Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Cel mai frumos comentariu Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Cel mai frumos comentariu Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Cel mai frumos comentariu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

Cel mai frumos comentariu Empty
MesajSubiect: Cel mai frumos comentariu   Cel mai frumos comentariu I_icon19Joi 05 Ian 2012, 19:05

Deci acum cateva minute am primit cel mai crazy si mai frumos comentariu din cate am citit/ primit in viata mea in love . Are o semnificatie aparte pentru mine si am vrut neaparat sa vi-l arat si voua si sa-i multumesc lui in love in love in love Elly in love in love in love pentru ca a avut rabdare sa citeasca si sa scrie acest mesaj care pe mine m-a impresionat pana la suflet. in love
Scumpa meah te iubesc din suflet si ma bucur asa de mult ca te-am cunoscut si am devenit prietene a hug . Niciodata nu as fi crezut ca esti o persoana atat de zurlie, comica, amuzanta, frumoasa, talentata .. si lista poate continua. lough in love

Deci acesta este comentariul ei, nu ma astept sa intelegeti prea multe din el, insa eu mi-am dat seama perfect de ceea ce vrea sa spuna lough . Si cred ca asta este un record pentru cel mai lung commentariu de pe site nr1 . In fine, puteti de asemenea sa postati si voi comentariile care v-au placut cel mai mult. Abia astept sa le citesc. love

Hei! in love

Deci..am inceput sa scriu intr-un word comentariu pentru fiecare capitol asa ca o sa ai de citit draga mea in love

Primul: Doamne, cat mi-a placuut! =)) in love
Deci..de la primul capitol mor de nerabdare sa aflu continuarea, este superb :x
Nici nu ai idee cat talent ai ;o3
Mi-a placut foarte mult cand Sasuke a intrebat: Sakura, la mine sau la tine? =)))
Hai ca mai am 29 de pagini de citit ^^

Al doilea: Draga mea, e uimitor o.o
Si tu te plangeai ca nu esti buna, auzi la ea (D)
Cat imi place atitudinea Sakurei in love
Asa draga mea, fi rea! biciuitor
Ehee, mai am 17 capitolee \:d/

Al treilea: Doamnee o.o
Perversa mea in love
Cat mi-a placuuuut =p~ Mai repede am zis eu "mama" decat ei! =)) Si de cate ori :x
Cel mai tare next in love
Cat mi-a placuut =p~ Sper sa mai urmeze dastea >:)
Deci nu stiu cum poti sa ai idei asa geniale in love
Esti un adevarat geniu pervers scumpa mea! :x

Al patrulea: Iubiree, ziua ta e in August? :( Cat mai am de asteptat pana sa iti zic si eu la multi ani :-<
Vai, ce smechera e Sakura b-)
"Pastreaza-l ca un suvenir" -> mor. =))
Pfooai, care dintre ei bea cel mai mult? Mama, mama De unde-ti vin ideile astea? ;o3
Mor aici =))))) Salvareaa =))))))) Cica: "Pusca si cureaua lata..Ce tampit e Sasuke cateodata" =))))))))
Doamne deci nu mai poot. =)))))) Help! =))))))))
Se pare ca a meritat sa refuz sa ies afara pentru a citi acest superb fic in love

Capitolu 5: Doamne, a venit la scoala sambata?! =))))))
"Si cand mai aveam putin si le faceam sa ma creada, aud vocea uracioasa a Dj-ului. Cum de s-a apucat si el de cumparaturi tocmai azi. Frate, eram doar beata mai lasati-ma in pace." -> Saracaa=))))
Scumpa mea, cat pot sa-l ador!
Ce capitol "copios" :> =))
A fost magnific! (GOO)
Scriitoare te faci mancate-ar mama! in love

