât de aproape de mine. Frumosul cu părul negru şi ochii de onix, care m-au fermecat mereu. Doamne cât îl urăsc! Şi atunci de ce îl las să mă îmbraţişeze? De ce nu îl îmdepărtez? De ce când mi-a dat drumul am simţit nevoia să îl am din nou lângă mine? L-am tras mai aproape de mine, chiar dacă mintea îmi sunea să fug cît mai departe de acolo. Între buzele noastre erau acum doar câţiva milimetri, iar eu îi simţeam răsuflarea caldă pe obraz şi dulcea mireasmă a parfumului său de vanilie. Apoi buzele noastre s-au lipit într-un sărut perfect. Îi simţeam ma mult ca oricând buzele calde, ameţitoare,, iar mâinile lui îmi mângâiau părul în timp ce mă trăgea mai aproape de el. Pe măsură ce sărutul devenea mai intens, i-am savurat din nou parfumul îmbătător. Am alunecat lângă el, până când piepturile noastre s-au lipit într-un puzzle perfect, l-am înconjurat cu braţele prinzându-l de tricoul negru din bumbac. Acel gen de îmbrăţişare de care nu am mai avut parte pînă atunci. Acel gen de atracţie pe care nu am mai simţit-o nici măcar faţă de Gaara. Dar totuşi acel gen de moment care aş fi preferat să nu aibă loc vreodată.
L-am îndepărtat cu lacrimi în ochi pe Sasuke, conştientă fiind de faptul că nu voi ma avea parte de aşa ceva de acum încolo. Miş-am aranjat tricoul larg şi am fugit în baia din capătul holului. Am luat din dulapul de la oglindă o sticluţă cu medicamente anti-depresive, prescrise de medical care m-a tratat în urmă cu doar o zi la spitalul din Tokyo. Am luat o înghiţitură mare şi am ameţit puţin. Se presupune că erau pentru trauma suferită în urma avortului spontan. Dar de fapt mă ajutau să trec peste partea cu “nu pot să cred că Sasuke m-a minţit”. Când am ieşit din baie am dat nas în nas cu Neji care mi-a aruncat în braţe o pungă neagră spunându-mi că în 10 minute trebuia să fiu jos, la intrare. Am fugit repede în camera mea, acum goală. Am răsuflat uşurată în timp ce scoteam hainele din pungă. După cinci minute a coborât la parter îmbrăcată într-o fustă neagră de blugi cu strassuri argintii, un maieo cu paiete argintii şi o pereche de sandale negre cu tocul de zece centimetri. Neji mă aştepta la intrare. M-a prins de mână şi m-a tras după el pînă la o limuzină neagră ce era parcată în faţa casei. Am urcat amândoi în maşină fără să scoatem o vorbă.
În timp ce limuzina gone ape străzile oraşului, Neji începea să îmi spună cum să mă comport în locul în care mergem, chestii de genul: “să zâmbeşti”, “să nu te strâmbi”, “să fii politicoasă” etc. Priveam lumea de afară pe geamul fumuriu, încercând să îmi golesc mintea încărcată cu evenimentele din ultimele zile. Vroiam să uit tot ce se întâmplase, dar inima ciopârţită nu mă lăsa să fiu indiferentă. Între timp ajunsesem la destinaţie. O vilă futuristă de culoarea vişinei îmi umplea ochii sclipitori. Când am coborât din maşină, am putut observa că la uşa masivă din lemn de cireş se afla un majordomo care ne aştepta. Acesta ne-a urat un “bun-venit” de modă veche şi ne-a poftit în casă. Am mers pe coridorul slab luminat până la o a treia uşă pe dreapta. Din interiorul camerei se auzeau muzica şi râsetele unor fete. Neji a deschis uşa şi mi-a făcut semna să intru în aşa-zisa sufragerie. De fapt, arăta ca una, singura diferenţă fiind că în locul măsuţei de cafea şi a televizorului se aflau un fel de scenă şi o bară de streaptease. Pe canapeaua roşie din catifea se afla un băiat în jur de 23 de ani, înconjurat de trei fete: două blonde şi o brunetă. Acsetea arătau de parcă şi-ar fi pus ceva pee le doar cât să le acopere zonele intime.
-Prietene! spuse tipul în timp ce s-a apropiat de noi şi i-a strâns mâna lui Neji. Deci ea este noua ta achiziţie, ma agăugase acesta în timp ce mă măsura din cap până în picioare. Frumoasă, pe gustul tău.
