Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
sakura sasuke - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
sakura sasuke - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

sakura sasuke

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
ailed962
Genin
Genin
ailed962

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Ziua onomastica 9/septembrie
Nr. mesaje Nr. mesaje : 217
Puncte : 239
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : multe am
Stare de spirit Stare de spirit : ....dezamagita......

sakura sasuke - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: sakura sasuke   sakura sasuke - Pagina 2 I_icon19Sam 18 Sept 2010, 15:38

hoo par cea... stai ca trebuie sa o presc calul
ce a fost minunat ficul da ..Prrrrrrrr
casetofonul merge?ce bine....hai ca am ales unu minunat
a fost minunat bravo
Sus In jos
http://te-iubesc-ca-la-inceput.blogspot.com/
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
sakura sasuke - Pagina 2 Asss10sakura sasuke - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: sakura sasuke   sakura sasuke - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Noi 2010, 11:07

season 2

1.Afacerile...(dupa 2 ani)

-"Cum adica?Cum a putut sa ne jeneze in halul asta?"
-"Nu imi pot explica domnule!"
Va intrebati oare cine tot vorbeste,nu-i asa?Ei bine,Sasuke si subordonatul sau,Sleid.Sasuke era acum cel mai mare afecerist din lume,conducand firma Uchiha,cea mai mare din tot Tokyo-ul,fiind multi-milionar,si,se zvoneste ca regina averii lui este cel mai rar diamant roz,atat ca obiesct cat si ca persoana.Sasuke era acum cu mult mai matur decat parea,are parul negru ca abanosul si ochii ca smoala.Dupa incidentul de la Madrid,in care ambii copii ai lui au ars de vii,intr-un incendiu,el impreuna cu sotia lui,au devenit inchisi in ei.In urma cu 2 zile,firma rivala,"Santa Barbara",ce au si un liceu,au castigat locul I la un concurs de masini tunate,lasand firma Uchiha cu ochii in soare.Sasuke era mereu pe locul I,avea mii de premii de aur,castigate de liceul de politisti al sau.Acum insa e pe locul II la masini tunate,o pasiune a tanarului.
-Seid,vreau sa-mi iau revansa!Organizeaza inca o runda si ai grija sa nu mai fiu pe locul II,ai inteles?ii ordona brunetul,cu o voce rece.
-Da,domnule!Dupa ce barbatul a iesit din incapere,tanarul afacerist s-a intors cu fata la un tablou,pus in spatele biroului sau.Acel tablou,acele fete,acele amintiri...Toate goneau prin mintea lui.In acea pictura se putea vedea intreaga faminile Uchiha,copiii,el si Sakura.Pe chipul lui nu se putea citi decat tristetea ce nu o puteai indeparta sau inlocui macar cu un zambet fals.
2 ciocanituri usoare in usa il facu sa tresare.Acesta raspunde.
-Dragule,am o veste bomba!Ce presimt ca o sa te imbuneze...spune Sakura.Fata era acum cea mai celebra cantareata pop,intrecand-o pana si pe Madona.Parul ei roz,era acum lung prins intr-un coc,ochii ei erau de un verde deschis,ca smaraldele,dupa starea ei de spirit.Privindu-l in ochi pe Sasuke,cu marii emotii si in culmea fericirii,a putut sa-i zica:
-Sunt insarcinata!
Barbatul se ridica in picioare,un pic infuriat.
-Sper ca nu-i o gluma!Altfel...spune brunetul.
-Stai calm!Am facut testul.Si...eu chiar sunt insarcinata!In luna a 3-a!Doctorul mi-a spus sa nu mai fac efort,sa nu mananc sa-...dar nu mai putea continua,deoarece brunetul o saruta dulce,ceea ce nu o mai facu-se de foarte mult timp.-rat.

sper ca va place noul sezon!e cam prea scurt stiu,scuze,din nou,pentru greseli...grabirea actiunii[poate]...etc.
Sakura:http://yfrog.com/0o49430890j[url=http://yfrog.com
Sasuke:http://yfrog.com/22159_284965344928_284862589928_3177867_7285563_t[/url]

Ultima editare efectuata de catre *SasuSaku=love* in Dum 21 Noi 2010, 11:39, editata de 1 ori
Sus In jos
big_eyed_froggie
Chūnin
Chūnin
big_eyed_froggie

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In a dark hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 945
Puncte : 1190
Reputatie Reputatie : 222
Hobby-uri Hobby-uri : skateboard,role,desen
Stare de spirit Stare de spirit : always smiling`

MesajSubiect: Re: sakura sasuke   sakura sasuke - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Noi 2010, 11:38

imi place ficul huh? huh? Dar pune si tu ma'i mult dap ! dap !
Sus In jos
mela
Genin
Genin
mela

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Brasov
acebook acebook : https://www.facebook.com/melymela20?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 162
Puncte : 185
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : dans,muzica,ficuri,anime,filme...
Stare de spirit Stare de spirit : fericiitaaaa!!!!!:X

MesajSubiect: Re: sakura sasuke   sakura sasuke - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Noi 2010, 18:12

te rog frumos,dar frumos de tot pune nextul... love please
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: sakura sasuke   sakura sasuke - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

sakura sasuke

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-