Capitolul 6: "- Sakura, sa nu mai faci asta niciodata! M-am speriat de-a binelea. Daca ti se intampla ceva? Nu mi-as fi iertat-o!" -> O Doamne ce dulceeee :o3 <3
"Acum pantalonii mei erau dusi departe. Fir-ar! Erau preferatii mei!" -> Moor! =)))))))
"Si va dat seama ca am simtit ceva destul de mare care ma facea sa rosesc. " -> Perversa mea maare Fraza asta e preferata mea!
Doamne, ce sperietura am tras si eu =))) Imi ziceam: O, nu, Hinata s-a lasat huh? Da` de unde, dormeau! =)))
Da da da, scumpa mea Hinata ;o3 S-a tinut de promisiune :x

Hmm, draga mea, ai facut 2 capitole diferite si ambele ai zis ca sunt 6. Ma miram eu -.-' M-am uitat de 3 ori ca sa ma asigur :)) Eh, asta e. kiss

Capitolul 6 -al doilea - lough : Ce i-a zis-o Naruto bosorogului aluia. =)))
"Ma imitase cu o voce falsa si pitigaiata"-> O Doamne, cat pot uri eu asta :|
Asa mi-a facut un baiat ieri TOATA ziua. (D) Da` i-am dat o palma peste fata de s-a plans toata ziua hmm...?!
"Sa ma vanda pe mine pentru benzina lor, dar da-o d***u de treaba" -> Saraca Sakuraa. =)) Eh, asta patesti daca arati prea bine :> lough
"Stransesem cu putere pumnul gata sa-i fac cunostinta cu fata lui" -> Bai frate eu raman fara aer aici. =)))))
"Cuvintelea astea chiar ma suparau, nu putea si el sa fie un gentelman? Pervers si asta." -> Ce mandra sunt, numai perversi pe aici
" Hai tontilor, grabita-va ca vad ca asta are de gand sa termine treaba aici, nu mai ajungem la nici un hotel"-> Eu acum mananc cartofi prajiti si ma inec! =))) E numai vina taa (D)
Hai frate chiar asa, pe capota?! in love =))) Doamne, cat poate sa imi plaaca in love
"- C**va e m*ta!" -> O da, asa te vreau Sasuke! b-) Ce dulcee :o3 =))) [stiu, pare ciudat.]
"- Tu chiar crezi ca as suporta sa vad pe cineva cum se atinge de tine? Nu as lasa pe nimeni sa faca asta, cred ca as inebuni, frumoaso!" -> Ododododododododododododododod :x Ce duuuulce <3

Capitolul 7: Ehee, ce ma bucur ca iar merg undeva impreuna in love
Mi-a placut acel dialog intre Sakura si Sasuke :>
Ce incapatanata e Sakura..imi place! >:)
Imi place mult comportamentul lui Naruto ;o3
Poate se indragosteste, muhaha! >:)
Ha, Sakura i-a luat masina! =)) Asa te vreau :x

Capitolul 8: "
- Sasuke! Ridica-ma! Ce faci ai adormit? …….. O nu! Spune-mi ca nu ai facut asta! Netotule! Nesimtitule! Perversule! Cum indraznesti!" -> Mooorr lough =))))) Doamne, cat imi place in love
A sarit pe burta lui? =)))) Deci n-ai glumit cand ai zis ca e ca o trambulina Doamnee. =))))
Saraca Sakuraa =))) Isi pusese piciorul pe umarul lui, si el s-a ridicat?! =)))
Oo nu! :O I-a spus ca stie de pariu?! Nuu sad
Deci scumpa mea, au trecut 2 ore, si eu mai am 21 de pagini. =)) Ai avut dreptate cand mi-ai spus ca e o provocare ce vreau sa fac (D)

Capitolul 9: Off, temele astea. lough
Ca veni vorba, dupa 20 de pagini de citit o sa ma apuc si eu de scris la mate =))
Saraca Sakura think Sasuke n-o mai baga in seama (D)
Ce nervoasa e lough Se vede ca incepe sa tina la el <3
Hm oare Sasuke stie ca l-a pacalit la faza cu violul? think