-Mdea, ea este Maya-acesta era unul din lucrurile pe care mi le spusese în maşină: doar acasă, cînd u aveam musafiri, mi se va spune Sakura, în rest voi fi Maya. După ce mă plictisesc de ea ţi-o da ţie cu mare placer, îi spuse Neji cu rânjetul pe buze. Amândoi au început să râdă în hohote. M-am uitat din nou la prietenul lui Neji: înalt, chips cu pielea măslinie, ochii negri ca onixul. Acei ochi negri pe care i-am mai văzut de atâtea ori, acel păr negru la fel de bine cunoscut, până şi zîmbetul acela îl puteam deosebi. Unde l-am mai văzut eu pe tipul ăsta?
-Pot să o testez? spuse brunetul în timp ce un zîmbet pervers i se arcuia în colţul gurii. Speram din tot sufletul că Neji va spune un “nu” tare şi clar, dar, ca de obicei, nu eram prea pricepută la cititul gîndurilor. Tipul brunet s-a apropiat de mine, mi-a pus o mână în jurul taliei şi m-a condus până într.o camera aflată la etajul următor. Când a ajuns în camera, brunetul a spart tăcerea. Ia spune-mi.. care lover-boy de-al lui Neji te-a adus la el? Sau te-ai vândut singură? Deşi nu prea mi-ar veni să cred asta. Nu vroiam să îi spun. Îmi era teamă că Neji ar putea asculta totul aşa că am tăcut, stand cu ochii în pământ. Când a văzut că nu vreau să vorbesc mi-a spus că pereţii sunt izolaţi fonic, şi că nimeni nu putea auzi ce vorbeam.
-Sasuke Uchiha, am rosit într-un final, după ce mi-am adunat literele împrăştiate în minte.
-La dr**u!! I-am spus de atâtea ori să nu se mai încurce cu Neji. Fie vorba-ntre noi, Sas`ke e doar un puşti care nu ştie absolut nimic, iar Neji e un tip periculos. Dar nu, de ce să asculte el de frate-su mai mare? Mereu a făcut doar ce a vrut,nu prea înţelegeam ce vrea să spună cu asta, dar şi-a dat imediat seama că sunt puţin confuză şi a lămurit lucrurile. Iartă-mă.. Eu sunt Itachi Uchiha. Fratele lui Sasuke.
O Doamne! Nu pot să cred. De aceea îl cunoşteam. Pentru că îl mai văzusem. Doamne cât mi-aş fi dorit să..
Anonim: Sakura, sunt tare curioasă de unde provine descrierea sărutului. Sakura: Dragă „Anonim”. De unde ar trebui să ştiu eu? Doar nu eu scriu scenariul. Ella îl scrie. Anonim: Păi întreab-ă. Te rooooog ! :o3
----------după 10 minute---------
Sakura: Uff, a trebuit să fug după ea prin tot platoul şi apoi să îi promit vrute şi nevrute ca să îi pot pune întrebarea. Aşa o viteză are.. Pfu. Anonim: Dar ai întrebat-o? Sakura: Da. Anonim: Şi?... Sakura: Şi ce? Ai spus doar să o întreb, nu să ascult şi răspunsul. Anonim: -.- În fine. Ce i-ai făcut data trecută la Sasuke când ai aflat că s-a culcat cu atâţia? Sakura: Păăi.. Nu cred că vrea să se afle, dar am făcut în aşa fel încât să nu îşi mai dorească să o facă cu altcineva în afară de mine. Mai pe scurt, i-am rupt p*****l. Anonim: Nu eşti normală. O.o Sakura: Ştiu ;)
Cam atât şi din capitolul ăsta super-mega-eşuat şi lipsit de inspiraţie. Poate data viitoare va fi mai bine. Zbye.
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 11 Feb 2012, 11:33
A fost uimitor!!! Nu pot sa cred, dar stiam eu ca acela e Itachi. Sper sa o ajute pe Saku sa scape de acolo. Si sunt total de acord cu ceea ce a spus Itachi despre fratiso`. Astept next:*:
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 11 Feb 2012, 12:35
Vai Sasuke asta ce ... nesimtit e Biata Sakura cred ca e foarte ranita Sper ca Itachi sa o ajute sa scape Abia astept sa pui nextu Ony te
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 11 Feb 2012, 13:20
Îţi multumesc din suflet că m-ai anunţat
Capitolul a fost superb, tupeu mai are şi Sasuke asta, avea nevoie de îmbrăţişare săracul, sau crede a făcut prea puţin?
