Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Iaa.. my poems ^.^ Sam 07 Ian 2012, 11:46 | |
| Deeci.. se pare ca lipsa de ocupatie ne afecteaza pe majoritatea dintre noi.. eu am inceput prin clasa a IV-a sa scriu poezii .. si (nu vreau sa ma laud.. dar mna.. asa ca sa stiti) am castigat atunci locul I pe tara la un concurs de poezii. De atunci scriu doar din hobby ^.^ Si plictiseala. Sper sa va placa.
Mi-aş dori...
Când mă gândesc la tine, Lacrimi îmi curg pe faţă, Căci ştiu că-i dăruieşti iubire La o altă fată.
Aş vrea măcar o dată, Doar un minut aş vrea.. Să stau la tine-n braţe, Să-mi mângâi inima.
Şi la ureche lin Tu să-mi şopteşti, Să-mi spui încet, Că mă iubeşti.
Aş vrea ca timpul Să se oprească-n loc, Iar inima-ţi de gheaţă, Să se preschimbe-n foc.
Iar ochii tăi căprui, Vrăjiţi de-ai mei rămâie, Vocea ta suavă, Spunându-mi "Te iubesc"..
Aşa ar arăta, o oră de amor, Dar fără a ta iubire, simt că am să mor!
Ehh.. gata.. mai urmează.. După câteva comentarii Sper că v-a plăcut ..
|
|
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Iaa.. my poems ^.^ Sam 07 Ian 2012, 12:44 | |
| OMG ! Soriceell ce frumos!!
Nu stiam ca scrii poezii, oricum e frumoasa asta !
Mai adu, mai ai? =p~! |
|
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Iaa.. my poems ^.^ Sam 07 Ian 2012, 12:44 | |
| |
|
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Iaa.. my poems ^.^ Sam 07 Ian 2012, 12:57 | |
| Două rugăminţi la care nu pot face faţă.. deci uite următoarea poezie.
Parcă mă iubeai...
Fermecată parcă-i marea, Când soarele se-afundă-n ea, Iar cu tandreţe inima, Începe a visa.
Parcă-n oglindă te zăresc, Venind de nicăieri, Şi lin îmi amintesc, De ce-am făcut noi, ieri.
Visam că peste mări şi ţări, Ţinându-ne de mână, Zburam, urmând nenumăratele cărări, Ascunzându-ne în umbră.
Căci ziua de mână ne ţineam, Privindu-ne doar pe furiş, Noaptea însă nedespărţiţi eram, Într-al pădurii luminiş.
Parcă mă iubeai, Aşa credeam la început, Însă după fiecare noapte plecai, Eu rămânând un simplu chip de lut.
Apăi şi-aşa.. O să mai aduuc.. curând . (D) |
|
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Iaa.. my poems ^.^ Mier 27 Iun 2012, 22:48 | |
| Hello ^.^ Ai niste poezii destul de reusite. Ma bucur ca ai mentinut rima incrucisata, am vazut si cateva figuri de stil, pe ici pe colo, plus ca ai destule imagini artistice. Poeziile, sunt cuprinzatoare si intr-adevar inspira ceva, o anumita stare. Chiar imi place ^.^ Pai, cam atat am avut de zis -_-"
Xoxo, Zummy <3 |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iaa.. my poems ^.^ | |
| |
|