Capitolul 10: Heei, asta nu-i corect! Inca o zi?! Sakura nu stiee :(
"Imi pare rau, am renuntat la pariu… te vreau doar pe tine." -> Mincinosu lu .. hmpgh :-l
Nuu scumpa mea Sakura, de ce cedeezi? :(
Muhaha, urmeaza scene +16! in love La citit Elly! >:)
Doamne, el acum tot la pariuri se gandeste? :|
Oricum, ma bucur ca Sakura nu mai era puraStai,, ha! >:P

Capitolul 11: Doamne femeie, te omor cu mana mea! (D)
Cica nu esti buna la descriere maa hmm...?!
Pe cand descrierea, mai ales cea sentimentala e perfecta in love
"Portiile scolii ca de fiecare data primitoare, imi faceau semn sa intru mai repede si sa-l strang de gat pe idiot…" -> Mi-a placut asta =))
Stai, stai! Stop cadru. /:)
Numele ei e Sebastian? =))) O Doamne ce idee natrusnica ti-a mai venit prin cap? huh?

Capitolul 12: Si dintr-o data se trezeste ca ii cad pantalonii? =))) Doamne, cat as rade daca i s-ar intampla cuiva asa ceva. lough
"Nu vreau sa ma laud, dar cred ca aratam mai bine ca Sasuke…" -> Hai ca asta mi-a placut mult. =))))
Scumpa mea, cred ca o sa ai de citit la comentariul asta.. lough
Ha, de aici incepe actiunea! >:) Ma rog, mereu a fost prezenta in proportii mari.. lough in love

Capitolul 13: "Scop final : Sa-l las pe idiot fara mostenitori." -> O da, asa Sakura, fi rea! =))
Doamne, cum a putut sa uite sa se schimbe? =)))) Ma miram eu O.O
Ododo, a ajutat-o in love
Sebastian Hoyouguu =)))))
Genial capitool o.o
O Doamne, pe Karin! Abia astept sa vad ce va face in love

Capitolul 14: "Incercand sa-l fac pe el sa se indragosteasca, m-am indragostit eu.: -> Saracaa ;o3
Doamne, si Naruto asta..credeam ca e mai diferit. 8-|
E prea ciudat cu Kariin x_x =))
Yey, inca 5 capitole! \m/

Capitolul 15: Pfoai, Sebastian si Sasuke au devenit ceva gen: "frati de bere" lough
Doamne, ce mi-a placut faza cu lenjeria. =)) Perversa mea in love
"- Pfff… frate sunt inca inebunit dupa ea." -> O Doamnee huh? in love Zici ca-s iepure, imi vine sa sar prin toata casa :x
Asa capitol genial a fost..(GOO)

Capitolul 16: S-a sarutat cu Alexandeer o.o
Devine din ce in ce mai interesant in love
"- Ce voce ma? Da-te-ncolo ca am treaba!" -> Morr. =)))))

Capitolul 17: Praf de adormit? lough
Isteata ideea asta a lui Alexander think
Oare ce va face Sakura? ingrijorat

Capitolul 18: Doamne, dar e serioasa rau treaba o.o
Pistol?! :-s Acum o sa trebuiasca sa accepte :-<
Hm, eu alegeam marul verde sincer think
"Boon…. Atunci l-am luat cu dulcegarii gen o iubesc pe respective “fata” ca sa vad cum se comporta." -> pfooai, era prea frumos sa fi fost adevarat. 8-|
Vai, sa nu pacatuiasca prea mult, a ales blonda. =)))
O, nu, o descopera? huh?
Aha! Stiam eu ca era ceva :| Atunci cu fericita..credeam ca s-a schimbat iar in Sakura si nu am citit eu bine ingrijorat

Capitolul 19: Hm, cica ar trebui sa fie ultimul capitol, dar ma indoiesc din moment ce mai am 3 pagini think
Aoleu, chiar el trebuie s-o duca? o.o
"I-am spus cat de frumos am putut sa se care" =))))) Foarte frumos.
A aflat, a aflaaat :x
"Ceee? N-am apucat nici macar sa spun ceva si déjà am dat-o in bara?" =))) Saraca.