Descrierea, acţiunea, mi-au plăcut, şi de Itachi mi-a plăcut la un moment dat , cel puţin acum, cine ştie ce o să facă? Dar are dreptate cu privire la Sasuke care se bagă în prietenii periculoase cu Neji
Îţi iubesc fic-ul, ideea asta e magnifică
Spor la scris, mor de nerăbdare să văd next-ul
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 11 Feb 2012, 14:04
Iubesc Saku
Iubesc Itachi
Iubesc you
Urasc Sasuke
Cum poate face asa ceva?
De ce nu il asculta pe Itachi?
Of..baiatul asta!
Astept next si PWP
Methera S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 11 Feb 2012, 15:17
Buna! Ma asteptam sa fie Itachi.. Nu poate si Sasuke sa asculte de fratiorul lui mai mare.. Nu pot sa cred ca are tupeul acela mare incat sa vina si sa o imbratiseze.. M-am speriat cand a spus de chestia cu testatul.. Chiar credeam ca o sa se intample ceva.. Astept nest-ul, sa-l aduci cat de repede poti.
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 11 Feb 2012, 15:37
Uimitor, genial! Imi place moolt capitolul si merci ca m-ai anuntat de el.
"Doamne cât mi-aş fi dorit să.."
Sa ce? Hai spune te rooog ca ma omor pana apuc sa aflu! Abia astept next-ul si sper sa ma anunti si in continoare! Zbye
Lolita S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 11 Feb 2012, 16:00
OMFG ! Superb ! Superb ! Sasukeee #*@%%*&@ !!! Cand il prind o sa.... Gata..m`am calmat ! :-w Deci, sa revenim. Capitol naspa pe naiba !! Scumpiliciu meu scri super grozav ! :o3 :o3 Abia astept nextul` ! Spor la scris !
SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Sam 11 Feb 2012, 19:14
Deci am ramas fara cuvinte...nu pot sa spun ceea ce am simtit cand am citit...dar si cand s-a terminat...deci cred ca nu mai trebuie sa subliniez ca vreau NEXT-UL... esti geniala si imi plac cronicile de la sfarsitul capitolelor...:X te rog eu prea frumos.....sa ma anunti si pe mine cand pui next-ul. Sti ce am facut???am pus faza aia cu ,,Gaara: Dar nu pot să mă prefac că te lovesc. Sasuke: Atunci loveşte-mă de-adevărat. Dar nu tare!! Gaara: Bine..[se apropie de Sasuke şi îi trage un pumn] Sasuke: `tuţi.. Asta-i încet la tine? Naţia...Mi.ai distrus pielea perfectă.. (CRY) Gaara: Şi eu care credeam că îşi face griji de maxilarul deplasat.." pe FACEBOOK si am primit vreo 23 de like-uri...
Cand ai timp treci si pe la ficul meu ,,Mandria celor doua gasti +16" ....te-am pupacit rau de tot...si dabea astept sa vad ce fata va vace Sasuke cand Itachi ii va spune ca este un mare prost (daca ii va spune...presupun ca ii va spune...dar nici eu nici fanii nu stim ce este in mintea ta) *****:***:
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Vin 17 Feb 2012, 16:43
Vai scumpo, este intradevar frumos Scuze ca am ajuns atat de tarziu, dar in ultima faptamana mi-am fct veacurile prin spital Multumesc frumos ca m-ai Anuntat Sper sa o faci si data viitoare
Ja ne!^^
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :)) Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 23 Feb 2012, 19:03
Doamne Itachi sa o ajuti ca de nu!:whip
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
Subiect: Re: Love in Photos [+16] Joi 12 Apr 2012, 22:18
Capitolul 9
Toată viaţa mea am avut un ghinion straşnic, în orice domeniu. Când eram mică părinţii mei au murit, apoi şi bunica, care m-a crescut. Gaara a fost oarecum o parte senină din viaţa mea, până când mi-am dat seama că tot pe Sasuke îl iubesc. Dar acum am impresia că cineva de acolo de sus chiar mă veghează, având în vedere că am dat peste Itachi, care întotdeauna a avut un suflet bun. Acum e momentul în care voi decide ce vreau să se aleagă de viaţa mea. Dacă vreau să rămân la Neji, să fiu bătută, maltratată, violată, sau dacă îi voi spune lui Itachi cine sunt şi îl voi ruga să mă ajute. Mamă, cum e mai bine să fac?
