Alexa. Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Peste tot ! Nr. mesaje : 145 Puncte : 171 Reputatie : 5 Stare de spirit : Asdfghjkl ♥
| Subiect: Mecena - Suflete pereche Joi 05 Ian 2012, 17:37 | |
| Eu, ador ador ador ador melodia ! :d Chiar dacă e cam veche. /:)
tripuri vise iluzii sparte amintiri raman gravate.. riduri o data cu timpul pare simplu sa uit dar zile raman nesigur ca sunt pierdut intre trecut si viitor printre figuri sfinte si morminte stiu ca lumea nu simte nu pot lega sentimente de cuvinte am cautat un refugiu sufletesc langa ea un simplu chip ce mi-a dezlantuit deceptia cearta si impacarea erau obiceiuri de zi cu zi nu puteam sti, nu trageam concluzii prostit de iluzii si cuvinte false gen te iubesc comportament copilaresc asta a fost un test inca stau si imi doresc sa uit tot ce a fost caci fara rost am stat si te-am asteptat si la final am dat uitarii totul atunci cand ai plecat la final am dat uitarii totul atunci cand ai plecat
oare tu esti cel ce scris sa fii ales cu tine ce era banal acum prinde sens am uitat de tot visam doar cu tine legatura vine nu vreau sa se termine
R:X2 cand te-am cunoscut am intalnit ce am vrut un suflet ca acela asteptam de mult ai fost si esti totul pt mine acum vreau sa mergem am2 pe acelasi drum
sa poti sa fii acelasi cand totul e schimbat sa poti sa fii indiferent cand totul te-a marcat dar nu stii cine esti si de unde vii lucruri simple cui ma incepi sa scrii? cu ea in fiecare noapte tu ai vrea sa fii la inceput nu erau probleme stii si tu baby au aparut norma pe parcurs helas nu mai face asa.. esti dus glozie certuri asta e relatie sigur face asta din lipsa de ocupatie nu-i asa puiule stii ca tin la tine din prima clipa ai reprezentat lumea pt mine soarele o sa iasa si pe starda mea pana atunci ma uit la tine si la ea sunte-ti bine sunte-ti impreuna seara de seara unu altuia va spune-ti noapte buna
a trecut mult timp noi2 ne-am schimbat tot ce a fost frumos noi n-am uitat desi au fost piedici noi am rezistat cu tine niciodata n-am lasat capul plecat
R:X2
certuri nervi multe se intampla intre noi dar nu vreau sa fiu eu cel ce va declara razboi caci cum se zice dragostea in final invinge dar cand sunt cu tine eu sunt cel ce raiul il atinge multe dati, multe nu noi am petrecut ce a fost bun am pastrat peste rau noi am trecut sunt de nerecunoscut caci cu tine am fost a 2a oara cand m-am nascut regretele ma trageau in jos cand nu eram doi singur stiu ca nu as putea asta e pt noi caci tu esti trandafirul ce a crescut din beton te-a astepta in lume oriunde pe orice peron din care sa asteptam si sa prindem trenul fericirii am2 sa descoperim tainele iubirii te iubesc nu arunc cuvinte inainte ca in lucrul ce se simte, nu zis prin cuvïnte
R:X2
|
|