Capitolul 20: Aham, am avut dreptate ca mai e. lough Nu sti sa informezi bine oamenii draga mea. [-(
Lup-p-tee? huh?
"- Nu stiuuu…. Sebastiana poate, nu o cunosc!" -> Sebastianaa =))) Morr. =)))
"Plec capul dezamagit de ceea ce am ajuns. " -> Aham, foarte bine faci b-) Pacat ca nu ajuta la nimic :-l
Vai, ce bine ca a inteles mesajuul in love

In concluzie, scumpa mea, imi dau jos palaria in fata ta in love

Este un fic de nota 20 pe o scara de la 1 la 10.. in love

Daca mai zici ca nu prea le ai cu descrierea, te mananc. kiss

In unele capitole a fost chiar magnifica <3

Acum, daca cineva va mai face aceasta nebunie, spune-i ca ai 20 de capitole :-l Ca ti-am zis, ai unu "dublat" lough

Ei bine, am stat 4 ore sa-l citesc, dar nu regret. in love

Cred ca este un comentariu luung cat o zi de post, ca tot azi tin post. lough

Spor la scris si idei! kiss

Love ya in love
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Cel mai frumos comentariu   Cel mai frumos comentariu I_icon19Joi 05 Ian 2012, 19:51

Vaaaai sad

Nu mai pot de emotii rusinos

Ce draguuut in love

Si eu te iubesc asa muuult draga mea <3 <3

Doamnee sad

Deci am fost cu mama la magazin si cand m-am intors zbang pe mess Katty trimitand link cu asta =))) in love

Te ador scumpo <3 in love

Multumesc pentru complimente, si eu ma bucur ca te-am cunoscut <3 Enorm in love

Nici eu n-as fi crezut ca esti ataaat de treaba <3, nebuna =)) :x, perversa =p~ [tine-o tot asa ], talentata, magnifica si lista continua in love

Iti multumesc mult din nouu rusinos Esti o scumpa in love

Esti o prietena minunata! in love Cine are o parere proasta despre tine trebuie sa n-aiba minte hmm...?!

Si evident ca va avea de-a face cu mine (D)

Again, thank youu in love

P.S: Nimeni n-a mai facut vreodata asa ceva atat de special pentru mine ;o3

Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Cel mai frumos comentariu   Cel mai frumos comentariu I_icon19Joi 05 Ian 2012, 20:45

de ce trebuie sa scrieti un text atat de lung tot centrat? ca sa fie dificil de urmarit si citit? biciuitor
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Cel mai frumos comentariu   Cel mai frumos comentariu I_icon19Joi 05 Ian 2012, 21:16

Da Mihai, special pentru tine ;o3

Glumesc lough Sa nu te superi ;o3

Nu stiam ca va fi CHIAR asa lung, scuze :))

Chiar e asa greu de citit? ;o3

Daca da, imi pare rau, oricum nu asta a fost intentia mea. ;o3

Again sorry ;o3 Mie nu mi-a fost asa greu de citit si probabil de aia..;o3

Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: Cel mai frumos comentariu   Cel mai frumos comentariu I_icon19Joi 05 Ian 2012, 23:12

Nici mie nu mi s-a parut greu de citit lough
Plus ca l-am mai aratat catorva persoane si nici ele nu s-au plans. Stai linistita tu kiss
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Cel mai frumos comentariu   Cel mai frumos comentariu I_icon19Vin 06 Ian 2012, 10:39

Deci..Nici nu pot explica cat de fericita pot fi acum! in love in love Adorabila mea Katty mi-a facut una dintre cele mai mari suprize ;o3. Chiar m-am simtit mandra ca am inceput fic-ul "Iubire amagitoare" desi stiu ca e cam banal hmm...?!. O sa lucrez din greu la el biciuitor. Dar totusi, acest comentariu mi-a umplut inima de bucurie in love :x