-Itachi salvează-mă! Nu mai rezist! Sunt eu, Sakura, Sakura Haruno! Vocea îmi tremura şi începusem să plâng în hohote. Nu îi vedeam reacţia, iar în secunda următoare m-am trezit că eram inconştientă, ţinută în braţe de cineva, neputând să scot vreun sunet, să deschid ochii sau să mă mişc. Deodată nu am mai simţit braţele acelea clade în jurul trupului meu, iar de aici nu îmi mai amintesc nimic. Doar că m-am trezit în vila lui Neji, în sufragerie, în timp ce Neji dădea în mine ca într-un animal. Am început să plâng, implorându-l să se oprească, sau măcar să îmi spună cu ce am greşit. Dar acesta a părăsit încăperea doar spunându-mi că îmi voi dori să mor dacă mă va mai vedea în braţele unui bărbat fără acordul lui. Am rămas ghemuită pe canapeaua din piele neagră, lacrimile inundându-mi chipul palid, simţindu-mi corpul greu, precum un bolovan. Am rămas aşa până când Neji a venit din nou la mine, de data asta ţinând un bici în mână şi pregătindu-se să îmi ofere probabil cea mai cumplită noapte din viaţa mea. Şi chiar aşa a şi fost. După ce şi-a bătut joc de corpul meu, m-a aruncat ca pe o zdreană îapoi în „celula” mea, adresându-mi cele mai urâte cuvinte pe care le-am auzit vreodată.
Urăsc ziua în care m-am îndrăgodtit de Sasuke Uchiha! Şi urăsc ziua în care el a apărut în viaţa mea!
După o lungă noapte în care mş-am răsucit în pat, încercând sa îmi alin durerile provocate de loviturile de bici, am hotărât că există o singură modalitate prin care să pot scăpa de bătaie. Să îi câştig încrederea lui Neji, să încerc să îl fac să mă iubească. . Uşor de spus.. mai greu de făcut. Trebuia însă să încep prin a-i vorbi tandru, a-l seduce, a-l face să saliveze după mine. Doar eram oricum o bunăciune. Mi-am luat pe mine frumosul halat din satin bleu şi am coborât scările până în camera lui Neji. Din interiorul acesteia se auzeau gemete de plăcere, care păreau să încerce să acopere plânsetele unei copile. Am dat buzna în cameră fără să gândesc mişcarea pe care am făcut-o, iar când am văzut ce îi făcea Neji acelei fete am început să plâng, să ţip, rugându-l să o lase în pace.
-Dacă o las în pace o să mă satisfaci tu în continuare? Nu am mai stat să mă gândesc. Fata cred că avea vreo treisprezece ani, aş fi făcut orice ca să o scap din mâinile animalului acesta. Neji s-a ridicat şi a ieşit din cameră, împreună cu mine, închizând uşa în urma lui. Am urcat în camera mea, unde, încet, senzual, lăsându-l pe Neji să admire un spectacol improvizat, mi-am dat jos halatul şi lenjeria intimă, în timp ce acesta mă sorbea din priviri. Mai apoi am făcut to ce ştiam mai bun că sa îi ofer lui Neji satisfacţie maximă. După ce a terminat cu mine, am avut în sfârşit curajul să îi adresez câteva vorbe.
-Am o rugăminte.. Nu vreau să mai văd copile precum aceea suferind în halul ăla. Te rog, nu mai lua fete atât de mici. Oricât de calm credeam că e, mi s-a afirmat faptul că tigrul din el nu doarme niciodată. -Nu este problema ta! Dqar dacă tot vrei să ştii, nu sunt chiar aşa de animal încât să iau fete ca ea. Mama ei mi-a vândut-o. Şi aveam nevoie de banii ăia! Şi să nu mai îndrăzneşti să pui piciorul în camera mea dacă nu te chem.
Nu mă aşteptam. Ce fel de mamă poate fi aceea care îşi vine copila unui mafiot? Şi ce se va alege de mine?
Naruto: Auzi, dar eu nu am nici un rol în fic-ul ăsta? Sasuke: Păi dacă eşti prost, eu ţi-am zis să dai probă pentru rol. Naruto: Dar nu ştiu să mă joc decât pe mine *Crying* Sasuke: Eu când ţi-am zis.. Pericol blond cu ochi albaştri. Şi mai eşti şi prost pe deasupra. Naruto: Nu-I adevărat. La Hinata îi place deasupra, aşa că eu stau mereu dedesubt. Sasuke: *Praying*