Scumpa mea, iti sunt recunoscatoare pentru ce ai facut! sad Esti una dintre cele mai speciale persoane care le cunosc si n-as vrea sa ne certam niciodata in love Atat ma bucur ca am devenit prietene, ca-mi vine sa dau petrecere! ;o3 Iti multumesc din tot sufletul ca ai avut rabdarea sa imi citesti fic-ul si sa comentezi asa frumos in love Ar trebui sa ti se dea un premiu pentru asta! 8->. Crede-ma, esti o persoana divina! in love Nici daca as vrea sa iti gasesc vreun defect n-as putea (D) Te iubesc muuult <3

Ei bine, uitati cel mai frumos comentariu care l-am primit eu vreodata sad. Probabil ca cei ce mi-au citit fic-ul o sa inteleaga, ceilalti nu rusinos. Dar nu puteam sa rezist tentatiei de a arata asa ceva in love

Bauuuu!

a hugSurpriza!
a hug

Asaaaa... deci nu stiu daca o sa reusesc macar jumatate din cate ai facut tu pentru mine:love: . Iti mai spun inca o data, ca te iubesc si ma bucur ca te-am cunoscut a hug . Tu imi faci zilele mai bune, pentru ca esti raza mea de soare kiss . Imi pare bine ca ne intelegem si ca radem si vorbim si ne distram in love . Vreau ca asta sa dureze muuult de acum inainte, am descoperit ca esti o persoana minunata pe care nu trebuie sa o pierd in love .
Fara alte introduceri, iata comentariul meu, pentru acest fic genial ... din clipa in care am inceput sa citesc, nu am mai putut sa ma opresc huh?. Deci ca sa intelegi ce am facut, am spus tot ce gandeam cu voce tare ( tipic mie =)))

Capitolul I

~Deci am ramas masca :| . O Doamne ce descriere in love , randurile astea zici ca sunt facute din aur, n-am mai citit in viata mea o introducere mai frumoasa ca a ta in love . Se pare ca am dat peste o comoara. huh?
~Scoala :><: . Dar ma bucur ca s-a schimbat, ma intreb a cui privire o s-o intalneasca love
~Sa nu-mi spui ca a murit mama ei...sad Nu te cred crying Stai trebuie sa citesc urmatorul capitol ca sa imi revin. A fost un inceput magnific, tu chiar esti o artista in adevaratul sens al cuvantului. nr1
Vorbim mai tarziu lough ... Adica trebuie sa vad daca a murit...

Capitolul II

~Nuuuuuuuuuuuu sad sad sad O Doamne, saraca sper ca va reusi sa-si revina very sad
~Stai serios opreste-te. Acum cand citesc randurile astea, pline de intrebari si de frustrare... am inceput sa realizez ce inseamna sa nu ai ... mama. Splendid scumpa meah ... mi-au ajuns pana in suflet aceste cuvinte sad
~Si tatal lui Sasuke? Nu se poate.... prea mare coincidenta :-ooo . Saracii :((
Of of.... ce capitol plin de sentimente. Abia astept sa vad ce o sa se mai intample, cum vor reusi sa treaca peste asta? ingrijorat

Capitolul III

~ “Invitatie la vals” de Mihail Drumes -> Am auzit de aceasta carte dar nu am apucat sa o citesc. Pe bune ar trebui sa face rezumate pe net, ca te pricepi nu gluma huh? Am inteles de la tine mai bine, decat as fi inteles de la profa mea de romana, care sa fiu sincera e o baba lough
~"Era el, era Sasuke! Alerg spre el imbratisandu-l cum n-am mai imbratisat pe nimeni in viata mea." -> Yeiii ... ce ma bucur ca macar se au unul pe altul in love
~Asta imi da o speranta ca macar va rasari soarele si pe strada lor :x ...

Capitolul IV

~Ce face ma? A intalnit pe cineva, asa de repede :-ooooo ..."Auzi cica sa isi refaca viata? Poate dupa cadavrul meu." Deci nu pot sa cred. Exact aceleasi cuvinte le-as fi spus si eu lough Incredibil, imi citesti gandurile :-o . Cum e posibil, trebuie sa ma inveti si pe mine! =))
~" Ma indrept spre acel abis negru, respectiv tabla si zaresc numai x-uri si y-uri. Trebuie sa fi filosof sa sti sa rezolvi asa ceva, cine crede ca sunt, Einstein?!" Fraza mea preferata in love... nu pot sa o uit. E prea tare lough Sunt de acord cu tine friends
~" Sa ridice mana cine stie." -> Ridic eu mana, ridic eu mana ! hi! " Doamna, doamna... imi dati voie pana la baie? happy2"
~Ceee? No way ... parintii lor? Ooooo devine din ce in ce mai interesant in love

Capitolul V

Am ajuns si pe aici.a hug
~Iubirea meah… descrierea fulgilor a fost sublima in love , nu pot sa cred ca poti imbina asa frumos cuvintele intre ele, imbracandu-le frumos in figure de stil si epitete, eu nu as reusi asa ceva nici in 2070 ( daca as reusi sa traiesc pana atunci lough . Ma intreb cati ani as avea? lough
~"se pare ca fratele meu i-a cumparat un urs de 2 ori mai mare decat al meu" -> Saracutul vroia si el sa impresioneze o fata si uite ce pateste sad
~"Doamne! I-a pus mana peste gat, cum a putut?!" -> asta ma intrebam si eu think... Itachi cu Sakura ... noo... nooo cred lough
"privirile lor s-au apropiat atat de mult incat s-au sarutat" -> ba da lough... aia 2 sunt impreuna, iiii in love
~Dar ma intreb cum e posibil... adica daca parintii lor sunt impreuna, e imposibil sa fie si ei, deoarece ar insemna sa fie frati vitregi :-o.
~"Poate fi un singur lucru..S-a indragostit!" -> Bravo Sakura te-ai prins lough"Cred ca vroia sa imi ceara niste sfaturi inainte sa mearga la norocoasa" -> ceeeee , vine unu super hot la tine cu trandafiri si tu zici ca e indragostit de alta lough lough
~Ce-as rade sa fie cu Amy, numa' asa de ciuda lough happy2 lough
~Deci capitolul a fost minunat eu nu as putea sa-ti dau o critici nici daca as vrea sincer =))).
Hai ca ma duc la urmatorul in love

Capitolul VI

~"Sasuke si familia lui se va muta la noi!" -> huh? huh? huh? Yey ... sa vezi ce o sa rad acuma lough
~"Oare cum vor reactiona baietii cand vor afla ca vor locui cu mine?" -> asta vreau sa stiu si eu mai ales despre Sasuke :>:>:>
`"Poate ca fata aceea de aseara l-a refuzat." -> Da Sakura, sigur asta este, cum de nu m-am gandit eu inainte? Esti geniala huh? lough
~"Asa o sa fie de acum incolo. Un razboi." -> Ce razboi? Unde? Cum? Oloo lough Abia astept sa o vad si pe asta lough
~"Noi ii asteptam de 10 minute si nu am pus gura pe mancare doar ca ei sa coboare si sa ne spuna ca nu mananca acasa?" -> Da. Corect. Saracul baiat, el sta nemancat si aia se duc sa petreaza? De necrezut. biciuitor lough
~"Hm..Am gasit! Jurnalul ei..."-> Nooooooo... Este ceva intim si personal. Nu ai voie take this! . Glumeam, fugi la citit lough
Tuuuu ce mi-a placut ... mai vreau, mai vreau in love good in love

Capitolul VII

~" Este 24 decembrie. Astazi e ajunul Craciunului!" -> Ceee? Abia astept sa vad ce cadouri se vor imparti pe acolo, sper ca nu pumni sau picioare. lough
~Vai ce cadouri splendide.... love Hmmm... lu Sasuke i-a luat un globulet. O Doamne lough
~"-Sakura, poti te rog dupa masa sa impodobesti bradul impreuna cu Sasuke?" -> O daaa... vreau sa vad ce brad o sa le iasa lough biciuitor
~" O sa afle toata lumea ca am fost indragostita de Naruto in clasa a IX-a" -> Ceeee? huh? A fost indragostita de Naruto? Nici nu ma mir, cine i-ar putea rezista in love . Dar totusi, olllooo... Saraca Sakura :=):Nu mai pot lough
~ "Arunc prajitura pe fata dragutei mele vecine" -> O daaaa.. Faza mea preferata in love
~ Nuuu.. de ce a aruncat cadoul sad ... ma intreb daca el o sa ii dea ceva in love
~Deci nu i-a dat ... hahaha ce ma bucur lough
~"Sasuke si Amy. Chiar pe ea trebuia sa o aduca? Dintre sutele de fete din oras a adus-o chiar pe ea?" -> Craciun Fericit, Sakura! lough in love
Tuuuu... ce Craciun frumos, Doamne ce am mai ras =))). Da tot nu pot sa cred, Sakura cu Itachi vor deveni frati vitregi, nu stiu cum o s-o scoti la capat, dar abia astept sa aflu :x

Capitolul 8

Ehhh... primavara, anotimpul indragostitilor 8->
~"M-am saturat de el, as vrea sa se casatoreasca cu Amy si sa plece in alta tara" -> Deci cand am citit asta m-am inecat =))).. Mooor =)))
~Iiii... parintii lor se casatoresc ?in love
~"Da, sigur tine la mine, cum tin si eu la Amy." -> Moooor =)))) . Saracul, Doamne nu ma pot opri lough
~O Doamne... :| Itachi... down
~"Da, sigur, si el chiar ar vrea sa creada asta?" -> Olooo.. femeie. da crede-l si pe el o data in viata :o3 ingrijorat
~" Sasuke avea dreptate!" -> Mda... prea tarziu hmm...?!
Oooo Sasuke, Sasuke, unde esti tu lumina soarelui meu. Vino sa o salvezi pe aceasta saracuta fata din intunericul in care a intrat.( sau din bratele in care a aterizat) good lough
~" Sa fie binecuvantati betivii care hoinaresc seara pe strazi si in padure" -> Mooor lough
O Doamne, e mai grav de cat credeam. Sper ca Sakura va fi bine sad.

Stai tu s-a terminat? Nu se poate... mai vroiam love....

Deci, sunt sigura ca nu am reusit sa fac acelasi lucru pe care l-ai facut tu. Insa inca nu ma las ... mai am multe de zis deci fii atenta. =)))
Mi-e mila de tine ca trebuie sa citesti atata, dar nu ma intereseaza, am unele ore sau momente ( cum a fost ala in care incepusem sa-ti povestesc despre animalele pe care le-am avut :">) cand ma apuca trancanitul si nu mai pot sa ma opresc. happy2

Asa ... sa stii ca trebuie sa te faci scriitoare neaparat in love . Daca nu ma crezi ca te pricepi, te duc la Romanii au Talent sa vada si aia ce ingeras inteligent am eu good
Doamne, deci la inceput totul parea atat de tragic si dintr-o data, am inceput sa citesc din ce in ce mai intens, ma captivase fiecare cuvant pe care il scriai. O Doamne in unele parti am ras atat de mult ca nu mai puteam sa ma opresc. Au ajuns toti sub acelasi acoperis, da zici ca era la balamuc. Aia erau in razboi, Itachi se chinuia sa o faca sa se culce cu el, parintii indragostiti acolo, planuri pentru casatorie alea, alea ... Si Leo ( de care trebuie sa-ti spun ca imi place foarte mult :>) cred ca era singurul mai sanatos. Incerca saracul sa impace pe toata lumea =))).
Deci ideea asta e geniala, abia astept sa pui nextul pentru ca eu deja nu mai am rabdare. In momentul asta este 00:50 , nu stiu cat o sa-mi ia sa termin de scris asta sau cat o sa fie pana vei pune tu continuarea, insa sper sa nu explodez pana atunci lough
Mai sa fiu sincera eu as mai scrie... dar mi-e frica ca te plictisesc prea mult pe urma.... lough
Deci ficul e genial, am atins si extremele de la plans la ras ... nu mai pot ( ma intreb de cate ori am zis asta pana acum?think, stai sa numar lough... nu stai, de mai multe ori am zis ca " mooor", ai grija ca te dau pe mana politiei daca nu pui nextul mai repede. lough

Eu te pupic doolce si te felicit pentru o treaba foooarte foooarte foooarte bine facuta.

Gata am terminat happy2. Acum trebuie sa ma odihnesc ca nu mai pot lough

Vorbim maine iubirea meah. Vise placute.... al noualea cer Puricii sa te sarute ike Si sa nu uiti ca eu te iubeeeesc a hug in love kiss
P.S: E 1:37 si dau "Trimiteti" kiss

Evident ca exagereaza :-@ Fic-ul nu e bun hmm...?!. Dar ii multumesc pentru aceste fraze de neuitat! ;o3

Scumpa mea iti multumesc enorm pentru asta <3 Si eu te iubesc mult a hug in love kiss

N-o sa uit niciodata acest gest formidabil! sad

Thank youu in love
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Cel mai frumos comentariu Asss10Cel mai frumos comentariu J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Cel mai frumos comentariu   Cel mai frumos comentariu I_icon19Mar 04 Dec 2012, 17:47

Pentru mine, comentariile care m-au impresionat sau, mai bine zis, m-au uimit au fost cele de la topicul Your eyes, my scent. KitKat si Quinn chiar stiu cum sa te faca sa ramai fara cuvinte, fara "dar" si "poate". what?lol!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Cel mai frumos comentariu   Cel mai frumos comentariu I_icon19Mar 04 Dec 2012, 18:38

Sincer, pentru mine oameni buni, orice com e bine venit. *laughs*
Nu, gata, sunt serioasă. ^^
La mine nu a contat niciodată, pot da un exemplu, staţi doar să caut ->> aa, nu, nu am. Totuşi mie îmi plac toate, fiecare persoană cu fiecare com pe care îl lasă trezeşte în mine ceva, o luminiţă care scânteiază de fericire şi împlinire... cred, împlinire nu, totuşi mă simt fericită, uşor flatată.
Dar ca să fiu mai concretă şi să ofer un com decent la acest topic, apreciez criticile. Foarte mult şi le mulţumesc acelor persoane pentru că mi le oferă, sunt cea mai bună oportunitate prin care un autor ar putea să se dezvolte şi să se ambiţioneze, plus să-şi vadă greşelile şi să fie îndrumat necondiţionat şi continuu. Da, pe alea le apreciez mai mult decât orice, însă asta nu înseamnă că nu apreciez şi comurile celelalte. Din contră fiind foarte pozitive şi au o tentă de uimire împregnată în sufletul cititorului, constat că le place, chiar le place celor care urmăresc.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Cel mai frumos comentariu Asss10Cel mai frumos comentariu J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Cel mai frumos comentariu   Cel mai frumos comentariu I_icon19Sam 08 Mar 2014, 23:43

Ca si comentariu preferat lough O parte dintr-o critica ceruta la un fic, critica facuta de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

"Vad ca te pricepi destul de bine sa descrii cadavre disecate :))). Oh da.. Faza cu +14.. Sunt si cititori care raman cu sechele dupa un astfel de fic horror. Cel putin pe mine chiar m-a inspaimantat putin descrierea ta, si ideile tale ceva cam macabre."

Acest com ma amuza si acum lough 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cel mai frumos comentariu   Cel mai frumos comentariu I_icon19

Sus In jos

Cel mai frumos comentariu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-